Allahim sifasini versin annenin benim de esim perisan bulamiyorlar neyi oldugunu hastane yatisi kabul etmiyor cok perisan oldum bende gidemiyorum yanina simdi acilde cikisi yapilacak ozele gecicek ama oradada arastirma yapilcak testler fln ne kadar zormus Ya RabbiDün yogurt yedirmisler yemis.yemek vs.yok henüz..tek gelisme yogun bakimdan cikartmayi dusunuyorlardi dün nöroloji servisine..bugun anlatacak nörolog bizimle konusanlar hep yogunbakimda olan doktorlardi dün o da düne göre biraz daha iyi dedi ama sürekli uyuyor annee diye seslenip dokununca acip gulumsuyor ama anlik sonra ben bisiler anlatiyorum bakarken yuzume esniyo orada oldugumun farkinda degil sanki hayalle gercegi ayirt edemiyor belki ruya goruyorum zannediyor bilmiyorum..doktorda dedi hocam perdeyi acti pencereye dogru bakti dedi mesela..anlaamlandiramiyor zaten hasar alan yerde konusma ve anlamlandirma..insallah zamanla düzelir..
Bizim için geçerli değilmis maasta herhangi bir sıkıntı olmuyor ki benim okulda diğer doğum yapmış arkadaşlar da öyle bir şey demedi.Ben sadece doğum yapinca ki o da Allah izin verirse okul baslamadan oluyor.doğum raporu gönderecegim o kadarTamam canım bekliyorum
Bu sene okul 9 eylülde başlıyor, semir dönemi 2 Eylül'de. Bir aksilik olmazsa seminer döneminde doğum yapmamış olurum, Doğuma kadar izinlinolmak için 37'de çalışamaz raporu götürmem gerekiyor o zaman.Bizim için geçerli değilmis maasta herhangi bir sıkıntı olmuyor ki benim okulda diğer doğum yapmış arkadaşlar da öyle bir şey demedi.Ben sadece doğum yapinca ki o da Allah izin verirse okul baslamadan oluyor.doğum raporu gönderecegim o kadar
Ebeler karından bastırıyorya, o yüzden herhalde ittirmeli kaktırmalı doğum oluyorNormal doğum müdaheleli oluyor evet epidural, serum, suni sancı vs. günümüzde daha zor olabilir
benim bahsettiğim aslında doğal doğum, birde o var doktorun ondan haberi yok sanırım
bazı doktorlarda detaylar hakkında bilgi vermeye bile üşenir , uygulamaya geçince normal eziyetli sezaryan kolaya kaçmak derler varmı başka alternatif istiyorlarsa zahmet etmesinler evde doğuralım
Evet ne olur ne olmaz yani benim de sarkarsa öyle yapacağım onun haricinde herhangi bir şeye gerek yok canımBu sene okul 9 eylülde başlıyor, semir dönemi 2 Eylül'de. Bir aksilik olmazsa seminer döneminde doğum yapmamış olurum, Doğuma kadar izinlinolmak için 37'de çalışamaz raporu götürmem gerekiyor o zaman.
ben sadece ön yargılara kızıyorum ortada koca bir bilinmezlik varken hemde kimi 3 saatte doğuruyor, kimi 18 saatte doğuramayıp sezeryana alınmak zorunda kalınıyor, yani bu fizyolojik bişey , normal doğum da müdaheleli evet hızlandırılması gereken durumalrda ihtiyaç halinde anne ve bebek sağlığı için çeşitli uygulamalar var ama, bir sezeryan değil yani bence yinede gayet normal , çünkü doğamızda bu var.Ebeler karından bastırıyorya, o yüzden herhalde ittirmeli kaktırmalı doğum oluyor
Ben ille de normal olsun diyemiyorum yaşım da olduğu için, ve iki tane miyomum var, gebelik şekeri ve preeklampsi riskimden dolayı da 40'ı beklemeye korkuyorum açıkçası.
35 canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.ben sadece ön yargılara kızıyorum ortada koca bir bilinmezlik varken hemde kimi 3 saatte doğuruyor, kimi 18 saatte doğuramayıp sezeryana alınmak zorunda kalınıyor, yani bu fizyolojik bişey , normal doğum da müdaheleli evet hızlandırılması gereken durumalrda ihtiyaç halinde anne ve bebek sağlığı için çeşitli uygulamalar var ama, bir sezeryan değil yani bence yinede gayet normal , çünkü doğamızda bu var.
kaç yaşındasın , inşallah gönlüne göre olur
Insallah canim..belki 2haftaya bile farkli gelismeler gorecegim..yinede 5.haftada tam duzelme saglasada saglamasada dogum icin gitmek durumunda kalacagim.anneme odaklanmaktan baska caremde yok simdilik. bende 30lu haftalarda dogum riskinden korkuyorum zaten..bakalim yarin ne diyecek.en son oyle bir riskim yoktu ama32. Haftasında normal doguran arkadasım var 2040gr cocugu
41. Haftasında normal dogum icin cocuk pozisyon alamadıgından sezeryane giren ablam var
Örnekler cok fazla
herkesin dogumu farklı kendini benzetme onlara hem 35te gelse bile farzi misal daha beş haftan var annen coktaann iyileşmiş olur gelişim hızı maşallah gayet iyi gidiyor
ilk miydi senin ?35 canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sizi de okuyorum dua ediyorum Allah yardimciniz olsun..zor bir surec aileniz yaninizdaymis dilerim kisa zamanda esinde araniza katilir..devlet hastanesi mi bulamayip cikis yapiyor ? Egitim arastirma hastanesi nasil bulamaz ? Hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burada özele guvenmeyip arastirma hastanesine gotururler.ozelde gereksiz mudahaleler ve yanlis vakalar daha cok yasaniyor kucuk bir yer ve en koklusu egitim arastirma.cok sasirdim bulamamalarina..Allahim sifasini versin annenin benim de esim perisan bulamiyorlar neyi oldugunu hastane yatisi kabul etmiyor cok perisan oldum bende gidemiyorum yanina simdi acilde cikisi yapilacak ozele gecicek ama oradada arastirma yapilcak testler fln ne kadar zormus Ya Rabbi
inşallah bende 33.5 çokta fark yok aslında35 canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
aynen öyle Amin canım teşekkür ederim, araba problemi dışında mobilyadada sıkıntı çıktı eşim kavga etti,dava açmaya kadar gidiyordu ki ikna oldular, birde işleri yoğun fln bu son dönemlerde baya gerginiz birbirimize yansıtmamaya çalışsakta bişeyler üstüste geliyor, bir de koca binada bir tek bizim yatak odanın alt kısım demir döşeme aksesuarı çıkmış ayrık , sanki orayada biri çarpmış gibi ama mümkün değil ,artık nazara bağlıyoruzilk miydi senin ?
E Elwing6 çok geçmiş olsun anne hayat demek ki benim annem yok
berroshh canım senin eşinin başka sağlık sorunu da vardır ta baştan beri demi
Allah kolaylık versin sana cocuklar ne alemde
yesilus cana geleceğine mala gelsin derler fakat yine de çok can sıkıcı maddi yıpratıcı Allah kolaylık versin inş.
Allah cümlemize sağlıklı huzurlu hayırlı doğumlarla yavrularimiza kavuşmak nasip etsin
Cok sagoll..Cok zor gercekten yoklugunu uzsktayken bile hissederken an azindan gelip haftalarca vakit geciriyordum.en son kompostalari yaparken ne kadar sansliyim diye icimden gecirdim.Annemle dönecektik.. Annesini kaybedenler icin dua ettim o an.bunlari yasayacagimi hic bilmeden..
1 gün sonra ne yaşayacağımızı bilmiyoruz, hayat karşımıza zorluklar , korkular çıkarana kadar tozpembe. Hiç sorun, problem üretmeyi sevmem kendi yağımla kavrulur olanla yetinirim, fazlası olsa dünyalar benim olur ve benim olduğuna bile inanamam. öyle sever sahip çıkarım hayatımdaki her şeye, böyle bir düzene alışırken terslikler üstüste gelmeye başlayınca bile insan korkuyor, hele ki anne korkusunu düşünemiyorum çok zor ama işte böyle böyle büyüyoruz, hayatın gerçek yüzünü görüyoruz. Umarım kısa sürede normal hayatınıza döner 3 kuşak keyfini çıkarırsınızCok sagoll..Cok zor gercekten yoklugunu uzsktayken bile hissederken an azindan gelip haftalarca vakit geciriyordum.en son kompostalari yaparken ne kadar sansliyim diye icimden gecirdim.Annemle dönecektik.. Annesini kaybedenler icin dua ettim o an.bunlari yasayacagimi hic bilmeden..
Evet. Neolur ne olmaz diye gidip aldim rapor. Daha okula gondermedim. Erken dogum falan olursa yaz izninin bir kismi dogum sonrasina aktarilabiliyor. Vaktinde dogum olursa aktarilamiyor.Siz öğretmen değil miydiniz
Raporumu resmi olarak almadım ama hemşireme baslattırdımİlerde bi düşün bakalım :) Bu arada çalışabilir raporu aldın mı?
Evet hosuma gitmiyor evdede gereksiz bişeyler olması evlenirkende öyle herşeyden birer tane aldım resmen :)bende kalabalık sevmem herşeyi veriyorum zaten
37 de de calisamaz goturecegim. Okul muduru rapor almana gerek yok demisti ama ben yine de aldim.Canım sen öğretmen miydin? 37+0'da çalışamaz raporu götürülecek demiştin bana, okuldaki memur da öyle demişti, 32'de çalışabilir getirmene gerek yok zaten tatildesin demişti.
isisxz sen nasıl yapacaksın canım hatırladığım kadarıyla 32'de götürmeyecektin sen de.
Aynısı bizim icinde gecerli erken dogum yaptıgımızda dogum sonrasına ekleniyorSağol canım öğretmenlerin analık iznini iki maddede toplamış, birincisinde diyor ki yaz tatilinde erken doğum yaparsan kalan süreler doğumsonrası izne eklenir. İkinci maddede ise yaz tatiline denk gelen 5 hafta, doğum sonrası iznine aktarılamaz diyor.
Sizin maaşlarınız SGK'dan ödeniyormuş sanırım izindeyken, eşim de öyle demişti dün.
Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah dua ediyorum size sürekliMekani cennet olsun..anne bu hicbir seye benzemiyor..karnimda bir bebek oldugunu hatirlamiyiorum pazartesiden beri..dun hemsireler abla sen burda napiyosun goruyorum kac gundur anliyorum ama ameliyathane yogunbakim kapisi acildikcs bebegin zarar gorur enfeksiyon kaparsin diye yukari cikardi..bugunde beni goturmuyorlar dun yine kotu oldum cunku..babam eve gitti saatlerce cikmadi..ben henuz giremedim..bir kac esyasi benimle kokusu sinmis..hepimiz birgun yasayacagiz zamanlamayi kabullenmek cok zor..bu cocugu sirf annem istiyor diye yaptim 1.5 yillik evliyim göremem ben ,ne zaman bebek dedigi icin..o hevesi gozumun onunden gitmiyo,kendi evimede giremem en son cicek gibi yapti oyle ciktik geldik buraya..sanki biliyor gibi erik sularini yapti koyduuu..insallah iyilesecek insallah bu kotu gunler gececek bir yanim her seye hazirlasada kendini bir yanim hala inancini kaybetmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?