E Elwing6 canım kızın sana ilaç gibi gelecek inan bana o olmasa bunalima girerdin...
fakat lutfen bakımı sen üstlenme ve mumkunse durum stabil olunca ank. dön bence...

zamane24 canım orası oyle de Allah korusun su azalırsa endişesinden dolayi doktora gidecez...

ne olacak ki bakımı üstlenince? yani o onun annesi, o annesinin tek kızı tek evladı. tıpkı bizim gibi. kadın zaten konusamıyor neler söylemek istiyor ama anlatamıyor gücüne gitmez mi o kadının? kendini iyi hissediyorsa annesinin her türlü işini görebilir bence onu sırtlamadığı sürece. bezini değiştirmek inan bana hamileliğinden bir sey eksiltmez. Allah yardımcısı olsun

Doğumdan önce biraktiriyolar benim 11.haftada oldu kalp atışı vardi aslında bunları kullanmadan önce kan pihtilasmasi var mı yok mu bakiyolar

Evde oturuyorum oturdugum yerde nefes nefese kaldim. Git gide zorlasiyor artik. Karnim inanilmaz gergin. Oglanim da kipir kipir. Yorgun hissediyorum. S
Senden 2 hafta gerideyim ama bende aynı durumdayım gece uykusuzluk da başladı. İçimde sevimli bir varlığın olduğunu düşünmek güç veriyor.

Senden 2 hafta gerideyim ama bende aynı durumdayım gece uykusuzluk da başladı. İçimde sevimli bir varlığın olduğunu düşünmek güç veriyor.
Ben yuzunu 5 boyutlu ultrasonda net gorunce hemen dogsun istedim. Bir ozlem olustu içimde. Son zamanlar cok yorucu gercekten.

Kizlar selmalar, insallah herkes en kisa zamanda iyi haberler alirlar... benim size bir sorum olacak. Mamas papas ocarro ve flip xt3 arasindaki farki bilen var mi? Fiyatlari ayni.

Ahh canım zor bir süreç evet inşallah kısa sürede atlatırsınız , Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç umarım biran önce eşin sağlığına kavuşur normal hayatınıza geri dönersiniz

Sevinmek ne demek canına can katacak , seni yeniden doğurup büyütecek bebeğin kendini bu kadar bırakma geçen gün kendin söyledin gülmekle ağlamak kardeş diye

Doğumdan önce biraktiriyolar benim 11.haftada oldu kalp atışı vardi aslında bunları kullanmadan önce kan pihtilasmasi var mı yok mu bakiyolar
Evet o testin sonuçlarında bir tane sonucunda taşıyıcı cikmisti diğer 3u Normaldi. Bir de genetik olanlar varmis risk almamak icin baslamisiz bir ara bir ay kanamam oldu her hafta farklı doktora gittim Hepsi farklı yorumu bakış açısı var en iyisi birisine güvenmek. Çünkü iğne kullanıp kullanmama da sonuclarima gore net degillerdi

Yorma kendini yüzdük yüzdük sonuna geldik hayirlisiyla kucağına alacaksın:)

Evet simdi donerken onu dedim kizim cok guclu hic uzmedi beni aksine daha cok tekme atti dun o kadar hareketliydiki ii bir sey mi kotumu bilmiuorum yorgunluktanda olabilir belki..doktorlar sali bakacak saliya kadar damar acici serumlara devam..doktor kesin konusmuyor hic..kalici hasar kalabilirde kalmayabilirde damari aciyoruz diyor ama iki ayakta oynuyor sag kismen daha az kimildiyor ve sag kol hic kimildamiyor ama solda bir sey yok algida bir sey yok..hatta gogsunden ameliyat olmustu bugun hemsireye sol kolundan olcturmedi lenfleri alindigi icin...kadina tepki verdi sag koluna gecirdik durumu anlatip sakince olcturdu..bilin var ama konusamadikca hircinlasiyo o aglick gibi oluyo ben oyleee...daha doguma var acilir diyo esimde cok inancli o konuda 2 haftaya bakacagiz duruma gore ben dogumu beklmek icin gidecegim mecburen..aklim burda kalmaz insallah her sey daha duzene girer cok sagol canim..iyiki varsiniz❤
Evet bende bebekle her seyin degisecegini dusunuyorum dogum icin gidecegim ama suan dönmem zor..biraz daha iyi oldugunu goreyim ..elbette teyzemler bakiyor ama mesela yemek yiyecek ben iyi oldugunu gormeden icim rahat etmiyo.yerken gorucem..uyurken gorucem..nefes aldigini gormek bile iyi geliyo yorgunlugu anlamiyorum herhlde o yuzden

Elbette annesi için gerekli herşeyi yapar insan ama karnındakini unutacak kadar değil o da bir sorumluluk, elbet yakınları da destek oluyordur

Selam kızlar , pompa ile süt arttırmadan bahsetmiştim bununla ilgili bir video buldum. Mutlaka izleyin tavsiyem YouTube dan Sezen Ketenci Oy , Sütümü nasıl arttırdım video ismi
Teşekkür ederiz

berroshh E Elwing6 Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah her gün çok daha iyi haberler alın
Allah güç kuvvet versin hastane ortamında zor ama yemenize dikkat edin hemen bi süt ya da ayran içiverin biraz kuruyemiş atıştırın aralarda
Yavrularınız geldiğinde ailenizle beraber neşeyle kucaklayın

Sevinmek ne demek canına can katacak , seni yeniden doğurup büyütecek bebeğin kendini bu kadar bırakma geçen gün kendin söyledin gülmekle ağlamak kardeş diye
Insallah canim onu dogurup moral olarak gocmus halde bakmak istemiyorum umarim her sey dahada iyi olur..belkide boyle yasamayi ogrenirim..

huriye048 tesekkur ederim..eksik olmayin

Canim insallah en kisa zamanda iyilesir annen. Bol bol dua et. Biz de ediyoruz.

Canim insallah en kisa zamanda iyilesir annen. Bol bol dua et. Biz de ediyoruz.
Allah razi olsun hepinizden burayi boyle kullanmayayim yazmiim diyorum bir suru hamile var moral bozmiyim.. ama esim haric kimselerle konusamiyorum..guclu durucam derken icim eziiliyo..her arayan,bakan agliyo benimle konusurken acır gibi..ben onlara teselli veriyorum aglama diye :) bebegime bagislasin rabbim..sagolun❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…