Hastane ortamında yapılması gerekenler bittiğinde taburcu edilmesi çok doğal. Inş bundan sonrasında güzel gelişmeler olur
İnşallah inşallahta bizim iş yerindeki abi iyileşmeden göndermediler eve tabi özel hastane olmasındanda kaynaklıydı bence

Selam hayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız ben bu gün kızımdan kalanları bazanın altından çıkardım neler alınacak bakıyım diye park beşiğin uyku setini, iki tane hastane çıkışı bir tane mevlit takımı 7 8 tane tulum 15 tane çıtçıtlı badi beş tane penye battaniye iki örgü battaniye ayaklı tulumlar ağız mendilleri kundakları var bir takım yeni hastane çıkışı almıştım bir takım daha alıyım diyorum nevresim takımı alıcam kendim içinde lohusa pijaması alıcam bir takım var sabahlığımda var birde bizde yeni doğum yapınca giyinirler lizöz diyorlar yeleğin biraz daha düşük kollusu oda var başka neler alıcam bilmiyorum unıtmuşum 5 yılda bunları bi yıkıyım ütülüyüm ona göre eksik kalanları alıcam artık aslında ilk bir ayda çok çabuk kilo alıyorlar nasıl büyüdükleri anlaşılmıyor ben kızımda da oğullarımda da yeni doğan için aldıklarımı çok fazla giydirememiştim ufak gelmişlerdi o yüzden fazla almamak lazım 0-3 ay olanları daha başka ne alsam çok kararsızım

Ya ben doktoruma sordum gece pedi bile işini görür aşırı kanama olmuyor, adet kanamasının en yoğun hali oluyor maksimum dedi. Ama pijamaları vs batmasın çıktı, taştı derdi olmasın diye Depend almak istedim. Orta boy aldım yanlışmı almış oldum şimdi açıp bakma şansımız da yokki

Biraz kısalmış cidden. Bol bol istirahat et canım, bak bi anda 1 cme düşebilir. Allahtan riskli haftaları atlattık sayılır, bu haftalardan sonra doğan bebekler genelde risksiz oluyor tek sıkıntı küvez süreci oluyor malesef. Sen çantanı filan tedbiren hazır et ama inşallah vaktiyle gelir kuzu

Merhaba kızlar. Mgrs da depend emici külot 25e inmiş. Mutlaka alın. Doğumda çok yardımcı oluyor. İlk doğumumda çok rahatlatmıştı beni. Bugün şans eseri girdim gördüm
Ben de aldım ama beden konusunda tereddüte kaldım. 1.68 boyunda şuan yaklaşık 74 kiloyum şuan hamile bedenim 42. Orta boy aldım küçük mü olur değiştirsem mi?

Canım ben 3 tane normal doğum yaptım hepsinde de gece için olan pedlerden kullandım zaten hastane deyken hasta bezi veriyorlar ama ilk doğumdan hemen sonra bile oladar çok kanama olmuyor sonrada zaten adet kanamasının yoğun zamanı gibi oluyor sezaryen yapan arkadaşlarım o kadar bile kanama olmuyor demişler di çünkü içeriyi temizliyorlarmış sezaryen de o yüzden ben gerek duymuyorum hiç depende gece için olan pedler iş görüyor

Ben de aldım ama beden konusunda tereddüte kaldım. 1.68 boyunda şuan yaklaşık 74 kiloyum şuan hamile bedenim 42. Orta boy aldım küçük mü olur değiştirsem mi?
Küçük geleceğini sanmam ama tam arada kalmış bedenin. Yerinde olsam bende orta boy alırdım sanırım. Hem Doğumda 6-8 kilo birden gidiyor yani bedenini yine 42 olarak düşünebilirsin. o yüzden bence orta boy iyi olur sana.

Sağol canım

Böyle bir yorum okumamıştım. Gerçi hamileliklerim hep 44-46 bedende geçtiği için büyük boyunu kullandım. Şimdi de büyük aldım yine ShinSeGi

Ya yengem ve arkadaşımda görmüştüm yatağa kadar kan çıkmıştı çok aşırı değil ama pijaması vs batmıştı. Aynı şeyi yaşarım diye korktum ondan depend aldım, yoksa doktorum da senin dediklerinin aynısını dedi

Benimde ilk Doğumda suyum gelmişti. Doğumu depend küloduyla bekledim. 13 saat falan sürdü doğumum. O sırada da suyum hep aktı tabi. O yüzden ben çok memnun kalmıştım. Sadece kanama olarak düşünmeyin yani

Anladım canım belki pedlerini doğru takamamışlardır yada sırt üstü yatınca da arkaya sızdırmış olabilir dediğim gibi ben hiç yaşamadım pijamalarım batmadı yani tedbirli davranmışın inşallah çok kanaman olmaz ve aldığın dependin bedeninde tam uyar

İnşallah yaa beden konusu kafama takıldı çok

Tam adamına söyledin herşeyi kafaya takıyorum en ufak alacağım şeyi bile sürekli araştırma modundayım. Ne zaman rahat biri olacam ben yaaa
yapı meselesi sanırım canım ama gerçi düşünüyorum da bundan bir on yıl önce bende öyleydim sanırım çocuklar büyüdükçe onların sıkıntıları arttıkça başka şeyler kafaya takılmıyor inan aman salla diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…