Ay töbe
Agızlarından yel alsın bende dün niye öyle dediler ki diye bi düşünmedim değil
Artık göbeklerimiz tam hamile göbegi kıvamında belkide ondan dogumu yakın sanıyorlar

Kıyafetlerini yıkamamıştım ben daha, akşam dolapta yerini hazırladım, şimdi de çıkardık tüm kıyafetleri yıkıyoruz, çantamı da hazırlayacağım hemen, yani yalnız değilsin, beni de hızlandırdı bu dogum

Valla diş fırcamı falan koymamıstım sabahın köründe işe giderken kostur kostur onuda koydum komidine
Normalde sittin sene hatırlamam ama artık nasıl bilincaltıma işlediyse sabahın 6sında onu akıl ettim :)

Ay töbe
Agızlarından yel alsın bende dün niye öyle dediler ki diye bi düşünmedim değil
Artık göbeklerimiz tam hamile göbegi kıvamında belkide ondan dogumu yakın sanıyorlar
evet göbek kendini belli ediyor, koca kızım diye seviyorum artık zaten
Mavikelebek0134 , oğlunu görmeye gittiğinde, oğlu annesinin sesini duyunca gözünü açıp kalkmaya çalışmış ya çok etkilendim büyüdüler artık e haliyle göbekte aşağıya indi annesi dün gecenin köründe baya konuştum şarkı söyledim, sesime alışsın diye, sağdan soldan sivriliyor yer bulamıyor kendisine

Mavikelebek0134 sağlık sıhhatle birlikte çıkarsınız inşallah iyi olduğunuza çok sevindim duaya devam
Geçen hafta hastanede gebelik eğitim vardı
Hem ene ve hemşirelerin anlattıkları hem alt katta Doğumdan sonra kalacağımız odaları gezmek derken 1hafta oldu hala o gündeyim herşey gözümün önünde
Bir de doğum haberini okuyunca burda artık ayaklarım yerden kesildi sanki
Şu yıkama işine başlayıp hastane çantamızı hazırlayalım gerçekten haklısınız
Bugün kızımı göreceğim inşallah
Başı aşağıda bol bol yat demişti bakalım güzel şeyler duyarız vaktiyle gelir inşallah minik kuşum

Ay ya ne tatlıdır simdi o en kısa sürede evlerine dönsünler insallah
Bebeklerimiz sesimize tepki verebiliyormus artık Happymom da öyle yazıyor iyi yapıyorsun konusarak

Beni de bi yusuf yusuf basmadı değil yani düşündüm de herşey var ama hiçbişey düzenli değil bugun bende ped ve kese işini ayarlayıp akşam ütümü yapıp kapatıyorum inşallah

Dün yazmıştım görmediyseniz diye yine uyarayım. Terziye verilecekleri yıkayıp da verin yıkayınca çekebiliyor

Siz yine iyisiniz. Biz tasindik, daha dogrusu esim tasidi evi. Ben hic bir sey yapamiyorum malum riskli gebelik. Esimin de tasinmaktan anladigi:her seyi bir yerlere dolusturup yeni eve getirmek ona da kiyamiyorum, sabah ise gidiyo, geliyo gece 2 ye kadar esya yerlestiriyo. Ikimiz de baskasindan yardim isteyebilen tipler degiliz. Ben annem bile gelip yemek yapsa, temizlik yapsa huzursuz oluyorum. Her seyin altindan kendimiz kalkmaya calisiyoruz bakalim nereye kadar. Bu erken dogum riski bana bir rahatlik getirdi. Amaaan olursa olur olmazsa olmaz kafasindayim. Bebege hastane cikis seti almistim 1 tane. Baska da bir seyi yok kuzumun. Her yer e bebek dolu, en kotu gidilir alinir 10dkda. Cok yormayin kendinizi.

Ama yıkayıp ütülemekte lazım pis pis mi giydireceksin bişey olsa alınır tabi de ne bileyim vakit varken yapmak lazım bişeyleri

Kolay gelsin taşınma zaten zor birde eşiniz tek ama başa gelen yapılıyor hallediliyor bir şekilde bencede sıkma kendini , herşey olacağına varır
Ama evet bebek ihtiyaçlarını da aldırmanı tavsiye ederim yıkanıp hazır olsun

Ben kacinci haftada donecegim bilmiyorum..annemi taburcu ediyorlar bugün. artik yapacak bir uygulamalari yok..bundan sonrasi fizik tedavi..henuz hic kaldirmadik yuruyormu bilmiyoruz ama sag ayak ve kol kalkmiyor ve hala konusamiyor..istediklerini yapamayinca anlatamayinca cok hircinlasiyor agliyor..bezleniyor..bir baba evi var teyzelerim dayim hep orada 2teyzem var bakacak ve babam..doguma giderken bile gozum arkada kalacak yanimda alsam ilgilenemeyecegim onlar kadar hastanesi vs.burada..yasiyor,bilinc var ya bunada sukur diyoruz fakat boyleside cok zor..

Daha onca eksigim vardi,yikanacaklar utulenecekler..heveslerim vardi aldigim gecelikleri bile giymek icimden gelmiyo sonrada annem boyle olmami istemezdi diye dusunuyorum..30.haftamdayim ama kasilmalar hareketler fazla gülce'm de ..ne zaman döneyim sizce..sonraki surec bi sekilde ilerleyecek diyorum nereden nereye geldik..

Nasıl yani ya
Felc var ve suanda eve yolluyorlar
Neden ki ?

Nasıl yani ya
Felc var ve suanda eve yolluyorlar
Neden ki ?
Nöroloji servisinin yapacagi bir sey yokmus suan daha..konusma geri gelir mi kesin bir sey demiyorlar.. hastanede enfeksiyon riski varmis bu tarz hastalari hep eve yolluyorlarmis..ilerlemeler iyi gelismis.. bugun 8.gün..iskemik ilerleme durmus..bundan sonrasi fizik tedavinin isiymis o da 15 gün sonra hatta 1 ay sonra hasta dinlendikten sonra diyorlar..

Devlet hastanesi sanırım
Özel olsa yatırmaya devam ederlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…