Evet kızlar bügün erkenden randevum vardı ,5 haftadan sonra kızımı görme heyecanıyla doktorun odasına öyle bir girdimki 32. Haftaya göre baya hareketlisin dedi, heyecandan dedim
5 haftada 1.5 kilo almışsın iyi dedi , doktor 3.aydan sonra kilo takibine başladığı için ona göre 6 kilo aldım toplam , ama ben en başından beri toplam 7.5 kilo aldım
44 cm olmuş kuzum 1865 gr haftasına uygun dedi , ama bu aralar iştahım pek Yok domates salatalık peynir kızarmış ekmek meyve ağırlıklı beslendim resmen , son 2 hafta balık yemedim eti azalttım sadece kıymalı yemek köfte türü yedim , bu 2 hafta beslenmeme daha çok dikkat edip balığı haftada 2 ye çıkaracağım ceviz badem kalsiyum artırımı yapacağım , doktor biley demedi ama ben eksik beslendiğimin farkındayım bu ara
Bebek ters dönmüş normal pozisyonunda kolay kolay dönmez ama inşallah böyle kalır dedi , suyu plesantası iyi dedi , çok güzel 2 poz verdi sonra eliyle yüzünü kapadı minnoş
Resimlerde huzurlu bir tanesinde gülüyor gibi çıkmış bence şarkı be ninni etkili ,
karnımda şekilden şekle girdiğinde hemen sevip şarkı söyleyince düzeliyor çünkü, dün akşam karnım kare şeklini aldı hemen sola yatıp dinlendim bir kaç dk sonra geçti , doktor yalancı kasılma dedi , artık daha yoğun olur ded i. Yürüyüşe devam et ama kendini yorma artık eskisi gibi değil , dikkat et kendine ağırlaşacaksın bel ağrıların olabilir ilaçları ihmal etme dedi.Kanama , devamlı kasılma , çok ağrım olursa hemen gel , 34. Haftada nts ye bakarız dedi