- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Benim iki damarda centik cıktı ondan kullandırmaya baslamıstıOnu da kullandirtiyor benim doktor kan sulandirici hapı herkese veriyoruz hemen hemen demisti bana da hapi 34 hafta birakacagim ama igne daha devam soN zamanlarda bırakacakmışız bebeğin durumuna gore bakacağız dedi
Hem de cok buyuk cocuklar cok kucuk buyuk kizim anliyor oglum biraz anliyor kucuk zaten 3 yasinda karnimdaki minikte kasilip duruyor Rabbim kolaylik versin sifa versin basimda tutsun esimi saglikla onun cani yandikca ben perisan oluyorum cocuklarin yaninda agliyorum aglayinca onlar uzuluyor diyorum tut kendini tutamiyorum da bu imtihani ustumuzden alsin Rabbim
benimkine benziyormuş güle güle ağız tadiyla giyeim ins.Hastane icin terlik aldim. Baska basligin altina yazmisim mesajimi. Tekrar buraya yaziyorum.
Benim de geçen gece uyurken çok yoğun akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu ama doktoruma söylemedim. Eğer devam ederse haber ver canımbenimkine benziyormuş güle güle ağız tadiyla giyeim ins.
bugün bi akıntı geldi pijamamdan dışarı cıktı suyum mu diye dusunup doktora mesaj attım bugün devam ederse acile git dedi olmadı yarın bekliyorum dedi yarın gidicem bakalım
öyle olunca şunu düşündüm bi sürü hazırlık ...
ama ani bisey olsa hiç biri kullanilamaz ve ben henüz çok erken diye hiç biseyini yıkamadım ve yapilacak bi çok sey ver ...
Insallah bu da bir imtihan ne diyeyim ki..senin yaninda destek olacak birileri yok mu canim kim bakiyor ? Saga sola cevirmek vs.cok guc istiyor degil 2kisi 3kisi zor hallediyoruz.arada eve gelip dinleniyorum bende ama babamada bir sey olacak diye korkuyorum seker ve tansiyoni var..hastane ortami berbat gercekten..insallah toparlarlar..bir nebze daha dogumumuz rahat olur..her seyin kiymetini biliyordum ne sansliyim ne guzel hamilelik geciriyorum diyordum..hayatta hic plan yapmamak lazimmis..bir yanda kizim gelecek dogduguna sevinebilecek miyim acaba..Allah'im affetsin onlarda bizim bakimimiza muhtac..Allah dayanma gucu versin..Ayni durumda sayiliriz hergun sabah 9 da gelip gece 10 bucuga kadar esime bakiyorum uzuntuden mahvoldum ama o uzulmesin diye surekli gulup konusuyorum anneme gidince aglama krizine giriyorum nasil dogurcam cocuklarin okulu diye kuruyorum kafamda ama Rabbim buyuk sifa duasi okuyun bol bol kurban kestirebilirseniz kurban kestirin sadece fakirlere dagitilsin bir de bol sadaka verin annen adina oyle bir ise yariyor ki sasirirsin 1001 tane yasin suresinin son iki ayetini okuyun aranizda bolusup Allah verdi derdi Allah kaldiracak surekli tez vakitte diye dua et hamilenin duasi kabul oluyor insallah endise etme canim her zorlugun ardinda bir kolaylik olacak insallah
Rabbim tez zamanda annene şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sanada güç kuvvet versin çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun dualarımızdasınız canım inşallah en kısa zamanda toparlanır eski sağlığına kavuşurCok zor gunler geciriyorum annemi servise cikardilar ama konusamiyor..altini bezliyoruz.. babamla teyzelerim nobetlese kalsada gunduz ben bakiyorum babam uyuyor biraz..istedigini anlatamadiginda sinirleniyor o agliyo ben agliyorum..bugun su bile icemedim dogru duzgun süt vs.idare ediyorum..anneme yavas yavas yari kati seyler püre yogurt vs.yedirmeye basladik..bu yorgunlukla erken dogumdan cok korkuyorum.her yerim agri icinde kasiklarim karnim..kaslarim..basimmm...esimde 1hafta izinliydi bugun gitti..beynim durdu benim ya dogumu nasil yapicam nerde ne sekilde olucam bilmiyorum..umarim dogum gerceklesene kadar en azindan ihtiyaclarini karsilayacak hale gelirde gozum arkada kalmaz.umarim kizimda annesi kadar guclu kalirda icerde uzun sure durur
Benimde bi düşüğüm var ama ben sadece tedbiren coraspirin kullanıyorum sana direk iğneye başlatmışlar ama iğne kaçıncı haftada birakiliyomus pekiKan sulandırıcı iğne tedbiren başladık. Kan pihtilasmasi olmasin diye oncesinde bir dusugum vardi ondan sebeple basladik kullanmasaydik da olurmuş diyor başlayınca da bırakamayız dedi
Yok canım kanaman olmaz endişelenme. Ben oğlumda 2haftada bir rahim ağzı ölçümü, son aylarda da açıklık baktırıyordum. Kanama falan olmadı. Bir nebze leke gelir belki o da.Dünden beri bebegimin hareketleri azalınca bugün acile gittim alttan muayene etti ebe aciklik yok dedi nst ye bağladı kalp atışları iyiydi cok şükür şuan hareketlerle iyi bebegimin sadece kanamam falan olur die korkuyom muayeneden dolayi
Bi anda kesilmişti hareketi ondan korktum gittim 34ten sora mi bakiyolar açıklığa pekiYok canım kanaman olmaz endişelenme. Ben oğlumda 2haftada bir rahim ağzı ölçümü, son aylarda da açıklık baktırıyordum. Kanama falan olmadı. Bir nebze leke gelir belki o da.
Yerleri daralıyor yavaş yavaş hareketleri azalabilir
Ben de yikamadim daha. Hava da yagmurlu diye aksattim ama panik olma. Benimde bazen pantolondan cikan akintim oluyor su gibi. Sanki bir anda altima kacirmisim gibi. En kisa zamandacyikayip valizleyelim insallah.benimkine benziyormuş güle güle ağız tadiyla giyeim ins.
bugün bi akıntı geldi pijamamdan dışarı cıktı suyum mu diye dusunup doktora mesaj attım bugün devam ederse acile git dedi olmadı yarın bekliyorum dedi yarın gidicem bakalım
ama ani bisey olsa hiç biri kullanilamaz ve ben henüz çok erken diye hiç biseyini yıkamadım ve yapilacak bi çok sey ver ...
Bu haftadan sonra baslatmazlar diye tahmin ediyorum. Çentik de bebek biraz daha zayıf oluyor sıkıntı olmaz . Inşallah da başlamaz iğne her gün vurmak sıkıntı bir süre sonra vücudun morariyor kendine geliyor cok ugrastiriyorBenim iki damarda centik cıktı ondan kullandırmaya baslamıstı
Belki banada sonra iğneye baslatır haftaya belli olur :)
Cook tatlıymış cook beğendim güle güle giyin fiyatı ne kadar?Hastane icin terlik aldim. Baska basligin altina yazmisim mesajimi. Tekrar buraya yaziyorum.
Benim düşükte hiç kalp atışı başlamadı. Bu hamileligimi öğrendiğim zamandan başlattılar. Geçen muayenem de kullanmasak da olabilirdi tam emin değildim risk almamak için başladık dedi başladığımız için de devam ediyoruz vücudu alistirdik dedi son zamana kadar kullanacağız belki son hafta bıraktırır çocuk asprini 34 hafta bırakacağız dediBenimde bi düşüğüm var ama ben sadece tedbiren coraspirin kullanıyorum sana direk iğneye başlatmışlar ama iğne kaçıncı haftada birakiliyomus peki
Canim benim evet zor bir durum ama karnındaki meleği de düşünmen gerekiyor o sana daha muhtaç. Bol su iç iyi beslen dinlen biraz. Teyzenler baban idare eder. Sen iki canlısın bunu unutmaCok zor gunler geciriyorum annemi servise cikardilar ama konusamiyor..altini bezliyoruz.. babamla teyzelerim nobetlese kalsada gunduz ben bakiyorum babam uyuyor biraz..istedigini anlatamadiginda sinirleniyor o agliyo ben agliyorum..bugun su bile icemedim dogru duzgun süt vs.idare ediyorum..anneme yavas yavas yari kati seyler püre yogurt vs.yedirmeye basladik..bu yorgunlukla erken dogumdan cok korkuyorum.her yerim agri icinde kasiklarim karnim..kaslarim..basimmm...esimde 1hafta izinliydi bugun gitti..beynim durdu benim ya dogumu nasil yapicam nerde ne sekilde olucam bilmiyorum..umarim dogum gerceklesene kadar en azindan ihtiyaclarini karsilayacak hale gelirde gozum arkada kalmaz.umarim kizimda annesi kadar guclu kalirda icerde uzun sure durur
Inş şifa bulur eşin. Hepimiz dua ediyoruz senin eşine de diğer arkadaşın annesine deAyni durumda sayiliriz hergun sabah 9 da gelip gece 10 bucuga kadar esime bakiyorum uzuntuden mahvoldum ama o uzulmesin diye surekli gulup konusuyorum anneme gidince aglama krizine giriyorum nasil dogurcam cocuklarin okulu diye kuruyorum kafamda ama Rabbim buyuk sifa duasi okuyun bol bol kurban kestirebilirseniz kurban kestirin sadece fakirlere dagitilsin bir de bol sadaka verin annen adina oyle bir ise yariyor ki sasirirsin 1001 tane yasin suresinin son iki ayetini okuyun aranizda bolusup Allah verdi derdi Allah kaldiracak surekli tez vakitte diye dua et hamilenin duasi kabul oluyor insallah endise etme canim her zorlugun ardinda bir kolaylik olacak insallah
Suyun gelmesiyle doğum başlamış oluyormuş bacaklardan aşağı bayağı gelmesi ıslanmasi gerekiyormus bende aKintim çok oldu dedim doktora suyu muydu diye sordum o şekilde anlattıbenimkine benziyormuş güle güle ağız tadiyla giyeim ins.
Allah yardımcın olsun senin güzel kızın erken gelmeye korkutmayacak annesi ben inanıyorum.. sen sadece yoğurt süt vs tüketmeye bak hareketlerini kontrol et gerisini düsünme. doktorlar ne diyor konuşmamasıyla ilgili? kalıcı hasar oluşmuş mu? yoksa düzelme ihtimali var mı? yanlıs anlama eski haline Allahın izniyle döner de doktorlar hep en kötü ihtimali söyler ya o yüzden soruyorum.. eşinin de aklı hep sendedir. şu gidişatı az çok görsen doğumuna karar verirsin yada ne zaman ankaraya döneceğine. cok zor.. hem mental hem fiziksel..Cok zor gunler geciriyorum annemi servise cikardilar ama konusamiyor..altini bezliyoruz.. babamla teyzelerim nobetlese kalsada gunduz ben bakiyorum babam uyuyor biraz..istedigini anlatamadiginda sinirleniyor o agliyo ben agliyorum..bugun su bile icemedim dogru duzgun süt vs.idare ediyorum..anneme yavas yavas yari kati seyler püre yogurt vs.yedirmeye basladik..bu yorgunlukla erken dogumdan cok korkuyorum.her yerim agri icinde kasiklarim karnim..kaslarim..basimmm...esimde 1hafta izinliydi bugun gitti..beynim durdu benim ya dogumu nasil yapicam nerde ne sekilde olucam bilmiyorum..umarim dogum gerceklesene kadar en azindan ihtiyaclarini karsilayacak hale gelirde gozum arkada kalmaz.umarim kizimda annesi kadar guclu kalirda icerde uzun sure durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?