Aynen canim doktor hmm biraz dusuk deyince ondan moralim bozuldu acikcasi benim genetigimde tombiklik vardir da esimde zayiflik vardir

Benim 30+0 da 1560 gr çıkmıştı doktor gayet güzel dedi. Bence doktordan doktora fark var yorumlama konusunda sıkma canını :)

Allah yardımcınız olsun olumlu düşünelim iyi olsun inşlh yememiştir sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreci

canım benim inşallah hiçbişey olmamıştır. ikinizde sağlıklı sıhhatli çıkarsınız hastaneden inşallah.

Dualarım seninle inşallah sağlıkla çıkacaksınız hastaneden

hastanenin bi önemi yok artık çünkü dakikalarla yarışmışsın. hayırlısı bu sekildeymis insallah hemen toparlanıp çıkarsınız

Benim bi defa döndü başaşağı, sonraki hafta yine ters dönmüş, en son baş aşağıdaydı yine, hayırlısı.

Yerinde duramıyor kuzucuk desene :))
cherry_pie benim de canım kahve istiyor sürekli. Çareyi kafeinsizlerde buldum, her gün bir tane içiyorum. tchibo'dan çektiriyoruz.

Ya kafeinsizleri araştırdım onlarla ilgili de bir sürü yazı okuyunca vazgeçtim yoksa alacaktım ben de :/

Mavikelebek0134 Ayyy içimi bi telaş heycan sardı topiğimizin ilk adamı doğdu muuu maşallah ona sağlıkla hayırla mutluluk huzurla büyüt inşallah ailesine hayırlı evlat olsun çoook mutlu oldum iyi olmanıza. Kızların da dediği gibi ailemden biri dogum yapmış sanki mis kokusunu içine çekince bize de haber ver ben en çok koklamayı merak ediyorum nasıl eşsiz bi duygu oldugunu anlat bize, seni coook öpüyorum hadi gözün aydın

Yalnız mavikelebekin dogumuyla bende bi korku değil ama böyle nasıl desem bi farkındalık bi dürtülme falan olustu :)

Hastane cantam hala hazır değil ama öykünün odasına komidin üstüne dizdim götürülecekleri
Keseler yaptırıyorum valizin icine düzenli bi sekilde kıyafetleri koymak icin onu bekliyorum haftasonu kesin kapatıcam şaka maka dogum her an olabilir :)

evet bende hazırlamadım ağustos başına anca hazır olur benim, kısmet

evet bende hazırlamadım ağustos başına anca hazır olur benim, kısmet
Valla en azından elinde olanları bi yere topla derim bi dolabın cekmecesine benim gibi komidinin üstüne vs :)
Acil bi durumda eşin direk ordan alıcaklarını alır eksik kalanları duruma göre getirir vs
Benim bi kız arkadasımda hic bir sıkıntısı sorunu yokken 32. Haftasında bogazda eşiyle yedigi mikemmel aksam yemegi dönüşü zınk diye normal dogurmuştu
Her an herşey olabilir bi tırsma geldi yazarken :)

evet yinede ufaktan toparlasam iyi olur haklısın onların üzerine eklemek daha kolay olur
ben daha gecelikleri terziye vermedim kol altından darlaştırıp bir tanesini bir tık kısaltıcam birde sabahlığı cumartesi onu vereyim terziye ne bekliyorsam

Benimde bi geceliğimle sabahlıgım terzide haftasonuna kadar biter diye tahmin ediyorum en son dün prova yaptık :)
Ek olarak aldıgım iki gecelik yıkandı ütülendi hazır
Kızımın aldıgım herşeyi yıkanıp ütülendiği icin ondan yanada sorunum yok
Bi tacım eksik aldım bi tane ama sonradan icime sinmedi
Odamızda eksikler var ama ilk bikaç hafta zaten annemde kalacagım icin oda gözüme batmaz bekleyebiliriz
Hediyeliklerde hazır sayılır poşetlere etiket bastırıcam bi
Üf yap yap bi türlü tam bitmiyor yahu

iyi yinede bir taraftan bişeyleri hallediyorsun, ben biraz işleri ağırdan aldım
dolap cumartesi değişeceği için ütüleme yerleştirme programını 27 temmuz haftasonuna erteledim fln
taç bende aldım, yedek bişey almam lazım benimde çok içime sinmedi , bir tane daha sade bişey almam lazım, lila ve pembeye uyacak bişey
yani ağustos başı benimde bir çok şey hallolmuş netleşmiş olacak hayırlısıyla, zaten zaman öyle hızlı geçiyorki

H honey bunch banada tırsma geldi ufaktan , hastane çantasına koyulacakların üzerinden bir geçeyim ben ozaman ,
pazar günü temizlik var pazar akşamı bu işi halledeyim
en azından elinde olanları ufaktan koy bi kenara beylerde o an panik olucak sonucta belki kaynanayı yollatıp aldırıcaz falan ne olur ne olmaz
Hayır o değil dünde iş yerinden farklı zamanlarda iki farklı kişi her an dogurcakmıssın gibi hissediyorum gibi seyler dediler

evet evet bencede , hatta elimdeki işimi bitirip minik bir deftere kalan tüm işlerimi ve eksiklerimi yazıp güncel hale getireyimde bir şeyi atlamayayım
aman ya öyle de denir mi insanın aklına yerleşiyor sonra banada işyeri binasının asansöründe 2 ayrı kadın doğum yakın galiba dedi bu sabah evet 1.5-2 ay arası kaldı dedim, hiç daha erken gibi düşünmedim çünkü göbek biraz aşağıya inmişte dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…