Öyle bilgi vermedi bana. Anlamıyorum şu doktorları illa sormak mı lazım herşeyi. İlk gebeliği olan neyi nerden bilsin ki. Çocuğumun kilosu nasıl diye sormasam belki onu da söylemeyecek herşey yolunda deyip gönderecek. Gel de devlette doğum yap şimdi, çok teşvik ediyorlar ya sağolsunlar. Bu haftaya randevu alayım ozaman.Ben devlette 31 haftalikti gittigimde. 32. Hafta rut8n kan ve idrar tahlili yapiliyormus doktorum yapti. Ozel muayenehaneye de gidiyorum ama dogumu devlet hastanesinde yapmayi planliyorum. Ozeldeki doktoruma ben dogumu devlette yapacagim, diye nasil soyleyecegim bilemiyorum.
Ya Yiğit Egemen yada Metehan olacak. Yada daha farklı bişeyÇok güzel isimler
Bizde kızımız için bir türlü karar veremedik
Erva
Amine
Gülce
Ebrar
Daha da var kesin çok farklı bişey seçeceğiz bir anda
Böyle seçenekleri çoğaltıp arada kaldık sanırım
Baştan beri kızımızın ismi şu olsun diye içimizden geçirseydik keşke dedim
Hatta bizim tedavi ile geldi minik kuş
4yıldır bari bir kız bir erkek ismi seçseydik diye de düşündüm ama çocuk olmaması psikolojisi çok farklı tabi hiç aklıma gelememiş bile böyle konular
Çok şükür şu an çok şükür
Sut sagma makinesi sanirim hastanede oluyor, ihtiyac halinde. Belki de ihtiyac kalmaz bu yuzden ben almayacagim. Diger konularda benim de fikrim yok.Benim de koltuğa çıkmıştı bir defa çok şaşırdım. Normal demekki ne bileyim. Çoğu kişide olmuş.
Kime sorsam 32'de hazırladım diyor hastane çantasını. Benim de aldıklarım yeterli değil henüz. Eksiklerim var. Süt sağma makinesi koyacak mıyız mesela çantaya? Bir de bebeğe ilk giydirilecekleri verirken beyaz bez zıbın mı veriyoruz yoksa kolsuz çıtçıtlı badi mi?
ben tamamen yoğun incili TAÇ aldim baya ağır gramaj olarakKokoş dantelli gecelik alan hamişler tac olarak ne aldınız benimlede fikir paylasırmısınız :)
Bende bi tane incili aldım ama tüylüolan seyler varmış onlarıda instagramda görüp beğendim kararsızım simdi :)ben tamamen yoğun incili TAÇ aldim baya ağır gramaj olarak
Zıbınla cıtcıtlı body aynı sey değil mi zatenBenim de koltuğa çıkmıştı bir defa çok şaşırdım. Normal demekki ne bileyim. Çoğu kişide olmuş.
Kime sorsam 32'de hazırladım diyor hastane çantasını. Benim de aldıklarım yeterli değil henüz. Eksiklerim var. Süt sağma makinesi koyacak mıyız mesela çantaya? Bir de bebeğe ilk giydirilecekleri verirken beyaz bez zıbın mı veriyoruz yoksa kolsuz çıtçıtlı badi mi?
10.5 - 11Merhaba kızlar nasılsınız? Çok uzun zamandır giremiyorum ara ara sayfalara bakayım dedim 2 arkadaşımı gördüm birinin eşi birinin annesi rahatsızmış :/ Allah şifa versin yardımcınız olsun çok geçmiş olsun.
Ben de tam hastane çantası hazırlama ve isim konusunda hala bir yol katedemediğim için sizlere danışayım diye girdim ve baktım ki tam da o muhabbetler dönüyormuş.
Ben de daha dün bebek çamaşırlarını ve gecelikleri yıkadım ütüledim ama çantayı hazırlamaya geçemedim. İkinci çoçuğum olmasına rağmen oturdum YouTube tan bir sürü Doğum çantası videosu izledim not aldım :)) her şeyi unutmuşum 3 senede çok ilginç.
Bir de kilolar ne alemde kızlar? Kaç kilo aldınız şimdiye kadar? :)
ben de emzik zincirinde kararsızım TAŞ LILARA BAYILIYORUM ama cok pahalıBende bi tane incili aldım ama tüylüolan seyler varmış onlarıda instagramda görüp beğendim kararsızım simdi :)
Bende künye yaptırıcam ama altın olunca ne kadar tutar ki acababen de emzik zincirinde kararsızım TAŞ LILARA BAYILIYORUM ama cok pahalı
daha künyeyi de yaptircam büyüğün ki altındı altin çok arttıgümüş yaptircam
Valla kac kilo aldim ben de bilemiyorum, hamile kaldigimda 53.5 kiloydum ama 51.5 a kadar dustum ilk aylar sonra bir ara hizla kilo aldim, su an 59 kiloyum. 1 aydir yememe icmeme cok dikkat ediyorum. Neredeyse ekmek yemiyorum, makarna filan hic yok. Meyveyi de cok az yiyorum. 1 aydir kilo almadim. Doktoruma sordum, daha iyi dedi. Su 1 ayda bebegin kilosuyla bizim kilomuzun hic alakasi olmadigini anlamis bulunuyorum.Merhaba kızlar nasılsınız? Çok uzun zamandır giremiyorum ara ara sayfalara bakayım dedim 2 arkadaşımı gördüm birinin eşi birinin annesi rahatsızmış :/ Allah şifa versin yardımcınız olsun çok geçmiş olsun.
Ben de tam hastane çantası hazırlama ve isim konusunda hala bir yol katedemediğim için sizlere danışayım diye girdim ve baktım ki tam da o muhabbetler dönüyormuş.
Oğluma hala isim bulamadık. Ege sıcak geliyor eşim Emir diyor ben ilk oğlumun ismiyle uyumlu diye Utku olabilir diyorum ama hala bambaşka isimler de konuşuyoruz var mı önerisi olan? :)
Ben de daha dün bebek çamaşırlarını ve gecelikleri yıkadım ütüledim ama çantayı hazırlamaya geçemedim. İkinci çoçuğum olmasına rağmen oturdum YouTube tan bir sürü Doğum çantası videosu izledim not aldım :)) her şeyi unutmuşum 3 senede çok ilginç.
Bir de kilolar ne alemde kızlar? Kaç kilo aldınız şimdiye kadar? :)
bilmiyorumki aslinda 14 ayar da olabilirBende künye yaptırıcam ama altın olunca ne kadar tutar ki acaba
Bak internette atasayda var 14 ayar 495lirabilmiyorumki aslinda 14 ayar da olabilir
Buz yeme isteği demir eksikliğinden olabilir bir değerlerinize baktirin. Kimyasallari solumayın tehlikeli olabilir ve de zararliBu arada, şu sıralar kendimde gördüğüm değişik şeyler olmaya başladı. İstemsizce buzluğu açıp buz yiyorum, temizlik malzemelerinden en çok çamaşır suyu katkılı cif kokusuna bayılıyorum ve durduk yere kapağını açıp koklayıp kapatasım geliyor kokusu çok hoş geliyor burnuma ve temizlik yaparken de bolca kullanıyorum o kokmadan temiz olduğunu hissedemiyorum. Eşim kullanma diye kızıyor ama napayım olmazsada olmuyor sanki, bu bi bağımlılık mı oldu yoksa hamilelikten mi anlamadım ama öncesinde böyle takıntılı değildim, tuhaf değil mi sizce de kızlarbu arada başak burcuyum titizim temizim ama takıntılı bi insan değilim normalde
Kirmizi et demir ve b12 acısından zengin. Yağsız yada az yağlı iyice pişirip yemek lazim. Tabi bu ek destek olarak. Ilaç kullanmak şart ihtiyaçtan dolayiÇok az düşüktü sınır değildi. İlaç dışında kan yapıcı ne tüketilir ki hamilelikte
10.5 - 11
Valla kac kilo aldim ben de bilemiyorum, hamile kaldigimda 53.5 kiloydum ama 51.5 a kadar dustum ilk aylar sonra bir ara hizla kilo aldim, su an 59 kiloyum. 1 aydir yememe icmeme cok dikkat ediyorum. Neredeyse ekmek yemiyorum, makarna filan hic yok. Meyveyi de cok az yiyorum. 1 aydir kilo almadim. Doktoruma sordum, daha iyi dedi. Su 1 ayda bebegin kilosuyla bizim kilomuzun hic alakasi olmadigini anlamis bulunuyorum.
Buz yeme isteği demir eksikliğinden olabilir bir değerlerinize baktirin. Kimyasallari solumayın tehlikeli olabilir ve de zararli
Gel bir de bana sorYa kızlar maşallah bence gayet iyi kilo alımlarınız çünkü çok iyi kilolarda hamile kalmışsınız en azından.
Benim gibi 100 kg üzeri kalıp hamileliği hiç kilo almadan tamamlama hedefiniz varsa ve gittiğiniz açık büfe tatilden tam bir fiyasko olarak döndüyseniz durumlar fena
Son 3 haftaya kadar 2-3 kg kadar alıp veriyordum sürekli ve çok mutluydum nerdeyse 8. Aya giriyorum ve 2 kg aldım diye ama ne zaman ki tatile gittik 10 günün sonunda eve geldiğimde onun üzerine 6 kg aldığımı görüp şok oldum. Çok yedim tamam da 10 günde bir insan nasıl 6 kg alabilir çok moralim bozuldu valla.
Hatta kontrole gittiğimde korkudan doktora dedim inşallah şekerim flan fırlamamıştır bebek tosun olmamıştır diye. Allahtan tam haftasında çıktı kilosu şükür ki. Bugünden itibaren çok dikkat etmeye başladım inşallah kendime söz geçirebilirim ve en azından şu aldıklarımın birkaç kilosunu atabilirim üzerimden.
magic fruit vallahi helal olsun 50 ki kilolarda hamile kalıp böyle dikkat takdire şayan. Bizim kilomuzla bebeğin kilosunun alakası olmadığını ben Ramazan ayında anladım. 1 ay boyunca oruç tuttum günde 17 saat açlığa rağmen bebeğim öyle güzel gelişip kilo aldı ki gerçekten mühim olan sağlıklı beslenmek ve fazla kilo almamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?