Zaten anne ve babanin dogum kilolari da etkiliyormus bebegin dogum kilosunu. Ilk dogumumda oyle demisti doktorum. Bu biraz minnos benim. Saglikli olsunlar kilolari hic onemli degil.

Kactane yerdeki lcwye baktim hic diz alti bulamadim yoksa oranin bedenleri bana tam oluyor. Aldığını paylaşma şansın var mi
Bak bundan aldim lcw den. Cok rahat ve genis ben L beden aldim ama 2xl vardi

Eklentiler

• Screenshot_20190716-224318_Google.webp
    17 KB · Görüntüleme: 75
Bu spesifik cevap icin tesekkurler, aydinlandim. Ben bebeklerin kac cm dogdugunu bilmiyormusum. Tabi erken de dogabilirler ya da iri. Biraz sans isi galiba.
Evet doğru söylüyorsun, en mantıklısı çok kıyafet almamak her bedenden 4-5 tane olsa yeter çünkü çok çabuk büyüyorlar ilk ay, en kötü eşini yollarsın alır ya da birlikte gidip alırsınız ihtiyaç olanlardan. :)

Bak bundan aldim lcw den. Cok rahat ve genis ben L beden aldim ama 2xl vardi
Pentiden de bunu aldim. Yakasinda dugme falan yok. Icinin geceligi de rahat. Sabahlik da incecik. Yumusak.

Eklentiler

• Screenshot_20190716-224347_Samsung Internet.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 67
Zaten anne ve babanin dogum kilolari da etkiliyormus bebegin dogum kilosunu. Ilk dogumumda oyle demisti doktorum. Bu biraz minnos benim. Saglikli olsunlar kilolari hic onemli degil.
Kesinlikle bende hep o kafadayim şişman zayif farketmez sağlıklı olduktan sonra. Bebekler premature doğuyor normal doğan çocuktan daha şişman oluyo zamanla. Sonrası da çok önemli Allah eli ayağı sağlam aklı yerinde bağışlasın bize de kilo takılacak şey değil

Valla benim bebisim sadece hastane cikisi var.bu gidisle hic bir sey alamayacagim

Canım bende 100+ ile hamile kaldım ilk aylar iyiydi sonra dikkat ettim filan derken kilo bile vermiştim ama son bir ayda üç kilo almışım bende yani son aylarda alınıyor herald bide bizim gibi kiloya müsaitse bünye is dahada zor. Sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirelim insallah

Bende devlete gidiyorum 29da gitmistim bide bugün gittim 32de dr dan cok memnunum her yerini söyledi ben göremedim tabi ama eşim gördü kilosunu falan soyluyo gayet kibar dr dan dr a degusiyo bence simdi ben baska devlet hastanesine gidicem malesef burdaki hastanemde doğum yapılmıyo gece acilde dr yok inşallah gideceğim yerdeki dr da iyidir

2-3 ay gibi
Satılmıyor ki, 3 ay ve ya 6 ay ya da 3-6 ay gibi oluyor. Ben çoğunu 50 cm aldım malesef birazdan eşimin yüzünden öyle oldu.

Aynen benim oğlum da pek hareketli maşallah, hep kasıklarımda genelde, tap tap vuruyor. Başı aşağıda olduğunda da yürürken çişim geliyor iki adım atınca, bazen çıkıcak bu diyorum sanki öyle zorluyor. Bunlar doğunca da canımıza okuyacak bizim galiba Canları sağolsun

İsim konusu çok göreceli bence fikir almayın daha fazla kafanız karışmasın ama Umut, Eren isimlerini beğenirim
Bende çanta olayına girişmedim daha halı siparişimi yarın vereceğim , tülüm var perdem Yok 7 kilo aldım şimdiye kadar arada inip çıkıyor ama birkaç haftadır bu sularda geziyorum

10 günde 6 kilo gerçekten inanılmaz insan şok olur tartıyı çöpe atsaydın

Doktor kızmadı mı peki kilo alımına
Benimki 5 haftada 2.5kg aldım diye bir kilo fazla almısız dedi en son ben şok
Bende ne güzel er haftaya yarım kilo sıgdırdım diye mutlu oluyordum
Bende 5 haftada 1.5 almışım doktorum iyi dedi demek fazla alsam kızacaktı ya kilo alımı hiç belli olmuyor insanın ruh halide önemli bu ara yaramazlık peşindeyim cips , çikolata arıyor gözlerim henüz cips yemedim ama yiyeceğim sütlü Nuriye fln karışık mayonezli tost istiyor canım Allahtan evde mayonez yok pisleşmeye yer arıyorum ama acıktığımı anlamadığım için heralde kilo artışı çok olmadı öğünlerim azaldı

Evet aynı şekilde bi yerde toplanıp duruyor bazen nefesimi kesiyo bazen de ani bi çığlıkla geçiyor :) ne olduğunu anlamış değilim

Cok tesekkur ederim boyle guzel haberleri benimlede paylas olur mu duyarsan beni psikoloji cok etkiliyor eşimde biraz üzülmüştüm şimdi iyi deneyimleri paylaştıklarınızi ona da anlatıcam
Canım benim iyiyi düşünelim iyi olsun
Herkesin istegi talebi beklentisi farklı
Kücük hastane olması eleştirileri iyi yönetiyorlar bu yüzden bi avantaj öyle düşün
Daha öncedende bicok tedavimde tercih ettim memnun kaldıgımda oldu kalmadıgımda tabiki
Benim doktorumu google a yazınca bi dünya memnuniyette cıkıyor eleştiride herkesi her zaman mutlu edemezsin öyle düşün

Balikesir devlet hastanesine gidiyorum. Dogum normal olacaksa esiniz doguma girebiliyormus.
Yok öyle değil o girmez doğumuma psikolojimi bozma diyor refakatçi olarak taburcu olana kadar yanımda kalsın istiyorum. Birde ilk gebelik olduğu için tereddütteyim onu yanımda görmek iyi gelecektir. Devlette almıyorlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…