Ben çok kahve tüketiyordum hamilelikten önce ve sigara da içiyordum, ikisini de hemen kestim ama bir zaman sonra şiddetli baş agrılarım oldu, biraz araştırdım bırakmak sebep olur gibi bir yazı okudum, doktora da sordum 2 fincana kadar içebilirsin demişti

evet benim bebişin yün yorganı var fakat 1.5 yaşında fln kullanmaya başlar , evler sıcak zaten, ince pikeler yeterli olur, terletmekte iyi değil

Kızlar ben 168 boyundayım şuan 74 kiloyum hamile bedeni olarak 42 yim. Dependi büyük boy mu alayım orta boy mu? Acil

Peki sevgili anneler, aldiginiz camasir deterjanlarindan memnun kaldiniz mi? Gerci lekesiz seyler yikadiniz muhtemelen ama hangi deterjanlari oneriyosunuz? Muhendisinoglu nun gonderilerine bakiyorum ama yine kararsiz kaldim.
Ben roxy dalan aldim. Memnunum kiz8mda da onu kullanmistim. Bebek programinda yikadim programi kisaltip da. Cok cok az yumusatici koydum. Gayet yumusak ciktilar. Normal vernel yumusaticidan koydum. Dogumdan sonra yumusatici koymadan roxy e devam edecegim.

Öyle..burada muaynne oldugum doktor dedi..karnindaki de senin bakimina muhtac sende bir annesin..ayakta durmakta zorundayim ilk gun ki gibi hayat bitti gozuyle bakmiyorum artik..yasanmasi gerekiyormus diyorum Allahtan umut kesilmez tabiki..yasamaya devam edecegiz..cok sagol ❤

Kızlar ben 168 boyundayım şuan 74 kiloyum hamile bedeni olarak 42 yim. Dependi büyük boy mu alayım orta boy mu? Acil
Migtosta indirimde 25 TL almak isteyen varsa. Orta boy aldım inşallah olur doktorum gece pedi işini görür demişti ama ben tedbir amaçlı daha rahat olur diye dependde aldım

evet benim bebişin yün yorganı var fakat 1.5 yaşında fln kullanmaya başlar , evler sıcak zaten, ince pikeler yeterli olur, terletmekte iyi değil
Ben de elyaf bebek yorganı aldım ama hiç emin değilim ne zaman kullanırım bilmiyorum. Bir de yüzde yüzde pamuk bebek pikesi bulamadım ben.

Evet şuan en uygun Migros’ta depend benim hangisini almam gerekir 156 boy 54 kilo
bide bazıları ped gibi bazıları külot gibi. Külot gibi olanlar büyük beden için mi

Kızlar bende bugün en büyük gece boyu orkit aldım. Bez gibi kocaman birde koroplastin büyük boy kilitli poşet aldim çocuğumun kıyafetlerini utuledikten sonra set set koyucam o posetlere hem disardan bakan anlasın hemde posetin icinde steril olur ve dağılmaz panikle. Artık umuyorum ki eksiğimiz kalmamıştır gerçi tacım flanda yok yani

Orta boy için üst sınır 42 canım . Kalıpları küçük diye duymuştum ben büyük boy aldım boy ve kilomuz aynı neredeyse

Ben de çayı hiç kısamıyorum maalesef. Kahveye normalde de aşırı düşkünlüğüm yoktu sadece şu son zamanlar istiyor canım ama tam bir çay tiryakisiyim. İlk zamanlar bulantıdan çok içemedim de Allahtan uzun süredir Normal şekilde içmeye devam ediyorum valla. Çok açık da içemiyorum günde 2 bardak falan da değil gayet canım ne zaman isterse içiyorum yoksa yeme içmeye dadanıyorum daha fena oluyor
Türk kahvesi günde 2 fincan içen arkadaşım vardı her gün genelde içmeye devam ediyorlar sevenler.

Migtosta indirimde 25 TL almak isteyen varsa. Orta boy aldım inşallah olur doktorum gece pedi işini görür demişti ama ben tedbir amaçlı daha rahat olur diye dependde aldım

Kızlar ben araştırırken 36 beden bile olsanız büyük boy alın diğeri küçük kalıp yazıyordu her yerde. Ben de zaten kilolu olduğum için emin olamadım ve garanti olsun diye ebebek’ten lohusa pedi diye satılan ürünü aldım. Yorumlar güzeldi hem de 13 TL depend e göre uygun fiyatlı.

Kızlar rahim ağzı 28mm çıktı
Doktor 2 hafta önce de bol bol yat demişti başı aşağıda çünkü
Şimdi de ihtiyaç dışında kalkma ve yat dedi
Progestan fitil verdi
Kızım şaşırttı beni.. inşallah vaktiyle gelir hepimiz birbirimize dua edelim

Kilosu 1.900gr o normal çok şükür
Annem geldi gelecek diye hastane çantam hala hazır değil artık hazırlamam gerek

Kendimden başımı alamadım daha. İnsan daha çok zaman var diyor ama erkendoğuran arkadaş her an her şeyin olabileceğini hatırlattı.
İlk değil galiba :) çok zorlanmazsın eminim tecrübe başka bişey çünkü :) hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de gerisi hiç önemli değil herşey hallediliyor

Beni de bi yusuf yusuf basmadı değil yani düşündüm de herşey var ama hiçbişey düzenli değil bugun bende ped ve kese işini ayarlayıp akşam ütümü yapıp kapatıyorum inşallah
Canım sen bu depend den aldinmi veya almayı düşünüyor musun bende kiloluyum bayaa bı ama dependin büyük boyu 50 bedenide kapsamis 120 kiloya kadar yazmış bilmiyorum benim için kullanışlı olurmu sen ne düşünüyorsun bu konuda

Ben hic o işe girmedim çünkü zayıf insanlar bile büyük boy alıyordu. Hep kalıp küçük olmasından yakınmış herkes. Hic kafamı bulandirmadan bugün orkit 4 numara gece boyu aldım, oluk oluk bi kanama yok yoğun adet kanamasi gibi oluyormuş en fazla. O yüzden bu orkit bizi gayet güzel iadere eder. Depend biz kilolar için risk benim fikrim.

Hadi yaaa ben pek yorum arastitmadim da yeğenim yeni doğan hemsiresi hasta bezi al hala deyince gözüm korktu yoksa bende ped işimi görür saniyodum. Belkide kişiden kişiye değişecek bı durum neyse bakcaz artık bı yolun u bulicaz

Yani benim adet olurken bile cok kanamam olmadığı için orkit isimi görür diye düşünüyorum, he olduda oluk oluk mu oldu o zaman hasta bezi aldırırım hastanede zaten hastabezi olur tedarik edilir olmasa hastane kantinleri eczaneler hasta bezi dolu.

Ben erken dogum yaptığım için çantam tam hazır değildi gerçi sadece kilot bez almamıştım ped falanda yoktu apar topar oldu. Bana hasta bezi gibi birşey koydular kaydida mi oldu bilmiyorum ama güzelim pijamam kan olmuştu çok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…