İnşallah en yakında zamanda sıkıntısı tespit edilir ve iyileşir canım. Ne kadar ağır hastalıklar bile tedavi edilebiliyor artık, kendini koyverme doğru teşhisten sonra tedavi olacaktır inşallah. Annene gitmekle en iyisini yaparsın bence de

Amin inşallah
Hareketleriyle ölcüyorum artık iyimiyiz değilmiyiz :)
Ebede hastane cantan hazır olsun dedi
Herkes öyle bir konusuyor ki sanki Eylül değil Ağustos’ta doguracakmısım gibi :/
Benim 17 Eylül ben bile ağustos sonuna odakladım kendimi bi de çevremde kime sorsam 38de doğurmuş.

Benim 17 Eylül ben bile ağustos sonuna odakladım kendimi bi de çevremde kime sorsam 38de doğurmuş.
38 gayet iyi bence
benim cevremde o kadar cok erken dogum yapan varmıs ki sasırıyorum konustukca
Hayır bide konusmasam bile kadınlar mutlaka kendş yasadıklarından örnek veriyorlar dinlemek zorunda kalıp etkileniyorum
Son muaynede bebegimde asagıda oldugu icin oda biraz korkuttu

Allah acil şifalar versin sizlere de sabır versin yavaş yavaş böyle toparlanır yarın gördüğünde daha iyi haberler alırsın inşallahh

berroshh eşinin hakkında hayırlısını versin Rabbim
En doğru zamanda ameliyat olsun inşallah
Annenlerin yanına gitmen iyi olabilir gerçekten evde yalnız kalmamak daha iyi gelir sana
Temmuz ayı çok yoğun geçiyor iş yerinde ama gün içinde aklıma geliyorsunuz dua ediyoruz ömerle biz de sizlere

H honey bunch 5-6 tane ilaç kullanmaktansa aile hekimi şey demişti her bi tabletin içinde onun extra kimyasalları katkı maddesi var
Demir dvit magnezyum kalsiyum omeganın hepsini içeren tek tabletlerden kullan
Uzun süredir kullanacağız diye mantıklı gelmişti bana
Öyle bişeyle değiştirebilirsin

Hoşaf ben yapmadım ama anneme yaptırdım
Malatyada kayısı zamanı diye kayısıdan yaptı
Bi de memlekette vişne ve çilekten yapmış
Üzümler güzelce olunca üzüm şırası yapıyorlar bizim orda ondan yapar bi de

Sağlıkla gelsin bebeğiniz ben de 3. Kizima hamileyim

Gecmis olsun dediginiz gibi en önemlisi can sağlığı. Daha kötüsü de olabilirmiş Allah korumuş

Inş bu günleri en kısa sürede atlatır neşeyle sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız sen ve eşin

İlk basladıgım ilaçlara devam ediyorum malesef doktorum hatta hemoroid icin kullanacaklarımı duyunca günde on ilac olucak diyip bi üzüldü ama olsun dedim napayım acım olmasın bebegime zarar gelmesin içerim sorun değil
Normalde grip olsam ücüncü günü ilacı unutan ben bu kadar ilacı iciyorum valla napalım az kaldı sabır :)

Vişne bulamıyorum deliricim instagramdan artık sehirdısında birine yazdım sanırım ondan on kg alıp yapıcam
Kayısı erik üzüm kurudanda yapabiliriz diye düşündüm ondan hic odaklanmadım onlara
Annem gitmiş bugun hasta haliyle pazara yok diyor pazar biz gittik yok gercekten vişne
Bide taktım mı takıyorum almazsam ragat edemicem :)

Inş yakın zamanda iyileşir ve torunuyla neseli vakitler gecirmesi nasip olur. Dualarım sizinle

İnadına 41de gelmeyen de var bakalım artık nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…