Eger istanbuldaysaniz size cok cok iyi genel cerrah önerebilirim telefonla bile destek olur yeri gelince ckk merhametli başarılı bi insan umarım bi an önce SağlığınA kavuşur
Hastaneye yatirdik yine genel cerrahimizda gata nin genel cerrahi fakat hastalik baya bi agir damar duvarlarinda iltihaplanma var ve bir cok organinda cikti ayak dolasimini bozdu yuruyemiyor simdi o yara ameliyat edilecek once kortizonlu bir tedavi basladi uzun bir tedavi dediler cok uzgunum yeterki iyilessin istiyorum ama hergun biryeri kotulesiyor Rabbim dogmamis kuzusuna 3 cocuguna bagislasin mahvoldum erken dogurmamak icin ugrasiyorum uzuntuden

Amin canim yatirdik bakalim ama komplike bir hastalik her tarafta cikiyor resmen girmedigimiz bolum kalmadi hastanede her turlu tomografi ultrason ekg ve bilmedigim bir cok sey yaptilar iyilessin istiyorum baska hicbirsey degil biraz iyilesme tepkisi verse vucudu bir kucuk mikrop mahvetti umarim saglikla dogurabilirim bende kendimden gectim

Ayy masallah benim esimde bir iyi olsa Rabbim insallah sifa versin nerede varsa dua edin ne olur adi yusuf hamilenin duasi kabul olurmus ben ediyorum ama kimin duasi kabul olur bilmiyoruz

Ayy masallah benim esimde bir iyi olsa Rabbim insallah sifa versin nerede varsa dua edin ne olur adi yusuf hamilenin duasi kabul olurmus ben ediyorum ama kimin duasi kabul olur bilmiyoruz
Rabbim tez zamanda şifasını versin Yusuf kardeşimizin

Esine de cokca dua edecegim Allah tez vakitte sifa versin hemencecik iyilessin ve bebeginizi neseyle kucaginiza alin insallah

berroshh inşallah eşin çabucak tedavi olur iyileşir evine döner
Doğuma beraber gider gelirsiniz ve bebeğiniz bugünlerinizi unutturur eminim
Rabbim acil şifalar versin sana da gönül genişliği ferahlık versin
4 tane evladına bağışlasın inşallah

Bakın mutlaka tuzla gisbir hastanesini arayıp murtaza ülger ile görüşmek istediğinizi söyleyin doktor telefonda dahi o kadar yardımcı ki doğru yoldamisiniz çözüm yolu nedir vs cok merhametli iyi bi doktordur. Yıllarca kartal devlet hastanesjnin bashekimiydi hastane yıkılınca branş doktorluguna gisbir hastanesinde devam ediyor. İşi parayla olmayan muhteşem bi adam kaç hastama çoğu ücretsiz muane ile baktı. Rabbim şifa versin inşallah Allahım günahsız meleklerine bağışlasın

Kızlar sanırım bu vajina ağrısı normal çünkü bende de var ve genelimizde aynı dertten muzdarip. Giriş kısmı ve kemiklerimde ağrı baskı oluyor Duru da itinayla oraya vuruyor sağolsun sevdiğim bişeyi yiyince çocuğum içerde halay modunda. Karnım gün gittikçe büyüyor ve herkes ikiz mi diye soruyor hayır dediğim de yüzündeki şoka kızıyorum insanların. Halbuki 9 kilo aldım koca dev bünyemde iç karnım hiç mi yoktu anlamış değilim yani. Hareket kabilyetim inanılmaz azaldı iç çamaşırı giyerken alttan bildiğiniz uluslararası bir başarı gibi seviniyorum çünkü çok zorlanıyorum. Eşimin 42 numara terliklerini giyiyorum her kombinimde uysada oldu uymasada! Rahatımdan önemli değil çünkü ayakkabılarım asla olmuyor terlik rahatlığına alışınca hepten denemeyide bıraktım. bu arada araç kullanan anneler doktorunuza sordunuz mu ne zamana kadar kullanabiliriz diye, yada siz ne zaman kullanmayı kesmeyi düşünüyorsunuz?

Tabiii ediyoruz etmezmiyiz..insallah sifa bulacak bebisini kucagina alacak..dualarim sizinle

Kızımda son güne kadar kullanmıştım ama karnım da yoktu. Bunda da çok yok. Bakalım.

Allahım inş şifa versin yavrularının yüzü suyu hürmetine

Canım bende bugün misafirlikteydim valla belim kasıklarım ağrıdı arada adet ağrısı gibi çok hafif ağrı giriyor. Böyle bebek bazen toplanıyor niye bilmem. Perşembe günü de çene cerrahda azı dişim çekilecek. Doktor onay verdiğinde 28 haftlıktım ancak randevu buldum inşallah bişey olmaz

Ben yaşıyorum canım sanki vajinada ki kemikler ağrıyor, bilmem niye

Benimde karnım kare şeklini alıyor 2 akşamdır kasılma süresi uzun sürerse sıkıntı

İnşallah tez zamanda iyileşir canım. Kortizonlu ilaçlar pek çok şeyi iyileştiriyor inşallah eşine de şifa olur. Sen bol bol dua et zaten yapabileceğin en iyi şey bu. Aklına kötüsünü geyirmemeye çalış.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda inşallah canım dualarımız süzünle Rabbim sana ve evlatlarına bağışlasın inşallah tez zamanda

Hibor iğnesi nedir k bakma bilmediğim için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…