Allahim sifasini versin annenin benim de esim perisan bulamiyorlar neyi oldugunu hastane yatisi kabul etmiyor cok perisan oldum bende gidemiyorum yanina simdi acilde cikisi yapilacak ozele gecicek ama oradada arastirma yapilcak testler fln ne kadar zormus Ya Rabbi

Bu sene okul 9 eylülde başlıyor, semir dönemi 2 Eylül'de. Bir aksilik olmazsa seminer döneminde doğum yapmamış olurum, Doğuma kadar izinlinolmak için 37'de çalışamaz raporu götürmem gerekiyor o zaman.

Ebeler karından bastırıyorya, o yüzden herhalde ittirmeli kaktırmalı doğum oluyor
Ben ille de normal olsun diyemiyorum yaşım da olduğu için, ve iki tane miyomum var, gebelik şekeri ve preeklampsi riskimden dolayı da 40'ı beklemeye korkuyorum açıkçası.

Bu sene okul 9 eylülde başlıyor, semir dönemi 2 Eylül'de. Bir aksilik olmazsa seminer döneminde doğum yapmamış olurum, Doğuma kadar izinlinolmak için 37'de çalışamaz raporu götürmem gerekiyor o zaman.
Evet ne olur ne olmaz yani benim de sarkarsa öyle yapacağım onun haricinde herhangi bir şeye gerek yok canım

ben sadece ön yargılara kızıyorum ortada koca bir bilinmezlik varken hemde kimi 3 saatte doğuruyor, kimi 18 saatte doğuramayıp sezeryana alınmak zorunda kalınıyor, yani bu fizyolojik bişey , normal doğum da müdaheleli evet hızlandırılması gereken durumalrda ihtiyaç halinde anne ve bebek sağlığı için çeşitli uygulamalar var ama, bir sezeryan değil yani bence yinede gayet normal , çünkü doğamızda bu var.
kaç yaşındasın , inşallah gönlüne göre olur

35 canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Insallah canim..belki 2haftaya bile farkli gelismeler gorecegim..yinede 5.haftada tam duzelme saglasada saglamasada dogum icin gitmek durumunda kalacagim.anneme odaklanmaktan baska caremde yok simdilik. bende 30lu haftalarda dogum riskinden korkuyorum zaten..bakalim yarin ne diyecek.en son oyle bir riskim yoktu ama

35 canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ilk miydi senin ?
E Elwing6 çok geçmiş olsun anne hayat demek ki benim annem yok
berroshh canım senin eşinin başka sağlık sorunu da vardır ta baştan beri demi
Allah kolaylık versin sana cocuklar ne alemde
yesilus cana geleceğine mala gelsin derler fakat yine de çok can sıkıcı maddi yıpratıcı Allah kolaylık versin inş.

Allah cümlemize sağlıklı huzurlu hayırlı doğumlarla yavrularimiza kavuşmak nasip etsin

Sizi de okuyorum dua ediyorum Allah yardimciniz olsun..zor bir surec aileniz yaninizdaymis dilerim kisa zamanda esinde araniza katilir..devlet hastanesi mi bulamayip cikis yapiyor ? Egitim arastirma hastanesi nasil bulamaz ? Hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burada özele guvenmeyip arastirma hastanesine gotururler.ozelde gereksiz mudahaleler ve yanlis vakalar daha cok yasaniyor kucuk bir yer ve en koklusu egitim arastirma.cok sasirdim bulamamalarina..

aynen öyle Amin canım teşekkür ederim, araba problemi dışında mobilyadada sıkıntı çıktı eşim kavga etti,dava açmaya kadar gidiyordu ki ikna oldular, birde işleri yoğun fln bu son dönemlerde baya gerginiz birbirimize yansıtmamaya çalışsakta bişeyler üstüste geliyor, bir de koca binada bir tek bizim yatak odanın alt kısım demir döşeme aksesuarı çıkmış ayrık , sanki orayada biri çarpmış gibi ama mümkün değil ,artık nazara bağlıyoruz
Sağlık olsun da hepsi geçici sadece üstüste olunca insan korkup geriliyor ister istemez , birde bu sebeplerden kötü rüyalar görüyorum

ilk miydi senin ?
E Elwing6 çok geçmiş olsun anne hayat demek ki benim annem yok
Cok sagoll..Cok zor gercekten yoklugunu uzsktayken bile hissederken an azindan gelip haftalarca vakit geciriyordum.en son kompostalari yaparken ne kadar sansliyim diye icimden gecirdim.Annemle dönecektik.. Annesini kaybedenler icin dua ettim o an.bunlari yasayacagimi hic bilmeden..

1 gün sonra ne yaşayacağımızı bilmiyoruz, hayat karşımıza zorluklar , korkular çıkarana kadar tozpembe. Hiç sorun, problem üretmeyi sevmem kendi yağımla kavrulur olanla yetinirim, fazlası olsa dünyalar benim olur ve benim olduğuna bile inanamam. öyle sever sahip çıkarım hayatımdaki her şeye, böyle bir düzene alışırken terslikler üstüste gelmeye başlayınca bile insan korkuyor, hele ki anne korkusunu düşünemiyorum çok zor ama işte böyle böyle büyüyoruz, hayatın gerçek yüzünü görüyoruz. Umarım kısa sürede normal hayatınıza döner 3 kuşak keyfini çıkarırsınız

37 de de calisamaz goturecegim. Okul muduru rapor almana gerek yok demisti ama ben yine de aldim.

Aynısı bizim icinde gecerli erken dogum yaptıgımızda dogum sonrasına ekleniyor
İkinci maddede aynısı Yaz tatilinede denk gelse kısada denk gelse yasal süre neyse onu kullandırıyor
Yani fark yok aramızda

Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah dua ediyorum size sürekli Ama anneler güçlüdür torununu kucağına alacak Allah'ın izniyle buna inanıyorum ben ve sizden güzel haberler alacağımız günü bekliyorum inançla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…