İnşallah günden güne daha iyi olur canım

Canim senin ebe supermis. Bak gebelik baslangicinda begenmiyordun ama kadin sana hayati bilgiler vermis. Bana bu bilgileri ilk bebekte verselerdi belki de bebegim emmeyi birakmazdi. Vitaminlere devam etmem gerektigini bilmiyordum mesela onceki hamilelikte ve deli gibi dacim dökülmüştü.

Cok
Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Arada bir girip bakabiliyorum hasta olan ve hastasi olan herkese rabbim sifa versin tez zamanda. Ben de memlekete annecigimi ziyarete geldim ama bu sene mezarini ziyarete geldim. Anne hicbir seye benzemiyor. Yoklugu hicbir yoklukla kiyaslanamazmis bile. Annecigim tam 17 sene kanserle mucadele etti ve sonunda kaybetti ve bizi birakip gitti. Simdi onun evinde ve onun yataginda her gun aglayarak uyuyorum.Insallah annecigin bir an once sagligina kavusur ve guzel gunlerinize geri donersiniz.

Ben 9 kavanoz yaptim visne. 2 tane de erik yaptim. Bu cuma gunu pazara gidip varsa devamini da alayim diyorum. Burada bulunuyordu gecen cumartesi ama bu hafta durum ne olur bilemem.

Başın sağolsun canım

Allah razi olsun

Bu sene çok yağmur yağdığı için hepsi kurtlanmış malesef . Teyzemin bahçesinde ağaçları var ama hepsi kurtlu

Bu o değil ki
Değiştirdim doktorumu e nabızdan aile hekimi değiştirebiliyorsun ya :)
Benimkinin üstünü tetanoz asısı zamanı bana haber vermeyince cizdim
Doktor değişince otomatik ebede değişiyor bu kızla saglık ocsgına gittigimde tanısmıstım tarzı biraz höt höt ama sevmiştim iyide oldu

Inş bu günleri en kısa sürede atlatır neşeyle sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız sen ve eşin
Insallah cnm egitim arastirmaya aldik ama daha onlarda odaya yatirmadilar inceleme yapiyorlar bacaginin yaninda morarma oldu onu bulmaya calisiyorlar bugun cok agladim yine ne zor saglikla imtihan

Ben 9 kavanoz yaptim visne. 2 tane de erik yaptim. Bu cuma gunu pazara gidip varsa devamini da alayim diyorum. Burada bulunuyordu gecen cumartesi ama bu hafta durum ne olur bilemem.
Sonunda mini hale gidip buldum bende zafer benimdir
Hos nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum üc kg vişneye 5kg su koyup pişiriyorum suanda
Üc kg daha var yarın devam edicez onada
Erikte yapıcam hatta taze kayısıdanda yapayım dedim
Kavanozları sonra buzdolabındamı bekletmek gerekir

Basın sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin

Merhaba,oğluma hamileliğimde 32.haftadan sonra suyum azaldı,dr.um bol su içmemi ve dinlenmemi söyledi.Tabi her hafta kontrole çağırdı.Sonunda 41.haftada normal doğdu.Şimdi ise tekrar suyum az 27.haftadan bu yana neyseki normale döndü.Endişe etmeyin,biraz dinlenme ve bol su ile normale döner umarım.

Allah razi olsun

Ben kaynatip sicak sicak sikica kapatip ters cevirdim ve ustlerini orttum 2 gun kendi halinde sogumaya biraktim. Kapaklar kendini iceri cekti. Kayisiyi ise marmelat gibi yapmistim gecen yil. Az seker ile recel gibi kaynatip blendrdan gecirip sicak kapatip sardim. Buzdolabina koymaya gerek kalmadan kisin acip su ekleyip meyvesuyu gibi ictim. 1 lt kayisi marmelatindan 2 lt meyvesuyu cikti. Sekeri az koymak lazim.
Visme 2 kg da dondurucuya attim ben. Kisin kaynatip iciyorum. Bu yil dondurucuda cok yer kaplamasin diye kavanoza yaptim.

Egitim arastirmaya aldik acilde hala tetkikleri epikrizi degerlendiriyorlar bu seferde bacaginin yaninda yara gibi morluk olmus onu cozemediler bi turlu bi ciksa ne oldugu

Beklemek cok zor insallah hayirli sonuclar cikar

Ölcüsünü nasıl yaptın vişnenin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…