Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah. Benim de basınç var kasıklarımda, başı da aşağıda. Yapılacak bir sürü iş var hem korkuyorum yapmaya hem de artık yapmak gerek. Ev işlerini yoluna koymadan çanta da hazırlayamadım. Annem uzakta, doğuma yakın gelecek inşallah. Eşimin ailesi dibimizde ama yok bizi konsere götür, akrabalara götür, denize götür diye diye bütün haftasonlarımızı yiyorlar, bazen sinirimden tansiyonum yükseliyor. Dolap içleri düzenlenecek perde çıkarılıp takılacak, korkuyorum kendim yapmaya, bir sürü hikaye duyuyoruz temizlik yaptım ardından doğumum başladı diye. Tamam yardım etmiyorsunuz ama gölge de etmeyin bari de eşimle işimize bakalım. Yeğenine arada hayır diyebiliyor ama annesine asla diyemiyor, 65 yaşında kadının konserde ne işi var Allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum

Çikolata mı, şeker un tuz pirinç her şey yasak, sade soda bile içemiyorum. Akşamları çıksak su içmekten başka alternatif kalmıyor eğer hakkımı kullandıysam gündüz Doktorun sınırlama getirmediği çay kahve işte sadece, onlara da ben sınırlama getiriyorum elimden geldiğince.

Kilitli poşete koyma fikrini bir videoda gördüm gerçekten çok iyi fikir, kullanılmayanları da tekrar yıkamamız gerekmez. Üzerine etiket de yapıştırmışlardı, hemşireye ilk verilecek gibi.

Ben de aldım ama beden konusunda tereddüte kaldım. 1.68 boyunda şuan yaklaşık 74 kiloyum şuan hamile bedenim 42. Orta boy aldım küçük mü olur değiştirsem mi?
Bence değiştir
Doguma kadar aynı kalsan bile büyük boy icin 75kg alt sınır koymus
Kücük olmasındansa büyük olması iyidir genişliyor cunku belliki

Kilitli poşete koyma fikrini bir videoda gördüm gerçekten çok iyi fikir, kullanılmayanları da tekrar yıkamamız gerekmez. Üzerine etiket de yapıştırmışlardı, hemşireye ilk verilecek gibi.
Ben tülden kese yaptırıyorum
Belki evinde bohcasından vs olan varsa aklında olsun benim bohcamı kaynanam sagolsun icinde etiketleriyle aldıgımız yerlerin poşetleriyle getirdigi icin hic öyle paketler vs yoktu

Belki evinde bohcasından vs olan varsa aklında olsun benim bohcamı kaynanam sagolsun icinde etiketleriyle aldıgımız yerlerin poşetleriyle getirdigi icin hic öyle paketler vs yoktu
Ben attım o tülleri Bir müddet sakladım ama yer kaplıyorlardı. Instagramda gördüm bir anne kese yaptırmıştı ama o zaman da içinde ne olduğu görünmüyor. Tül kese fikri güzelmiş.
En azından sanırım beraber almışsınız, benimki kendi kafasına göre gezip almış dolayısıyla kullanamadım, boşu boşuna pier cardin saten gecelik tüylü terlik fln, hiç giymeyeceğim şeyler almış,gecelik setinin şortu popomdan geçmedi zaten
Bebek için de yine kafasına göre bi şeyler almış. Peluş battaniye ve alt açma almış mesela, hemşire asla peluş ve yün bulundurma bebeğin yanında dedi. Duyulmamış adi bir plastikten küvet seti almış, hiç içime sinmiyor kullanmak, bana gösterdikleri sevi bebenin setiydi ama o alınmamış, çarşı pazar gezilmiş yorulunmuş ve nihayetinde o yine bildiğini okumuş.

EslemVera dün gittiğim eğitimde 36 haftalık bir kız vardı, o da annesinin gelmesini bekliyormuş çantasını hazırlamamış. Dedim ki bana 32'de hazırla diyor kime sorsam, ne bileyim işte annemi bekliyorum dedi. Kısmet bu işler canım inşallah vaktinde gelir kuzucuk. Ben de bu haftasonu eşimin ailesinin etkinlik çıkarmaları olmazsa eşimle beraber ev işlerini halledip, önümüzdeki hafta da eksiklerimi almayı ve çantaları hazırlamayı düşünüyorum. Hiç korkma canım çok şükür riskli haftaları atlattık. Benim de idrarda protein kaçağı var preeklampsi riski, doktor 36 haftayı bitirirsek küveze de gerek kalmaz dedi.
İnşallah yaa beden konusu kafama takıldı çok
canım bir tanesini denesene. Ben de büyük boy alıcam, şeker diyetinden dolayı 5 kilo verdim vermeye de devam ediyorum ama ben de en büyük boy alıp denemeyi düşünüyorum. 165 boy 80 kilom. Geçenlerde emzirme sutyeni aldım bir tane, normalde 85B kullanırım, bunu 90B aldım penye, çok rahat geldi, bir kaç tane daha alıcam. Destekli ve telli emzirme sutyeni almayın dedi hemşire, memeyi sıkmamak lazımmış. Hatta ilk zamanlar üstsüz emzirin dedi Bebek için iyiymiş, bizim içinse rahat. Başımızda kaç tane meraklı olur, geceleri belki emzirebiliriz üstsüz

Son düzenleme:
Ay teşekkür ederiz çok iyi oldu

berroshh eşin nasıl oldu sen nasılsın

E Elwing6 anneciğin inş yavaş yavaş da olsa toparlancak sen kendine dikkat et yeter Allah bişekilde güç kuvvet verir sana yardımcın olur en önemlisi eşin yanında olacak sana en büyük destekçi annenin de en büyük destekçisi gönlün rahat olsun

Mavikelebek0134 taburcu oldun mu nasılsınız iyi misiniz

O zaman çok gülemiyor insan tabi de sonra gülüyor işte, benimde öyle olmuştu, aldıgımız gibi getirmişlerdi, istenmeyen gelindim ona başlamıştım bende,

Ya benim ilk doğumumda hasta bezi al demişti arkadaşlarım ama doğum sezaryene döndükten sonra bakım odasındayken hemşire çok afedersiniz elini malum bölgeye sokup, dikiş bölgesine bastırarak rahmin toparlanması ve kanın boşalması için yarım saatte bir uygulama yaptı onun etkisi mi bilmiyorum benim bırakın hasta bezini normal pedi bile doldurmayacak kadar az kanamam oldu. O hasta bezi de aşırı rahatsız bişeydi zaten. O yüzden kişiden kişiye ve uygulamaya göre değişiyor sanırım. Boşverin ya zor durumda kalınırsa eşler hemen gider uygun olanı alır hastanelerin etrafı eczane dolu.

Ya onla değil görümcemle cıktım alısverişe bir saat icinde bi avmde girdigimiz yerden elimiz dolarak cıktık hiç uğrastırmadım ikinci dükkana bakmadım atıyorum suwene giridk ic camasırı pijamayı aldım cıktık networke girdik iki elbise denedim birini aldık cıktık vs ama bohcayı kapamasını kendi yapmıstır cunku fiyat etiketleri ve ürünlerin kendi marka poşetleriyle bildigin rulo yapıp koymus kızı daha titizdir öyle döndürmesine izin vermezdi ama bohcanın en üstünü sarmıs bi güzel ciceklerle süslemiş acınca şok olduk ailecek
Bizimkide cok fena manipüle eder insanı
Bi yorgan yapıcam senle gidelim sen begen alalım diye yola cıktık sözde kendisi begendigi seyi alıp cıktık hic icime sinmedi ama bişeyde diyemedim dedimde dinlemedi daha dogrusu
Keşke sadece parası neyse onu verseler illa almak istiyorlarsa zevkler istekler hic uyusmuyor cunku
Artık benimki bişey yaptıracagı zaman begenmediysem eşime dönüyorum direk o devreye giriyor, gecen aksam eşim uyuyordu gene istemedigim bi model bişey yapıyordu konustum anlamadı sonra sadece sustum ve sürekli sagına soluna baktım ikna etmeye calıstı hic bişey demedim anlattı anlattı sustum ve sonunda sen begenmedin diyip yarım saatte anladı sonunda istemedigimi

O zaman çok gülemiyor insan tabi de sonra gülüyor işte, benimde öyle olmuştu, aldıgımız gibi getirmişlerdi, istenmeyen gelindim ona başlamıştım bende,
Tabi cnm dumur olduk
Son dk da alınan bişeyde değildi en az bi iki hafta ellerinde kaldı o ürünler
Magazadan aldıgımızı aldıgımız gibi poşetiyle insan bi icine bakar eder ne bileyim birinin poşeti karton birinin naylon koymusta koymus hatta ic giyimden birini değiştirmiştim icinde değişim faturası bile kalmıstı ya yuh dedim
Ama dedigin gibi simdi gülebiliyorum o zaman hic komik değildi :)

Para vermek mi, ahahha. Cebinde akrep var dedikleri cinsten, para verilecekse mutlaka başında kendi olmalı, alınacak olan ya da yapılacak olan şeyin. Nişan saçımı kendim ödedim yani düşün, nikahta geldi benle kuaföre, bekledi, ödedi, gittik. 100 lirayı pahalı buldu, neymiş kuaföre nikah olduğunu söylemeyecekmişim, kuaför anladı tabi beyaz taç takılacak, sizin nikah di mi dedi. Çok almış 100 lira, ben nişanda 250 verdim deyince sustu, eşim beni almaya gelememişti şehir dışındakileri taşımaktan, kuaförden abimle çıkmıştık. Sonradan bana avucunun içinde sımsıkı tuttuğu parayı vermeye çalışıyor, gerek yok dedim, hemen geri soktu koynuna Ya hayatta bir kez olan şeyler, senin de bir tane oğlun var, niye böyle yaparsın ki. Bak işte iki yıllar geçse de unutulmuyor.

Bende tülbent içine sarmıştım kizim da, şimdide oyle düşünüyorum

Nişan ve kınada ben kendim gittim kuaföre kimseden bişey beklemedim
Ama dügünümde istanbulda bilindik bi makyöze ablalarım görümcem cümbür cemaat götürüp ordan eşimi birazcık sömürdüm
Allahtan eşlerimiz iyi anlıyorlar görüyorlar
Annen gecen gece ikna etmeye calıstı beni sen uyurken dedim istemedigim bişeye gene biliyorum o huyundan nefret ediyorum onun falan dedi mesela daha fazla sitem etmeme gerek kalmadı :)

Haksiz degilsin, yapilacak cok is var, anneler, kayinvalideler destek olamiyorlarsa en azindan golge etmemeliler ama 65 yasinda konserde ne isi var kismina katilamayacagim, biz de 65 olacagiz. Ben o yaslarda dunyayi gezmeyi planliyorum

Eşin farkındaysa çok iyi, benimki hep kırmama taraftarı. Hoş kadının da bi şey yapmaya kalkıştığı yok da. Peluş nohut battaniye almış mavi ve kenarları dantelli, eşime vermiş, hastaneden çıkarırken bebeği buna sararız demiş. Ya benim fikrimi sordunuz mu. Dantel güpür sevmem zaten, erkek bebeğe de hiç yakıştıramıyorum düşününce. Üstelik hemşire de peluş battaniyelerden uzak durun dedi. Niye kullanmıyorsun derse hemşirenin söylediğini söylerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…