Sizin gittiğiniz yer neresiydi peki ☺

Dediklerinin hepsini yiyorum
Dün aksam fıstıklı cips aserdim resmen market market aradıkta sonunda bulduk yetmedi kücük diye iki paket aldım
Malum ben pek özen göstermiyorum yoksa mayonezmiş nuriyeymiş benim rutinim

Ben de karpuza dayanamiyorum. Doktor yeme dedi ama yiyorum. Baklava bile yedim arkadasin evinde. Minnos olacak derken bebegi sismanlatacagim. Bu hafta dikkat edecegim bakalim.

Ben 10 kilo almışım bu zamana kadar çantamıza hazır ettim herşeyim hazır cok şükür

Ben de karpuza dayanamiyorum. Doktor yeme dedi ama yiyorum. Baklava bile yedim arkadasin evinde. Minnos olacak derken bebegi sismanlatacagim. Bu hafta dikkat edecegim bakalim.
Valla karpuzuda yemiyorum iciyorum
Sonra neden bu kadar sistim diye aglarım ama napayım :)
İki kişiyiz dev gibi karpuz almıs esim yiyerek bitmez diye bende cekirdeklerini ayıkladım suyunu cıkardım bi güzel öyle iciyoruz

Bebeğiniz iriyse doğumunuz normal olabilecek mi? Bende bundan korkuyorum biraz sezeryan olmak istemiyorum :/

Aynı şeyleri yaşıyorum şuan bazen ağrıdan zor yürüyorum dr normal dedi doğuma hazirlaniyomus çatımız kasılmalara şiddetli düzenli olursa acile git hemen dedi şuan düzenli değil benimki ama ağrılı

Kuzenim maşallah baya bir etli butluydu dogumunuda cocugu 4kg üstünde olmasına ragmen normal dogurdu
Kendisi zaten iri oldugu icin bebeğin kilosu onu cok baglamadı
Ben 55le hamile kaldım. Boyumda 1.55 bebeğim 29 da 1600'dü. Şimdi ne bilemiyorum randevum 2 hafta sonra, gittiğimde tahminen ne kadar doğacağını soracağım ☺ iri bebek olsa da normal doğum için en fazla kesi atarlar heralde

Seker yükleme testinizi yaptırdınız mi?

Başka gidebileceğin var mı devlete
Doğumu özel de planlıyorum. Kontrollerimi devlette yaptım ama anadolu yakasında bir çok hastaneye gittim. Haydarpaşa numune, marmara eğitim ve araştırma , ilhan varank eğitim araştırma, ümraniye eğitim araştırma ve lütfü kırdar eğitim araştırma gibi. Bende heryere gitmişim

Sana izin vermezler 4kg üstü olursa baya baya minyonsun sende :)

Doktorunuzla bir görüşün bence. Nst çekebilir kontrol yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…