Canım benim içimi erittin inanki seni çok iyi anlıyorum en ufak bir moral bozukluğu bile yıpratıyor insanı zaten hassas dönemdeyiz, birde anne hasta olunca olay bambaşka bir süreç , dönem. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı, Demekki böyle olması gerekiyormuş, bizim elimizde olmayan şeyler için kendine en azından ekstradan yüklenme. Anne için üzerine düşenden daha fazlasını yapmakta istiyorsundur ama el kol bağlı, bakarsın torun oluncaya kadar daha iyiye gider, torununu sevince daha da iyiye gidecek bilemiyoruz ki..
Ben olsam evde de annamle birkaç gün vakit geçirir sonra evime geçerdim, sende minik minik hazırlığını yaparsın kuzenin , eşin ve kayınvaliden yardım eder , öyle hallolur işlerin

ilk doğumumdan bir ay önce ben de taşınmıştım baya baya uğraşmıştım dediğin gibi eşim helak olmuştu sabah iş akşam ev ... ben de risk yoktu yardim ediyordum ama ne de olsa son aydı şimdi de tadilata kalkıştık ortalık yine duman herşey her yerde ve benim ders çalışmam gerek ama na mümkün

Ay o hissiyat değil, ben de geçen sene yaptım aynı şeyi bir kadına parkta otururken dogum yakın galiba kaç aylık dedim(göbeği epey büyüktü ben de unutmuşum ne zaman ne kadar olur) 33 haftalık dedi, bu hafta hep o kadını düşünüyorum, ne kızmıştır bana içinden diye hiçte yapmam böyle şeyler konuşmaya çalıştıysam demek

canım Allah yardımcın olsun annen yavaş yavaş düzelecek inşaallah benim annem hasta yatarken ablam doğum yapmıştı ben anneme bakıyordum o kuzum bize o kadar mutluluk getirmiştiki
hepsi geçecek küsme lütfen yine mutluluğunu yaşa herşey bir arada hayatta annnen hangi ildeydi ankaraya çok mu uzaktı uzaksa 32 den sonra yolculuk zorlaşacak uçak belki kullandirmiycaklar
ona göre hareket et ...

Öyle her sey imtihan diyorum..kelimeler cikmiyo agzindan gülceyle konusmaya baslayacak belkide yeniden..baska yol yok ki mecburen doguracagim bu cocugu duzenim ankarada zamanim geliyo bir sure babam ilgilenmek durumunda..iyiye gider insallah her sey o iyi olsunda ben esimlede hallederim bi sekilde ama kv dem de gelir eminim o da gunlerdir ariyor sagolsun.bakalim bi sekilde duzene koyulacak herhalee
Ne guzel kardesi olmasi..benim ne yazik ki bi kardesim yok gozum arkada kalmasin ama annemin kardesleri var cok sukur..yaslari ileride ama gunlerdir donusumlu kaliyorlar hastanede..her sey bizim icinmis 2ay kala yasamak cok uzuyor.dogmamis cocugumun ne gunahi var diyorum doya doya sevincimi yasayamayacagim belki ama huzursuzluguda bir kenara birakmaliyim..bu da benim sınavim..uzak degil düzce..3.5 saat..agustosun 5inden sonra falan donerim artik..

Kizlar butun gun yattim. Bebegin giysiler utulenmeyi bekliyor benim canim istemiyor. Sifonyer benek ici bosaltilacak onu da canim istemiyor. Nereye kadar bu tembellik. Bir taraftan dinlendim iyi oldu ama geceleri uyuyamiyorum bu defa.
Hep yatrim diye midir nedir bebis te cok az hareket etti bugun. Of canlarim sıkıldı. Daha alinacak seyler de var mesela hediyelik ve bebek sekeri bakmadim hic.

Canim cok sukur annen hayatta. Kendine yuklenme. Birkacgun daha kalip annen ile ilgilen. Sonra da evine dönersin. Bebegin ile ilgilenirsin. Hersey insan başına. Zamanla fizik tedavi ile de annen duzelir inşallah. Bol bol sabir diliyorum sana.

Sagol canim oyle yapmak zorundayim..elden baska bir sey gelmiyor..zamanla duzenee girecek her sey..

Sorma benim de doktora tezi beni bekliyor. Bu kadar bos zamanim varken, aksama kadar yattigim icin cok pisman olacagimi biliyorum ama elim hic varmiyo sana da kolayliklar. Biz galiba yumurta kapiya gelmeden bir sey yapamayanlardaniz

yok ya ben kızmadım da öyle sohbet olsun diye söylenmiş bişey olduğu belli, ama şimdi arkadaş erken doğum yaptı ya bugün herkes farklı bir güne uyandı sanki , hızlanmamız lazım , çünkü günden güne ağırlaştıkça insan seriyor kendini

Ya aslinda surekli e bebek, hepsiburada vs.deyim ama hep bir kafam karisiyo aman sonra alirim diyip birakiyorum. Neyse simdi gaza geldim. Reflu yatagi, emzirme yastigi. Bir kac zibin, corap filan aldim. Hm de filan cok begendigim seyler var, almak istedigim ama bedene hala karar veremiyorum. Kendime cizgili gecelik almistim, ayni ton ve desende bebek pijamasi buldum. Hastanede giydirmek icin kucuk alsam hemen kuculecek, buyuk alsam fotolarda kotu cikar, bu yuzden alamiyorum aslinda. Erteleyip duruyorum. Yoksa haklisiniz, yikayip hazirlamak lazim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…