- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Aynen canim doktor hmm biraz dusuk deyince ondan moralim bozuldu acikcasi benim genetigimde tombiklik vardir da esimde zayiflik vardir
Allah yardımcınız olsun olumlu düşünelim iyi olsun inşlh yememiştir sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu süreciHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Alıntılayamadım eşim bırak telefonu diyor. Biz iyiyiz . Az önce gördüm . Yüz üstü yatırmışlar, Sesimi duyunca gözünü aralayıp kalkmaya çabaladı kalkamayınca ağladı Kuzum, sakin dedim pışş pışş dedim sustu uyudu.
Sıkıntı şu: kakasını yapmış karnımda, ağzından biraz çıkartmışlar ama ciğerlerine gidip gitmediği net değil
Dua edin nolur bir sorun çıkmasın
canım benim inşallah hiçbişey olmamıştır. ikinizde sağlıklı sıhhatli çıkarsınız hastaneden inşallah.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Alıntılayamadım eşim bırak telefonu diyor. Biz iyiyiz . Az önce gördüm . Yüz üstü yatırmışlar, Sesimi duyunca gözünü aralayıp kalkmaya çabaladı kalkamayınca ağladı Kuzum, sakin dedim pışş pışş dedim sustu uyudu.
Sıkıntı şu: kakasını yapmış karnımda, ağzından biraz çıkartmışlar ama ciğerlerine gidip gitmediği net değil
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhatle taburcu olursunuz.Ben de kızlardan biri doğum yapmış diyorum.Okulda da var 2 kişi onlardan biri sanıyorlar yok dedim forumdan:)))Vallahi ben de ayni dusunceye girdim farkinda olmadan nasil da benimsemisiz birbirimizi
Dualarım seninle inşallah sağlıkla çıkacaksınız hastanedenHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Alıntılayamadım eşim bırak telefonu diyor. Biz iyiyiz . Az önce gördüm . Yüz üstü yatırmışlar, Sesimi duyunca gözünü aralayıp kalkmaya çabaladı kalkamayınca ağladı Kuzum, sakin dedim pışş pışş dedim sustu uyudu.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Alıntılayamadım eşim bırak telefonu diyor. Biz iyiyiz . Az önce gördüm . Yüz üstü yatırmışlar, Sesimi duyunca gözünü aralayıp kalkmaya çabaladı kalkamayınca ağladı Kuzum, sakin dedim pışş pışş dedim sustu uyudu.
hastanenin bi önemi yok artık çünkü dakikalarla yarışmışsın. hayırlısı bu sekildeymis insallah hemen toparlanıp çıkarsınızÇok sağ olun. Evet bu sabah bıraktığı yorumu görünce hep onları düşündüm. Benim şuanki haftamda doğmuşlar, benimki de doğsa böyle böyle olur vs kafamda istemsiz şeyler dolaştı. Kendime de yakıştırmışım erken Doğumu demekkiher şey bir anda gelişti. Seni de biliyorum merak ediyordum Doğum yaptı mı diye bakıyordum ama hissediyorum sen 38in içinde Doğum yapacaksın. Hayırlısı sağlıklısı olsun hakkında inşaallah
Kızlar tüm yorumlarınızı okudum çok çok sağ olun. Özet geçeyim.
Benim plasenta previa nedeniyle kanamam oluyordu zaten biliyorsunuz 28.haftadayken doğum olacaktı ucundan döndük. Uzandığım yerde bir anda pıhtının çıktığını hissettim, 3adım yanımda banyoya gidene kadar kan boşaldı ped olmasına rağmen aştı. Kaybettiğimi düşündüm. Hemen eşimi aradım Ambulansla geldiler çok çabuk. Zeynep kamile dedim uzak dediler, central dedim olmaz, Ersoy dedim yok riske atamayız saygıya gidiyoruz dediler içerdekiler. Saygı Hastanesi ilk araştırmalarımda ilk elediğim yerdi ki internetteki yorumlar haklıymış. Ama eğer inatlaşıp biraz daha bekletseydim kaybetmiştim belki. Spinal sezeryan oldu kanamadan hemen önce yemek yediğim için. Zaten bende spinal istiyordum. Oğlumun kilosu iyi, gelişim olarak da önde gidiyordu neyseki. Bayramı evde beraber geçirecek olmanın hayalini kuruyorum. İnşaallah sağlıkla huzurla hayırla
Benim durumum sizi korkutmasın malum benim plasenta aşağıdaydı. Korktuğum da olmadı çok şükür rahmim hala yerinde. Gebeliğin tadını çıkarın, bol bol kendi resminizi, karnınızın hareketlerini videoya çekin.
Ssğlıcakla kalın
Benim bi defa döndü başaşağı, sonraki hafta yine ters dönmüş, en son baş aşağıdaydı yine, hayırlısı.
cherry_pie benim de canım kahve istiyor sürekli. Çareyi kafeinsizlerde buldum, her gün bir tane içiyorum. tchibo'dan çektiriyoruz.
Yanlış kişiye cevap vermişim:)))))Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık sıhhatle taburcu olursunuz.Ben de kızlardan biri doğum yapmış diyorum.Okulda da var 2 kişi onlardan biri sanıyorlar yok dedim forumdan:)))
Yanlış kişiye cevap vermişim:)))))Mavikelebek0134
evet bende hazırlamadım ağustos başına anca hazır olur benim, kısmetYalnız mavikelebekin dogumuyla bende bi korku değil ama böyle nasıl desem bi farkındalık bi dürtülme falan olustu :)
Hastane cantam hala hazır değil ama öykünün odasına komidin üstüne dizdim götürülecekleri
Keseler yaptırıyorum valizin icine düzenli bi sekilde kıyafetleri koymak icin onu bekliyorum haftasonu kesin kapatıcam şaka maka dogum her an olabilir :)
Valla en azından elinde olanları bi yere topla derim bi dolabın cekmecesine benim gibi komidinin üstüne vs :)evet bende hazırlamadım ağustos başına anca hazır olur benim, kısmet
evet yinede ufaktan toparlasam iyi olur haklısınValla en azından elinde olanları bi yere topla derim bi dolabın cekmecesine benim gibi komidinin üstüne vs :)
Acil bi durumda eşin direk ordan alıcaklarını alır eksik kalanları duruma göre getirir vs
Benim bi kız arkadasımda hic bir sıkıntısı sorunu yokken 32. Haftasında bogazda eşiyle yedigi mikemmel aksam yemegi dönüşü zınk diye normal dogurmuştu
Her an herşey olabilir bi tırsma geldi yazarken :)
Benimde bi geceliğimle sabahlıgım terzide haftasonuna kadar biter diye tahmin ediyorum en son dün prova yaptık :)evet yinede ufaktan toparlasam iyi olur haklısınonların üzerine eklemek daha kolay olur
ben daha gecelikleri terziye vermedim kol altından darlaştırıp bir tanesini bir tık kısaltıcam birde sabahlığı cumartesi onu vereyim terziye ne bekliyorsam
iyi yinede bir taraftan bişeyleri hallediyorsun, ben biraz işleri ağırdan aldımBenimde bi geceliğimle sabahlıgım terzide haftasonuna kadar biter diye tahmin ediyorum en son dün prova yaptık :)
Ek olarak aldıgım iki gecelik yıkandı ütülendi hazır
Kızımın aldıgım herşeyi yıkanıp ütülendiği icin ondan yanada sorunum yok
Bi tacım eksik aldım bi tane ama sonradan icime sinmedi
Odamızda eksikler var ama ilk bikaç hafta zaten annemde kalacagım icin oda gözüme batmaz bekleyebiliriz
Hediyeliklerde hazır sayılır poşetlere etiket bastırıcam bi
Üf yap yap bi türlü tam bitmiyor yahu
en azından elinde olanları ufaktan koy bi kenara beylerde o an panik olucak sonucta belki kaynanayı yollatıp aldırıcaz falan ne olur ne olmazH honey bunch banada tırsma geldi ufaktan , hastane çantasına koyulacakların üzerinden bir geçeyim ben ozaman ,
pazar günü temizlik var pazar akşamı bu işi halledeyim
evet evet bencede , hatta elimdeki işimi bitirip minik bir deftere kalan tüm işlerimi ve eksiklerimi yazıp güncel hale getireyimde bir şeyi atlamayayımen azından elinde olanları ufaktan koy bi kenara beylerde o an panik olucak sonucta belki kaynanayı yollatıp aldırıcaz falan ne olur ne olmaz
Hayır o değil dünde iş yerinden farklı zamanlarda iki farklı kişi her an dogurcakmıssın gibi hissediyorum gibi seyler dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?