Sağolun kızlar takipte kalacağım yinede. Beni gören yüzün gözün solmuş diyor ve saydığım bu belirtilerden sonra ciddi derecede düşme olduğunu düşünüyorum artık. En son 29 haftalıkken gittim kontrole, kontrollerimde devlet hastanesine gidiyorum. Pek ilgilenmiyorlar haliyle belki bir sefer daha gider sonra doğum yapacağım hastaneye giderim doğuma kadar diye düşündüm. Bir dahaki kontrole ne zaman gitmeliyim? Maddi açıdan sıkıntıdayız biraz kontrollere de özele gitmek isterdim ama maalesef. Bu yüzden bir sonraki kontrol ne zaman bilmiyorum, sormadım da
Benimki kız bende de tüylenme yaptı hamilelik. Tüylerin uzaması hızlanıyormuş hamilelikte bu yüzden var olan küçük tüyler de dökülmeyip uzuyormuş bu yüzde n tüylerimi görünürde artmış oluyormuş. Gerçekten benim gçbeğimdeki minit tüyler filan hep uzadı Allahtan ince tüyler de çok abes durmuyor
evet benimde göbeğimdeki mini tüyler uzadı, artık şaşırmıyorum tuhaflıklara hormonlar coştu yani 3 ayda salgılanan hormon hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş o yüzden herşey olabilir
evet benimde göbeğimdeki mini tüyler uzadı, artık şaşırmıyorum tuhaflıklara hormonlar coştu yani 3 ayda salgılanan hormon hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş o yüzden herşey olabilir
Kesinlikle canım hatta bazı değişimler hoşuma bile gidiyor, hamile olduğumu iyice hissettiriyor. O kadar çok uğraştımki bu değişimleri yaşayabilmek için tek korkum göbek deliğim dışarı çıkmasın, bi tek ondan huylanabilirim.
Ben de hic baskasina yaptirmadim ama bari dogumdan once yaptirayim diyodum, dogururken bir doktorum gorse sikinti yok, bir suru kisi gorecek di mi? Ebeler, belki baska doktor? Gelip gecen fazladan bir de agdaci gorur diye rahatlatiyodum kendimi ama simdi acisindan gercekten korkuyorum. Kasarim kendimi.
bende kuaförde ağda hiç yaptırmadım , ama çekiniyorum nedense.
aslında 10 seans epilasyon yaptırdım şimdi niye çekindim anlamadım epilasyonla azaldı baya, ama uzun süredir yaptırmadım kendim hallediyordum, şimdi mümkün değil tabi , bence yinede bir kuaföre gitmek lazım doğum sonrasıda rahat ederiz
Sağolun kızlar takipte kalacağım yinede. Beni gören yüzün gözün solmuş diyor ve saydığım bu belirtilerden sonra ciddi derecede düşme olduğunu düşünüyorum artık. En son 29 haftalıkken gittim kontrole, kontrollerimde devlet hastanesine gidiyorum. Pek ilgilenmiyorlar haliyle belki bir sefer daha gider sonra doğum yapacağım hastaneye giderim doğuma kadar diye düşündüm. Bir dahaki kontrole ne zaman gitmeliyim? Maddi açıdan sıkıntıdayız biraz kontrollere de özele gitmek isterdim ama maalesef. Bu yüzden bir sonraki kontrol ne zaman bilmiyorum, sormadım da
Ben devlette 31 haftalikti gittigimde. 32. Hafta rut8n kan ve idrar tahlili yapiliyormus doktorum yapti. Ozel muayenehaneye de gidiyorum ama dogumu devlet hastanesinde yapmayi planliyorum. Ozeldeki doktoruma ben dogumu devlette yapacagim, diye nasil soyleyecegim bilemiyorum.
Ebe arkadaşım vardı hiç uğraşma, kasma rahat ol. Komple tüylü gelenler oluyor biz temizliyoruz burda. O telaşın içinde kimse kıla, tüye bakacak durumda olmuyor demişti. Tabiki ağdayla halledebilen halletsin ama jilette can kurtarıcı bi de vajinal bölgesinde varis olanların kesinlikle ağda yapmaması gerekiyormuş, arkadaşıma doktoru söylemiş varisi olan varsa bilgisine.
Ayyy benim varis cok kotu. Sanki ordaki damarlar patlayiverecek gibi şiş. Resmen bir tarafim şişti ayaga kalkinca agri yapiyor. Aga yaptirsammi jiletlesemmi kararsiz kaliyordum bu bilgiyi bersigin iyi oldu. Doktorum varis bacakta degilse sorun yok dedi.
Fakat kil olayini sormak aklima gelmedi.
Gobeklerinizdeki killara dokunmayin. Ilk hamilelikte ben aldim ve daha guclu ciktilar. Dogumdan sonra dokuluyormus onlar almayin sakin.
Çok güzel isimler
Bizde kızımız için bir türlü karar veremedik
Erva
Amine
Gülce
Ebrar
Daha da var kesin çok farklı bişey seçeceğiz bir anda
Böyle seçenekleri çoğaltıp arada kaldık sanırım
Baştan beri kızımızın ismi şu olsun diye içimizden geçirseydik keşke dedim
Hatta bizim tedavi ile geldi minik kuş
4yıldır bari bir kız bir erkek ismi seçseydik diye de düşündüm ama çocuk olmaması psikolojisi çok farklı tabi hiç aklıma gelememiş bile böyle konular
Çok şükür şu an çok şükür
Bebeğime Aysima ismini düşünüyordum. Yaz günü her gün büyük kızımla parka çıkıyoruz. Artık bana mı denk geliyor bilmiyorum ama her gün Aysimaaaa diye bağıran anneleri duya duya isimden soğudum. Meğer ne popüler bir isimmiş. Ben genelde daha klasik isimler severdim. Kaldık mı isimsiz şimdi. ?!
benimkine benziyormuş güle güle ağız tadiyla giyeim ins.
bugün bi akıntı geldi pijamamdan dışarı cıktı suyum mu diye dusunup doktora mesaj attım bugün devam ederse acile git dedi olmadı yarın bekliyorum dedi yarın gidicem bakalım
öyle olunca şunu düşündüm bi sürü hazırlık ...
ama ani bisey olsa hiç biri kullanilamaz ve ben henüz çok erken diye hiç biseyini yıkamadım ve yapilacak bi çok sey ver ...
Benim de başıma geldi bi kaç kez. Doktora gittik suyun normal dedi. Bana diyor ki ped koy kontrol et. Öyle anlaşılmıyor ki yaz sıcağında terliyoruz bazen, ter mi su mu yoksa akıntı mı anlayamıyorum çamaşırımdaki ıslaklığı ne olduğunu bazen.
Ben de yikamadim daha. Hava da yagmurlu diye aksattim ama panik olma. Benimde bazen pantolondan cikan akintim oluyor su gibi. Sanki bir anda altima kacirmisim gibi. En kisa zamandacyikayip valizleyelim insallah.
Benim de koltuğa çıkmıştı bir defa çok şaşırdım. Normal demekki ne bileyim. Çoğu kişide olmuş.
Kime sorsam 32'de hazırladım diyor hastane çantasını. Benim de aldıklarım yeterli değil henüz. Eksiklerim var. Süt sağma makinesi koyacak mıyız mesela çantaya? Bir de bebeğe ilk giydirilecekleri verirken beyaz bez zıbın mı veriyoruz yoksa kolsuz çıtçıtlı badi mi?
Ben devlette 31 haftalikti gittigimde. 32. Hafta rut8n kan ve idrar tahlili yapiliyormus doktorum yapti. Ozel muayenehaneye de gidiyorum ama dogumu devlet hastanesinde yapmayi planliyorum. Ozeldeki doktoruma ben dogumu devlette yapacagim, diye nasil soyleyecegim bilemiyorum.
Benim de koltuğa çıkmıştı bir defa çok şaşırdım. Normal demekki ne bileyim. Çoğu kişide olmuş.
Kime sorsam 32'de hazırladım diyor hastane çantasını. Benim de aldıklarım yeterli değil henüz. Eksiklerim var. Süt sağma makinesi koyacak mıyız mesela çantaya? Bir de bebeğe ilk giydirilecekleri verirken beyaz bez zıbın mı veriyoruz yoksa kolsuz çıtçıtlı badi mi?
Ben iç zıbın takımı ve hastane çıkışı takımını bir araya koyarak paketledim. İç zıbın zaten iç çamaşırı gibi giydiriliyor. Artı kıyafetler de üstüne işte.