Kızlar lazer epilasyon yaptıran var mı? Yaptırmayı düşünüyorum doktorum da onay verdi fakat tecrübe edenler varsa sorayim dedim
Ben de yaptirmadim ve cooook pismanim. Gebelikte pek onermiyorlar diye biliyorum, bir de hormonlar costugu icin pek fayda da etmeyebilir. Dogum sonrasina birakmayi dusunmez misin?

Kızlar lazer epilasyon yaptıran var mı? Yaptırmayı düşünüyorum doktorum da onay verdi fakat tecrübe edenler varsa sorayim dedim

Ev tipi lazer cihazım var hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım, cesaret edemedim. Lazerin çok uzun yıllar geçmişi yok doktor onay vermiş ama fazlada zaman kalmadi

Ben de yaptirmadim ve cooook pismanim. Gebelikte pek onermiyorlar diye biliyorum, bir de hormonlar costugu icin pek fayda da etmeyebilir. Dogum sonrasina birakmayi dusunmez misin?
Canım benim zaten bitmeyen tüyler kalmıştı yıllardır gidiyorum bitmiyor. Yilda 2 kere gidiyorum sadece. Doğum öncesi yaptırmak ve doğum döneminde kafam rahat etsin istiyorum o yüzden son döneme bıraktım aslında. Dolayısıyla fayda etmeme konusunda değişen birşey olmayacak. Birkaç doktor ve ebeye sordum sıkıntı olmaz onun etkisi birkaç mm iniyor zaten dediler ki benim aklıma yatan da bu zaten

Azaldiysa ne guzel, yani evet 1 seanstan belki bir sey olmayabilir. Ben yeni baslayacaksin sandim.

Doktor onay mu verdi enteresan hiç sormak aklıma gelmedi , yani zararlı diye
Hamilelik öncesinde yaptırıyordum aslında şimdide ihtiyacım var fakat sorun olur diye düşünüyordum

Hamile kalmadan önceki ay gitmiştim
Kaldıktan sonra hic gitmedim
İzledigim bicok doktorda asla önermiyor
Lazerin en az 50yıllık gecmişi yok o yüzden yapılan testler kesin sonuc vermiyor
Bence az kalmıs doguma yaptırma derim
Düşün ki Sac boyama işlemini organik yapmama rağmen bicok doktor onu bile önermiyor hatta kuaförüm asla yapmıyor ne olur ne olmaz diye ki sen deri altına işleyen bişey yaptıracaksın
Tamam bikaç mm derine ama ne biliyorsun bize bile ilerde zararı olmayacagını

Ev tipi lazer cihazım var hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım, cesaret edemedim. Lazerin çok uzun yıllar geçmişi yok doktor onay vermiş ama fazlada zaman kalmadi
benim de ev tipi var tüm yerlerimi bi merkezde halletmiştim ozel bölge için cihaz almıştım herşey iyi giderken azaltmışken bebek düşünmeye başlayınca bıraktım aradan yillar gecti bebek olmadı
killar eski formuna döndü
ilk kızımda dökülmüştü bunda kıllar coştu umarım kendi kıllı olmaz
karnımda bile cıktı yuh ya
ben de bugün hediyeliklerin bir kısmını hallettim Havalianne__ artık bişey kalmamalı
bilgi olsun diye yazayım ilgilisi olursa okusun
su gibi akıntı gelmişti bugün doktora gitmek durumunda kaldım doktor sıkıntı yok dedi kuzum iyi çok şükür
kaşarlı yumurtaya devam

Yani hazır mı edeyim herşeyi canım

Ben sadece bacak için kullandim en son geçen yaz toplam 3 seans yaptim bacağının %80 'ni hala cikmadi hamilelikten mi bilmiyorum ama sonradan mutlaka çıkar gibime geliyor. Her bölgeye cesaret edemedim. Koltuk altı lazer yaptıran 2 arkadaşım çok pişman aşırı ter koktuklarini soyluyorlar. Lazer eninde sonunda çıkıyor gibime geliyor

Benim doktor da tavsiye etmiyoruz dedi. Ben hamile kalmadan önce gidiyordum azalmisti hamilelikte tekrar coştu normale döndü, mecbur tekrar ağdaya dönüş yapmak zorunda kaldim

ter mi benim zaten çok azdı ve
ben terleyen bi yapim yok hala da yok...
bacak ve kol en aciklisi yüksekten veriyor lar çok aciyo ya...

Benim doktor da tavsiye etmiyoruz dedi. Ben hamile kalmadan önce gidiyordum azalmisti hamilelikte tekrar coştu normale döndü, mecbur tekrar ağdaya dönüş yapmak zorunda kaldim
seninki neydi kız? erkek?
doğduklarında bu konuyu konuşalım kıllı bebelerimiz mi olacak yoksa hepsini bize iteleyip mi dogacaklar...

Yani hazır mı edeyim herşeyi canım
yani evet canım ne olur ne olmaz
dün yoğun akıntım gelince dedim şimdi Allah korusun bişey olsa ne pijamam yıkandı ne kızımın hastane çıkışı eşimin ne getirmesi gerektiğiyle ilgili hiç bir fikri yok
ooo bunlari organize etmesi 24 saat eder ki kendisi de hiç beceremez...

Hamilelikte yapmıyorlar genelde. Ben öncesinde gittim ve hamilelikte hormonlardan ötürü tekrar çıkar demişlerdi öyle bi sorun yaşamadım çok şükür

Kızlar ben hala isim konusunda karar veremedim erkek bebek bekleyenler neler düşündünüz isim olarak

Kızlar ben hala isim konusunda karar veremedim erkek bebek bekleyenler neler düşündünüz isim olarak
Biz ömer diye düşündük nasip olursa

Ben de hastane çantasını bebek için dolap içine organizer kutu almıştım onlar gelince yapıcam dedim hala kutu bekliyom
Yardım etcek kimse de yok burda eşimle inş yapabiliriz

Ya ömer ablamın yavrusu adaş olmalarını istemiyorum Aslında düşündüklerim şu şekilde
Muhammed Aslan
Muhammed Tuğra
Ertuğrul
Metehan
Egemen

Ama bunlardan da emin olamadım tabi doğunca isimsiz kalacak gümbürtüye gidecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…