Canim ay cokk gecmis olsun Rabbjm verecekse mala versin hic üzülme bende büyük bi kaza geçirdim kasko şirketini arayıp kiralik arac istediğini söyle firmaya göre değişir 7 gun ile 15gun aradi hemen arac temin edip kapına kadar getiriyolar hiç üzülmeKızla bunca sağlık problemi arasında bahsetmedim bende düşünüp canımı sıkmak istemedim,
cumartesi eşim beni biryerden alacaktı gelemiyorum dedi, arabayı ablama verdim vurdu dedi, ablası araba kullanan biri değil yanlış anlamayın 15 sene önce ehliyet almış hiç kullanmamış, 20 metre şuraya kadar gideyim demiş eşimde tamam demiş, tam o esnada karşılarına mahallede oynayan 2 çocuk fırlamış eşim frene bas frene bas diye kızı panikletmiş, oda fren yerine hızla gaza basınca karşı komşunun bahçesinin duvarına tam anlamıyla toslamış arabanın önü pert olmasada kötü durumda, görümce şoka girmiş kayınvalide tokatlayıp kendine getirmiş eşim şokta, inanamıyor..
herşey 15 saniyede oldu,karşıda hızla vurduğu mesafe bir kaç adım yani,
neyse eşim bana taksiyle eve geç sen ben çekici bekliyorum dedi, eve gittim baktım ilk kez anahtarımı unutmuşum
apartmanın önünde başladım ağlamaya zaten sinirim bozulmuştu, bir yandan mesaneye baskı olduğu için tuvaletim geldi, bir yandan diyaframa baskı nefesim kesilir gibi oldu kontrol edemedim, nefes alıp verdim uzun uzun ama ağlamam geçmedi, kayınpeder hemen taksiyle anahtar getirdi gitti, eve girince nefesim iyice gitti bende busefer korkmaya başladım muhtemelen tansiyonum düştü balkona çıktım ama yok hiç biryere sığamıyorum, korktum bu sefer eşim gelemedi hemen diye evde yanlızım,nefesimi kontrol edemiyorum , eşimi arayıp panikletmek istemedim 5 dakika fln sonra yatıştırdım kendi kendimi,
Şimdi araba serviste ,15-20 bin arası kaskodan gidecek iyiki kasko var, bir taraftan eşimin titizlikle baktığı araba yok yere kaza yaptı diye üzülüyoruz bir taraftan eşim sürekli yollarda kaza olacaksa çıkacaksa böyle olsun diyoruz. ya mahalledeki çocuklardan birine bişey olsaydı gibi gibi bir sürü senaryo,
sonuç olarak herşey anlık, herşey geçici, en önemlisi sağlık ve inançbenim tam ağırlaştığım dönemde arabasız kaldık diye eşimin ailesi zaten mahvoldu, kimin ne yaptığının bir önemi yok olacağın önüne kimse geçemez, önemli olan sağlıkla birarada olmak bu arada eşim işyerinden araba temin ettide onunla idare ediyoruz kaskodan araç verirlerse verene kadar.
2 lt visneye 2 lt su koydum. Icecegim zaman kavanozu acinca su eklerim diye suyu az koydum.Ölcüsünü nasıl yaptın vişnenin :)
Benimde lokosit pozitif korkma iki idrar testimde de çıktı ayri zamanlarda yapılan enfeksiyon durumu yoksa sıkıntı yok. Varsa ilacla çözümü kolay. Benim doktorumda normal diyorBanada simdi doktorum sikayetin yoksa sorun yok yüksek cıkması normal dedi
Asırı rahat bi doktor yahu :/
Mekani cennet olsun..anne bu hicbir seye benzemiyor..karnimda bir bebek oldugunu hatirlamiyiorum pazartesiden beri..dun hemsireler abla sen burda napiyosun goruyorum kac gundur anliyorum ama ameliyathane yogunbakim kapisi acildikcs bebegin zarar gorur enfeksiyon kaparsin diye yukari cikardi..bugunde beni goturmuyorlar dun yine kotu oldum cunku..babam eve gitti saatlerce cikmadi..ben henuz giremedim..bir kac esyasi benimle kokusu sinmis..hepimiz birgun yasayacagiz zamanlamayi kabullenmek cok zor..bu cocugu sirf annem istiyor diye yaptim 1.5 yillik evliyim göremem ben ,ne zaman bebek dedigi icin..o hevesi gozumun onunden gitmiyo,kendi evimede giremem en son cicek gibi yapti oyle ciktik geldik buraya..sanki biliyor gibi erik sularini yapti koyduuu..insallah iyilesecek insallah bu kotu gunler gececek bir yanim her seye hazirlasada kendini bir yanim hala inancini kaybetmedi..Cok
Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Arada bir girip bakabiliyorum hasta olan ve hastasi olan herkese rabbim sifa versin tez zamanda. Ben de memlekete annecigimi ziyarete geldim ama bu sene mezarini ziyarete geldim. Anne hicbir seye benzemiyor. Yoklugu hicbir yoklukla kiyaslanamazmis bile. Annecigim tam 17 sene kanserle mucadele etti ve sonunda kaybetti ve bizi birakip gitti. Simdi onun evinde ve onun yataginda her gun aglayarak uyuyorum.Insallah annecigin bir an once sagligina kavusur ve guzel gunlerinize geri donersiniz.
Ben 3kg ya 5lt gibi koydum tabi tam ölcmedim ama tadı yogunlugu güzel olmus belki bekleyince dahada kıvam alır bilemedim onu en kötü dedigin gibi acarım2 lt visneye 2 lt su koydum. Icecegim zaman kavanozu acinca su eklerim diye suyu az koydum.
Aaa kendinizi yormussunuz bence. Ben cekirdekleri ile kaynattim. Sadece ezikleri ve saplarini ayikladim. Visnelerim baya buyuktu kiraz kadar neredeyse. Recel yaparken cikariyorum cekirdeklerini. Digerlerinde cikarma hicBen 3kg ya 5lt gibi koydum tabi tam ölcmedim ama tadı yogunlugu güzel olmus belki bekleyince dahada kıvam alır bilemedim onu en kötü dedigin gibi acarım
Bi bardakta şeker koydum
Cok eksi oluyordu napayım ilk postayı öyle yaptım
Ayıklaması ama fena yordu ilk defa eşimle yaptıgımız icin cengelli igneyle baslayan maceramız pipetle son buldu :)
Zaten artık bi ilaç daha icecek dermanım kalmadı millet yemek yer kilo alır beni resmen ilaclar sisiriyor :)Benimde lokosit pozitif korkma iki idrar testimde de çıktı ayri zamanlarda yapılan enfeksiyon durumu yoksa sıkıntı yok. Varsa ilacla çözümü kolay. Benim doktorumda normal diyor
Ya öyle agzımda oyalanmak cekirdekle hosuma gitmez diye uğrastık baya baya sapları cöpleri yaprakla ayırAaa kendinizi yormussunuz bence. Ben cekirdekleri ile kaynattim. Sadece ezikleri ve saplarini ayikladim. Visnelerim baya buyuktu kiraz kadar neredeyse. Recel yaparken cikariyorum cekirdeklerini. Digerlerinde cikarma hic
Dün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..
Düzelir düzelir gönlünü ferah tut pozitif enerjini duanı gönder onaDün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..
Dün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..
Zamanla düzelme ihtimali çok yüksek canım. Bir tanıdığımız beynine pıhtı atması sonucu nerdeyse ölümden döndü, doktorlar ümit yok sabaha çıkmaz demişti düşün. Kocası çok dua etti kapıda, yaşasın da isterse felç olsun bakarım ben diye. Ve mucize gibi kadın yaşadı, felç filan da olmadı. İlk zamanlar aklı çok bulanıktı, çok donuktu sanki alzehirmer olmuş gibi ama zamanla yavaş yavaş açıldı bayağa eskiye haline döndü şuan sadece hareketleri biraz yavaş bir de arada sırada geçmişle bugünü karıştırıyor mesela babasının hala yaşadığını sanıyor gibi.Dün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..
teşekkür ederim canım haklısın , biz zarardanda geçtik artık arabamızı almak istiyoruz biran önce birde teftişe girmiş incelenececekmiş 1 ayı bulur bu gidişleCanim ay cokk gecmis olsun Rabbjm verecekse mala versin hic üzülme bende büyük bi kaza geçirdim kasko şirketini arayıp kiralik arac istediğini söyle firmaya göre değişir 7 gun ile 15gun aradi hemen arac temin edip kapına kadar getiriyolar hiç üzülme
Düzelir düzelir gönlünü ferah tut pozitif enerjini duanı gönder ona
Su anda agır ilaclar kullanıyor onlarda uyku veya sersemlik yapıyor da olabilir
Söyledigine göre bak yüz kaslarını calıstırabiliyormus pıhtı attıgında kısmi felcte gelebiliyor ama cok sükür sizinkinin en azından yüzünde bişey yok simdilik
Yogun bakımdan cıkınca ilacların dozuda değişecektir dahada iyileşmeye baslayacaktır emin ol yemek yemesi yogurt yemesi bile pozitif bişey veya sesine tepki vermesi
Tamamen bilinci kapalı değil buda bişey öyle düşün
Cok daha iyi günleri olucak inşallah
Gercekten cok uzuldum ve cok etkilendim surekli bakiyorum haber var mi diye insallah annen bir an evvel toparlar ve kotu bi ani olarak kalir bu gunler kuzu geldiginde anneannesi onu karsilar beraber bakarsiniz
Hasta olan veya hastasi olan herkese cok gecmis olsun Allah can sagligi versin insallah♥
Etkilenme derecesini bilmiyoruz bakalim..cok varmis boyle bizde basimiza geldikten sonra daha iyi anladik hepsi bize birer umut oldu cogu sonradan acilmis insallah acilacak..yogunbakimdan cikmamiz bile belki de iyiye isaret.kotu olsa cikartmazlardi doktorlarda umut vermek istemiyorki sonradan boyle demistin demesinler diye sanirim..yavas yavas olacak insallah.cok sagolun hepiniz.Zamanla düzelme ihtimali çok yüksek canım. Bir tanıdığımız beynine pıhtı atması sonucu nerdeyse ölümden döndü, doktorlar ümit yok sabaha çıkmaz demişti düşün. Kocası çok dua etti kapıda, yaşasın da isterse felç olsun bakarım ben diye. Ve mucize gibi kadın yaşadı, felç filan da olmadı. İlk zamanlar aklı çok bulanıktı, çok donuktu sanki alzehirmer olmuş gibi ama zamanla yavaş yavaş açıldı bayağa eskiye haline döndü şuan sadece hareketleri biraz yavaş bir de arada sırada geçmişle bugünü karıştırıyor mesela babasının hala yaşadığını sanıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?