Insallah Allah razi olsunAllah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Zor günler gelir geçer inşallah sizde kısa sürede atlatır normal hayatınıza dönersiniz, hepsi hatıra olarak kalır
Aman olmasın inşallah cok zorBu lökosit dedigi idrarda bulunan kanmış hemşire öyle söyledi
Ama senin tahlille benimkine bakınca benimki kan aglıyor
Bende hic bir kasıntı yanma değişik akıntı agrı vs yok doktorumda onu sordu yoksa sıkıntı yok dedi ilac veya ekstra tahlil istemedi
Ne yapalım dahada ilerlerse yada farklı rahatsızlıgım olursa gene konusurum
36-37 yi sağ salim bi ulaşsamyok tansiyon, yok ödem, yok suyu azaldı derken zaten 40.haftafan ümidini keseli çok oldu. Sağlıkla gelişsinler inşallah da doktorum 36dan sonra doğarsa sıkıntı olmaz dedi. Tabi gönül ister zamanında doğal şekilde olsun
Amin inşallahHaklısın canım dediğim gibi ben de bu güne kadar idare ettim çünkü hiç şikayetim olmuyordu ama.enfeksiyon hamilelerde zaten çıkıyor ben biraz da üşüttüm memlekete gelince ondan oldu bence şikayetin yoksa önemseme.Allah korusun yavrularımızı az kaldı inşallah şu günleri de sağlıcakla atlatırız
Bugun haber geldi ameliyatta yapmiyolar simdilik teshis kiyamiyorlar yani tani koymamiz lazim dediler 4 tane test yapicaklarmis aglaya aglaya perisan oldum annemde kalicam artik sanirim evde esyalara baktikca agliyorum yemek yedikce o yiyemiyor diye agliyorum engel olamiyorum kendime bu seferde bebek itiyo asagiyi imtihan oldu tam bize
Ben dün başladım iş yapmaya, gebelik zehirlenmesi şüphesinden sonra salmıştım. Dün toz aldım, yerler temizdi, banyoları temizledim, bugün cam ve balkon. Yarın kısmetse mutfak dolaplarının içi, sonra geriye gardrop düzenlemesi ve oğluşumun cicilerini yıkayıp yerleştirmek kalacak. Ne güzel bir yaz bu yaz. Allahım bu heveslerimizi yarım bırakmasın inşallahKendime gorev verdim. Ev islerini cok saldim ya evde en azindan toz akayim diyorum yarin. Şoyle pencerelerin onlerini tv unitesini falan sileyim bunlar beni cok yormaz sanirim. Evde toz gormemis olurum. Sonra ciceklerin bakimini yapayim.
canım aslında acele edilmemesi bir bakıma iyi, yanlış bir işlem olmasın herşeyden emin olunsa bile ameliyatta farklı durumlarla karşılaşabiliyorlar , o yüzden iyice araştırılması daha sağlıklı. Sadece beklemek çok zor , bununda hayrınıza olduğunu düşün, bir şekilde atlatılacak bir kaç aya herşey normale döner yıpratma kendiniBugun haber geldi ameliyatta yapmiyolar simdilik teshis kiyamiyorlar yani tani koymamiz lazim dediler 4 tane test yapicaklarmis aglaya aglaya perisan oldum annemde kalicam artik sanirim evde esyalara baktikca agliyorum yemek yedikce o yiyemiyor diye agliyorum engel olamiyorum kendime bu seferde bebek itiyo asagiyi imtihan oldu tam bize
bende ağustos sonu gibi hissediyorum 40'a varmaz gibi geliyorAmin inşallah
Hareketleriyle ölcüyorum artık iyimiyiz değilmiyiz :)
Ebede hastane cantan hazır olsun dedi
Herkes öyle bir konusuyor ki sanki Eylül değil Ağustos’ta doguracakmısım gibi :/
Himmm ok, ben coktu da bir anda azaldi sandim pardon. Benimki de biraz azalsaydi iyiydiYok 1 haftada değil 1 ay önce çok iyi demişti doktor 2 hafta önce bişey dememişti son kontrolde azalmış dedi sınıra yaklaşmış ama evham yapacak bir durum yok dedi. Ben sızıntı olabilir mi deyince her ihtimale karşı 2 hafta sonra bi daha bakalım dedi. Burda çok arkadaşa dediler suyun azalmış diye, doktorum da artık su günden güne azalmaya başlayacak zaten dedi.
Agustos sonu hissetsem öpüp basıma koyarım ha 2 eylül ha agustos sonubende ağustos sonu gibi hissediyorum 40'a varmaz gibi geliyor
Sezeryandan neden korkuyorsun canım? Tabiki normal doğum her zaman öncelikli ama mecburi bir durum olursa sezeryan da zor bi işlem değil. Daha doğrusu şans işi kiminde normal doğum zor oluyor kiminde sezeryanEki Görüntüle 2287456 Sende haklısın canım. İşte çok ciddi sezeryan korkum varya ondan böyle şeyler geliyor başıma biliyorum:)) Allahım inşallah şu kuzular sağ sağlim doğsunlarda başka birşey istemeyelim. Herhalde biraz akışına bırakmak gerekiyor herşeyi, çokta takmamak rahat olmak gerekiyor. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum bu şekilde ama çok başarılı değilim herhalde:)) Hepimiz için hayırlısı olsun.
ay yok öyle içini karartma herkesin hikayesi başka psikolojini iyi tut,Agustos sonu hissetsem öpüp basıma koyarım ha 2 eylül ha agustos sonu
O kadar cok konusuyorum ki herkes kızlar erken gelirmiş, cantan hazır mı, cantanı kapadın mı, arkadaslarımdan biri 32 biri 34 biri 35te dogurmus
Doktor olsun saglık ocagındaki ebe olsun cantan hazır bulunsun diyor
Cok samimi olmadıgım biri bile ay bende 36da dogurdum hazır ol herşeye diyebiliyor
İşyerindekiler öyle 7hafta var diyorum ay cok az kalmıs heran gelebilir diyip düşündürüyor
İlk haftası dogurursam şükredicem o psikolojideyim
Ahh canım benim, Allahtan ümit kesilmez, umutsuz konuşma , inşallah annende toparlanır biran önce,Merhaba herkese bende bugun ziyarete gittim yine 1de annemi.annne ben geldim dedim uyuyordu hafif bir tebessum saniyelik gerisi hep ayni..neler söyledim anne gülce burda biz burdayiz iiyi ol tamam mi cabuk iyiles..ben bunlari soylerken o esniyordu..yıkıldım..tabiki hemen ayaklanmasini beklememem lazim ama cok zor 3gun once bicir bicir konusan kadin o halde..en son ben giderken biraz daha acti gozunu dayanamadim tekrar geri dondum gelicem yine dedim arkama bakmadan ciktim..cikamazsin cunku..aglaya aglaya cikinca yakinlarimida uzuyorum aama elde degil..doktor düne gore biraz daha iiyi dedi yemek verecektiniz dedim ? Yogurt yedirdik yedi dedi.nöroloji servisine cikartacaklarmis burada sadece hayati tehlikeye bakiyoruz dedi peki hayati tehlike 1gunde gecmis oluyor mu tamam servise cikacak ama dedim burada enfeksiyonda kapabilir vs.denildi..
3te 1 oraninda konusma ve algilama hasar görmüs dedi.yuruyebilirmi dedik kalkinca beyin ne cevap verecek bilemiyoruz dediler noroloji yarin daha detayli anlatacakmis.anestezi doktoru tam anlayamadigini adini soylediginde anlik acip baktigini soyledi mesela hocam pencereyi acti dondu bakti dedi banada aynisini yapiyor dedim..
Iyi ki aile baglarimiz guclu 3teyzem yanimizda annem gibi surekli bana bakiyorlar babama ayni sekilde burada yatiyoruz eve girsem perisan olurum herhalde..herkes cok umutlu benden baska..yarin goruse gidemeyecegim sanirim oyle gordukce kotu oluyorum..noroloji doktorundanda duyacaklari kaldiracak pek gucum yok..randevum ayin sonunda,Ankara'ya donemem bu halde esim pazar donecek..bana bakacakken annem ben ona bakacagim teyzemlerden baska kimse yok baska abim ablam yok.. hayat ne garip..oyle bir sinav ki..
Sor bi bakalım ipek hanımın programı varmıymıs o tarihlerde müsaitmiymişay yok öyle içini karartma herkesin hikayesi başka psikolojini iyi tut,
tabiki herşeye hazırlıklı olmak lazım onun farkındayızda , sende neredeyse gidip hastanede bekleyeceksin öyle etkilenmişsinayy kızımda uygun görürse Allahın izniyle bayramdan sonraki hafta 38.hafta gelse ne güzel olur
Yogun bakima kimseyi almiyorlar zaten canim gunde 15 dk gorme sansi var bir kisinin sadece..o saate yakin gitsekte babam 6da oraya gidince ailecek hastaneye gidiyoruz..ama simdi serviste daha farkli olacak sanirim..2teyzemde evli degil 60 yaslarinda olsada..sagolsunlar cok guzel ilgileniyorlar..onlar kalirlar dönüsümlü,babam var.6 kardeş annemler hepsi birbirine bagli ne kadar şanslilar..dayimda kanser baslangici onunda ameliyati var ona uzulurken benim dogumum var derken bu 3.olayimiz..Rabbim beterlerinden sakinsin yinede..guclu olmaktan baska caremiz yok..Ahh canım benim, Allahtan ümit kesilmez, umutsuz konuşma , inşallah annende toparlanır biran önce,
sen gece hastanedemi kalıyorsun anlamadım, ne güzel aile bağlarınız kuvvetli kardeş ne kadar önemli baksana iyi ki teyzelerin var, sen ve 1 teyzen evde olsanız biri refakat etse sana akşam orda kalıyorsan çok yorucu 2 canlısın neticede,
Allah yardımcınız olsun
Sor bi bakalım ipek hanımın programı varmıymıs o tarihlerde müsaitmiymiş
En azından 36yı tamamlasınlar gerisi berisi hic mühim değil benim duamda bu yönde :)ya ama ebeler doulalar fln bide bazı makaleelerde okumuştumda doğum için anne bedeninin hazır olması ve bebeğin hazır olması anında kendiliğinden gelişen bir durum oluyor, öyle olursa ne güzel mesela
bende konuşup arada ipucu veriyorum, tabi sağlıklı zamanda gelsin önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?