Sporla filan da göğüsler çok dikleşmiyormuş eskisi gibi. Neyse çocuk işleri bitince gider yaptırırız artık. Şimdiden para mı biriktirmeye başlasak
Bende dedim emzirme işi bitince kaporta yenilemeye vericem kendimi dedim. Niye neyin var diyor, iki evladına bak mutlu ol bence gayet iyisin dedi eşim. Tabi psikoloji de önemli bizim için. Emzirmenin güzel taraflarını söyleyeyim, emzirdikçe karın çevresinde sıkılaşma oluyor zamanla tabi, aldığın kilolar hızla gidiyor (süt olsun diye tatlıya baklava böreğe çok yüklenmezsen), bebeğinin senden doyuyor olması en güzeli tabi.
Göğüsleri de gidip kaldırtırız dediğin gibi

Hadi inşallah darısı basımıza :)

Maşallah ona sevsinler pozlarını
Haftaya mı diğer randevun ?

Kız doktor yürüyüşe dikkat et demiş sen arttırıcakmısın iyi cesaret :)

Yaaa 3 gündür o ağrıları çekiyorum, temizlik yaparken eğilip kalkmama yormuştum ama geçmesi gerekmez miydi. Ben aşağı baskı da hissediyorum çok, yürürken zorlanıyorum 3 gündür. Arkadaşım dedi ki benim de o kemiklerim son iki ay ağrıdı, kemikler doğuma hazırlanıyormuş dedi.

Kalsiyumu arttır madem kemikler hazırlanıyor yogurda kefire dadan derim

dikey mi yatay mı
dikey çizgiler genellikle tüm hamilelerde oluyor
ablam da da hamileliklerinde görmüştüm
ben de olmadı çizgi ikisinde de
benimki damar rengi gibi hafif bir mor
@morcivertkedi
Dikey çizgi ben de 1 ay önce olmaya başladı göbek altında daha belirgin göbek üstünde daha ince hayali şekilde.

Kızlar benim de kalça bel ağrısı çok oluyordu 1 haftadır annemdeyim, hiç bir iş yaptırtmıyor ağrıdan eser kalmadı. Evde temizlik yapmasam bile yemek, çamaşır, bulaşık bunlar artık yoruyor sanırım ağrı yapıyor.

Benimki de kahverengi doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyormuş inş geçiyodur

Bi de geçenlerde konuşulmuştu gümüş kapaklar 999 ayar olanından alınmalı diye
Bakıyom da silvermoon diye bi markanın var fiyatı da diğerlerine göre daha iyi sanki
Almayı düşünen var mı

300 lira civarı olan markaların ki 925 ayar yazıyor

benim 3 gündür o ağrı var . ve bebek nerdeyse yok denecek kadar az hareket ediyordu. karnım da aşağı indi gibi hissediyordum. dün doktoruma mesaj attım normal mi diye. doğumhaneye gelin nst çekelim dedi. gittim nst de 15 dk sonra falan bebek hareket etmeye başladı . sonra alttan muayene ettiler. korkma bebek aşağıda değil dediler. sanırım rahime baskı yaptığı için o ağrıyı çekiyoruz.

Kızlar benim öğrendiğim bu çatı ağrısıymış
Dediğin gibi kemikler az az açılmaya başlıyormuş
Benim bazen sabah kalkarken kütür kütür ediyor ya çok ilginç
Ama daha çok yorulunca be hareketli gün sonunda ağrı oluyor

Ay Bi ben böyle saçmalıklar görüyorum sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…