Siz öğretmen değil miydinizDoktora gidip 32. Hafta calisabilir raporumu aldim bugun. 10 gun sonraya da randevu verdi. Bebegin kilosuna bakacakmis. Bize yagmur yagiyor baya islandik hava serinledi. Darisi cok sicakta olanlara olsun.
Canım sen öğretmen miydin? 37+0'da çalışamaz raporu götürülecek demiştin bana, okuldaki memur da öyle demişti, 32'de çalışabilir getirmene gerek yok zaten tatildesin demişti.Doktora gidip 32. Hafta calisabilir raporumu aldim bugun. 10 gun sonraya da randevu verdi. Bebegin kilosuna bakacakmis. Bize yagmur yagiyor baya islandik hava serinledi. Darisi cok sicakta olanlara olsun.
Allah razi olsun, tesekkur ederim.Başın sağolsun canım
Amin tesekkur ederim.Basın sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
Canım son haftalar rahim ağzın yumuşama yapacak, açılman olucak ama belki sen fark edemeyeceksin. Benim arkadaşım rutin kontrole gidecekken az biraz sancısı geliyor su gelmesi falan yok. Hastaneye vardıklarında 8cm açılma ile Doğuma alıyorlar.Kızlar dün doktor bana denize girebilmen için son iki hafta dedi, ben zaten sıcaktan dolayı denize fln girmiyorum bu yıl ama neden iki hafta dedi ki acaba, sormayı da akıl edemedim. Sudan çıkınca hemen yedekteki kuru mayonu giyeceksin dedi. Su gelmesi durumunda denizde anlaşılmıyormuş bunu biliyorum, ama başla ne sebebi olabilir ki, denizden enfeksiyon vb bulaşır mı.
32 de kağıt olarak götürmesenizde doktorunuzun sisteme calısabilir diye giriş yapıyor olması lazım yoksa sgk paranızı ödemiyor aklınızda olsunCanım sen öğretmen miydin? 37+0'da çalışamaz raporu götürülecek demiştin bana, okuldaki memur da öyle demişti, 32'de çalışabilir getirmene gerek yok zaten tatildesin demişti.
isisxz sen nasıl yapacaksın canım hatırladığım kadarıyla 32'de götürmeyecektin sen de.
Gloha ydı ismiH honey bunch canım trendyolda siveno ürünlerinde indirim var 2 ürün alıcam ama sana yanlış ürün yollayan satıcı hangisiydi?
Gloha ydı ismi
Aman sakın diyorum bana hemoroid e neden oldu baskasına olmasın
Bol dua, bol sukur... Hemen koyuverme kendini. Annemizin hasta oldugunu ogrendigimizde ben 15 ablam 16 yasindaydik. Lisedeydik henuz. Lise bitti, universite bitti, ikimiz de ogretmenlik mezunuyuz ablam atandi goreve basladi, ben atanamadim, ablam evlendi, cocugu oldu, ben evlendim cocugum oldu, ablamin ikinci oldu , ucuncuye hamileyken annemin son 6 ayi kaldigini soyledi doktor ablam hamile ben gurbette. Her seyimi topladim kizimi da aldim annemin yanina geldim memlekete. Hastane surecleri kemoterapi, radyoterapi denemeleri derken gunlerce hastanelerde kaldik babamla basinda. Ablam dogum yaptigi gun annemi uyuttular cok aci cektigi icin. Ablamin 40i bile cikmadan 39 gunlukken kaybettik annemi. Ama icim cok rahat son 5 ayinda yanindaydim her seyiyle ilgilendim. Benim 2. cocugumu cok istiyordu ben de ya ona aniden bir sey olur kotulesirse ben de hamile olursam kim bakar anneme diye hep erteledim onun haberi olmadan. 2. Cocugumu goremedi benim atanmami coook istiyordu goremedi ama rabbime sukurler olsun ki yine de bircok seyimizi gordu. O yuzden sen de hemen kotu dusunme anneler her zaman gucludur ve hayata tutunmak icin bir sebepleri anne olduklari gun olmustur. Annene inan rabbimize guven...Mekani cennet olsun..anne bu hicbir seye benzemiyor..karnimda bir bebek oldugunu hatirlamiyiorum pazartesiden beri..dun hemsireler abla sen burda napiyosun goruyorum kac gundur anliyorum ama ameliyathane yogunbakim kapisi acildikcs bebegin zarar gorur enfeksiyon kaparsin diye yukari cikardi..bugunde beni goturmuyorlar dun yine kotu oldum cunku..babam eve gitti saatlerce cikmadi..ben henuz giremedim..bir kac esyasi benimle kokusu sinmis..hepimiz birgun yasayacagiz zamanlamayi kabullenmek cok zor..bu cocugu sirf annem istiyor diye yaptim 1.5 yillik evliyim göremem ben ,ne zaman bebek dedigi icin..o hevesi gozumun onunden gitmiyo,kendi evimede giremem en son cicek gibi yapti oyle ciktik geldik buraya..sanki biliyor gibi erik sularini yapti koyduuu..insallah iyilesecek insallah bu kotu gunler gececek bir yanim her seye hazirlasada kendini bir yanim hala inancini kaybetmedi..
Bülent kars dogumu central hospital de yaptırıyor haberin olsunBugün kesin olarak karar verdim ve Doktorumu bıraktım.
Benim 2.çocuk olunca ve sürekli araştıran inceleyen biri olduğum için ultrasonda ne nedir anlıyorum. Ben sıradan bir gebe değilim malum plasenta previalıyım. Doktor kontrollerine bebeğimi görmeye değil plasentayı görmeye gidiyorum
Her hafta kontroldeyim bu yüzden. Ama doktorum her seferinde bebeğinin bak bu kalbi, bak atıyor boyu şu vs’lerle laf kalabalığı yapıyor. Rahim ağzını soruyorum kapalı deyip geçiyor, serviksi soruyorum iyi iyi diyor. Ya sen bir serviksi ölçsene, plasentadaki kanama alanını inceleyip göstersene. Ben ekrandan anlıyorum çünkü incelediği bölgeyi. 1ay önce plasentam yapışık mı soruma hayır yanıtını almıştım, bugün ise onu tam olarak bilemeyiz sen yeter ki acillik gelme dedi. Ben sanki keyfimden acillik olucam. İçimde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir dinamit var, kadın acillik gelme diyor. Dün bir Prof ile telefonda konuştum, operasyonda onkolojinin hazır olması lazım dedi.
Gel gelelim bu hastanede jinekolojik onkoloji yok. Belli ki acil birşey olsa beni şutlayacak eğitim araştırmaya.
Yarın için Prof Cem fıçıcıoğlundan randevu aldım. İnşaallah tatmin edici ve güzel cevaplar alırım. İkinci olarak Bülent Kars var görüşmek istediğim, Cem hocanın söyleyeceklerine göre çok ciddi bir durumum yoksa Bülent hocada Doğum yaparım (klinik bana çok yakın). çok ciddi ise ya yeditepe de Cem hocada yada Zeynep kamil seçeneklerini düşünücem
Evet arayıp görüştüm. En azından perinatolog.Bülent kars dogumu central hospital de yaptırıyor haberin olsun
Yok canım goturmeyecegim zaten son haftalarda gitmemiştim eşim raporu götürdüğünde sormuştu kimse de öyle bir şey dememiş.Canım sen öğretmen miydin? 37+0'da çalışamaz raporu götürülecek demiştin bana, okuldaki memur da öyle demişti, 32'de çalışabilir getirmene gerek yok zaten tatildesin demişti.
isisxz sen nasıl yapacaksın canım hatırladığım kadarıyla 32'de götürmeyecektin sen de.
İnşaallah çok çok ciddi değildir durumum ve onda devam edebilirim. Hastanenin tam teşekküllü de olması gerekiyor oyüzden. Yarın güzel haberler alırım inşaallah
Bende nasipse central da dogum yapıcamİnşaallah çok çok ciddi değildir durumum ve onda devam edebilirim. Hastanenin tam teşekküllü de olması gerekiyor oyüzden. Yarın güzel haberler alırım inşaallah
önemli olan doktoruna güvenmen yanında kendini iyi hissetmen tatmin edici cevaplar alıp rahatlaman. bunların hiçbirini karşılamıyorsa bence de değiştirmelisin. bende 2 ay önce değiştirdim şimdi ki doktorumdan çok memnunum.Bugün kesin olarak karar verdim ve Doktorumu bıraktım.
Benim 2.çocuk olunca ve sürekli araştıran inceleyen biri olduğum için ultrasonda ne nedir anlıyorum. Ben sıradan bir gebe değilim malum plasenta previalıyım. Doktor kontrollerine bebeğimi görmeye değil plasentayı görmeye gidiyorum
Her hafta kontroldeyim bu yüzden. Ama doktorum her seferinde bebeğinin bak bu kalbi, bak atıyor boyu şu vs’lerle laf kalabalığı yapıyor. Rahim ağzını soruyorum kapalı deyip geçiyor, serviksi soruyorum iyi iyi diyor. Ya sen bir serviksi ölçsene, plasentadaki kanama alanını inceleyip göstersene. Ben ekrandan anlıyorum çünkü incelediği bölgeyi. 1ay önce plasentam yapışık mı soruma hayır yanıtını almıştım, bugün ise onu tam olarak bilemeyiz sen yeter ki acillik gelme dedi. Ben sanki keyfimden acillik olucam. İçimde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir dinamit var, kadın acillik gelme diyor. Dün bir Prof ile telefonda konuştum, operasyonda onkolojinin hazır olması lazım dedi.
Gel gelelim bu hastanede jinekolojik onkoloji yok. Belli ki acil birşey olsa beni şutlayacak eğitim araştırmaya.
Yarın için Prof Cem fıçıcıoğlundan randevu aldım. İnşaallah tatmin edici ve güzel cevaplar alırım. İkinci olarak Bülent Kars var görüşmek istediğim, Cem hocanın söyleyeceklerine göre çok ciddi bir durumum yoksa Bülent hocada Doğum yaparım (klinik bana çok yakın). çok ciddi ise ya yeditepe de Cem hocada yada Zeynep kamil seçeneklerini düşünücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?