Çok geçmiş olsun canım. Bi de aksilikler hep üst üste gelir. Dediğin gibi Allah beterinden korusun. Trafik kazalarından çok korkarım herşey olabilir Allah korusun. Tabi beklenmedik bir durum olunca can sıkıyor ama takmamaya çalış.

Ben de eşimin evlenme teklif ettiği tek taşımı kaybettim, maddi değerini geçtim manevi olarak çok üzücü oldu ama düşünmemeye çalışıyorum üzülmeyeyim diye. Parmağımı sıkınca çantaya atmıştım sonra bi daha çantadan bulamadım aman benim yaptığım hatayı yapmayın kızlar.

Ben
Bende öyle çok su içerim, yani hamile kalmadan öncede öyleydi. Günde 3 litre garanti içerim ama doktor bu işin öyle çok su içme ile alakası yok dedi. Sınırın altına inmemiş çok şükür suyum, bebeğimde çok hareketli şimdilik bir sorun yok biliyorum ama 36. - 37. haftada suyun çok azalmış hadi direk sezeryana demelerinden korkuyorum.

Kızlar bakım ürünleri, bez ve ıslak mendil alışverişini tamamladım. Emzik ve bir tane biberon ekledim. 989 tl tuttu Hepsiburada’da. Taksitsiz almak daha mantıklı diye taksit de yaptırmadım. Bakalım sıra kıyafetlere geldi. Kendim için suwen’den 1 sabahlık-gecelik takım, 1 gecelik, bir pijama takımı, 4 lohusa iç çamaşırı 450 tl tuttu, %50 indirim vardı.

Bebek için bir tane süslü hastane çıkışı alırım, diğerlerini takım almayı düşünüyorum. 5’er tulum, çıtçıtlı body, pijama yeter galiba.

Benim idrar tahlilim çok kötü çıktı, sonra idrar kültürü yapıldı üreme görülmedi o yüzden doktor sıkıntı yok dedi.

Aynı şekilde bende de olmuştu. Farklı zamanlarda yapılan iki idrar testinde lökosit pozitif çıkmıştı, sonra kültür yapıldı ve üreme görülmedi. Doktorum üreme yoksa dikkate almamız gereken bir sonuç değil dedi. Zaten benim de hiç öyle enfeksiyon şikayetim yoktu.

Banada simdi doktorum sikayetin yoksa sorun yok yüksek cıkması normal dedi
Asırı rahat bi doktor yahu :/

huriye048
Selam yanlıs hatırlamıyorsam doktordun idrarımda lökosit cok cıkmıs korkmalımıyım sence
Korkma canım idrarda hafif enfeksiyon olabilir , aynı zamanda sarı ve bulanık görünmesi zaten buna işaret
ve internettede Gebeliğin her trimesterinde kanda bir miktar lökosit yüksekliği gözlenir. Ancak idrarda lökosit yüksekliği, vücutta var olan enfeksiyonun habercisidir yazıyor . Doktorunla görüş istersen bol su tüketmeye bak

Benim idrar tahlilim çok kötü çıktı, sonra idrar kültürü yapıldı üreme görülmedi o yüzden doktor sıkıntı yok dedi.
Benim idrar tahlilim de kotuydu ama kulturde bakteri uremedigi icin antibiyotige gerek kalmadi.

Teşekkür ederim canım takmamaya çalışıyorum ,eşim aradı kaskodan daha onay gelmedi , teftişe girmiş incelenecekmiş süreç uzayacağı gibi ne olacağıda belli değil, takmayayaım diyorum bir şey çıkıyor yine bende eşime moral olsunn diye güzel şeyler yazdım şimdi
tektaşına çok üzüldüm ya can sıkıcı evet yenisi alınır falan ama bazı şeylerin önceliği manevi değeri var , yapacak bişey yok ama sende sıkma canını

Bol su tüketiyorum zaten tek olumlu yaptıgım hareket sanırım bu :)
Doktoruma yazdımda anca döndü sikayetin yoksa sorun değil dedi. Saglık ocagındaki ebeye göndermiştim bunları oda son aylarda cogalabilir yinede bilgilendirin doktorunuzu demişti ondan biraz panik oldum

Suyun 1 haftada ust sinirdan alt sinira mi indi? Yoksa yanlis mi anladim? oyle ani bir azalma sizintiya filan isaret etmesin? Doktoruna 1 hafta once suyunun fazla oldugunu hatirlatmis miydin? Benim suyum 1 aydir fazla, hala fazla... ya da ilac filan mi kullandin acaba?

o zaman biraz alkali beslenmen gerekebilir yani sebze, salata ağırlıklı sende etsiz yapamıyorsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…