Bende o civara aldım okiedogu hediye cekim vardı
Kullanım sekilleri acısından gayet iyi bence malzeme kalitesi de beni tatmin etti

Kan sulandırıcı iğne tedbiren başladık. Kan pihtilasmasi olmasin diye oncesinde bir dusugum vardi ondan sebeple basladik kullanmasaydik da olurmuş diyor başlayınca da bırakamayız dedi
Bende 4. Aydan beri kan sulandırıcı kullanıyorum hap olarak
Ama 34. Hafta son olacak

Bende 4. Aydan beri kan sulandırıcı kullanıyorum hap olarak
Ama 34. Hafta son olacak
Onu da kullandirtiyor benim doktor kan sulandirici hapı herkese veriyoruz hemen hemen demisti bana da hapi 34 hafta birakacagim ama igne daha devam soN zamanlarda bırakacakmışız bebeğin durumuna gore bakacağız dedi

Amin Rabbim evlatlarima bize bagislasin insallah Oyle bir guc verdi ki Rabbim butun gun hastanedeyim bi yerim agrimiyor simdilik uzuntu yikiyor insani

Olur canim aklimda olsun insallah erhan uncu bakiyor Allah razi olsun en iyi drlari topladi hastanedeki her daldan hematolog romatolog psikiyatriye kadar geldi ayaga kalkti hastane kortizon tedavisine basladilar vucuduna kuvvet versin Rabbim

Cok zor gunler geciriyorum annemi servise cikardilar ama konusamiyor..altini bezliyoruz.. babamla teyzelerim nobetlese kalsada gunduz ben bakiyorum babam uyuyor biraz..istedigini anlatamadiginda sinirleniyor o agliyo ben agliyorum..bugun su bile icemedim dogru duzgun süt vs.idare ediyorum..anneme yavas yavas yari kati seyler püre yogurt vs.yedirmeye basladik..bu yorgunlukla erken dogumdan cok korkuyorum.her yerim agri icinde kasiklarim karnim..kaslarim..basimmm...esimde 1hafta izinliydi bugun gitti..beynim durdu benim ya dogumu nasil yapicam nerde ne sekilde olucam bilmiyorum..umarim dogum gerceklesene kadar en azindan ihtiyaclarini karsilayacak hale gelirde gozum arkada kalmaz.umarim kizimda annesi kadar guclu kalirda icerde uzun sure durur

Son düzenleme:

Rabbim Ya Şafi ismiyle en kisa surede sifa versin insallah.

Ayni durumda sayiliriz hergun sabah 9 da gelip gece 10 bucuga kadar esime bakiyorum uzuntuden mahvoldum ama o uzulmesin diye surekli gulup konusuyorum anneme gidince aglama krizine giriyorum nasil dogurcam cocuklarin okulu diye kuruyorum kafamda ama Rabbim buyuk sifa duasi okuyun bol bol kurban kestirebilirseniz kurban kestirin sadece fakirlere dagitilsin bir de bol sadaka verin annen adina oyle bir ise yariyor ki sasirirsin 1001 tane yasin suresinin son iki ayetini okuyun aranizda bolusup Allah verdi derdi Allah kaldiracak surekli tez vakitte diye dua et hamilenin duasi kabul oluyor insallah endise etme canim her zorlugun ardinda bir kolaylik olacak insallah

Dogru soyluyosun kortizin tedavisi ve dualar etki etmeye basladi biraz sanki elhamdülillah moral de cok onemli Rabbi tez sifasini versin inşallah amin canim

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah. Üstündeki sorumlulukta çok büyük, Rabbim sana da dayanma gücü kuvveti versin, dualarını kabul etsin inşaallah
Hem de cok buyuk cocuklar cok kucuk buyuk kizim anliyor oglum biraz anliyor kucuk zaten 3 yasinda karnimdaki minikte kasilip duruyor Rabbim kolaylik versin sifa versin basimda tutsun esimi saglikla onun cani yandikca ben perisan oluyorum cocuklarin yaninda agliyorum aglayinca onlar uzuluyor diyorum tut kendini tutamiyorum da bu imtihani ustumuzden alsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…