- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ay töbeevet evet bencede , hatta elimdeki işimi bitirip minik bir deftere kalan tüm işlerimi ve eksiklerimi yazıp güncel hale getireyimde bir şeyi atlamayayım
aman ya öyle de denir mi insanın aklına yerleşiyor sonrabanada işyeri binasının asansöründe 2 ayrı kadın doğum yakın galiba dedi bu sabah evet 1.5-2 ay arası kaldı dedim, hiç daha erken gibi düşünmedim çünkü göbek biraz aşağıya inmişte dediler
Yalnız mavikelebekin dogumuyla bende bi korku değil ama böyle nasıl desem bi farkındalık bi dürtülme falan olustu :)
Hastane cantam hala hazır değil ama öykünün odasına komidin üstüne dizdim götürülecekleri
Keseler yaptırıyorum valizin icine düzenli bi sekilde kıyafetleri koymak icin onu bekliyorum haftasonu kesin kapatıcam şaka maka dogum her an olabilir :)
Valla diş fırcamı falan koymamıstım sabahın köründe işe giderken kostur kostur onuda koydum komidineKıyafetlerini yıkamamıştım ben daha, akşam dolapta yerini hazırladım, şimdi de çıkardık tüm kıyafetleri yıkıyoruz, çantamı da hazırlayacağım hemen, yani yalnız değilsin, beni de hızlandırdı bu dogum
evet göbek kendini belli ediyor, koca kızım diye seviyorum artık zatenAy töbe
Agızlarından yel alsın bende dün niye öyle dediler ki diye bi düşünmedim değil
Artık göbeklerimiz tam hamile göbegi kıvamında belkide ondan dogumu yakın sanıyorlar
Ay ya ne tatlıdır simdi o en kısa sürede evlerine dönsünler insallahevet göbek kendini belli ediyor, koca kızım diye seviyorum artık zaten
Mavikelebek0134 , oğlunu görmeye gittiğinde, oğlu annesinin sesini duyunca gözünü açıp kalkmaya çalışmış ya çok etkilendim büyüdüler artık e haliyle göbekte aşağıya indi annesi dün gecenin köründe baya konuştum şarkı söyledim, sesime alışsın diye, sağdan soldan sivriliyor yer bulamıyor kendisine
inşallahhAy ya ne tatlıdır simdi o en kısa sürede evlerine dönsünler insallah
Bebeklerimiz sesimize tepki verebiliyormus artık Happymom da öyle yazıyor iyi yapıyorsun konusarak
Beni de bi yusuf yusuf basmadı değil yani düşündüm de herşey var ama hiçbişey düzenli değil bugun bende ped ve kese işini ayarlayıp akşam ütümü yapıp kapatıyorum inşallahYalnız mavikelebekin dogumuyla bende bi korku değil ama böyle nasıl desem bi farkındalık bi dürtülme falan olustu :)
Hastane cantam hala hazır değil ama öykünün odasına komidin üstüne dizdim götürülecekleri
Keseler yaptırıyorum valizin icine düzenli bi sekilde kıyafetleri koymak icin onu bekliyorum haftasonu kesin kapatıcam şaka maka dogum her an olabilir :)
Hepimizi bi silkeledi vallaBeni de bi yusuf yusuf basmadı değil yani düşündüm de herşey var ama hiçbişey düzenli değil bugun bende ped ve kese işini ayarlayıp akşam ütümü yapıp kapatıyorum inşallah
Dün yazmıştım görmediyseniz diye yine uyarayım. Terziye verilecekleri yıkayıp da verin yıkayınca çekebiliyorevet yinede ufaktan toparlasam iyi olur haklısınonların üzerine eklemek daha kolay olur
ben daha gecelikleri terziye vermedim kol altından darlaştırıp bir tanesini bir tık kısaltıcam birde sabahlığı cumartesi onu vereyim terziye ne bekliyorsam
Ama yıkayıp ütülemekte lazım pis pis mi giydireceksin bişey olsa alınır tabi de ne bileyim vakit varken yapmak lazım bişeyleriSiz yine iyisiniz. Biz tasindik, daha dogrusu esim tasidi evi. Ben hic bir sey yapamiyorum malum riskli gebelik. Esimin de tasinmaktan anladigi:her seyi bir yerlere dolusturup yeni eve getirmekona da kiyamiyorum, sabah ise gidiyo, geliyo gece 2 ye kadar esya yerlestiriyo. Ikimiz de baskasindan yardim isteyebilen tipler degiliz. Ben annem bile gelip yemek yapsa, temizlik yapsa huzursuz oluyorum. Her seyin altindan kendimiz kalkmaya calisiyoruz bakalim nereye kadar. Bu erken dogum riski bana bir rahatlik getirdi. Amaaan olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Bebege hastane cikis seti almistim 1 tane. Baska da bir seyi yok kuzumun. Her yer e bebek dolu, en kotu gidilir alinir 10dkda. Cok yormayin kendinizi.
Evet doğru yıkayayım önce , benimkiler penye gibi değilde keten pamuk gibi bişey ama yinede belli olmazDün yazmıştım görmediyseniz diye yine uyarayım. Terziye verilecekleri yıkayıp da verin yıkayınca çekebiliyor
Kolay gelsin taşınma zaten zor birde eşiniz tek ama başa gelen yapılıyor hallediliyor bir şekilde bencede sıkma kendini , herşey olacağına varırSiz yine iyisiniz. Biz tasindik, daha dogrusu esim tasidi evi. Ben hic bir sey yapamiyorum malum riskli gebelik. Esimin de tasinmaktan anladigi:her seyi bir yerlere dolusturup yeni eve getirmekona da kiyamiyorum, sabah ise gidiyo, geliyo gece 2 ye kadar esya yerlestiriyo. Ikimiz de baskasindan yardim isteyebilen tipler degiliz. Ben annem bile gelip yemek yapsa, temizlik yapsa huzursuz oluyorum. Her seyin altindan kendimiz kalkmaya calisiyoruz bakalim nereye kadar. Bu erken dogum riski bana bir rahatlik getirdi. Amaaan olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Bebege hastane cikis seti almistim 1 tane. Baska da bir seyi yok kuzumun. Her yer e bebek dolu, en kotu gidilir alinir 10dkda. Cok yormayin kendinizi.
Nasıl yani yaBen kacinci haftada donecegim bilmiyorum..annemi taburcu ediyorlar bugün. artik yapacak bir uygulamalari yok..bundan sonrasi fizik tedavi..henuz hic kaldirmadik yuruyormu bilmiyoruz ama sag ayak ve kol kalkmiyor ve hala konusamiyor..istediklerini yapamayinca anlatamayinca cok hircinlasiyor agliyor..bezleniyor..bir baba evi var teyzelerim dayim hep orada 2teyzem var bakacak ve babam..doguma giderken bile gozum arkada kalacak yanimda alsam ilgilenemeyecegim onlar kadar hastanesi vs.burada..yasiyor,bilinc var ya bunada sukur diyoruz fakat boyleside cok zor..
Daha onca eksigim vardi,yikanacaklar utulenecekler..heveslerim vardi aldigim gecelikleri bile giymek icimden gelmiyo sonrada annem boyle olmami istemezdi diye dusunuyorum..30.haftamdayim ama kasilmalar hareketler fazla gülce'm de ..ne zaman döneyim sizce..sonraki surec bi sekilde ilerleyecek diyorum nereden nereye geldik..
Nöroloji servisinin yapacagi bir sey yokmus suan daha..konusma geri gelir mi kesin bir sey demiyorlar.. hastanede enfeksiyon riski varmis bu tarz hastalari hep eve yolluyorlarmis..ilerlemeler iyi gelismis.. bugun 8.gün..iskemik ilerleme durmus..bundan sonrasi fizik tedavinin isiymis o da 15 gün sonra hatta 1 ay sonra hasta dinlendikten sonra diyorlar..Nasıl yani ya
Felc var ve suanda eve yolluyorlar
Neden ki ?
Devlet hastanesi sanırımNöroloji servisinin yapacagi bir sey yokmus suan daha..konusma geri gelir mi kesin bir sey demiyorlar.. hastanede enfeksiyon riski varmis bu tarz hastalari hep eve yolluyorlarmis..ilerlemeler iyi gelismis.. bugun 8.gün..iskemik ilerleme durmus..bundan sonrasi fizik tedavinin isiymis o da 15 gün sonra hatta 1 ay sonra hasta dinlendikten sonra diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?