İnşallah en yakında zamanda sıkıntısı tespit edilir ve iyileşir canım. Ne kadar ağır hastalıklar bile tedavi edilebiliyor artık, kendini koyverme doğru teşhisten sonra tedavi olacaktır inşallah. Annene gitmekle en iyisini yaparsın bence deBugun haber geldi ameliyatta yapmiyolar simdilik teshis kiyamiyorlar yani tani koymamiz lazim dediler 4 tane test yapicaklarmis aglaya aglaya perisan oldum annemde kalicam artik sanirim evde esyalara baktikca agliyorum yemek yedikce o yiyemiyor diye agliyorum engel olamiyorum kendime bu seferde bebek itiyo asagiyi imtihan oldu tam bize
Benim 17 Eylül ben bile ağustos sonuna odakladım kendimiAmin inşallah
Hareketleriyle ölcüyorum artık iyimiyiz değilmiyiz :)
Ebede hastane cantan hazır olsun dedi
Herkes öyle bir konusuyor ki sanki Eylül değil Ağustos’ta doguracakmısım gibi :/
38 gayet iyi benceBenim 17 Eylül ben bile ağustos sonuna odakladım kendimibi de çevremde kime sorsam 38de doğurmuş.
Allah acil şifalar versin sizlere de sabır versin yavaş yavaş böyle toparlanır yarın gördüğünde daha iyi haberler alırsın inşallahhMerhaba herkese bende bugun ziyarete gittim yine 1de annemi.annne ben geldim dedim uyuyordu hafif bir tebessum saniyelik gerisi hep ayni..neler söyledim anne gülce burda biz burdayiz iiyi ol tamam mi cabuk iyiles..ben bunlari soylerken o esniyordu..yıkıldım..tabiki hemen ayaklanmasini beklememem lazim ama cok zor 3gun once bicir bicir konusan kadin o halde..en son ben giderken biraz daha acti gozunu dayanamadim tekrar geri dondum gelicem yine dedim arkama bakmadan ciktim..cikamazsin cunku..aglaya aglaya cikinca yakinlarimida uzuyorum aama elde degil..doktor düne gore biraz daha iiyi dedi yemek verecektiniz dedim ? Yogurt yedirdik yedi dedi.nöroloji servisine cikartacaklarmis burada sadece hayati tehlikeye bakiyoruz dedi peki hayati tehlike 1gunde gecmis oluyor mu tamam servise cikacak ama dedim burada enfeksiyonda kapabilir vs.denildi..
3te 1 oraninda konusma ve algilama hasar görmüs dedi.yuruyebilirmi dedik kalkinca beyin ne cevap verecek bilemiyoruz dediler noroloji yarin daha detayli anlatacakmis.anestezi doktoru tam anlayamadigini adini soylediginde anlik acip baktigini soyledi mesela hocam pencereyi acti dondu bakti dedi banada aynisini yapiyor dedim..
Iyi ki aile baglarimiz guclu 3teyzem yanimizda annem gibi surekli bana bakiyorlar babama ayni sekilde burada yatiyoruz eve girsem perisan olurum herhalde..herkes cok umutlu benden baska..yarin goruse gidemeyecegim sanirim oyle gordukce kotu oluyorum..noroloji doktorundanda duyacaklari kaldiracak pek gucum yok..randevum ayin sonunda,Ankara'ya donemem bu halde esim pazar donecek..bana bakacakken annem ben ona bakacagim teyzemlerden baska kimse yok baska abim ablam yok.. hayat ne garip..oyle bir sinav ki..
Gecmis olsun doktorunuz uygun gördüğü antibiyotiği yazar. Öncesinde idrar kültürü de alır muhtemelen. Bol bol da su için ayrica
Sağlıkla gelsin bebeğinizHerkese merhabalar. Ben de Eylül ayı annesi olacağım kısmetse. 3. Kızıma hamileyim. Başka çocuk düşünmediğimiz için kızların herşeyimi ihtiyaç sahiplerine vermiştim çoktan. Şimdi yeniden alışverişe başlayacağım. Sadece suwen’den 3 adet lohusa takımı aldım. Bebek kıyafeti, bez ve ıslak mendil için tavsiye edeceğiniz siteler var mı? BeZ ve ıslak mendil stok yapmak istiyorum, bildiğiniz indirimli siteler var mı?
Gecmis olsun dediginiz gibi en önemlisi can sağlığı. Daha kötüsü de olabilirmiş Allah korumuşKızla bunca sağlık problemi arasında bahsetmedim bende düşünüp canımı sıkmak istemedim,
cumartesi eşim beni biryerden alacaktı gelemiyorum dedi, arabayı ablama verdim vurdu dedi, ablası araba kullanan biri değil yanlış anlamayın 15 sene önce ehliyet almış hiç kullanmamış, 20 metre şuraya kadar gideyim demiş eşimde tamam demiş, tam o esnada karşılarına mahallede oynayan 2 çocuk fırlamış eşim frene bas frene bas diye kızı panikletmiş, oda fren yerine hızla gaza basınca karşı komşunun bahçesinin duvarına tam anlamıyla toslamış arabanın önü pert olmasada kötü durumda, görümce şoka girmiş kayınvalide tokatlayıp kendine getirmiş eşim şokta, inanamıyor..
herşey 15 saniyede oldu,karşıda hızla vurduğu mesafe bir kaç adım yani,
neyse eşim bana taksiyle eve geç sen ben çekici bekliyorum dedi, eve gittim baktım ilk kez anahtarımı unutmuşum
apartmanın önünde başladım ağlamaya zaten sinirim bozulmuştu, bir yandan mesaneye baskı olduğu için tuvaletim geldi, bir yandan diyaframa baskı nefesim kesilir gibi oldu kontrol edemedim, nefes alıp verdim uzun uzun ama ağlamam geçmedi, kayınpeder hemen taksiyle anahtar getirdi gitti, eve girince nefesim iyice gitti bende busefer korkmaya başladım muhtemelen tansiyonum düştü balkona çıktım ama yok hiç biryere sığamıyorum, korktum bu sefer eşim gelemedi hemen diye evde yanlızım,nefesimi kontrol edemiyorum , eşimi arayıp panikletmek istemedim 5 dakika fln sonra yatıştırdım kendi kendimi,
Şimdi araba serviste ,15-20 bin arası kaskodan gidecek iyiki kasko var, bir taraftan eşimin titizlikle baktığı araba yok yere kaza yaptı diye üzülüyoruz bir taraftan eşim sürekli yollarda kaza olacaksa çıkacaksa böyle olsun diyoruz. ya mahalledeki çocuklardan birine bişey olsaydı gibi gibi bir sürü senaryo,
sonuç olarak herşey anlık, herşey geçici, en önemlisi sağlık ve inançbenim tam ağırlaştığım dönemde arabasız kaldık diye eşimin ailesi zaten mahvoldu, kimin ne yaptığının bir önemi yok olacağın önüne kimse geçemez, önemli olan sağlıkla birarada olmak bu arada eşim işyerinden araba temin ettide onunla idare ediyoruz kaskodan araç verirlerse verene kadar.
Ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.Sağlıkla gelsin bebeğinizben de 3. Kizima hamileyim
Yaşlar kaç acaba? Benim büyük kızım 10, ortanca 5.Sağlıkla gelsin bebeğinizben de 3. Kizima hamileyim
Inş bu günleri en kısa sürede atlatır neşeyle sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız sen ve eşinBugun haber geldi ameliyatta yapmiyolar simdilik teshis kiyamiyorlar yani tani koymamiz lazim dediler 4 tane test yapicaklarmis aglaya aglaya perisan oldum annemde kalicam artik sanirim evde esyalara baktikca agliyorum yemek yedikce o yiyemiyor diye agliyorum engel olamiyorum kendime bu seferde bebek itiyo asagiyi imtihan oldu tam bize
İlk basladıgım ilaçlara devam ediyorum malesef doktorum hatta hemoroid icin kullanacaklarımı duyunca günde on ilac olucak diyip bi üzüldü ama olsun dedim napayım acım olmasın bebegime zarar gelmesin içerim sorun değilH honey bunch 5-6 tane ilaç kullanmaktansa aile hekimi şey demişti her bi tabletin içinde onun extra kimyasalları katkı maddesi var
Demir dvit magnezyum kalsiyum omeganın hepsini içeren tek tabletlerden kullan
Uzun süredir kullanacağız diye mantıklı gelmişti bana
Öyle bişeyle değiştirebilirsin
Hoşaf ben yapmadım ama anneme yaptırdım
Malatyada kayısı zamanı diye kayısıdan yaptı
Bi de memlekette vişne ve çilekten yapmış
Üzümler güzelce olunca üzüm şırası yapıyorlar bizim orda ondan yapar bi de
Teşekkür ederim ama bi sıkıntım olmadıgı icin gerek görmedi şimdilik sagol yinede :)Gecmis olsun doktorunuz uygun gördüğü antibiyotiği yazar. Öncesinde idrar kültürü de alır muhtemelen. Bol bol da su için ayrica
Inş yakın zamanda iyileşir ve torunuyla neseli vakitler gecirmesi nasip olur. Dualarım sizinleMerhaba herkese bende bugun ziyarete gittim yine 1de annemi.annne ben geldim dedim uyuyordu hafif bir tebessum saniyelik gerisi hep ayni..neler söyledim anne gülce burda biz burdayiz iiyi ol tamam mi cabuk iyiles..ben bunlari soylerken o esniyordu..yıkıldım..tabiki hemen ayaklanmasini beklememem lazim ama cok zor 3gun once bicir bicir konusan kadin o halde..en son ben giderken biraz daha acti gozunu dayanamadim tekrar geri dondum gelicem yine dedim arkama bakmadan ciktim..cikamazsin cunku..aglaya aglaya cikinca yakinlarimida uzuyorum aama elde degil..doktor düne gore biraz daha iiyi dedi yemek verecektiniz dedim ? Yogurt yedirdik yedi dedi.nöroloji servisine cikartacaklarmis burada sadece hayati tehlikeye bakiyoruz dedi peki hayati tehlike 1gunde gecmis oluyor mu tamam servise cikacak ama dedim burada enfeksiyonda kapabilir vs.denildi..
3te 1 oraninda konusma ve algilama hasar görmüs dedi.yuruyebilirmi dedik kalkinca beyin ne cevap verecek bilemiyoruz dediler noroloji yarin daha detayli anlatacakmis.anestezi doktoru tam anlayamadigini adini soylediginde anlik acip baktigini soyledi mesela hocam pencereyi acti dondu bakti dedi banada aynisini yapiyor dedim..
Iyi ki aile baglarimiz guclu 3teyzem yanimizda annem gibi surekli bana bakiyorlar babama ayni sekilde burada yatiyoruz eve girsem perisan olurum herhalde..herkes cok umutlu benden baska..yarin goruse gidemeyecegim sanirim oyle gordukce kotu oluyorum..noroloji doktorundanda duyacaklari kaldiracak pek gucum yok..randevum ayin sonunda,Ankara'ya donemem bu halde esim pazar donecek..bana bakacakken annem ben ona bakacagim teyzemlerden baska kimse yok baska abim ablam yok.. hayat ne garip..oyle bir sinav ki..
Benim de büyük kızım 10 yaşında ortanca 3 yasindaYaşlar kaç acaba? Benim büyük kızım 10, ortanca 5.
Allah bağışlasın yavrularımızı.Benim de büyük kızım 10 yaşında ortanca 3 yasinda
Amin cümlemizinki inşAllah bağışlasın yavrularımızı.
Teşekkür ederimGecmis olsun dediginiz gibi en önemlisi can sağlığı. Daha kötüsü de olabilirmiş Allah korumuş
İnadına 41de gelmeyen de varAgustos sonu hissetsem öpüp basıma koyarım ha 2 eylül ha agustos sonu
O kadar cok konusuyorum ki herkes kızlar erken gelirmiş, cantan hazır mı, cantanı kapadın mı, arkadaslarımdan biri 32 biri 34 biri 35te dogurmus
Doktor olsun saglık ocagındaki ebe olsun cantan hazır bulunsun diyor
Cok samimi olmadıgım biri bile ay bende 36da dogurdum hazır ol herşeye diyebiliyor
İşyerindekiler öyle 7hafta var diyorum ay cok az kalmıs heran gelebilir diyip düşündürüyor
İlk haftası dogurursam şükredicem o psikolojideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?