Insallah amin canim sagolasin

Tabiki paylaş birbirimize destek oluyoruz ne güzel herşey insanlar için ani bir rahatsızlık olunca yakınlarınızda ne yapacağını bilememiş güçlü durman çok güzel elbette içinden gelince rahatlamak için sende ağla ya da gel burda rahatla

Ne güzel tüm can sıkıcı durum ve kişilere rağmen içimizde ki can’dan moral ve güç buluyoruz , bu hayat boyu böyle olacak. Olaylar, kişiler zamanlar değişecek ama kuzumuz bizim hep can yoldaşımız gücümüz olacak inşallah

aynen öyle. bu bambaska bi duyguymus gercekten. Allah dileyen isteyen kim varsa hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu. hep dua ediyorum anne olmak isteyenlere de

Anladım bende aşağıda baskı var deyince baktı neyseki bi problem yokmus

Evet düzenli değil sürekli bir ağrı daha çok. Ben de belimde ağrı olmadığı için panik yapmak istemedim, eşime bile söylemedim o benden çok panik olur.
O zaman dediğin gibi hafiften üşütmüş olabilirsin , gaz sancısı benim de kasıklarıma vuruyordu devamlı bir ağrıydı hangi ağrının nereye vuracağı çok belli olmayan bir dönem geçti mi ?

O zaman dediğin gibi hafiften üşütmüş olabilirsin , gaz sancısı benim de kasıklarıma vuruyordu devamlı bir ağrıydı hangi ağrının nereye vuracağı çok belli olmayan bir dönem geçti mi ?
Sabah 5 te uyandım daha da artmıştı ağrı belime vuruyordu. Doğum sancısı olmadığını bilsem de insan şüphede kalıp korkuyor sonra çorap giyip solucan gibi pikeyle bacaklarımı sarıp yattım uyandığım da geçmişti çok şükür. Valla artık yalancı sancılar filan da başlayacak yandık umarım yanlış alarmlar olmaz

Allah yardımcınız olsun canım

Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum..insallah her sey iyiye gidecek..etrafimizda insanlarin olmasida buyuk şans..yinede insanin ici rahat etmiyo teyzem elini acitmis bugun nasil agladi cocuk gibi nasil kizdi ona icim parcalandi..krem surdum fslan gonlu oldu derdini de anlatamiyo o yuzden hep yaninda kalmak istiyorum geceleri uyuyup sabab geliyorum insallah gececek...sifa bulsun her ikiside tez zamanda..

Kizlar pentiden lohusa geceligi ve sabahlik aldim. 92 tl tuttu. Geceligin emzirme detayi cok hos. 99dan 40 dusmus. Sabahlik ta 139 dan 50 kusurlere dusmus. Almayanlar varsa gidip bakabilir. Pamuklu gunluk gecelik. Hastanede giyerim. @linemon sen de almamistin sanirim bak istersen.
Bebek icin de avent 0 ay minik cam biberon, mama kasigi emzik kutusu ve tutucusu aldim e bebekten.
E bebekte lohusa pedi gordum 14 tlye onu da aldim. Artik eksikler azaldi.

Kızlar lazer epilasyon yaptıran var mı? Yaptırmayı düşünüyorum doktorum da onay verdi fakat tecrübe edenler varsa sorayim dedim

Kızlar bizde çoğu alışverişi hallettik, kendime iki pijama takımı aldım. Birde lcde çok ince kot kumaş pantolon beli lastikli, birde önü düğmeli ince gömlek aldım, iyi görünmek istiyorum. Ameliyat sonrası ilk pijamalarımı giyerim sonra akşama doğru normal lcden aldığımı giyinirim diye düşünüyorum. Bugün anne bebek bakım çantası aldım biliyorsunuzdur belki sırt çantası, bebek arabamız var. En küçük kızımda almıştık daha yeni duruyor, bi eksik olarak kendime depend bebeğe bez ped VS onlar kaldı,onları da ay başına halletmeyi düşünüyorum bizden bu kadar bakalım, Perşembe günü dişim çekilecek bi yandan korkuyorum, bi yandan çekilmezse yine ağrırsa diye endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…