Hava aldırmıyor amaç göğsü kıyafetten uzak tutmak ben avent göğüs Kalkan’ı kullanacağım hava aldırıyor

Aynen benim de ağrıyo arada anneme soruyorum herşeyi :) normal dedi artık olacakmış böyle

Hastane çantası hazırlamayı çok geçe bırakmayın kızlar sürekli bir eksik çıkıyor. O ütü saatler sürüyor. Biz hazırladık Eltim sağ olsun iki gün geldi gitti. ama halaa bikaç eksiği var. Hepsini gruplandırıp kilitli buzdolabı poşetlerine koyduk (daha öncekinde giyilmeyenleri bile tekrar yıkamak zorunda kalmıştım eve gelince birbirine karışmıştı içime sinmedi). Büyük boy valiz yaptık, parça parça olunca taşıyana eziyet. Tüm kıyafetler de yıkandı ütülendi dolabına yerleştirildi. Battaniyenin birini çıkarsam mı karar veremedim. Oğlumda Eylül sonu havalar soğumuştu, çıkarken kat kat örtmüştük. Benim kıyafetim ince kalmış üşümüştüm.
Bebek için
*1adet 10lu,1adet 5li hastane çıkışı
*2adet zıbınlı pantolon takım
*2adet ağız bezi
*1adet müslin battaniye
*1adet triko battaniye
*1adet normal battaniye
*yan yatış yastığı
*20adet bebek bezi
*1paket ıslak mendil
*mini termos (altını temizlemede ılık su bulunması için)
*1paket temizleme pamuğu
*4adet tek kullanımlık alt açma
*kirli torbası
*zemzem,hurma,
*yumuşak kaşık
*anakucağı

Anne için
*3adet pijama takımı, sabahlık,
*1adet gecelik
*2adet yazma/şal,
*3adet çorap
*1çift terlik
*2adet emzirme sütyeni
*3adet hamile külodu
*emzirme minderi
*1adet müslin kumaş (sırtıma koymak için)
*1adet saç havlusu
*pompa, kalkan, emzik, lanolin krem
*depend külot
*1küçük paket orkid gece
*2paket ıslak mendil
*diş fırçası,macunu, tarak,toka, makyaj malz.
*sıcak su torbası
*aktardan rezene, still tea, 2 büyük şişe hoşaf
*geçmiş evraklar(tahliller,detaylı ult. raporu,filmler)
*cüzdan, şarj aleti,
*kethle veya elektrikli mini su ısıtıcı
*ikramlıklar, süslemeler

Refakatçı için
*rahat kıyafet , iç çamaşırı, terlik
*şarj aleti

Benimki de kahverengi doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyormuş inş geçiyodur
geçiyor hatta banyo sırasında kese yaptığında soyuluyor üst deri. Benimki 10.ay tamamen kayboldu. 10. ayda ilk adetimi oldum belki onunla alakalıdır.
Sadece bakışsa iyi. Ben her rüyamda çocuklarımı alıp adamı terkediyorum.
Bu durum daha çok yasaklar nedeniyle kanka moduna geçtiğimiz için başladı. Bir de bunun lohusalığı var

E Bebek çalışan arkadaşlar
Ben Kraft Tiny’de karar kılmıştım araba için küçük katlanıyor bizim arabanın bagajına anca sığar diye. Tabi böyle olunca ayrıca ana kucağı da almam gerek
Bugün sitede gezerken Litetrex4 ilk defa alıcı gözle baktım ana kucağı dahil nerdeyse aynı fiyat ve o da küçük oluyor katlanınca
Size soracağım; indirim olur mu yakın zamanlarda yoksa alayım mı

Canım ben de o arabayı almak istiyorum, indirim duyarsan bana da haber verir misin?

azra-bade ben almayı düşünüyorum gümüş kapak. Yorumları incelediğimde en çok silverette'den memnun kalmışlar, ama o da sanırım dediğin gibi 925 ayar.

Bende geçen ay oluşmaya başladı canım. Bence sevimli oldu tam hamile göbeği ama ben göbek deliğimin dışarı çıkmasından korkuyorum çıkarsa çok huylanırım
Ay ben sevmedim ya bir haftadır basladı ama yavas yavas koyulasıcak
Üst kısımda cıkmasa bari :)

Döverim seni günde on tane hap alıyorum birini boslamıyorum mecburum sende kendin ve cocugun icin mecbursun kemik erimesi olur bak ilerde görürsün
Ben aynı zamanda diyet takip edip şeker tansiyon ölçtüğüm için birbirine karıştırıyorum valla yanlış hapı yuttuğum da oldu Magnezyumla kalsiyumu bir gün birini bir gün diğerini yut dedi, bundan sonra boşlamicam inşallah

Geçtiğimiz şubatta 28şubat günleri indirimi yapıldı her sene oluyor. Ben ozaman kardeşimin oğlu için aldım 1.150₺ idi %28 indirimli hali. Joie ebebeğin kendi getirttiği ürün olduğu için sık sık indirime giriyor ama Şubat dışında hangi zamanlarda olur bilemiyorum. Şubat senin için geç olur tabi, mağazaya açılış mağazası sorabilirsin 150ye 50₺ çek kampanyası olur açılışlarda. Öyle alabilirsin.
Ben eski çalışanım. O zamanlar mail order ile uzaktan havaleli satış vardı, hala var mı bilmiyorum

Anladım canım açılış mağazası olayını sorayım
Aslında araba için hadi beklesek de ana kucağı lazım
Bi de Pact diye modeli var yine küçük katlanıyor kendi ana kucağı ile uyumlu
Bi gidip göreyim hayırlısı
limelemon aklımda canım inşallah indirim buluruz da haberlerşiriz

Ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederiz

azra-bade ben almayı düşünüyorum gümüş kapak. Yorumları incelediğimde en çok silverette'den memnun kalmışlar, ama o da sanırım dediğin gibi 925 ayar.

Benim etrafımda kullanan da 1 kişi var
O da memnun silverette den
O kadar para verilir mi
Ablamı hatırlıyom zor atlattı o günleri şimdi ben banyoda bile liflenirken acıyor
Çok kararsızım alıp almamakta

Benim etrafımda kullanan da 1 kişi var
O da memnun silverette den
O kadar para verilir mi
Ablamı hatırlıyom zor atlattı o günleri şimdi ben banyoda bile liflenirken acıyor
Çok kararsızım alıp almamakta
Annem kardeşimle ikimizi de emzirememiş
Göğsü ucu açılmamış yara olmuş süt çıkmamış derken taş gibi olup sonunda operasyon (aslında daha korkunç bir tecrübe) geçirmiş sonra da süt gitmiş biz mahrum kalmışız anne sütünden
Bu hikaye anlatıldıkça hep korktum öyle yer etmiş ki şimdi içimde benzer şeyler yaşamamak için ben de o gümüş kapaklardan düşünüyorum
İyi geleceğini düşünürsek iyi gelir hem dimi

Bana da çok pahalı geliyor. Yanında krem fln kullanmak da gerekmiyormuş. Almasak pişman olur muyuz bilmiyorum

Selam kızlar , pompa ile süt arttırmadan bahsetmiştim bununla ilgili bir video buldum. Mutlaka izleyin tavsiyem YouTube dan Sezen Ketenci Oy , Sütümü nasıl arttırdım video ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…