Peki sevgili anneler, aldiginiz camasir deterjanlarindan memnun kaldiniz mi? Gerci lekesiz seyler yikadiniz muhtemelen ama hangi deterjanlari oneriyosunuz? Muhendisinoglu nun gonderilerine bakiyorum ama yine kararsiz kaldim.
Ben roxy sabun tozu kullandım ama çift durulama ile. Bir de bizim sular aşırı kireçli green clean bebek yumuşatıcısı aldım onu da kullandım. Bi sıkıntı yaşamadım ama roxy sanki koyu renkleri ağartacak gibi, koyu renkliler için sıvı deterjan da alıcam sonra

Kızlar bugün başka bi hastaneye muayeneye gittim kaydım olsun die devlet hastanesi dr bebegimin 2 hafta önden gittiğini söyledi şuan 32yim ultarsonda 34+4 gözüktü kilosuda 2.5 cikti iki gün önce başka bi hastanede muayene olmuştum orda 1950 gr haftasıyla uyumlu demişti iki günde ölçüler nasıl farklı çıkar

Canım devlet hastanelerindeki cihazlar çok yeni olmadığı için yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum. 2 günde bu denli fark mümkün değil bence

Muhtemelen kaymıştır yoksa epey kalin bisey o

Peki sevgili anneler, aldiginiz camasir deterjanlarindan memnun kaldiniz mi? Gerci lekesiz seyler yikadiniz muhtemelen ama hangi deterjanlari oneriyosunuz? Muhendisinoglu nun gonderilerine bakiyorum ama yine kararsiz kaldim.
Ben yuzde yuz organik oldugu icin minoris baby aldım. Üstelik türk malı. Ve ekstra yumuşatıcıya gerek kalmıyor. Ilerde lekelenince çıkarma gücünü bilmiyorum ama ona ait ve kendime ait hastanede giyeceğim herşeyi minorisle yıkadım. Konsantre cok cok az kullanıyorsun iyi bi indirimle aldım normal detarjanlara göre indirimsiz hali pahaliyfi

hangisinin ölçümü bunlar canım ?
benim kızım da da devlet de ultrasonda dogum kilosundan az çıkmıştı özeldekinin hemen hemen aynısıydı

Benim normalde hep 5 gün önden gidiyordu, bir önceki kontrolünde doktorun ekranında bir problem vardı ve başka bir doktorun odasında baktı günüyle uyumlu çıktı, 2 hafta sonra kendi ultrasonunda yine 5 gün önde çıktı hemen sordum bende makinadan makinada fark ediyor mu böyle diye, evet olabilir dedi

Çayı ben de abarttım bu aralar. Bir ara sürekli kahve istemiştim şimdi de çay istiyorum neden bilmiyorum. Aslında her içtiğimiz çay kahvenin yanında bir büyük bardak su içmeliymişiz ki dehidrasyon yapmasın, ödem yapmasın.

Ya benim de 1 hafta ileri olan olcum 3 gun sonra 1 hafta geri cikiyor ( haftada 2 kere kontrole gidiyorum) milimetrik hesaplamalar bunlar. Dr cizgiyi azicik kacirsa 1 hafta farkediyo. Son 3 ayda 3 haftaya kadar sapmalar normal kabul ediliyormus. Hele kilo konusu tam bir surpriz aslinda. O cihazlar kilo olcemiyor, sadece kafa, karin ve femur olcumune gore tahminde bulunuyor. Cok kafaniza takmayin. Hani hep ileride veya hep geride cikiyorsa o zaman anlamli bir sonuc cikarilabilir. Duzenli gittigin doktor bence daha iyi yapiyodur takibi.

hangisinin ölçümü bunlar canım ?
benim kızım da da devlet de ultrasonda dogum kilosundan az çıkmıştı özeldekinin hemen hemen aynısıydı
İkiside devlet hastanesi canim kontrole gittigim hastanede doğum olmuyo die araştırma hastanesine kayıt olsun die muayeneye gitmistim bugün oyle cikti

Bende öyle düşündüm ama iki hafta fark gösteriyo

Haklisin dr yanlış ölçmüş olabilir bidaki gittigimde öğrenicem artik devamlı gittigim dr u degistirdim bu başka hastanede dr a gittim yine devlet ama anlamadım gitti

Ben de sürekli devlete gidiyorum kendi doktoruma gittiğim zaman haftasıyla uyumlu çıkıyor ama acilde falan bakıldığında ya ileri ya geri çıkıyor bence cihazlardan kaynaklı tekrar kendi gittiğin yere gidip bi kontrol ettir derim

Oraya devam edemicem malesef burdaki dr iki hafta sora çağırdı ozaman öğrenicem artik

Oraya devam edemicem malesef burdaki dr iki hafta sora çağırdı ozaman öğrenicem artik

İki hafta çok uzun zaman değil inşallah çabucak geçer öğrenirsin ne olduğunu doktor konusunda ben de ortada kaldım doktorum araştırma hastanesine eğitim görmeye geçmiş 6 ay yokmuş şoka girdim doğum için başka kimseyi de düşünmemiştim ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…