Her şeyde bir hayır vardır Allah yardımcınız olsun. Ben de bahsetmiştim daha önce mesajlarımda çok sorunlu bir hamilelik geçiriyorum o yüzden şu an sadece sağlık diyorum. Günlerce hastanede yattım bitmez dediğim günler bitti sizin de bitecek dualarımdasınız.
 
Cok cok gecmis olsun, art arda ne fena haberler aldik. Cok sukur canimiz sag, sevdiklerimiz sag, bebekler iyi gerisi hallolur.
 
Ben aldım ama ilk kızımla birlikte kalması için yavrulu yaptırdım. Tabi ilk kızımdan yatak odamda park yatak var. 1 yıl kadar yatak odamda yatar sonra ablasının yanına koyarım diye düşündüm.
 

Ben kızımda böyle birşey kullanmistim ipli soothiede ama dediğim gibi 0_3 ay olanı 6 ay kullandık sürekli emmedi sonra diğerini çok sevmedi kizim sanki daha sertti 11 aylık kendiliğinden bıraktı iyide oldu
 
Aaa cok güzelmiş bende benzer mantık kafamda kurmustum hazırı varmıs
Zaten ilk 1 yas önemli sonra gece uyanmaları aglamaları nispeten azalır diye tahmin ediyorum :)
 
Merhaba kızlar! Bugün bizin kontrolümüz vardı. 1525 gr olmuş kızım. Doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi boyu kilosu. Çok şükür sağlıklı görünüyor dedi ama yine suyu normalin alt sınırındaymış. Bebek sağlıklı bir şekilde büyümüş, herşeyi normal görünüyor belkide senin yapın bu şekildedir canını sıkma bol su ve havuç suyu iç dedi. Artık 2 haftada bir kontrollere gitmeye başlayacakmışım dedi ama benim içim rahat değil. Var mı aranızda bu durumda olan, yada tanıdıkları bu durumda olup zamanında doğum yapanlar?
 
Kızlar Bebek bakım ürünlerinde hangi markayı önerirsiniz? Mustela, unibaby??
 
Maşallah kuzuya doktorun dediğini yap su ve havuç suyu iyi gelir inşallah ,
 
çok geçmiş olsun canım. Kötü bir gün olmuş. Sağlık olsun üzme kendini, yeri dolar nasılsa. Şu sıralar her yerden kötü haber geliyor . Hiç anlamam ama astrolojik durumlar dönüyor heralde. Kimle konuşsam başına birşey gelmiş oluyor bu dönem. Geçen hafta kurdeşen olma sebebim de buydu. Her bir taraftan kötü haber geldi hüngür hüngür ağladım akşamına kabarmaya kaşınmaya başladım. Durumlarının düzeldiğini duyunca bıçak gibi kesildi kaşıntılar.
Her iyi günümüze şükretmeliyiz beterin beteri var bunu aklımıza getirmeliyiz.
İnşaallah sıkıntısız bir şekilde arabanıza kavuşursunuz
Bebek bakım ürünlerinde hangi markaları tercih ettiniz acaba? Mustela da unibaby de olumlu yorumlar almış ama fiyatları arasında uçurum var. Emin’im olamadım sizlere sorayım dedim.
İlk zaman kozmetik kullanımını pek önermiyorum. Cildi hem çok hassas hem de üstündeki katman hemen gitmesin. Oğlumda ilk sebamedle başladık sonra unibaby’e geçtik. Şuan evde var ama önce kendime denerim göz yakıp yakmamasını kontrol etmeliyim. Hele bir doğsun ben ayağa kalkabileyim de ilk hafta bitince alışverişe çıkıcam kozmetik için. Carrefour’da unibaby Islak mendil indirimi vardı geçenlerde. Ondan aldırdım bikaç paket sadece. Alt değişiminde temizleme pamuğu kullanıcam ondan stok yaptım. Şubata kadar yeter, her sene şubatta kampanya oluyor ebebekte, birçok şeyin de devamını ozaman alıcam
 
Çok geçmiş olsun canım biz hala duzeltemedik arabadaki sıkıntıyı bugün yine eşim sanayiye götürdü bebekten konuşmuyoruz bile oturuyoruz kalıyoruz arabamız yani hiç yoktan gelip böyle bı zamanda bulması üzücü ama çok şükür sağlık olsun işte insan bunu anliyo
 
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah başka dert vermesin hiçbirimize
Kaşıntıların geçmesine sevindim,
Bende her gece soluma yatıyorum dün kolumun üstüne yattım sanırım inanılmaz ağrıdı bir kaç saat, Allah sana güç,sabır versin. hedef zamanında sağlıkla yavrularımıza kavuşmak olunca herşey atlatılıyor
 
Çok teşekkür ederim canım, Evet ne kadar olsa bütçe, yokluğundaki zorluk vs insanı moralmen etkiliyor.
Bende eşim araba hiç olmayabilirdi de diyorum, tamam zor birikim yapıp alınıyor bir insan kadar gideri var heleki kaza vs olunca değeri düşüyor falan ama yapacak bişey yok canımız sağolsun
 
Canım benim de geçen haftaki kontrole kadar hep suyun çok diyorlardı geçen haftaki kontrolde doktor suyun azalmış sınıra gelmiş ama sınırın altına inmedikçe sorun yok kafana takma, zaten artık su git gide azalacak beklenen bir durum dedi. Yine de tedbiren 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Ben çok su içiyorum ama havalar çok sıcak acaip terliyorum özellikle geceleri o da mı etkiliyor bilemiyorum. Yoksa günde en az 3 litre su içiyorum. Bebiş kıpır kıpır ondan kafama çok takmadım. Eğer bebeğin hareketleri azalırsa o zaman sıkıntı.
 
Ayy grupta bu kacinci araba yahu. Bizimki de gecen hafta geldi tamirden.burada yapilamadi istanbulu gezip geldi ustelik. Benim ozelde dogum parasi arabaya gitti resmen.
Butcemize kocaman bir delik acildi ama yapacak birsey yok. Araba bebekle cok lazim.
Daha hastane cantasi bile hazirlamadim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…