genelde 4 haftada bir çağırıyorlar, 32.haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e düşüyor

Kokoş dantelli gecelik alan hamişler tac olarak ne aldınız benimlede fikir paylasırmısınız :)
Ben 4lü takım aldım kıza bandana, patik bana taç terlik hepsi somon rengi çiçekli. Ama arkadaşın fotolarında gördüm geçen incili taç da çok şık olmuş.

evet benimde göbeğimdeki mini tüyler uzadı, artık şaşırmıyorum tuhaflıklara hormonlar coştu yani 3 ayda salgılanan hormon hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş o yüzden herşey olabilir

evet benimde göbeğimdeki mini tüyler uzadı, artık şaşırmıyorum tuhaflıklara hormonlar coştu yani 3 ayda salgılanan hormon hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş o yüzden herşey olabilir
Kesinlikle canım hatta bazı değişimler hoşuma bile gidiyor, hamile olduğumu iyice hissettiriyor. O kadar çok uğraştımki bu değişimleri yaşayabilmek için tek korkum göbek deliğim dışarı çıkmasın, bi tek ondan huylanabilirim.

bende kuaförde ağda hiç yaptırmadım , ama çekiniyorum nedense.
aslında 10 seans epilasyon yaptırdım şimdi niye çekindim anlamadım epilasyonla azaldı baya, ama uzun süredir yaptırmadım kendim hallediyordum, şimdi mümkün değil tabi , bence yinede bir kuaföre gitmek lazım doğum sonrasıda rahat ederiz

Ben 4lü takım aldım kıza bandana, patik bana taç terlik hepsi somon rengi çiçekli. Ama arkadaşın fotolarında gördüm geçen incili taç da çok şık olmuş.
Ya cok şık seyler var ama onlar herhalde lohusa değil gelin tacı diye geciyor
Öyle tahmin ediyorum

Ben devlette 31 haftalikti gittigimde. 32. Hafta rut8n kan ve idrar tahlili yapiliyormus doktorum yapti. Ozel muayenehaneye de gidiyorum ama dogumu devlet hastanesinde yapmayi planliyorum. Ozeldeki doktoruma ben dogumu devlette yapacagim, diye nasil soyleyecegim bilemiyorum.

Ayyy benim varis cok kotu. Sanki ordaki damarlar patlayiverecek gibi şiş. Resmen bir tarafim şişti ayaga kalkinca agri yapiyor. Aga yaptirsammi jiletlesemmi kararsiz kaliyordum bu bilgiyi bersigin iyi oldu. Doktorum varis bacakta degilse sorun yok dedi.
Fakat kil olayini sormak aklima gelmedi.
Gobeklerinizdeki killara dokunmayin. Ilk hamilelikte ben aldim ve daha guclu ciktilar. Dogumdan sonra dokuluyormus onlar almayin sakin.

Çok güzel isimler
Bizde kızımız için bir türlü karar veremedik
Erva
Amine
Gülce
Ebrar

Daha da var kesin çok farklı bişey seçeceğiz bir anda
Böyle seçenekleri çoğaltıp arada kaldık sanırım
Baştan beri kızımızın ismi şu olsun diye içimizden geçirseydik keşke dedim
Hatta bizim tedavi ile geldi minik kuş
4yıldır bari bir kız bir erkek ismi seçseydik diye de düşündüm ama çocuk olmaması psikolojisi çok farklı tabi hiç aklıma gelememiş bile böyle konular
Çok şükür şu an çok şükür

Bebeğime Aysima ismini düşünüyordum. Yaz günü her gün büyük kızımla parka çıkıyoruz. Artık bana mı denk geliyor bilmiyorum ama her gün Aysimaaaa diye bağıran anneleri duya duya isimden soğudum. Meğer ne popüler bir isimmiş. Ben genelde daha klasik isimler severdim. Kaldık mı isimsiz şimdi. ?!

Benim de başıma geldi bi kaç kez. Doktora gittik suyun normal dedi. Bana diyor ki ped koy kontrol et. Öyle anlaşılmıyor ki yaz sıcağında terliyoruz bazen, ter mi su mu yoksa akıntı mı anlayamıyorum çamaşırımdaki ıslaklığı ne olduğunu bazen.

Ben de yikamadim daha. Hava da yagmurlu diye aksattim ama panik olma. Benimde bazen pantolondan cikan akintim oluyor su gibi. Sanki bir anda altima kacirmisim gibi. En kisa zamandacyikayip valizleyelim insallah.
Benim de koltuğa çıkmıştı bir defa çok şaşırdım. Normal demekki ne bileyim. Çoğu kişide olmuş.
Kime sorsam 32'de hazırladım diyor hastane çantasını. Benim de aldıklarım yeterli değil henüz. Eksiklerim var. Süt sağma makinesi koyacak mıyız mesela çantaya? Bir de bebeğe ilk giydirilecekleri verirken beyaz bez zıbın mı veriyoruz yoksa kolsuz çıtçıtlı badi mi?

Neden devlette yapmak istiyordunuz imkanınız olduğu halde :)

Ben iç zıbın takımı ve hastane çıkışı takımını bir araya koyarak paketledim. İç zıbın zaten iç çamaşırı gibi giydiriliyor. Artı kıyafetler de üstüne işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…