senin tup bebek miydi canım kaç hafta kaç günde 2250
erken döllenme olabilir mi
Yok tüp bebek değil ama erken döllenme de değil. 26ci haftaya kadar hep günü gününeydi. Tam 31+0 da 2250ydi boyuda 47 cmdi. eşim cok uzun bende uzun sayılırım 1.75 benim boyum 1.90 eşim. Ve bende 4kilo doğmuşum kardeşm de öyle bizde bebekler hep cok iriydi kimi gördüysem. Doktorum cok normal anne iri baba iri bebekte normal dedi. Şekerin olsaydı bu bi sorundu ama şekerin yok dedi. Ve inan beslenmem de yok gibi sabah kahvalti öğlen karpuz akşam bi iki galeta flan iştahım yok yaklaşık 3 4 haftadır

Teşekkür ederiz teyzesi bizimde içimize sindi. O zaman ki dinclik yeni nesilde hic yok o yüzden kendimi suçlamiyorum. Allah imkan versin yoksa o zaman imkan olsa kim canına kast eder. Bu arada sana bisey sormak istiyorum central doğum işlemi hakkında olumsuz şeyler sende duyuyormusun, ben bakmıyorum araştırmiyorum bilerek ama bi iki kişi saçmaladı sanki bana denicek şeylermış gibi o yüzden sana sormak istedim senin bilgin var mi

Hahahah bence renklerin önemi yok rahat isen her renk olur. Iste bana 2xl olurmu onu bilmiyorum her kalıp farkli dedigim gibi boyumda var biraz hükümet kadin modeliyim

Sahsen ben bazi seylerin sans isi oldugunu dusunuyorum. Internette bence okusak acibadem le de ilgili sikayet vardir. Central temiz, dogum konusunda iyi bir hastane. Bu arada 26 temmuzda centrala gebe egitimine gelecek olan var mi?

Sahsen ben bazi seylerin sans isi oldugunu dusunuyorum. Internette bence okusak acibadem le de ilgili sikayet vardir. Central temiz, dogum konusunda iyi bir hastane. Bu arada 26 temmuzda centrala gebe egitimine gelecek olan var mi?
Doğru söylüyorsun en iyi firmalarinda sikayeti var herkesi memnun etmek zor birde sikayet okumak icin girdiğin yerde övgü yazmasi immansiz zten ama konu doğum olunca aklımın hep bi köşesinde kaldı. Bende gittigm kadaryla iyi ve temiz yargısına kapildim ama insallah hersey yolunda gider

tabi canim baya boylu postlu imisiniz
maşaallah
biz 164 e 173 üz benim ilk kızım 4u geçtiyse sizinki çok normal maşaallah

Canım bebek için değil ama oğlum için alışveriş yaptık geçen. 2yaşına girecek yakında. 3-4 yaş olanlar ancak oldu, dediğin gibi biraz da uzun süre giysin dedim ama abest durmadı.
Bebekler 49-54 cm arası doğuyor. Diğer mağazalarda 56 cm için 3-6ay yazar ama benimkine 3+ yazanlar 3aylıkken olmadılar. Özetle ilk 3ay giydirmek için 56cm iyi olacaktır

Yani en azindan insan yerine koyuyorlar, standart uygulamalari var. Ben bir kac kere gece nstye gittim dogum katinda aldilar, ebe hemsireler genc ama hepsi guler yuzluydu. Bir yerde okumustum, dogumu ebe izler, doktor son anda mudahale eder diye. Hatta sordum, dogumda belli bir ebe mi takip ediyor diye, hayir kim gorevliyse o yardimci oluyor ama kendi doktorunuz ilgileniyor dediler.

Bu spesifik cevap icin tesekkurler, aydinlandim. Ben bebeklerin kac cm dogdugunu bilmiyormusum. Tabi erken de dogabilirler ya da iri. Biraz sans isi galiba.

Valla ben kimle konussam konusu komsusu dıdısı orda dogum yapmıs cokta memnunlar
Ya beni rahatlatmak icin diyorlar ya gercekten öyle
Ablamın görümcesi hastalık hastasıdır hastanelerden cıkmaz ama kokos ve maddi durumu baya iyi oldugu icin sadece acıbademe gider o bile Central da dogum yapacagımı söyleyince bikaç arkadasınında yaptıgını cokta memnun kaldıklarını dogum hastanesi okarak gectigini söyledi
Arkadasları beykozdan gelmiş dogurmus
Benim bi arkadasımın arkadası sarıyerden geliyormus kontrole hemde arabası bile yokmus
Eski doktoru amerikan hastanesine gectigi icin central ı doktorunun tavsiye ettigi bi iş arkadasım bile var
Hep böyle en az on kişiden yorumlar duydum
Dinleme kötüleri derim
Bende ilk aylarda carpıntı oluyordu hatırlarmısın bilmem nefes darlıgı ani tansiyon yükselip düşmesi vs. Annem yardımcısına anlatmıs yardımcısı da yasamıs ve 4.-5.aylarda bittti benim uzun sürmüyor demiş bunu anlatmıstı. Eş dönemde kaynanam gittigi bi hastanede hic tanımadıgı bi kadınla beklerken konusurken o kadının kızınında benzer sorunlar yasadıgını ama dogurana kadar devam ettigini ögrenip bana bunu dogurana kadar devam etcekmiş diye anlatmıstı. Ve ben gercekten 5.ayda atlattım bu sorunu.
Yani demem o ki kötüye kapa kulagını olabildigince. Her zaman iyide tecrübesi olan kötüde tecrübesi olan olacaktır

haftaici oldugu icin katılamayacagım ama kaynanamı torunum geliyor egitimine gönderdim

@ Mimicikk Lcw de sifir kol degil de yarim kollu
Ben giysileri 56 ve 62 aldim. Cogu 62. Kizimdayken 56lar cok kucuk oldu ve giyemedi. 62 birazcik buyuk olur ama bebek icinden kacmaz. 44 ve 50 ler premature bedeni gibi sanki.

@ Mimicikk Lcw de sifir kol degil de yarim kollu diz alti pamuklu gecelik aldim. Bedenleri de vardi. Tavsiye ederim.

Cok tesekkur ederim boyle guzel haberleri benimlede paylas olur mu duyarsan beni psikoloji cok etkiliyor eşimde biraz üzülmüştüm şimdi iyi deneyimleri paylaştıklarınızi ona da anlatıcam

@ Mimicikk Lcw de sifir kol degil de yarim kollu diz alti pamuklu gecelik aldim. Bedenleri de vardi. Tavsiye ederim.
Kactane yerdeki lcwye baktim hic diz alti bulamadim yoksa oranin bedenleri bana tam oluyor. Aldığını paylaşma şansın var mi

Ben mint yesili aldim. Evde de mor geceliklerim var onlari da doguma goturmeyi planliyorum. Pembe ve mavi heryerdeki lohusa gecelik ve pijamalari. Mavi istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…