1600 1650 civari dedi kizlar haftasina gore biraz zayifmis nedense stres oldum tombul bebek olsun gibi derdim yok ama gerilerde de olmasini istemem Rabbim saglik versin insallah
Seninle ayniyiz benimkide 1945 gr dedi dr bende yumurta 2 tane yiyorum sabahları yoğurt maden suyu mutlaka içerim bunun gibi şeyler yersen kilo alır insallah bence seninkide az degil

Cok tesekkur ederim❤❤
Ne kadar kilosu protein ağırlık ver yumurta kaşar peyniri yoğurt bunlar kilo aldirir
Tesekkur ederim canim 1600 filan dedi hmm zayif kalmis filan deyince modum dustu benimde
Ben kiloluyum ama esim tarafi zayif ona cekmis olabilir saglikli olmasi en onemlisi ama cok minikte olmaz insallah

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Alıntılayamadım eşim bırak telefonu diyor. Biz iyiyiz . Az önce gördüm . Yüz üstü yatırmışlar, Sesimi duyunca gözünü aralayıp kalkmaya çabaladı kalkamayınca ağladı Kuzum, sakin dedim pışş pışş dedim sustu uyudu.
Sıkıntı şu: kakasını yapmış karnımda, ağzından biraz çıkartmışlar ama ciğerlerine gidip gitmediği net değil
Dua edin nolur bir sorun çıkmasın

Oyy kuzumm dualarım sizinle biran önce sağlıkla kavuşun inşallah

Hiç bişeycik olmayacak Allahın izniyle bu günlerde saglıkla gececek
Dualarımızdasınız ikinizde iyi olucaksınız

Allah'ım ikinizi de korusun miniğe de sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda toparlar normale döner umarım içimizden birinin duası geçsin inşallah sorunsuz bugünleri atlatın

Canim Allah sifa versin. Cigerine gidip gitmediği nasil anlasilacak? Benim kiz da yutmustu temizlemislerdi cok sukur iyiydi. Insallah senin minnakta da sikinti olmaz. Nor.al dogum mu oldu sezeryan mi?

Dualarım sizinle. Inş herşey yolunda gider neşeyle sağlıkla taburcu olursunuz hastaneden ❤

Oyyy kuzum benim, kiyamam. Annesi sen iyi ol, o hemencecik toplar. Dualarim sizinle...

28 haftalık bir arkadaş doğum yapmıştı ve bebeğinin ciğerlerine süt kaçmıştı. 2 ay küvezde kaldı ve şimdi 9 aylık maşallahı var tosun mu tosun. Sizde sağ salim çıkarsınız Allahın izniyle merak etme annesi

Stres yapma üzülme ki sütün bol bol gelsin hemencecik toparlasın yavrucak

Oyy yavrucuğum kıyamam minişimize
Hiç üzülme annesi merak etme toparlayacak sağsalim taburcu olcaksınız inş

Çok sağ olun. Evet bu sabah bıraktığı yorumu görünce hep onları düşündüm. Benim şuanki haftamda doğmuşlar, benimki de doğsa böyle böyle olur vs kafamda istemsiz şeyler dolaştı. Kendime de yakıştırmışım erken Doğumu demekki her şey bir anda gelişti. Seni de biliyorum merak ediyordum Doğum yaptı mı diye bakıyordum ama hissediyorum sen 38in içinde Doğum yapacaksın. Hayırlısı sağlıklısı olsun hakkında inşaallah
Ayyy hadi bakalim, minik aceleci davrandi demek. Iyi olmaniza cok cok sevindim. Sutu hic stres yapma, gelir. Nerede yaptin dogumu?
Çok şaşırdım riskin mi vardııı neden böyle erken oldu. Gözünaydın diyelim yinede nasılsınız şimdi bebek nasıl
Canim Allah sifa versin. Cigerine gidip gitmediği nasil anlasilacak? Benim kiz da yutmustu temizlemislerdi cok sukur iyiydi. Insallah senin minnakta da sikinti olmaz. Nor.al dogum mu oldu sezeryan mi?
Kızlar tüm yorumlarınızı okudum çok çok sağ olun. Özet geçeyim.
Benim plasenta previa nedeniyle kanamam oluyordu zaten biliyorsunuz 28.haftadayken doğum olacaktı ucundan döndük. Uzandığım yerde bir anda pıhtının çıktığını hissettim, 3adım yanımda banyoya gidene kadar kan boşaldı ped olmasına rağmen aştı. Kaybettiğimi düşündüm. Hemen eşimi aradım Ambulansla geldiler çok çabuk. Zeynep kamile dedim uzak dediler, central dedim olmaz, Ersoy dedim yok riske atamayız saygıya gidiyoruz dediler içerdekiler. Saygı Hastanesi ilk araştırmalarımda ilk elediğim yerdi ki internetteki yorumlar haklıymış. Ama eğer inatlaşıp biraz daha bekletseydim kaybetmiştim belki. Spinal sezeryan oldu kanamadan hemen önce yemek yediğim için. Zaten bende spinal istiyordum. Oğlumun kilosu iyi, gelişim olarak da önde gidiyordu neyseki. Bayramı evde beraber geçirecek olmanın hayalini kuruyorum. İnşaallah sağlıkla huzurla hayırla

Benim durumum sizi korkutmasın malum benim plasenta aşağıdaydı. Korktuğum da olmadı çok şükür rahmim hala yerinde. Gebeliğin tadını çıkarın, bol bol kendi resminizi, karnınızın hareketlerini videoya çekin.
Ssğlıcakla kalın

Cnm basa gelince iste bir sekilde tik tik halloluyo. Bu yuzden plan yapmak, hazirlanmak guzel ama, cok da stres yapmamak lazim, aksiliklere acik olmak lazim. Saglicakla evinize gidin insallah.❤

Allah seni ve bebeğini korumuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…