1600 1650 civari dedi kizlar haftasina gore biraz zayifmis nedense stres oldum tombul bebek olsun gibi derdim yok ama gerilerde de olmasini istemem Rabbim saglik versin insallah
Benim haftamda 2 kg yazıyor 1865 gr çıktı ne olmuş yani , okadardan biley olmaz belki şuandaki haftasına uygun 2200 bile olmuştur şimdi hızlı büyüyorlar bu haftalarda , ayrıca aşağıda yazan kilo boy fln hafta bitiminde max olabilecek yada yaklaşık kilo bebeğine göre değişir, tek yapabileceğimiz beslenmeye özen göstermek birde dedikleri gibi genetik diye bişey var

Kızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavrucun sende biran önce toparlanıp gücüne kavuşursun , kucağına verdiklerinde hem güzel güçlü enerjinle hem sütünle besleyip büyütürsün inşallah bebek geleceği zamanı kendi seçiyor bazı şeyler bizim elimizde değil ve önemli olan ikinizinde sağlıklı olması

Kızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Aaa gözün aydın canım, gelir sütün sıkma canını daha dün aynı senin haftanda dogum yapan bir arkadaşım ziyaretime geldi miniğiyle, 40 günlük olup, sütü de geliyor her şeyi de yolunda maşallah , saglıkla, mutlulukla büyüyün inşallah

Aynen canim doktor hmm biraz dusuk deyince ondan moralim bozuldu acikcasi benim genetigimde tombiklik vardir da esimde zayiflik vardir

Aynen canim doktor hmm biraz dusuk deyince ondan moralim bozuldu acikcasi benim genetigimde tombiklik vardir da esimde zayiflik vardir

Bende eşime söyledim gruptaki kozlardan biri Doğum yaptı , ikisi de iyiymiş dedim. Şaşırdı ve işten geldiğinden beri perde boyunu ölçelim diyordum hemen kalktı hadi ölçelim dedi ne zaman ne olacağı belli değil ki biz işin içinde olduğumuz için konuya hakimiz ama onlar bihaber

Kizlar kuzumu gordum ama kilosu biraz dusukmus moralim bozuldu ya bebege neler kilo aldirir ne yapmak lazim
Bebege bol bol protein, badem ceviz, sut, yogurt,yesillik... faydali seyler kilo aldirir. 3 ana, 3 ara ogun seklinde beslenmek lazim. Aslinda diyabet cikan gebelere verilen dietler gibi beslenmek lazim. Internetten bir arastirabilirsiniz. Ben 1 aydir kilo almiyorum ama bebek aliyor. Sekeri, ekmegi kestim, gunde 2 yumurta, bol yesillik yiyorum, neredeyse yarim litre sut iciyorum, 1-2 kase yogurt yiyorum. Bebegin yapi tasi protein aslinda, hayvansal ve bitkisel dengeli bir sekilde beslenmek lazim.

Çok şükür iyisiniz ya inşallah küvöz den de cabucak çıkar

1600 1650 civari dedi kizlar haftasina gore biraz zayifmis nedense stres oldum tombul bebek olsun gibi derdim yok ama gerilerde de olmasini istemem Rabbim saglik versin insallah

Günümüz aynı benimde 1755 normal dedi bende biraz stres yaptim ama gebelik takvimimizin altındada oyle yaziyo aşağı yukarı. Benim ailem zayıf annem 52 kilo ailecek oyle teyze dayılar anane büyükbaba yaşarlarken hepsi çöpler bildigin genetik ben normalin benim kizim da zayıf muhtemel çekti anne tarafına. Bakalım yeni doğacak nasil olucak saglikli olsunda o oncelik tabi ama buyuk kizim gibide zayif olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…