hayırlısı olsunHerkese merhabalar. Ben de Eylül ayı annesi olacağım kısmetse. 3. Kızıma hamileyim. Başka çocuk düşünmediğimiz için kızların herşeyimi ihtiyaç sahiplerine vermiştim çoktan. Şimdi yeniden alışverişe başlayacağım. Sadece suwen’den 3 adet lohusa takımı aldım. Bebek kıyafeti, bez ve ıslak mendil için tavsiye edeceğiniz siteler var mı? BeZ ve ıslak mendil stok yapmak istiyorum, bildiğiniz indirimli siteler var mı?
evet malasef bende cumartesileri elimden geldiğince eşimle birlikte yapıyoruz bişeyler, ben ayak üstü olan işleri yapıyorum genelde, bu dönemde titizlik olmuyor malesef öncelğimiz kendimizi yormadan günlük işleri olduğu kadar yapmak napalımYardimci Agustos ayinda tam gun almayi dusunuyorum. Malesef ekonomimiz yerlerde. Hafta sonralri esim ile supurge ve silme olayini yapiyoruz ama toz alma isini yapmadik. Biraz fazla yuzeysel temizlik oldu. Evin her kosesini dip bucak girmeden biraz biraz toparlayip sileyim yeter. Hava 37 derece olunca tum camlar acik deli gibi toz giriyor iceri.
Hayırlı olsun simdiden :)Herkese merhabalar. Ben de Eylül ayı annesi olacağım kısmetse. 3. Kızıma hamileyim. Başka çocuk düşünmediğimiz için kızların herşeyimi ihtiyaç sahiplerine vermiştim çoktan. Şimdi yeniden alışverişe başlayacağım. Sadece suwen’den 3 adet lohusa takımı aldım. Bebek kıyafeti, bez ve ıslak mendil için tavsiye edeceğiniz siteler var mı? BeZ ve ıslak mendil stok yapmak istiyorum, bildiğiniz indirimli siteler var mı?
Gecmiş olsun cokk dedigin gibi cana gelecegine mala gelsinKızla bunca sağlık problemi arasında bahsetmedim bende düşünüp canımı sıkmak istemedim,
cumartesi eşim beni biryerden alacaktı gelemiyorum dedi, arabayı ablama verdim vurdu dedi, ablası araba kullanan biri değil yanlış anlamayın 15 sene önce ehliyet almış hiç kullanmamış, 20 metre şuraya kadar gideyim demiş eşimde tamam demiş, tam o esnada karşılarına mahallede oynayan 2 çocuk fırlamış eşim frene bas frene bas diye kızı panikletmiş, oda fren yerine hızla gaza basınca karşı komşunun bahçesinin duvarına tam anlamıyla toslamış arabanın önü pert olmasada kötü durumda, görümce şoka girmiş kayınvalide tokatlayıp kendine getirmiş eşim şokta, inanamıyor..
herşey 15 saniyede oldu,karşıda hızla vurduğu mesafe bir kaç adım yani,
neyse eşim bana taksiyle eve geç sen ben çekici bekliyorum dedi, eve gittim baktım ilk kez anahtarımı unutmuşum
apartmanın önünde başladım ağlamaya zaten sinirim bozulmuştu, bir yandan mesaneye baskı olduğu için tuvaletim geldi, bir yandan diyaframa baskı nefesim kesilir gibi oldu kontrol edemedim, nefes alıp verdim uzun uzun ama ağlamam geçmedi, kayınpeder hemen taksiyle anahtar getirdi gitti, eve girince nefesim iyice gitti bende busefer korkmaya başladım muhtemelen tansiyonum düştü balkona çıktım ama yok hiç biryere sığamıyorum, korktum bu sefer eşim gelemedi hemen diye evde yanlızım,nefesimi kontrol edemiyorum , eşimi arayıp panikletmek istemedim 5 dakika fln sonra yatıştırdım kendi kendimi,
Şimdi araba serviste ,15-20 bin arası kaskodan gidecek iyiki kasko var, bir taraftan eşimin titizlikle baktığı araba yok yere kaza yaptı diye üzülüyoruz bir taraftan eşim sürekli yollarda kaza olacaksa çıkacaksa böyle olsun diyoruz. ya mahalledeki çocuklardan birine bişey olsaydı gibi gibi bir sürü senaryo,
sonuç olarak herşey anlık, herşey geçici, en önemlisi sağlık ve inançbenim tam ağırlaştığım dönemde arabasız kaldık diye eşimin ailesi zaten mahvoldu, kimin ne yaptığının bir önemi yok olacağın önüne kimse geçemez, önemli olan sağlıkla birarada olmak bu arada eşim işyerinden araba temin ettide onunla idare ediyoruz kaskodan araç verirlerse verene kadar.
Şuan bebeklerimizin giybetini yapiyimusuz gibi geldi bı an alisiyolarmis filan derkenYa ama biberon kullandırmayın gercekten
Hatta ilk bikac gün emzikte kullandırmayın
Hemen alısıyorlarmıs biberonda luk luk rahata :)
Amiiinnnnn canim insallah.cok sagolbak annesi bebeğin bile sana destek olup yüzünü güldürüyor, hayat böyle birşey herhalde bir yanın ağlarken bir yanın gülebiliyor her şey insanlar için isyan etme, olacağın önüne hiçbir şey geçemez bol dua,inanç ve pozitif düşünce sana güç katar mümkün olduğunca güçlü olmaya çalış, umarım kısa sürede hepberaber olursunuz sağlıkla
Ben cok sık hakkında konusuyorum zatenŞuan bebeklerimizin giybetini yapiyimusuz gibi geldi bı an alisiyolarmis filan derken
teşekkürler, evet evet bizde öyle düşündük sadaka konusunuGecmiş olsun cokk dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin
Üc bes sadaka vs de dagıtın derim nacizane
Bizimde bikaç ay önce arabanın elektronik sistemi bozuldugu icin yolda kaldık aksamın bi körü cekici geldi yollarda telef olduk üstüne ciddi masraf ödedik ve arabadan eşim nefret ettigi icin arabayı hemen elden cıkardık
Neredeyse iki aydır arabasızız araba fiyatları ucmus belirli bi markaya alıstıgımız icin alt segmentede düşmek istemiyoruz sürekli arac kovalıyoruz internetten ara ara görümcemin arabasını alıyoruz ama dedigin gibi hem agırlastık hem acil ihtiyac olabiliyor ve gezmemizdende ödün vermedigimiz icin taksilere arac kira parası kadar bayılıyoruz her dısarı cıktıgımızda :) ama olsun napalım bütün sarılar bizim modundayım Rabbim cana vermesinde böyle cıksın
iyi bari almışsın en azından , benimkinde 13 lira fln yazmıyor fatura direk 28.5 kesilmiş , zarf yerine paket işaretlenmiş olduğu için ebatta önemli oluyor ama karşı şubeyle uğraşmak istedim zaten kafamız yeterince doluBuarada dün sürat kargo on kmlik mesafeye yüz gramlık normal kargoya 32.5tl aldı demiştim ya sikayetim yerine ulasmıs. Sube müdürü aradı yanlıslık olmustur bu benim numaram yarın para üstünüzü getiricez dedi. Aksamda saat 7 gibi kurye cep numarasından aradı özür dilemek yerine sizin arkadasınız alırken bana fazla para verdi beni sikayet ederek iyi yapmadınız gibi zırvaladı. Bende amacımın sikayet olmadıgını hatta 13lirayı tam tersi gördügünü düşündügümü, parayı saymadan mı aldıgını, hadi arkadas yanlıs verdi siz nasıl aradaki farkı görmediniz gibi cümlelerle biraz atıstık. Hem suclu hem güclü beyfendi hesap sormaya aramıs beni kusura bakmayın bi hata yapmısım demek yerine sizin arkadas suclu beni sikayet etmeniz cok kötü oldu vs diyip vicdan yaptırmaya calısıyor aklınca. 13 lirayla 32 lira arasındada yani neredeyse yirmi lira fark var alırken görmezmi insan kurcalamasam Belki aramasam sikayet etmesem üstüne yatacaktı ben niye para fazla vereyim ki
Yani siz siz olun hem kargo gönderttiginizde cıkan ücreti sorun hemde bu kadarmıdır diye gercekten sorgulayın derim
nery83 Çoğunluk sleepy aldık şuan böyle bir kampanya var 14üne kadar
Teşekkür ederim. Acaba bebek şampuanı ve losyonu için hangisini tercih ettiniz. Sebamed büyük kızıma alerji yapmıştı ondan beridir uzak dururum. Mustela ve unibaby için güzel şeyler yazılmış ama arada uçurum var. Buradaki anne adayları hangi markayı tercih ettiniz?
Kıyafetlerini ıvırını zıvırını ebebekten hallettim. Riskim var gezemedim. Zaten ilk oğlumdan birçok şey duruyordu. Bir tane battaniyesini sadece english homedan aldım. Kendi pijama türü ihtiyaçlarımı lohusam.com’ dan aldım.
nery83 Çoğunluk sleepy aldık şuan böyle bir kampanya var 14üne kadar
Kıyafetlerini ıvırını zıvırını ebebekten hallettim. Riskim var gezemedim. Zaten ilk oğlumdan birçok şey duruyordu. Bir tane battaniyesini sadece english homedan aldım. Kendi pijama türü ihtiyaçlarımı lohusam.com’ dan aldım.
Dün aksam baktımda soothie nin gözleri var o gözlere kalın iple gecirip emzik tutacagı takabilirimYalniz o modele alisinca baska model emzik almiyorlarmis diye duydim. Ve emzik tutucu takacak yeri de yok sürekli yere dusecek. Biraz buyuyunce bebek arabasindan asagiya atacak. Benim kiz cok atti ve emsik tutucu sayesinde yakasinda takili kaldi.
Hem soothie almısım hem freeflow modelini almısım :)Ultra softla air çok benziyormuş zaten birbirine bakalım inşlh tutarlarda bizde bu nebzede olsa rahat ederiz :)
Daha yakısıklı olucak simdi öyle de sende :)teşekkürler, evet evet bizde öyle düşündük sadaka konusunu
sizede geçmiş olsun, araba satmakta almakta zor tabiki buda bir yatırım neticede inşallah gönlünüze göre bulursunuz biran önce, dediğin gibi tüm sarılar bizim
eşim bizim arabayı çok severdi baksana ne yakışıklı derdio yüzden çok üzüldü tabi ama herşey kısmet
Valla diyorum ya ankaradan istanbula avizemiz geldi dev gibi kırabilir kutu işaretli 12tl tuttu mng deiyi bari almışsın en azından , benimkinde 13 lira fln yazmıyor fatura direk 28.5 kesilmiş , zarf yerine paket işaretlenmiş olduğu için ebatta önemli oluyor ama karşı şubeyle uğraşmak istedim zaten kafamız yeterince dolu
Daha yakısıklı olucak simdi öyle de sende :)
Erkeklerin araba askı
Bizimkinin arabadan tiksinmesi falan
Fazla mı anlam yüklüyorlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?