Canım yakın zamanda bakılmadı ise muhakkak rahim ağzı uzunluğuna baktır tedbir amaçlı. Sancım yok ama baskı bende de oluyor arada, sanırım tüm ağırlığı aşağa verince oluyor.
Iki hafta önce baktirmistim iyiydi uzunluk benimki yönünü değiştirdi sanirim ayakları aşağıya aldı inşallah baş aşağıya döner

Sabahtan beri bebegimin hareketlerini hissetmedim öğlen bi iki kere kendini esnetti gibi oldu bekledim evham yapmiyim dedim akşam üstü biraz biraz hareketlendi bide kendini hep sert yaptı hep bi yerde topladı eğer yarında böyle yaparsa acile gidicem

Ayy masallah benim esimde bir iyi olsa Rabbim insallah sifa versin nerede varsa dua edin ne olur adi yusuf hamilenin duasi kabul olurmus ben ediyorum ama kimin duasi kabul olur bilmiyoruz
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah. Üstündeki sorumlulukta çok büyük, Rabbim sana da dayanma gücü kuvveti versin, dualarını kabul etsin inşaallah

Yorucu bir gün mü geçirdin.Arada böyle yaramazlıkları oluyor. Süt içip soluna yat ve elini karnına koy. Ben bazı zaman karnımı tokatlıyordum.

Sen doktoruna bi daha danış canım bence diş çekimini. Ben kendimi yorduğum için sanmıştım ama çoğu kişi yaşamaya başlamış o ağrıları, özellikle leğen kemiklerim ağrıyor benim de.

Gunaydin kizlar. Dun cok yorucu bir gun gecirdim ve gece sabaha kadar deliksiz uyudum. Bebiscim de iyi sanirim.
Cuma doktordaydim ozeldeki doktorumda. Bir sonraki randevu icin 20 gun sonraya gun verdi. NST ye de baglanacakmisim. Bebis yanak yapmis elimozde 4 boyutlu goruntusu oldu sari renkli olanlardan. Bildigin yanak yapmis. Yrni dogan bebek gorunumunu almis.
Oyle yuzunu net gorunce artik ciksinda seveyim diye bir his geldi icime. Onceden hic oyle degildim.

Kime benziyorrr

Kızlar ben daha bebek bakım çantası alamadım önümüzdeki 1-2 hafta içinde alayım diyom
H honey bunch sen nereden almıştın okiedogu netten mi
yesilus muca yı aldın mı ya da alacak mısın

Henüz almadım , Mucayı aksamda hastane çantası olamayacak kadar küçük ilk etapta ne yapsam bende bilmiyorum , valiz dışında küçük bir çanta ayarlamam lazım

arkadaşların önerisi uzerine
ben trendyoldan
skip hop aldim fakat hoşuma gitmedi iade gönderdim umarım iade olur
şimdi okiedog sipariş ettim henüz gelmedi ...
hepsi burada da 400 den 365 civarına düşmüştü...
bakalim begenecem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…