Canim ay cokk gecmis olsun Rabbjm verecekse mala versin hic üzülme bende büyük bi kaza geçirdim kasko şirketini arayıp kiralik arac istediğini söyle firmaya göre değişir 7 gun ile 15gun aradi hemen arac temin edip kapına kadar getiriyolar hiç üzülme

Banada simdi doktorum sikayetin yoksa sorun yok yüksek cıkması normal dedi
Asırı rahat bi doktor yahu :/
Benimde lokosit pozitif korkma iki idrar testimde de çıktı ayri zamanlarda yapılan enfeksiyon durumu yoksa sıkıntı yok. Varsa ilacla çözümü kolay. Benim doktorumda normal diyor

berroshh çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce teşhis konulur hastalığına ve tedavisi yapılır dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun

Mekani cennet olsun..anne bu hicbir seye benzemiyor..karnimda bir bebek oldugunu hatirlamiyiorum pazartesiden beri..dun hemsireler abla sen burda napiyosun goruyorum kac gundur anliyorum ama ameliyathane yogunbakim kapisi acildikcs bebegin zarar gorur enfeksiyon kaparsin diye yukari cikardi..bugunde beni goturmuyorlar dun yine kotu oldum cunku..babam eve gitti saatlerce cikmadi..ben henuz giremedim..bir kac esyasi benimle kokusu sinmis..hepimiz birgun yasayacagiz zamanlamayi kabullenmek cok zor..bu cocugu sirf annem istiyor diye yaptim 1.5 yillik evliyim göremem ben ,ne zaman bebek dedigi icin..o hevesi gozumun onunden gitmiyo,kendi evimede giremem en son cicek gibi yapti oyle ciktik geldik buraya..sanki biliyor gibi erik sularini yapti koyduuu..insallah iyilesecek insallah bu kotu gunler gececek bir yanim her seye hazirlasada kendini bir yanim hala inancini kaybetmedi..

2 lt visneye 2 lt su koydum. Icecegim zaman kavanozu acinca su eklerim diye suyu az koydum.
Ben 3kg ya 5lt gibi koydum tabi tam ölcmedim ama tadı yogunlugu güzel olmus belki bekleyince dahada kıvam alır bilemedim onu en kötü dedigin gibi acarım
Bi bardakta şeker koydum
Cok eksi oluyordu napayım ilk postayı öyle yaptım
Ayıklaması ama fena yordu ilk defa eşimle yaptıgımız icin cengelli igneyle baslayan maceramız pipetle son buldu :)

Aaa kendinizi yormussunuz bence. Ben cekirdekleri ile kaynattim. Sadece ezikleri ve saplarini ayikladim. Visnelerim baya buyuktu kiraz kadar neredeyse. Recel yaparken cikariyorum cekirdeklerini. Digerlerinde cikarma hic

Benimde lokosit pozitif korkma iki idrar testimde de çıktı ayri zamanlarda yapılan enfeksiyon durumu yoksa sıkıntı yok. Varsa ilacla çözümü kolay. Benim doktorumda normal diyor
Zaten artık bi ilaç daha icecek dermanım kalmadı millet yemek yer kilo alır beni resmen ilaclar sisiriyor :)

Aaa kendinizi yormussunuz bence. Ben cekirdekleri ile kaynattim. Sadece ezikleri ve saplarini ayikladim. Visnelerim baya buyuktu kiraz kadar neredeyse. Recel yaparken cikariyorum cekirdeklerini. Digerlerinde cikarma hic
Ya öyle agzımda oyalanmak cekirdekle hosuma gitmez diye uğrastık baya baya sapları cöpleri yaprakla ayır
Evi vişne ayıklamaya hazırla
Vişneleri ayıkla pişir et derken iki saati buldu maceramız
Görende mantı actık sanır alt tarafı komposto yaptık
3kg daha almıstım olmadı onları dondurucuya atayım senin gibi cıkarır yaparım böyle 6 kavanoz hazır yaptık nasılsa

E Elwing6 hic gelişme yok mu
Konusulanları anlamaya baslamıs mı
Veya yemekleri cignemeye
Evden öglen icin yemek götürüyormusunuz ?

E Elwing6 hic gelişme yok mu
Konusulanları anlamaya baslamıs mı
Veya yemekleri cignemeye
Evden öglen icin yemek götürüyormusunuz ?
Dün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..

Düzelir düzelir gönlünü ferah tut pozitif enerjini duanı gönder ona
Su anda agır ilaclar kullanıyor onlarda uyku veya sersemlik yapıyor da olabilir
Söyledigine göre bak yüz kaslarını calıstırabiliyormus pıhtı attıgında kısmi felcte gelebiliyor ama cok sükür sizinkinin en azından yüzünde bişey yok simdilik
Yogun bakımdan cıkınca ilacların dozuda değişecektir dahada iyileşmeye baslayacaktır emin ol yemek yemesi yogurt yemesi bile pozitif bişey veya sesine tepki vermesi
Tamamen bilinci kapalı değil buda bişey öyle düşün
Cok daha iyi günleri olucak inşallah

Gercekten cok uzuldum ve cok etkilendim surekli bakiyorum haber var mi diye insallah annen bir an evvel toparlar ve kotu bi ani olarak kalir bu gunler kuzu geldiginde anneannesi onu karsilar beraber bakarsiniz

Hasta olan veya hastasi olan herkese cok gecmis olsun Allah can sagligi versin insallah

Zamanla düzelme ihtimali çok yüksek canım. Bir tanıdığımız beynine pıhtı atması sonucu nerdeyse ölümden döndü, doktorlar ümit yok sabaha çıkmaz demişti düşün. Kocası çok dua etti kapıda, yaşasın da isterse felç olsun bakarım ben diye. Ve mucize gibi kadın yaşadı, felç filan da olmadı. İlk zamanlar aklı çok bulanıktı, çok donuktu sanki alzehirmer olmuş gibi ama zamanla yavaş yavaş açıldı bayağa eskiye haline döndü şuan sadece hareketleri biraz yavaş bir de arada sırada geçmişle bugünü karıştırıyor mesela babasının hala yaşadığını sanıyor gibi.

teşekkür ederim canım haklısın , biz zarardanda geçtik artık arabamızı almak istiyoruz biran önce birde teftişe girmiş incelenececekmiş 1 ayı bulur bu gidişle

Sagol canim insallah..esimde hep ilaclari agir oldugundan bahsediyor..bulaniklik o yuzdendir diyor yoksa bir anlik taniyor.cok sukur baska bir sey olmasin boyle stabil kalmasi bile sans bizim icin.yasiyor ya.

Aminn cok sagol Allah razi olsun hepinizden moralleriniz bana güc oldu.kucagina vereyim yeter o otursun bas kösede nefesi yeter..insallah toparlayacagiz.inanc olmadan hicbir sey olmuyor.
Etkilenme derecesini bilmiyoruz bakalim..cok varmis boyle bizde basimiza geldikten sonra daha iyi anladik hepsi bize birer umut oldu cogu sonradan acilmis insallah acilacak..yogunbakimdan cikmamiz bile belki de iyiye isaret.kotu olsa cikartmazlardi doktorlarda umut vermek istemiyorki sonradan boyle demistin demesinler diye sanirim..yavas yavas olacak insallah.cok sagolun hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…