Evet Allahtan tek degiliz insanin ici rahat etmiyor akli kaliyor bugun gidemedim evimi toparladim cuma gunu yardimci gelecek ev temizligine annemle biz de gidecegiz bebegin kiyafetlerini yikayacagiz canta hazirlayacagiz inşallah ama icim buruk Rabbim su gecelerin hurmetine dogurmadan kavustursun seni annene evinde beni esimle evimizde insallah saglikla Allah yardilcimiz olsun

aslan dışında hepsi çok güzel geldi bana

alper de güzel

Bu arada, şu sıralar kendimde gördüğüm değişik şeyler olmaya başladı. İstemsizce buzluğu açıp buz yiyorum, temizlik malzemelerinden en çok çamaşır suyu katkılı cif kokusuna bayılıyorum ve durduk yere kapağını açıp koklayıp kapatasım geliyor kokusu çok hoş geliyor burnuma ve temizlik yaparken de bolca kullanıyorum o kokmadan temiz olduğunu hissedemiyorum. Eşim kullanma diye kızıyor ama napayım olmazsada olmuyor sanki, bu bi bağımlılık mı oldu yoksa hamilelikten mi anlamadım ama öncesinde böyle takıntılı değildim, tuhaf değil mi sizce de kızlar bu arada başak burcuyum titizim temizim ama takıntılı bi insan değilim normalde

Off bu tuyler beni de cok strese sokuyor. Yillarca jiletle aldim, dogumdan once agda yaptiririm diyodum ama zaten erken dogum riski var. Agdacida dogururum kesin Jiletle nasil olacak bilmiyorum... sirf bu yuzden bile sezeryan sicak geliyo
Olduğu kadarıyla valla, jileti bile zor yapıyorum ağda vs uğraşamam. Ben başkasına yaptırmayı da sevmiyorum. Zaten doktorlar tüyleri kökünden almak yerine kısaltın daha sağlıklı diyorlar ben de bu tavsiyenin ardına sığınacağım Allahtan doktorum da bayan halden anlar herhalde

Demir eksikliği bazen öyle tuhaf şeylere sebep olabiliyormuş. Hem kan değerlerine hem de ferritin değerine baktır bi canım. Nolursa olsun çamaşır suyu filan koklama ya bebişin yazık

başak burcuyum son 1 ay hep buz yedim 3 gündür havadan utaniyom

ve yine şu 3 5 gündür cif yüzey temizleyici ile çok yakinen haşir neşirim

başak burcuyum son 1 ay hep buz yedim 3 gündür havadan utaniyom

ve yine şu 3 5 gündür cif yüzey temizleyici ile çok yakinen haşir neşirim
Bendensin anladım peki demir eksikliğinden miymiş baktırdın mı değerlerine

Demir eksikliği bazen öyle tuhaf şeylere sebep olabiliyormuş. Hem kan değerlerine hem de ferritin değerine baktır bi canım. Nolursa olsun çamaşır suyu filan koklama ya bebişin yazık
Çok az düşüktü sınır değildi. İlaç dışında kan yapıcı ne tüketilir ki hamilelikte

tuğra yi ben de düşünüyordum sanki dile zor gibi diyordum
ertuğrul ve metehan çok daha iyi
anlamı onemsiyorsan ordan bi git derim kalbine sicak geleni bulursun...
muhammed metehan
mehmed ertuğrul
Yiğit Egemen yada Metehan olarak düşüneceğim :) Aslında ikili isimleri de pek sevmiyorum ama bakalım

Bendensin anladım peki demir eksikliğinden miymiş baktırdın mı değerlerine
bende demir eksikliği hep vardı hamilelik öncesi de şuan da solgar iron centelmen demir ilacı zaten kulaniyorum bunun dışında demir için yapılabilecek bişey yok damar takviyesi kadar düşük bir demir eksikligim daha doğrusu kansızlığım yok

Bol bol kırmızı et, pekmez, üzüm. Ama bebekler deli gibi demiri emiyor bizden ilaçsız çok zor yerine koymak.
Benimde kansızlık yok ama demir eksikliği çok azdı ilaç verdi ama ben kullanamadım midem kaldırmadı istifra ediyordum. Kullanmadan doğuran tanıdıklarım olunca da öyle teselli ettim aslında kendimi

Benimde kansızlık yok ama demir eksikliği çok azdı ilaç verdi ama ben kullanamadım midem kaldırmadı istifra ediyordum. Kullanmadan doğuran tanıdıklarım olunca da öyle teselli ettim aslında kendimi
ben de ilk kızımda demir ilacı kullanmadim
ama bun da kansızlığım olmasa da demir eksikliğim maalesef cidddi derece var ve ben de uzun süre kullanamadim midem ancak 20lerde düzeldi ki kan ilaçları bulantıyi oldukça arttiriyor

Sen yeniden bir baktır canım çok düşerse iğne ile de takviye yaparlar, ilaç içmesen bile takipte kal. Ben takviye kullandığım halde demir düşüyor ilaç dozunu arttırdık. Son haftalara doğru ciddi demir eksikliği yaşayanlar olabiliyor.

Sağolun kızlar takipte kalacağım yinede. Beni gören yüzün gözün solmuş diyor ve saydığım bu belirtilerden sonra ciddi derecede düşme olduğunu düşünüyorum artık. En son 29 haftalıkken gittim kontrole, kontrollerimde devlet hastanesine gidiyorum. Pek ilgilenmiyorlar haliyle belki bir sefer daha gider sonra doğum yapacağım hastaneye giderim doğuma kadar diye düşündüm. Bir dahaki kontrole ne zaman gitmeliyim? Maddi açıdan sıkıntıdayız biraz kontrollere de özele gitmek isterdim ama maalesef. Bu yüzden bir sonraki kontrol ne zaman bilmiyorum, sormadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…