seninki neydi kız? erkek?
doğduklarında bu konuyu konuşalım kıllı bebelerimiz mi olacak yoksa hepsini bize iteleyip mi dogacaklar...
Başlarda kız sonra erkek bi aksilik olmazsa erkek diye bekliyoruz
Aslında erkek bebeklerde tüylenme azaliyor kizlarda artıyor diye söylüyorlar ama o da demekki her kişiden kişiye değişiyor:)

Canım kan tahlillerini sağlık ocağında da yaptırabilirsin ben öyle yapıyorum.

Başlarda kız sonra erkek bi aksilik olmazsa erkek diye bekliyoruz
Aslında erkek bebeklerde tüylenme azaliyor kizlarda artıyor diye söylüyorlar ama o da demekki her kişiden kişiye değişiyor:)
Benimki kız bende de tüylenme yaptı hamilelik. Tüylerin uzaması hızlanıyormuş hamilelikte bu yüzden var olan küçük tüyler de dökülmeyip uzuyormuş bu yüzde n tüylerimi görünürde artmış oluyormuş. Gerçekten benim gçbeğimdeki minit tüyler filan hep uzadı Allahtan ince tüyler de çok abes durmuyor

Çok az düşüktü sınır değildi. İlaç dışında kan yapıcı ne tüketilir ki hamilelikte
Bir de pekmez, uzum filan sekeri de tetikleyebilir. Demiri en fazla yukselten sey, demir dokum tencerede pismis et ve yaninda bol yesillik, roka filan. Ben boyle kan degerlerimde ciddi bir artis gormustum.

Sanirim artik 2 haftada bir gitmelisin. Bir sikintin olursa, kasilma filan direk gitmelisin. Kan tahlillleri icin hastaneye gitmene gerek yok. Aile hekimine gidebilirsin. Ben 2 ayda bir kan tahlili yaptiriyorum, d vit, b12 ye filan da bakiyor. Aile hekimine ayda 1 giden de var, ama benimki biraz fazla ciddi bir doktor, cekiniyorum kendisinden bence sen bir aile hekimine gidip demirininin dusuk oldugunu, ne zamandir kan ve idrar tahlili yaptirmadigini, mumkunse vitamin ve mineral degerlerine de bakmasini rica edebilirsin. Sikintilarini da soyle tabi ki. Varsa kullandigin ilaclari... en azindan su son haftalarda depolari fulllemek lazim , sevgiler...

Ben de hic baskasina yaptirmadim ama bari dogumdan once yaptirayim diyodum, dogururken bir doktorum gorse sikinti yok, bir suru kisi gorecek di mi? Ebeler, belki baska doktor? Gelip gecen fazladan bir de agdaci gorur diye rahatlatiyodum kendimi ama simdi acisindan gercekten korkuyorum. Kasarim kendimi.

Selam kızlar rüyamda tam bu günümde doğum yapıyordum
hamile kaldığımdan beri hiç rüyamda bebeği görmemiştim
her ayrıntısını gördüm maşallah nasıl tatlı bi oğlum olmuştu
45 cm 2500 kg
emziriyorum bana gülümsüyor filan o kadar gerçekçiydi ki
dr hastanede 1 ay kalması gerekir
mama alması gerek, kakasını yaparken böyle yapılması gerek diyordu
herşeyi göze alıyoruz çıkış yapalım diyordum
sezeryan dikişimde küçücüktü ağrı sızı hissetmiyordum da
nasıl çıktıysa sıpam ordan
Yarın kontrolüm var saat geçmiyor bana

günaydın kızlar.
ben hamile kalmadan evvel epilasyon düşünüyodum ama malum ertelendi. gilette venus kullanıyorum 5 bıcaklı. inanılmaz rahat. hiç jilet gibi değil gerçekten. sanırım aynı zamanda kauçuk uçları sayesinde kremlediği için yumusacık yapıyor. artık göbeğimden zorlanmaya başladım ayna işimi görür

Sezeryanda kücük kesik kızakla mı ne cekiyorlarmıs hani benzetmek gibi olmasın ama öyle dogabilir

Sezeryanda kücük kesik kızakla mı ne cekiyorlarmıs hani benzetmek gibi olmasın ama öyle dogabilir
Valla bende anlamadım
İki serçe parmağı boyu kadar önceki kesiğim
Bu bi parmak kadar
Nasıl doğurduysam sabahtan beri çocuğu düşünüp mutlu oluyorum

Aman aman sakin gobise elleme sonra daha fena oluyor hep ellemek gerekiyor

Günaydın canım bende bi ara ağdayı denedim yavaş yavaş yapmaktan anam ağladı
Ağrısı da cabası
Jilet benim içinde ideal çözüm
Bende görmüyorum zaten artık göbek deliğim bile dışarı çıktı

Ebe arkadaşım vardı hiç uğraşma, kasma rahat ol. Komple tüylü gelenler oluyor biz temizliyoruz burda. O telaşın içinde kimse kıla, tüye bakacak durumda olmuyor demişti. Tabiki ağdayla halledebilen halletsin ama jilette can kurtarıcı bi de vajinal bölgesinde varis olanların kesinlikle ağda yapmaması gerekiyormuş, arkadaşıma doktoru söylemiş varisi olan varsa bilgisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…