Bende devlete gidiyorum 29da gitmistim bide bugün gittim 32de dr dan cok memnunum her yerini söyledi ben göremedim tabi ama eşim gördü kilosunu falan soyluyo gayet kibar dr dan dr a degusiyo bence simdi ben baska devlet hastanesine gidicem malesef burdaki hastanemde doğum yapılmıyo gece acilde dr yok inşallah gideceğim yerdeki dr da iyidir
Bende 5 haftada 1.5 almışım doktorum iyi dedi demek fazla alsam kızacaktı ya kilo alımı hiç belli olmuyor insanın ruh halide önemli bu ara yaramazlık peşindeyim cips , çikolata arıyor gözlerim henüz cips yemedim ama yiyeceğim sütlü Nuriye fln karışık mayonezli tost istiyor canım Allahtan evde mayonez yok pisleşmeye yer arıyorum ama acıktığımı anlamadığım için heralde kilo artışı çok olmadı öğünlerim azaldı
Dediklerinin hepsini yiyorum
Dün aksam fıstıklı cips aserdim resmen market market aradıkta sonunda bulduk yetmedi kücük diye iki paket aldım
Malum ben pek özen göstermiyorum yoksa mayonezmiş nuriyeymiş benim rutinim
Dediklerinin hepsini yiyorum
Dün aksam fıstıklı cips aserdim resmen market market aradıkta sonunda bulduk yetmedi kücük diye iki paket aldım
Malum ben pek özen göstermiyorum yoksa mayonezmiş nuriyeymiş benim rutinim
Ben de karpuza dayanamiyorum. Doktor yeme dedi ama yiyorum. Baklava bile yedim arkadasin evinde. Minnos olacak derken bebegi sismanlatacagim. Bu hafta dikkat edecegim bakalim.
Merhaba kızlar nasılsınız? Çok uzun zamandır giremiyorum ara ara sayfalara bakayım dedim 2 arkadaşımı gördüm birinin eşi birinin annesi rahatsızmış :/ Allah şifa versin yardımcınız olsun çok geçmiş olsun.
Ben de tam hastane çantası hazırlama ve isim konusunda hala bir yol katedemediğim için sizlere danışayım diye girdim ve baktım ki tam da o muhabbetler dönüyormuş.
Oğluma hala isim bulamadık. Ege sıcak geliyor eşim Emir diyor ben ilk oğlumun ismiyle uyumlu diye Utku olabilir diyorum ama hala bambaşka isimler de konuşuyoruz var mı önerisi olan? :)
Ben de daha dün bebek çamaşırlarını ve gecelikleri yıkadım ütüledim ama çantayı hazırlamaya geçemedim. İkinci çoçuğum olmasına rağmen oturdum YouTube tan bir sürü Doğum çantası videosu izledim not aldım :)) her şeyi unutmuşum 3 senede çok ilginç.
Bir de kilolar ne alemde kızlar? Kaç kilo aldınız şimdiye kadar? :)
Ben de karpuza dayanamiyorum. Doktor yeme dedi ama yiyorum. Baklava bile yedim arkadasin evinde. Minnos olacak derken bebegi sismanlatacagim. Bu hafta dikkat edecegim bakalim.
Valla karpuzuda yemiyorum iciyorum
Sonra neden bu kadar sistim diye aglarım ama napayım :)
İki kişiyiz dev gibi karpuz almıs esim yiyerek bitmez diye bende cekirdeklerini ayıkladım suyunu cıkardım bi güzel öyle iciyoruz
Yok tüp bebek değil ama erken döllenme de değil. 26ci haftaya kadar hep günü gününeydi. Tam 31+0 da 2250ydi boyuda 47 cmdi. eşim cok uzun bende uzun sayılırım 1.75 benim boyum 1.90 eşim. Ve bende 4kilo doğmuşum kardeşm de öyle bizde bebekler hep cok iriydi kimi gördüysem. Doktorum cok normal anne iri baba iri bebekte normal dedi. Şekerin olsaydı bu bi sorundu ama şekerin yok dedi. Ve inan beslenmem de yok gibi sabah kahvalti öğlen karpuz akşam bi iki galeta flan iştahım yok yaklaşık 3 4 haftadır
Kuzenim maşallah baya bir etli butluydu dogumunuda cocugu 4kg üstünde olmasına ragmen normal dogurdu
Kendisi zaten iri oldugu icin bebeğin kilosu onu cok baglamadı
Aynı şeyleri yaşıyorum şuan bazen ağrıdan zor yürüyorum dr normal dedi doğuma hazirlaniyomus çatımız kasılmalara şiddetli düzenli olursa acile git hemen dedi şuan düzenli değil benimki ama ağrılı
Kuzenim maşallah baya bir etli butluydu dogumunuda cocugu 4kg üstünde olmasına ragmen normal dogurdu
Kendisi zaten iri oldugu icin bebeğin kilosu onu cok baglamadı
Ben 55le hamile kaldım. Boyumda 1.55 bebeğim 29 da 1600'dü. Şimdi ne bilemiyorum randevum 2 hafta sonra, gittiğimde tahminen ne kadar doğacağını soracağım ☺ iri bebek olsa da normal doğum için en fazla kesi atarlar heralde
Valla ben de yusuf Yusuf modunda gittim doktora hamurişleri, tatlılar bol karpuz ne varsa gömdüm tatilde. Bilmiyorum bebek normal olduğu halde şekerim fırlamış mıdır gerçi :/ kilosu çok artardı flan diye düşündüm kendimce.
Ben zaten çok kilolu olduğum İçin çok takılıyorum tabi daha da önemlisi bebeğimin sağlıklı beslenmesi yoksa bu kadar moralimi bozmazdım. Bakalım bugün iyi gidiyorum ilk 2-3 gün zorluyor sonra alışıyor insan zaten :))
Hepimize Allah kolaylık versin :))
Bence benim gibi obez hamile kalmadıysanız gayet güzel hiç takmayın kafanıza :)
Doğumu özel de planlıyorum. Kontrollerimi devlette yaptım ama anadolu yakasında bir çok hastaneye gittim. Haydarpaşa numune, marmara eğitim ve araştırma , ilhan varank eğitim araştırma, ümraniye eğitim araştırma ve lütfü kırdar eğitim araştırma gibi. Bende heryere gitmişim
Ben 55le hamile kaldım. Boyumda 1.55 bebeğim 29 da 1600'dü. Şimdi ne bilemiyorum randevum 2 hafta sonra, gittiğimde tahminen ne kadar doğacağını soracağım ☺ iri bebek olsa da normal doğum için en fazla kesi atarlar heralde