İyi yapmışsın sen gerekli önlemleri al gerisi AllahtanBugün kesin olarak karar verdim ve Doktorumu bıraktım.
Benim 2.çocuk olunca ve sürekli araştıran inceleyen biri olduğum için ultrasonda ne nedir anlıyorum. Ben sıradan bir gebe değilim malum plasenta previalıyım. Doktor kontrollerine bebeğimi görmeye değil plasentayı görmeye gidiyorum
Her hafta kontroldeyim bu yüzden. Ama doktorum her seferinde bebeğinin bak bu kalbi, bak atıyor boyu şu vs’lerle laf kalabalığı yapıyor. Rahim ağzını soruyorum kapalı deyip geçiyor, serviksi soruyorum iyi iyi diyor. Ya sen bir serviksi ölçsene, plasentadaki kanama alanını inceleyip göstersene. Ben ekrandan anlıyorum çünkü incelediği bölgeyi. 1ay önce plasentam yapışık mı soruma hayır yanıtını almıştım, bugün ise onu tam olarak bilemeyiz sen yeter ki acillik gelme dedi. Ben sanki keyfimden acillik olucam. İçimde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir dinamit var, kadın acillik gelme diyor. Dün bir Prof ile telefonda konuştum, operasyonda onkolojinin hazır olması lazım dedi.
Gel gelelim bu hastanede jinekolojik onkoloji yok. Belli ki acil birşey olsa beni şutlayacak eğitim araştırmaya.
Yarın için Prof Cem fıçıcıoğlundan randevu aldım. İnşaallah tatmin edici ve güzel cevaplar alırım. İkinci olarak Bülent Kars var görüşmek istediğim, Cem hocanın söyleyeceklerine göre çok ciddi bir durumum yoksa Bülent hocada Doğum yaparım (klinik bana çok yakın). çok ciddi ise ya yeditepe de Cem hocada yada Zeynep kamil seçeneklerini düşünücem
Evet kesinlikle cok memnunum Allah şaşırtmasın tabi. Dün 15te randevum vardi 13te arayıp doktorun acil bi gebeye mudahele için centrale gittiğini söyleyip randevumu iptal ettiler. Başta üzüldüm ama sonuçta yarın o gebe bende olabilirim ve benim yüzümden diğer insanların randevulari iptal olabilir. Doktor iyi bi muane ücretinin olmasina ragmen tum randevularini iptal edip muhtac olana gidiyor ve bu benim cok hosuma gitti. Doğum deği üstelik kadincagiza ne olduysa acil mudaheleye gitti dedi. Bu aksam 19da randevum iple cekiyorum cok ozledim Durumu
Bikaç arkadasla konustum da seninkinin muayne ücreti özel klinik olmasına ragmen hatta perinatolog ve gece/akşamda calısmasına ragmen cok uygunEvet kesinlikle cok memnunum Allah şaşırtmasın tabi. Dün 15te randevum vardi 13te arayıp doktorun acil bi gebeye mudahele için centrale gittiğini söyleyip randevumu iptal ettiler. Başta üzüldüm ama sonuçta yarın o gebe bende olabilirim ve benim yüzümden diğer insanların randevulari iptal olabilir. Doktor iyi bi muane ücretinin olmasina ragmen tum randevularini iptal edip muhtac olana gidiyor ve bu benim cok hosuma gitti. Doğum deği üstelik kadincagiza ne olduysa acil mudaheleye gitti dedi. Bu aksam 19da randevum iple cekiyorum cok ozledim DurumuMavikelebek0134 insallah kafana yatan iyi bi doktor olur cem bey ama olmazsa bile cepte bingo doktor bulent bey var huzurunu bozma
Ben de müdüre sordum bilmiyordu, memura sorun dedi, memur da 37'de çalışamaz raporu getirin dedi.Yok canım goturmeyecegim zaten son haftalarda gitmemiştim eşim raporu götürdüğünde sormuştu kimse de öyle bir şey dememiş.
Tabi aynen baktığında branşına göre gayet normal ve iyi. Bi kere gece 1de randevusuna gittim. Nasıl bi enerji bilmiyorum ve herseferinde kapıda ismimle karşılar işini sevmekle alakalı heralde. Bide aynı senin doktorun gibi gereksiz endişeye mahal vermiyor. Ben o normal ni bu normal mi diye sorarken e hocam herşeye de normal diyosunuz dedimBikaç arkadasla konustum da seninkinin muayne ücreti özel klinik olmasına ragmen hatta perinatolog ve gece/akşamda calısmasına ragmen cok uygun
E bide insan diyorsun daha ne olsun
Evet canım yine aynı satıcı. Almayayım o zaman ben de. Eşim bi ton laf söyler yanlış gelirse, onun kargoya geri götürmesi gerekir. Bayağa da güzel indirim yapmış ama hangi akla hizmet tamamen farklı ürünler yolluyor ki. Milleti mi saf sanıp kandırmaya çalışıyorlar yoksa kendileri mi saf yanlış ürün paketliyorlar anlamadımGloha ydı ismi
Aman sakın diyorum bana hemoroid e neden oldu baskasına olmasın
Benim doktorumda sezeryan mı normal mi hic konusmuyor akısına bırakmıs durumda veya son haftalarda konusacak bilmiyorum ama ablam iyi bişey dedi illa sezeryan diye diretmemesiTabi aynen baktığında branşına göre gayet normal ve iyi. Bi kere gece 1de randevusuna gittim. Nasıl bi enerji bilmiyorum ve herseferinde kapıda ismimle karşılar işini sevmekle alakalı heralde. Bide aynı senin doktorun gibi gereksiz endişeye mahal vermiyor. Ben o normal ni bu normal mi diye sorarken e hocam herşeye de normal diyosunuz dedimsen Allahtan daha ne istiyosun dedi bana adamcağız cok sakin ve donanımlı doğumla ilgili bugün neler sorsam sence var mı senin kafana takılan sorular doğumla ilgili flaan yaklaştık artık bi kac soru oluşturdum ama neler sormaliyim sence
İçine sinmeyen doktoru kesinlikle değiştireceksin hele senin gibi durumu kritik olan bir hamileyse. Öyle tip doktorlar olan olduktan sonra aslında şu şöyleymiş bu böyleymiş diye bi sürü mazeret üretir baştan tedbir almak yerineBugün kesin olarak karar verdim ve Doktorumu bıraktım.
Benim 2.çocuk olunca ve sürekli araştıran inceleyen biri olduğum için ultrasonda ne nedir anlıyorum. Ben sıradan bir gebe değilim malum plasenta previalıyım. Doktor kontrollerine bebeğimi görmeye değil plasentayı görmeye gidiyorum
Her hafta kontroldeyim bu yüzden. Ama doktorum her seferinde bebeğinin bak bu kalbi, bak atıyor boyu şu vs’lerle laf kalabalığı yapıyor. Rahim ağzını soruyorum kapalı deyip geçiyor, serviksi soruyorum iyi iyi diyor. Ya sen bir serviksi ölçsene, plasentadaki kanama alanını inceleyip göstersene. Ben ekrandan anlıyorum çünkü incelediği bölgeyi. 1ay önce plasentam yapışık mı soruma hayır yanıtını almıştım, bugün ise onu tam olarak bilemeyiz sen yeter ki acillik gelme dedi. Ben sanki keyfimden acillik olucam. İçimde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir dinamit var, kadın acillik gelme diyor. Dün bir Prof ile telefonda konuştum, operasyonda onkolojinin hazır olması lazım dedi.
Gel gelelim bu hastanede jinekolojik onkoloji yok. Belli ki acil birşey olsa beni şutlayacak eğitim araştırmaya.
Yarın için Prof Cem fıçıcıoğlundan randevu aldım. İnşaallah tatmin edici ve güzel cevaplar alırım. İkinci olarak Bülent Kars var görüşmek istediğim, Cem hocanın söyleyeceklerine göre çok ciddi bir durumum yoksa Bülent hocada Doğum yaparım (klinik bana çok yakın). çok ciddi ise ya yeditepe de Cem hocada yada Zeynep kamil seçeneklerini düşünücem
Öğretmenlerde de böyle mi ki bu durum32 de kağıt olarak götürmesenizde doktorunuzun sisteme calısabilir diye giriş yapıyor olması lazım yoksa sgk paranızı ödemiyor aklınızda olsun
Hayır işin kötüsü ben iade istemedim magduriyetimin giderilmesi dedim adamlar bi mail atmıs elimizde su su ürünlerden kalmadı iade edicez diyeEvet canım yine aynı satıcı. Almayayım o zaman ben de. Eşim bi ton laf söyler yanlış gelirse, onun kargoya geri götürmesi gerekir. Bayağa da güzel indirim yapmış ama hangi akla hizmet tamamen farklı ürünler yolluyor ki. Milleti mi saf sanıp kandırmaya çalışıyorlar yoksa kendileri mi saf yanlış ürün paketliyorlar anlamadım
Ben daha önce bunu sordum normal mi sezaryen mi diye. Oda bana bunun için cok erken olduğunu çatı muanesinde anlaşılacağını söyledi. Ne desem seni yanıltıırm böyle giderse bebek epey iri olabilir bu durumda sezaryen tabiki bebegi ve seni riske atmam bunda sen tercih etmiyosun zorunlu oluyo zaten dedi. Ama çatın istenilen şekilde açılır ise o zaman da normal tercih edicez dedi. Kısaca bunun için erken son haftalarda belli olacak heraldeBenim doktorumda sezeryan mı normal mi hic konusmuyor akısına bırakmıs durumda veya son haftalarda konusacak bilmiyorum ama ablam iyi bişey dedi illa sezeryan diye diretmemesi
O yüzden bişey sormak aklıma gelmiyor su anda :) hatta işimede gelmiyor konusmak ufaktan geriliyorum düşündükçe:)
Faydalı seyler ögrenirsen bizede söyle tabi :)
Analık izni veya çalışma izinlerinde mevzuatta farklı bişey gectigini görmedim ben ama bilemedim simdi
Ama herkes cahil cahil soruyor ilk cocugum olmasına ragmen nasıl dogum yapıcaksın diyeBen daha önce bunu sordum normal mi sezaryen mi diye. Oda bana bunun için cok erken olduğunu çatı muanesinde anlaşılacağını söyledi. Ne desem seni yanıltıırm böyle giderse bebek epey iri olabilir bu durumda sezaryen tabiki bebegi ve seni riske atmam bunda sen tercih etmiyosun zorunlu oluyo zaten dedi. Ama çatın istenilen şekilde açılır ise o zaman da normal tercih edicez dedi. Kısaca bunun için erken son haftalarda belli olacak heralde
Canım 36.haftadan sonra durumunda bi anormallik yoksa normal doğum şeklinde ilerleyecktir,o yüzden bişey demiyordur. Benim doktorum da öyle dedi 36dan sonra durumunu değerlendirip karar veririz doğum şekline dedi.Benim doktorumda sezeryan mı normal mi hic konusmuyor akısına bırakmıs durumda veya son haftalarda konusacak bilmiyorum ama ablam iyi bişey dedi illa sezeryan diye diretmemesi
O yüzden bişey sormak aklıma gelmiyor su anda :) hatta işimede gelmiyor konusmak ufaktan geriliyorum düşündükçe:)
Faydalı seyler ögrenirsen bizede söyle tabi :)
İyi bişey konusmaması sezeryancı doktor olmasından iyidir en azından :)Canım 36.haftadan sonra durumunda bi anormallik yoksa normal doğum şeklinde ilerleyecktir,o yüzden bişey demiyordur. Benim doktorum da öyle dedi 36dan sonra durumunu değerlendirip karar veririz doğum şekline dedi.
Bana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlarAma herkes cahil cahil soruyor ilk cocugum olmasına ragmen nasıl dogum yapıcaksın diye
Ne bileyim ben diyorum he o zaman kesin sezeryan diye yapıstırıyorlar cevabı :)
Yanlış gelirse benim de mecbur eşim götürür iade için bi ton söylenir. Hiç o topa girmiyeyim.Hayır işin kötüsü ben iade istemedim magduriyetimin giderilmesi dedim adamlar bi mail atmıs elimizde su su ürünlerden kalmadı iade edicez diye
E zaten kalmadıysa niye satıyorsun bastan
Hadi sattın beni magdur ettin niye hala devam ettiriyorsun bak simdi aynı ürünler gene satısta e hani yoktu elinde
Bende o indirime aldanıp aldım ama hepsini iade olarak geri döndürdüler
Bide iadeyle ugras dur eşim gönderemez diye ben tasıdım götürdüm kargoya ertesi gün dış hemoroid fırladı
Valla benimde kemiklerime baskı yapıyor nefes darlıgı yapıyor ama sezeryan hic düşünmüyorumBana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlargerçekten zorlanmaya başladım ben de ama sırf keyfi gidip böyle bişey yapılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?