Daha haftan cok erken doguma odaklanıp cagırma derim
Gittiginde peki rahat edebilecekmisin annen ordayken sanmıyorum
Bence bi süre daha annen en azından normal odalara cıkana kadar onun iyi oldugunu gözünle görene kadar evine dönme derim

Tabiii oyle yapicam simdi zaten gideemem esim donecek ben burdayim.. ben dogum haftalarini soyluyorum ve erken gelme ihtimali korkutuyor.35tedoguran arkdsm vardi mesela..annem iiyilesmeden kimildamam mumkun degil zaten

Son düzenleme:
Ama herkes cahil cahil soruyor ilk cocugum olmasına ragmen nasıl dogum yapıcaksın diye
Ne bileyim ben diyorum he o zaman kesin sezeryan diye yapıstırıyorlar cevabı :)
ya evet bana onuda soruyorlar, aslında senin gönlündekini öğrenmek istiyorlar
kimisi çok korkuyor ay ben normal doğum yapamam , tabiki sezeryan diyor
kısmet ama normal isterim tabi son zamanda belli olan birşey diyorum yanii diyorlar
karşı tarafta bilgi sahibi olmuş oluyor senin hakkında
ne boş muhabbetler aslında dimi
hadi yakınınla konuşursun ya inşallah şöyle olur böyle olur fln da alakasız biri gelmiş ben niye sana gönlümdekini söyleyeyeyim söylesem öğrenmek sana ne katacak rahat mı uyuyacaksın

Tabiii oyle yapicam simdi zaten gideemem esim donecek ben burdayim.. ben dogum haftalarini soyluyorum ve erken gelme ihtimali korkutuyor.35tedoguran arkdsm vardi mesela..annem iiyilesmeden kimildamam mumkun degil zaten
32. Haftasında normal doguran arkadasım var 2040gr cocugu
41. Haftasında normal dogum icin cocuk pozisyon alamadıgından sezeryane giren ablam var

Örnekler cok fazla

herkesin dogumu farklı kendini benzetme onlara hem 35te gelse bile farzi misal daha beş haftan var annen coktaann iyileşmiş olur gelişim hızı maşallah gayet iyi gidiyor

Bana da herkes sezeryan çok rahat 38 olunca hemen git aldır rahatla diyorlar gerçekten zorlanmaya başladım ben de ama sırf keyfi gidip böyle bişey yapılır mı
bu şekilde konuşanlara çok kızıyorum, ablamın kayınvalidesi bana sorduğunda ben akışına bıraktım inşallah normal olur ama hayırlısı neyse o olsun dedim. dediki aa eskiden teknoloji yoktu boydan boya dikiş attılar niye eziyet çekeceksin , sezeryan ol günün belli olsun fön çek makyajını yap sezeryana git diyorlar
bu neyin kafası ölüye makyaj yapan korkunç gelenekler gibi
tabiki sezeryan olursa bir tık planlı olursunda , millete güzel görüneceğim diye sezeryan olacağım bu ne saçma bir kafa ,
kasıtlı olarak kolayına kaçtığın herşey sana problem olarak geri dönüyor bunu çok tecrübe ettim etrafımdan o yüzden emeğin olduğu herşey güzeldir, insan elbet korkabilir ama ameliyat fikri nasıl sevimli geliyorda adı üstünde normal korkunç geliyor onu da anlamadım üstelik herkesin bünyesi farklı tamamen şans işi
kimseyi duyma , dinleme içinden geldiği gibi davran

:) laf işte
Sana ne faydası olacak sırf kıyaslamak icin bile soran vardır emin ol

Kızlar nasılsınız? Bugün ne alıyoruz :)))
Ben ilk kızımda almamıştım ama sterilizatör aldım bu sefer. Biberon ve emzik de aldım valla. Özellikle çalışan anneye şart oluyo maalesef. Bir de ilk kızımda da doğduğu zaman verdiğimiz için hiç sıkıntı yaşamadık. Sonradan bebekler kabul etmeyebiliyor. İki türlü de avantajları ve dezavantajları var maalesef...

Bana o cok gereksiz geliyor sonucta kaynatıpta yapabilirim o işlemi
Hava nemlendirme makinesi gibi gereksiz ürünler imajı var gözümde :)

Bana o cok gereksiz geliyor sonucta kaynatıpta yapabilirim o işlemi
Hava nemlendirme makinesi gibi gereksiz ürünler imajı var gözümde :)
İlk çocukta böyle şeylere zaman ayrılabiliyor ama ikincide daha zor oluyor. Bana gına gelmişti artık bişeyler kaynatmaktan. 6 ay sürebiliyor bu kaynatma işleri malesef

Sağol canım öğretmenlerin analık iznini iki maddede toplamış, birincisinde diyor ki yaz tatilinde erken doğum yaparsan kalan süreler doğumsonrası izne eklenir. İkinci maddede ise yaz tatiline denk gelen 5 hafta, doğum sonrası iznine aktarılamaz diyor.
Sizin maaşlarınız SGK'dan ödeniyormuş sanırım izindeyken, eşim de öyle demişti dün.

Benim doktorum dedi ki adı üstünde normal Doğum deyip savunuyorlar, nesi normal, ittirmeli kaktırmalı doğum dedi.

berroshh çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce teşhis konulur hastalığına ve tedavisi yapılır dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Allah razi olsun devlet egitim arastirmaya goturduk teshis konulamadi yatirmiyolar da tekrar ozele doncek simdi elimiz kolumuz baglandi Rabbim kimseyi boyle surundurmesin

Benim doktorum dedi ki adı üstünde normal Doğum deyip savunuyorlar, nesi normal, ittirmeli kaktırmalı doğum dedi.
Normal doğum müdaheleli oluyor evet epidural, serum, suni sancı vs. günümüzde daha zor olabilir
benim bahsettiğim aslında doğal doğum, birde o var doktorun ondan haberi yok sanırım
bazı doktorlarda detaylar hakkında bilgi vermeye bile üşenir , uygulamaya geçince normal eziyetli sezaryan kolaya kaçmak derler varmı başka alternatif istiyorlarsa zahmet etmesinler evde doğuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…