Haklisin gerçekten zor ama hergun iğne olmakta zor Allah yardımcın olsun

hareket iyiye işarettir. hareketsiz olması daha cok korkutur insanı. dün geceden beri kötü haldeyim kendimi tutamıyorum ara ara ağlıyorum hep. hersey üst üste geldi ve benim hepsini aşacak kadar enerjim kalmadı. kalbimi kıran üzen kim varsa kendimi anlatmaya çalışmak yerine Allaha havale ediyorum, o’na versinler hesabını. velhasıl bugün kızımın hareketleri nispeten daha azdı. hiç değil ama azdı. 1 saattir öylece oturup hareketlerini izliyorum ben sakinken o daha hareketli bunu anladım. ve hicbisey ondan daha değerli değil bunu kucağıma almadan bile hissediyorum. sen de annen icin öylesin. o konusabilse seni yanında tutmaz bu halinle evine gönderir. kim bilir neler anlatmak istiyor kadın. dilerim en az hasarla herkes evine dönebilir
Elbette annesi için gerekli herşeyi yapar insan ama karnındakini unutacak kadar değil o da bir sorumluluk, elbet yakınları da destek oluyordur
yok canım zaten tüm yükü o üstlenmez, izin de vermezler. ama kendinde o gücü gördükce işlerini görebilir. yatağından tek başına elbette kaldıramaz, ama yedirebilir içirebilir bezini değiştirebilir bunu demek istedim.

Ah ya bilmezmiyim vaktiyle b12 icin sonra baska bi dönemde demir icin vuruldum baya bir süre
Gecicek ama öyle düşün

sen bu konu ile imtihan oldun mu bilemiyorum kardeşim ben oldum !
benimki arkadasimiza sadece tavsiye

Kızlar benim kasıklarımda ve bacaklarımın üst kısmında 1-2 saattir ağrılar var, aynı adet ağrısı gibi ama sürekli bir ağrı, düzenli gelip geçen bir ağrı değil ve kasılma, bel ağrısı vs yok. Korkulacak bişey değildir dimi?

takip et canım ne olur ne olmaz bebek hareketleri nasıl?
bi de çok mu yordun kendini

takip et canım ne olur ne olmaz bebek hareketleri nasıl?
bi de çok mu yordun kendini
Bebek çok hareketli şuan. Yoo hiç yorulmadım ama havalar soğudu ya acaba ayaklarımı filan mı üşüttüm diye düşündüm. Ama insan yine de korkuyor. İlk bebek olduğu için doğum sancısı nasıl bişeydir bilmiyorum da.

Iki gündür kasiklarimda ağrı vardi bugün geçti düzenli değilse sıkıntı yoktur sancı belden girip kasıklara vurursa ozaman sıkıntı

Iki gündür kasiklarimda ağrı vardi bugün geçti düzenli değilse sıkıntı yoktur sancı belden girip kasıklara vurursa ozaman sıkıntı
Evet düzenli değil sürekli bir ağrı daha çok. Ben de belimde ağrı olmadığı için panik yapmak istemedim, eşime bile söylemedim o benden çok panik olur.

bak o da olabilir idrar yolunu falan üşütmekten ...
yaniyoz diye saliyoz ama hava ciddi ciddi serin
acaba EYLÜL de sıcak mı olucak

Bi anda kesilmişti hareketi ondan korktum gittim 34ten sora mi bakiyolar açıklığa peki
Rutin yapılan birşey değil bazı yerler hiç yapmaz Doğuma kadar. Sezaryen planlandıysa hiç hatta.
Ben ilk detaylıya gittiğimde doktora endişelendiğimi söylemiştim ameliyatlarımdan dolayı o yüzden bakmıştı

bak o da olabilir idrar yolunu falan üşütmekten ...
yaniyoz diye saliyoz ama hava ciddi ciddi serin
acaba EYLÜL de sıcak mı olucak
Ben izmirdeyim genelde eylülde kavurucu derecede olmasa da sıcak olur ama baksana hava normal seyrinde gitmiyor Allahtan evler doğal gazlı soğuk olursa açıveririz kombiyi. Bebişe de herşeyi uzun kollu aldım yenidoğan sonuçta sıcak tutmak lazım diye umarım aşırı bi sıcak da olmaz hava

Bence de havalar bi değişiyor üşütüyoruz ayaklarımızdan
Hava Serinleyince dikkat et kendine

Esimin annesi ablasi babasi var gece onlar kaliyor gunduz de gelme sen diyolar ama dayanamiyorum esim de keske hep sen olsan ama kiyamiyorum sana diyor insan esiyle rahat ediyor bir de moral veriyor benim gitmem daha cok o yuzden elimden geldigince gidiyorum erken cocuklarimda anne diye beni sayikliyor ama Allah tan annem bakiyor icim rahat dogum yapacagim hastanede kaliyor esim bir de tez vakitte bagirsak ameliyatini olabilse damar duvarlari iltihap olmus heryerden cikiyor sarilik oldu safra kanali ve bacagina vurdu baska bolgelerde de var sanirim bir duzelse Allah im insallah senin annene de Rabbim sifasini tez versin olumlu konusun yaninda hep bebekten bahset guclu oldugunu soyle atlatacagini insallah hemen toparlar hastane ortami zor ama bazi seyler elde degil kolaylik versin Rabbim

Canım eski msjları okuyamadım ne oldu eşine Rabbim şifa versin ne hastalığı varsa
Esim bir den bagirsakta kanamayla dr a gitti hemoroid ve yirtiktan sanarken bagirsaklarin arka tarafini curuten ve damar duvarina yerlesen iltihap varmis buldugu her tarafa yerlesmis safra kanali bacak baska yerlerde var kaninda crp cok yuksek ve teshis tam konulamadi neyden kaynaklandigi arastiriliyor bacaginin yaninda daha once igne olmustu yanlis vurmuslar curume ve enfeksiyon yapti bu mikropla birlesip baya bi sıkıntimiz var once bu iltihabi ve mikrobu durdurmaya calisiyorlar her gun mr eko ultrason kan idrar fln bakiliyor kortizon tedavisi basladi yara biraz kuculdu uzun suren bir tedaviymis bekliyoruz ameliyat evresine bir gelebilse hayirla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…