Valla ben de yusuf Yusuf modunda gittim doktora hamurişleri, tatlılar bol karpuz ne varsa gömdüm tatilde. Bilmiyorum bebek normal olduğu halde şekerim fırlamış mıdır gerçi :/ kilosu çok artardı flan diye düşündüm kendimce.
Ben zaten çok kilolu olduğum İçin çok takılıyorum tabi daha da önemlisi bebeğimin sağlıklı beslenmesi yoksa bu kadar moralimi bozmazdım. Bakalım bugün iyi gidiyorum ilk 2-3 gün zorluyor sonra alışıyor insan zaten :))
Hepimize Allah kolaylık versin :))

cherry_pie rekor bende sanırım. 12 kilo

Bence benim gibi obez hamile kalmadıysanız gayet güzel hiç takmayın kafanıza :)

Doktor kızmadı mı peki kilo alımına
Benimki 5 haftada 2.5kg aldım diye bir kilo fazla almısız dedi en son ben şok
Bende ne güzel er haftaya yarım kilo sıgdırdım diye mutlu oluyordum

Sut sagma makinesi sanirim hastanede oluyor, ihtiyac halinde. Belki de ihtiyac kalmaz bu yuzden ben almayacagim. Diger konularda benim de fikrim yok.
Bebeğin 6. ayında çalışmaya başlicam ben, mutlaka lazım olacak diye düşünüyorum o yüzden, ama Doğumdan sonraya da bırakılabilir tabi.

Ben iç zıbın takımı ve hastane çıkışı takımını bir araya koyarak paketledim. İç zıbın zaten iç çamaşırı gibi giydiriliyor. Artı kıyafetler de üstüne işte.
İç zıbın takımı dediğin takım değil de tek parça bi şey değil mi? Ayriyeten çıtçıtlı badi de koydun mu yanına?

Çok şükür annen sağ hayatta öyle düşün zamanla toparlayacak kendini kolay Bi süreç değil sakin olmaya çalış çok zor biliyorum ama sende Bi annesin evladını düşün birazcıkta çok şükür yalnızda değilsin dinlenmeye çalış inşallah anacın da en kısa sürede toparlar

ben kronik bagrsak hastasıyım solgari övdükleri icin almistim bi dene...

Bende 59 kilo ile hamile kaldim kilo verdim tekrar eski kiloma döndüm haftalardır eski kilomdaydim ama 2 haftada 2 kilo almışım 61 kiloyum suan şok oldum umarim bu hızla gitmez

Doktor kızmadı mı peki kilo alımına
Benimki 5 haftada 2.5kg aldım diye bir kilo fazla almısız dedi en son ben şok
Bende ne güzel er haftaya yarım kilo sıgdırdım diye mutlu oluyordum
Doktorum ilk gittiğimde olmam gereken son sınır kiloyu bana söyledi ve beni bu zamana kadar hiç tartmadı. Hiçbir konuda stres yaşamamı İstemiyor sağolsun ben de o öyle olduğu İçin zaten çok dikkat ediyordum ta ki tatile kadar :) ama toparlayacağım inşallah :)
ben kronik bagrsak hastasıyım solgari övdükleri icin almistim bi dene...

Doktor da solgar önermişti ben doğal içerik diye venatura diye bi marka aldım onu deneyeceğim bakalım olmazsa solgar. Çok teşekkürler :)

Bende 59 kilo ile hamile kaldim kilo verdim tekrar eski kiloma döndüm haftalardır eski kilomdaydim ama 2 haftada 2 kilo almışım 61 kiloyum suan şok oldum umarim bu hızla gitmez

Ay maşallah yaa keşke benim de öyle olabilseydi. Hayırlısı artık bebişler sağlıkla gelsin de :)

Kızlar yürüyünce kasıklarda baskı oluyor mu? Benim bazen çok fazla oluyor ya hele de elimde biraz ağır sayılabilecek bir poşet flan taşıyorsam.

Bir de sık sık bir yere toplanıyor kalıyor öyle sertleşiyor. Yalancı kasılmalar mı başladı nedir..
sizlerin de böyle oluyor mu?

Ben de egemeni çok beğendim
Ben ismiyle uyumlu olsun diye böyle birşey yaptırdım (Deniz)
Çok tatlı olmuş annesii çok beğendim
Ben de 12 kilo almışım ama başlangıç kilom çok düşüktü şimdi çok memnunum
Herkesin kiloyla derdi başka hayatımda ilk defa bu kilolara çıktım ve çok mutluyum
Eşim bile bu koca göbeklş halimi daha çok beğeniyor
Doğumdan sonra inşallah vermem dhep bu kilolarda kalırım

Evet oluyor biraz tempolu yürüsem bi yere toplanıyor dinlenince geçiyor
Ama diğer zamanlarda toplanma çok nadir

Benim kalça ağrım çok yürümemi oturmamı yatmamı bile çok zorluyor
Bugün randevumuz vardı çok şükür her şey yolundaymış oğluşum ilk defa yüzünü göstermedi
Yalancı kasılmalar artık başlayacak demişti doktor seninki öyle olabilir

Hahaha benim de abimin eşi öyleydi. Hep çok zayıftı hamileliğinde kilo alınca öyle yakışmıştı ki abim hala söyler o kilolara çıkmanı istiyorum diye :)) gerçekten herkesin kiloyla sıkıntısı başka :))

Evet dikkat ettim Yorgunken ya da çok eğilip kalktıysam daha yoğun oluyor. Dinlenirken olsa bile 1-2 kere olup geçiyor. Hayır olsun valla erkenden gelmesinler de yalandan kasılıp kasılıp :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…