berroshhEElwing6
Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah her gün çok daha iyi haberler alın
Allah güç kuvvet versin hastane ortamında zor ama yemenize dikkat edin hemen bi süt ya da ayran içiverin biraz kuruyemiş atıştırın aralarda
Yavrularınız geldiğinde ailenizle beraber neşeyle kucaklayın ♥♥
Allah razi olsun hepinizden burayi boyle kullanmayayim yazmiim diyorum bir suru hamile var moral bozmiyim.. ama esim haric kimselerle konusamiyorum..guclu durucam derken icim eziiliyo..her arayan,bakan agliyo benimle konusurken acır gibi..ben onlara teselli veriyorum aglama diye :) bebegime bagislasin rabbim..sagolun❤
Tabiki paylaş birbirimize destek oluyoruz ne güzel herşey insanlar için ani bir rahatsızlık olunca yakınlarınızda ne yapacağını bilememiş güçlü durman çok güzel elbette içinden gelince rahatlamak için sende ağla ya da gel burda rahatla
hareket iyiye işarettir. hareketsiz olması daha cok korkutur insanı. dün geceden beri kötü haldeyim kendimi tutamıyorum ara ara ağlıyorum hep. hersey üst üste geldi ve benim hepsini aşacak kadar enerjim kalmadı. kalbimi kıran üzen kim varsa kendimi anlatmaya çalışmak yerine Allaha havale ediyorum, o’na versinler hesabını. velhasıl bugün kızımın hareketleri nispeten daha azdı. hiç değil ama azdı. 1 saattir öylece oturup hareketlerini izliyorum ben sakinken o daha hareketli bunu anladım. ve hicbisey ondan daha değerli değil bunu kucağıma almadan bile hissediyorum. sen de annen icin öylesin. o konusabilse seni yanında tutmaz bu halinle evine gönderir. kim bilir neler anlatmak istiyor kadın. dilerim en az hasarla herkes evine dönebilir ❤
yok canım zaten tüm yükü o üstlenmez, izin de vermezler. ama kendinde o gücü gördükce işlerini görebilir. yatağından tek başına elbette kaldıramaz, ama yedirebilir içirebilir bezini değiştirebilir bunu demek istedim.
Ne güzel tüm can sıkıcı durum ve kişilere rağmen içimizde ki can’dan moral ve güç buluyoruz , bu hayat boyu böyle olacak. Olaylar, kişiler zamanlar değişecek ama kuzumuz bizim hep can yoldaşımız gücümüz olacak inşallah
Ne güzel tüm can sıkıcı durum ben kişilere rağmen içimizde can’dan moral ve güç buluyoruz , bu hayat boyu böyle olacak. Olaylar, kişiler zamanlar değişecek ama kuzumuz bizim hep can yoldaşımız gücümüz olacak inşallah
aynen öyle. bu bambaska bi duyguymus gercekten. Allah dileyen isteyen kim varsa hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu. hep dua ediyorum anne olmak isteyenlere de
Rutin yapılan birşey değil bazı yerler hiç yapmaz Doğuma kadar. Sezaryen planlandıysa hiç hatta.
Ben ilk detaylıya gittiğimde doktora endişelendiğimi söylemiştim ameliyatlarımdan dolayı o yüzden bakmıştı
O zaman dediğin gibi hafiften üşütmüş olabilirsin , gaz sancısı benim de kasıklarıma vuruyordu devamlı bir ağrıydı hangi ağrının nereye vuracağı çok belli olmayan bir dönem geçti mi ?
aynen öyle. bu bambaska bi duyguymus gercekten. Allah dileyen isteyen kim varsa hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu. hep dua ediyorum anne olmak isteyenlere de
O zaman dediğin gibi hafiften üşütmüş olabilirsin , gaz sancısı benim de kasıklarıma vuruyordu devamlı bir ağrıydı hangi ağrının nereye vuracağı çok belli olmayan bir dönem geçti mi ?
Sabah 5 te uyandım daha da artmıştı ağrı belime vuruyordu. Doğum sancısı olmadığını bilsem de insan şüphede kalıp korkuyor sonra çorap giyip solucan gibi pikeyle bacaklarımı sarıp yattım uyandığım da geçmişti çok şükür. Valla artık yalancı sancılar filan da başlayacak yandık umarım yanlış alarmlar olmaz
Esim bir den bagirsakta kanamayla dr a gitti hemoroid ve yirtiktan sanarken bagirsaklarin arka tarafini curuten ve damar duvarina yerlesen iltihap varmis buldugu her tarafa yerlesmis safra kanali bacak baska yerlerde var kaninda crp cok yuksek ve teshis tam konulamadi neyden kaynaklandigi arastiriliyor bacaginin yaninda daha once igne olmustu yanlis vurmuslar curume ve enfeksiyon yapti bu mikropla birlesip baya bi sıkıntimiz var once bu iltihabi ve mikrobu durdurmaya calisiyorlar her gun mr eko ultrason kan idrar fln bakiliyor kortizon tedavisi basladi yara biraz kuculdu uzun suren bir tedaviymis bekliyoruz ameliyat evresine bir gelebilse hayirla insallah
Esimin annesi ablasi babasi var gece onlar kaliyor gunduz de gelme sen diyolar ama dayanamiyorum esim de keske hep sen olsan ama kiyamiyorum sana diyor insan esiyle rahat ediyor bir de moral veriyor benim gitmem daha cok o yuzden elimden geldigince gidiyorum erken cocuklarimda anne diye beni sayikliyor ama Allah tan annem bakiyor icim rahat dogum yapacagim hastanede kaliyor esim bir de tez vakitte bagirsak ameliyatini olabilse damar duvarlari iltihap olmus heryerden cikiyor sarilik oldu safra kanali ve bacagina vurdu baska bolgelerde de var sanirim bir duzelse Allah im insallah senin annene de Rabbim sifasini tez versin olumlu konusun yaninda hep bebekten bahset guclu oldugunu soyle atlatacagini insallah hemen toparlar hastane ortami zor ama bazi seyler elde degil kolaylik versin Rabbim
Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum..insallah her sey iyiye gidecek..etrafimizda insanlarin olmasida buyuk şans..yinede insanin ici rahat etmiyo teyzem elini acitmis bugun nasil agladi cocuk gibi nasil kizdi ona icim parcalandi..krem surdum fslan gonlu oldu derdini de anlatamiyo o yuzden hep yaninda kalmak istiyorum geceleri uyuyup sabab geliyorum insallah gececek...sifa bulsun her ikiside tez zamanda..
Kizlar pentiden lohusa geceligi ve sabahlik aldim. 92 tl tuttu. Geceligin emzirme detayi cok hos. 99dan 40 dusmus. Sabahlik ta 139 dan 50 kusurlere dusmus. Almayanlar varsa gidip bakabilir. Pamuklu gunluk gecelik. Hastanede giyerim. @linemon sen de almamistin sanirim bak istersen.
Bebek icin de avent 0 ay minik cam biberon, mama kasigi emzik kutusu ve tutucusu aldim e bebekten.
E bebekte lohusa pedi gordum 14 tlye onu da aldim. Artik eksikler azaldi.
Kızlar bizde çoğu alışverişi hallettik, kendime iki pijama takımı aldım. Birde lcde çok ince kot kumaş pantolon beli lastikli, birde önü düğmeli ince gömlek aldım, iyi görünmek istiyorum. Ameliyat sonrası ilk pijamalarımı giyerim sonra akşama doğru normal lcden aldığımı giyinirim diye düşünüyorum. Bugün anne bebek bakım çantası aldım biliyorsunuzdur belki sırt çantası, bebek arabamız var. En küçük kızımda almıştık daha yeni duruyor, bi eksik olarak kendime depend bebeğe bez ped VS onlar kaldı,onları da ay başına halletmeyi düşünüyorum bizden bu kadar bakalım, Perşembe günü dişim çekilecek bi yandan korkuyorum, bi yandan çekilmezse yine ağrırsa diye endişe ediyorum