Benimki her gittigimde tartıyor gerim gerim gerilip gidiyorum yanına

Ben hastane cikisinin alt ust takimini verecegim icine de ic zibin denen yandan baglamali ince pamuklu ic kiyafetini verecegim. Ic zibini ebebekten aldim 2li satiliyordu.

Neden devlette yapmak istiyordunuz imkanınız olduğu halde :)
Devlete ve personeline daha cok guveniyorum. Ozeldeki doktorum Cok iyi ama ozel hastaneye cok guvenmiyorum. Devlet hastanesi daha iyi geliyor bana. Keske ozeldeki doktorum devlet hastanesine gelebilse doguma.
Ekonomik olarak da biraz zor durumdayim ozel hastanede dogum masraflarini karsilayamam. Biraz kredi borcum var. Yani imkanim yok aslinda.

Ben devletteki doktoruma hic birsey sormuyorum kendisi anlatiyor. Kilosunu da kendisi soyluyor. Kasini gozunu de kendisi gosteriyor. Sanirim soktordan doktora degisiyor hersey. Benim 2. hamilelik ama ilkinden hicbirsey hatirlamiyorum arada yas farki var.
Ilk dogumumu da hic tanimadigim bir doktor yaptirmisti ve cok memnun kalmistim. Hastanede hemsireler de cok ilgiliydi bana iyi baktilar. Belki devlet hastanesini ondan tercih ediyorumdur. Benim ilk dogumumdu ve cok korkuyordum cok sukur guzel gecmisti hastane kismi. biraz rahat olmak onemli bence. Pozitif yaklasin.

Kızlar iyi akşamlar bende bi kaç gündür banlandığım için giremedim ama tüm sayfaları okudum, keşke herkes iyi olsaydı ama iki arkadaşımızın ailesinin sağlık durumu devam ediyormuş, kötü geçirdiğiniz son gece olmasını diliyorum Allahtan bende kızımın kıyafetlerini battaniyelerini nevresim pike yorgan vs herseyini yıkadım tüm ağız ve sırt bezlerini muslinlerini herşey tertemiz. Sadece ütülemek kaldı onun içinde dolabı bekliyorum maalesef dolabımız hala gelmedi satıcı ile sorun yaşıyorum, kızım çok şanslı her işi tıkır tıkır gidiyor derken nazar ettim heralde 25 günde teslim dediler 35 gün oldu yok. Bu seferde haftaya persembe kesin dediler bakalım görücez yıkayıp çarşafa sardım kızımın eşyalarını dolap gelince ütüleyip yerlestiricem. Anne yanı olarak kullanacağım park yatak içinde döşemeciden 32 dns ayarlı sünger kestirdim bide güzel kumaş alıp fermuarli diktiriyorum yatağını içine koymak için çok içime sindi. Herşey iyi hoşta ben fazlaca ağırlaştım yada süreç normal bilmiyorum yürüdüğümde çocuk alt kasıklarım da ve onu taşımak çok zorlaşıyor sanki arada adet ağrısı yaşıyor gibi oluyorum kısa sürüp geçiyor. Bel ağrımın olmadığı gün saat yok vücut konforum 0. Doktorum böyle giderse bebek 4 kilo civari doğacak dedi ondan mı bilmiyorum ama yürürken 300 kilo insanlar gibi yalpalayarak ve mini mini adımlarla zor yürüyorum oda maksimum 15 dkka fazla asla yürüyemem belim ve kasıklarım izin vermiyor. Belki kilomda etkilidir bilmiyorum bende 100 kilo üzereyim. Bu arada iki tane pijama takımım var ama gecelik elbise bulamıyorum istediğim gibi ya beden sorunu yaşıyorum ya boy. 0 kol olmayan diz altı bişey arıyorum, ama internete güvenemiyorum beden konusuna. Elbisemde olsa hazırlicam çantamı, bide yarın semt pazarına bakıcam annemle inşallah bi an önce bulurum bunun üstüne biraz daha agirlasirsam benim hareket kabileyetim tamamen 0lanir gibi. Kac kilo aldim bilmiyorum en son 7ydi. Annem bizim ailede hep cocuklar kilolu doğar diyor ama bebeğin kilosunun bu halimde etkisi var mi bilmiyorum herşeyi hayırlısını ve sağlıklısını versin Allahım hepimize

Sizin ilk hamilelik mi 2. Mi? Dogum nasil olacak belli mi?

İç zıbın takımı dediğin takım değil de tek parça bi şey değil mi? Ayriyeten çıtçıtlı badi de koydun mu yanına?
Yandan bağlamalı beyaz kruvaze zıbınlar oluyor ya 3 parçalı, iç zıbın o işte. Ayriyeten çıtçıtlı zıbın koyma gereği duymadım ilk zamanlar genelde iç zıbın tercih ediliyor çünkü. Üstüne de hastane çıkışı giydiriyorsun işte

Anladım herşey gönlünüzce olsun

Ben eşim de yanımda kalsın istiyorum bi yandan. Gittiğiniz devlet hastanesi neresi acaba ismi nedir

Canim sungerinin fotografi varsa atarmisin merak ettim. Bende hazir yataklari begenmedim pamuk alip kendim mi yapsam dedim ama senin?sunger isi de mantikli geldi.
Bende hizli yurursem senin bahsettigin sıkıntıları yasiyorum. Bebeginin kilosu ne kadar simdi. Benimki 2 kilo ama beni zorluyor. Doktor 3 ila 3.300 arasi dogar dedi. Ilk hamileligime gore karnim kucuk olmasina ragmen cok gergin ve o gerginlik zorluyor beni de.

3 parçalı mı? Benimkiler sadece üst, diğer parçaları neler?

Ben hastane cikisinin alt ust takimini verecegim icine de ic zibin denen yandan baglamali ince pamuklu ic kiyafetini verecegim. Ic zibini ebebekten aldim 2li satiliyordu.
Ben de e bebekten aldım geçen gün ikili, bir de hastane çıkışımın içinde vardı. O zıbınlar sadece üst oluyor di mi, alt yok. Alta sadece patikli pantolonu giydirecekler o zaman.

Benim ilk gebeliğim 1 hafta önce benimde 2250ydi kızım doktor böyle giderse 4u geçer dedi bilmiyorum. Resmi yok canım şuan annemdeyim evde olsam çekerdim ama gidince çeker atarım. Pamuk sert olmaz benim görüşüm içine gömüleceği için yada kafayla bacağın ağırlığı bir olmayacağı için biyeri daha içeri basık olur. Bende baya araştırdım sona bıraktım. Kendi doktoruma sordum oda sert süngerde yatırdım diyince karar verdim 5 6 cm kalınlığında epey sert yatak ölçüme uygun kestirdim 70 tl.

Bende benzer bir dertten düşünüp duruyorum, çok güvendiğimiz bir hastaneye gidiyoruz, doktor iyi fakat çok yogun, bugün kontrol vardı mesela 2 dakika kalmışız içeride (gerçi bir dış gebelik varmış onun için acele etti bu yönden iyi) sezeryan olacağım için bir yanım rahat ama bir yanım da çok yogun akıl mı kalır diyorum, ki eşim her defasında dogum tarihini soruyor, 5 gün önde giderken 4 Eylül dedi hatasıyla uyumluyken 28 Agustos dedi, bu saatten sonra değiştirmek mantıklı mı bilemedim...

Canım neredeyse yarı kilonla hamile kaldım
Minyonum
Doktorun dedigine göre bebegimde minik olucak ama su dedigin agırlasma bebegin altta olma hissi yorgunluk vs hepsi bende de var
Sendeki varis yok ama bende inanılmaz bir ödem var
Üc tane gecelik aldım ücüde diz altı kollu internetten alıp en kötü iade edebilirsin
Dolabıda takma kafana
Bizde hala perde yok kaynanam yapıcaktı kuması bulduk ay ne kısmetli kızım dedim kaynanamda hakkaten öyle dedi
Meger kumas yetersizmiş üstüne birde kaynanamın dikebilecegi bi model değilmiş kala kaldık perdesiz
Bazen oluyor öyle aksilikler ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…