İyi yapmışsın sen gerekli önlemleri al gerisi Allahtan

M Mimicikk cok memnun kendisinden umarım sende en az o kadar mutlu ayrılırsın :)
Evet kesinlikle cok memnunum Allah şaşırtmasın tabi. Dün 15te randevum vardi 13te arayıp doktorun acil bi gebeye mudahele için centrale gittiğini söyleyip randevumu iptal ettiler. Başta üzüldüm ama sonuçta yarın o gebe bende olabilirim ve benim yüzümden diğer insanların randevulari iptal olabilir. Doktor iyi bi muane ücretinin olmasina ragmen tum randevularini iptal edip muhtac olana gidiyor ve bu benim cok hosuma gitti. Doğum deği üstelik kadincagiza ne olduysa acil mudaheleye gitti dedi. Bu aksam 19da randevum iple cekiyorum cok ozledim Durumu Mavikelebek0134 insallah kafana yatan iyi bi doktor olur cem bey ama olmazsa bile cepte bingo doktor bulent bey var huzurunu bozma

Bikaç arkadasla konustum da seninkinin muayne ücreti özel klinik olmasına ragmen hatta perinatolog ve gece/akşamda calısmasına ragmen cok uygun
E bide insan diyorsun daha ne olsun

Bikaç arkadasla konustum da seninkinin muayne ücreti özel klinik olmasına ragmen hatta perinatolog ve gece/akşamda calısmasına ragmen cok uygun
E bide insan diyorsun daha ne olsun
Tabi aynen baktığında branşına göre gayet normal ve iyi. Bi kere gece 1de randevusuna gittim. Nasıl bi enerji bilmiyorum ve herseferinde kapıda ismimle karşılar işini sevmekle alakalı heralde. Bide aynı senin doktorun gibi gereksiz endişeye mahal vermiyor. Ben o normal ni bu normal mi diye sorarken e hocam herşeye de normal diyosunuz dedim sen Allahtan daha ne istiyosun dedi bana adamcağız cok sakin ve donanımlı doğumla ilgili bugün neler sorsam sence var mı senin kafana takılan sorular doğumla ilgili flaan yaklaştık artık bi kac soru oluşturdum ama neler sormaliyim sence

Gloha ydı ismi
Aman sakın diyorum bana hemoroid e neden oldu baskasına olmasın
Evet canım yine aynı satıcı. Almayayım o zaman ben de. Eşim bi ton laf söyler yanlış gelirse, onun kargoya geri götürmesi gerekir. Bayağa da güzel indirim yapmış ama hangi akla hizmet tamamen farklı ürünler yolluyor ki. Milleti mi saf sanıp kandırmaya çalışıyorlar yoksa kendileri mi saf yanlış ürün paketliyorlar anlamadım

Benim doktorumda sezeryan mı normal mi hic konusmuyor akısına bırakmıs durumda veya son haftalarda konusacak bilmiyorum ama ablam iyi bişey dedi illa sezeryan diye diretmemesi
O yüzden bişey sormak aklıma gelmiyor su anda :) hatta işimede gelmiyor konusmak ufaktan geriliyorum düşündükçe:)
Faydalı seyler ögrenirsen bizede söyle tabi :)

İçine sinmeyen doktoru kesinlikle değiştireceksin hele senin gibi durumu kritik olan bir hamileyse. Öyle tip doktorlar olan olduktan sonra aslında şu şöyleymiş bu böyleymiş diye bi sürü mazeret üretir baştan tedbir almak yerine

Hayır işin kötüsü ben iade istemedim magduriyetimin giderilmesi dedim adamlar bi mail atmıs elimizde su su ürünlerden kalmadı iade edicez diye
E zaten kalmadıysa niye satıyorsun bastan
Hadi sattın beni magdur ettin niye hala devam ettiriyorsun bak simdi aynı ürünler gene satısta e hani yoktu elinde
Bende o indirime aldanıp aldım ama hepsini iade olarak geri döndürdüler
Bide iadeyle ugras dur eşim gönderemez diye ben tasıdım götürdüm kargoya ertesi gün dış hemoroid fırladı

Ben daha önce bunu sordum normal mi sezaryen mi diye. Oda bana bunun için cok erken olduğunu çatı muanesinde anlaşılacağını söyledi. Ne desem seni yanıltıırm böyle giderse bebek epey iri olabilir bu durumda sezaryen tabiki bebegi ve seni riske atmam bunda sen tercih etmiyosun zorunlu oluyo zaten dedi. Ama çatın istenilen şekilde açılır ise o zaman da normal tercih edicez dedi. Kısaca bunun için erken son haftalarda belli olacak heralde

Öğretmenlerde de böyle mi ki bu durum isisxz
Analık izni veya çalışma izinlerinde mevzuatta farklı bişey gectigini görmedim ben ama bilemedim simdi
Gecenlerde buna benzer konular okumustumda kamu/özel diye bi ayrıma denk gelmemiştim hatta aksine eger 32+3 te rapor yazdırırsanız 3 gününüz yanıyor gibi yorumlar vardı
Bi arastırın bence

Ama herkes cahil cahil soruyor ilk cocugum olmasına ragmen nasıl dogum yapıcaksın diye
Ne bileyim ben diyorum he o zaman kesin sezeryan diye yapıstırıyorlar cevabı :)

Canım 36.haftadan sonra durumunda bi anormallik yoksa normal doğum şeklinde ilerleyecktir,o yüzden bişey demiyordur. Benim doktorum da öyle dedi 36dan sonra durumunu değerlendirip karar veririz doğum şekline dedi.

Canım 36.haftadan sonra durumunda bi anormallik yoksa normal doğum şeklinde ilerleyecktir,o yüzden bişey demiyordur. Benim doktorum da öyle dedi 36dan sonra durumunu değerlendirip karar veririz doğum şekline dedi.
İyi bişey konusmaması sezeryancı doktor olmasından iyidir en azından :)

Ama herkes cahil cahil soruyor ilk cocugum olmasına ragmen nasıl dogum yapıcaksın diye
Ne bileyim ben diyorum he o zaman kesin sezeryan diye yapıstırıyorlar cevabı :)
Bana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlar gerçekten zorlanmaya başladım ben de ama sırf keyfi gidip böyle bişey yapılır mı

Yanlış gelirse benim de mecbur eşim götürür iade için bi ton söylenir. Hiç o topa girmiyeyim.

Bana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlar gerçekten zorlanmaya başladım ben de ama sırf keyfi gidip böyle bişey yapılır mı
Valla benimde kemiklerime baskı yapıyor nefes darlıgı yapıyor ama sezeryan hic düşünmüyorum
Eger gelişiminde bi sıkıntı yoksa bebegimin herşey normal gidiyorsa kesinlikle tercih etmem sanırım
Normal dogumda vucut hemen eski haline dönüyor sezeryanda hemen toparlanamıyor onunda etkisi var tabi

Istanbuldan teyzem geldi bugun ilk kez lazca nasilsin dediiginde lazca cevap vermeye calismis annem ..esim anne iyisin demis inleme seklindre de olsa tepki vermis ve sabahtan beri sesler cikartmaya baslamis dunyalar bizim oldu..cerrahi yogunbakimdan kalp(koroner yogun bakima) aldilar..kan sulandirici hapini almamis..keske takip etseydim..pihti buyukmus ama iyiye gidiyor demis doktor.cok sukur teyzemi tanimasi ve konusmaya calisasi bile mucize..

Bende yarin icin randevu aldim.kac gundur hirpalandim durumum ne diye bilgi alayim hem anlatayim durumu..ne yapacagimida sasirmis durumdayim dogum yaklasiyor Ankara'ya nasil dönerim bilmiyorum..zaten sezeryana meyilliydim acaba planli sezeryan istesem mi tarihi belli olur diger turlu memlekete git gel yaparken aksi durum yasamakta istemiyorum..babam burada teyzelerim burada anneme bebek gibi bakarlar banada esimin ailesi ve kuzenim bakar diyorum..dogumu yapar annemin yanina bir daha gelirim..ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi.buradayken aniden dogum yapmaktanda cok korkuyorum..hastaneye odeme vs.olmasaydi belki burada yapardim daha rahat olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…