Dünyayı da gez canım konsere de git ama kimseye engel olmadan, ben öyle yapmayı düşünüyorum yani. Ne işi var kısmı biraz acımasız olmuş evet, böyle bir zamanda ne işi var demeliydim, ya da gitsin kocasıyla, neden oğlu haftalardır şoförlüğünü yapıyor, bir arpa yolu kadar yol katedemedik ev işlerinde. İki gün badana yaptı eşim evlerine, bana gelince kadın tut diyorlar temizliğe, iki tane bekar görümce var habire bizi oraya götür bizi buraya götür. İki haftadır da şehir dışındaki akrabalarına git gel yapılıyor, cidden gölge etmeseler başka ihsan istemiyorum.Haksiz degilsin, yapilacak cok is var, anneler, kayinvalideler destek olamiyorlarsa en azindan golge etmemeliler ama 65 yasinda konserde ne isi var kismina katilamayacagim, biz de 65 olacagiz. Ben o yaslarda dunyayi gezmeyi planliyorum
Kilitli poşete koyma fikrini bir videoda gördüm gerçekten çok iyi fikir, kullanılmayanları da tekrar yıkamamız gerekmez. Üzerine etiket de yapıştırmışlardı, hemşireye ilk verilecek gibi.
Eşin farkındaysa çok iyi, benimki hep kırmama taraftarı. Hoş kadının da bi şey yapmaya kalkıştığı yok da. Peluş nohut battaniye almış mavi ve kenarları dantelli, eşime vermiş, hastaneden çıkarırken bebeği buna sararız demiş. Ya benim fikrimi sordunuz mu. Dantel güpür sevmem zaten, erkek bebeğe de hiç yakıştıramıyorum düşününce. Üstelik hemşire de peluş battaniyelerden uzak durun dedi. Niye kullanmıyorsun derse hemşirenin söylediğini söylerim artık.
Eşin farkındaysa çok iyi, benimki hep kırmama taraftarı. Hoş kadının da bi şey yapmaya kalkıştığı yok da. Peluş nohut battaniye almış mavi ve kenarları dantelli, eşime vermiş, hastaneden çıkarırken bebeği buna sararız demiş. Ya benim fikrimi sordunuz mu. Dantel güpür sevmem zaten, erkek bebeğe de hiç yakıştıramıyorum düşününce. Üstelik hemşire de peluş battaniyelerden uzak durun dedi. Niye kullanmıyorsun derse hemşirenin söylediğini söylerim artık.
Yok ben saka yapayim dedim, yoksa neyden bahsettigini anliyorum. Insanin bu zamanlarda destege cok ihtiyaci oluyor. Destek olmak bir yana, mesgul edip, kendi islerinize de mani olmuslar. Bence icine atacagina, esinle plan yap. Haftasonu sunu sunu halledicez diye. Sonra kayinvaliden bir sey isterse, bizim islerimiz var dersiniz. Muhtemelen kotu niyetle de yapmiyorlardir. Benim kayinvalidemler mersinde yasiyor, annemler yazlari balikesir burhaniyedeler. Dediler ki, bu yaz sizinkileri ziyaret etmek istiyoruz. Bizimkiler de ok dedi. Tarih: agustos basi: ben 34 haftalik hamileykenDünyayı da gez canım konsere de git ama kimseye engel olmadan, ben öyle yapmayı düşünüyorum yani. Ne işi var kısmı biraz acımasız olmuş evet, böyle bir zamanda ne işi var demeliydim, ya da gitsin kocasıyla, neden oğlu haftalardır şoförlüğünü yapıyor, bir arpa yolu kadar yol katedemedik ev işlerinde. İki gün badana yaptı eşim evlerine, bana gelince kadın tut diyorlar temizliğe, iki tane bekar görümce var habire bizi oraya götür bizi buraya götür. İki haftadır da şehir dışındaki akrabalarına git gel yapılıyor, cidden gölge etmeseler başka ihsan istemiyorum.
Nasıl yani sade soda içilebiliyor günde 2 tane neden yasak koydun, birde soğuk içecek olarak ayran ,cacık içebilirsin ferah ferahÇikolata mı, şeker un tuz pirinç her şey yasak, sade soda bile içemiyorum. Akşamları çıksak su içmekten başka alternatif kalmıyor eğer hakkımı kullandıysam gündüzDoktorun sınırlama getirmediği çay kahve işte sadece, onlara da ben sınırlama getiriyorum elimden geldiğince.
Ay yok ben eşimi her bir olayda işliyorum ondan farkındaEşin farkındaysa çok iyi, benimki hep kırmama taraftarı. Hoş kadının da bi şey yapmaya kalkıştığı yok da. Peluş nohut battaniye almış mavi ve kenarları dantelli, eşime vermiş, hastaneden çıkarırken bebeği buna sararız demiş. Ya benim fikrimi sordunuz mu. Dantel güpür sevmem zaten, erkek bebeğe de hiç yakıştıramıyorum düşününce. Üstelik hemşire de peluş battaniyelerden uzak durun dedi. Niye kullanmıyorsun derse hemşirenin söylediğini söylerim artık.
ben ne yapacağım ozaman , kocaman gece pedlerinden alayım tamam , ama bir arkadaş demiş doğumu beklerken sürekli suyum geliyordu sadece kanamayı düşünmeyin dedi, bende depend almak istiyorum orta boy kocaman gelirse yine akacak ben kullanamayacakmıyımİnşallah yaa beden konusu kafama takıldı çok
İnsanlar çok garip, yerinde olsam eşimle konuşur, organize olma konusunda sorumlulukları hatırlatırdım, her haftasonuna iş koy, vakti kalırsa tabi ailesiyle de ilgilensin ama sen kendi kendine kalkışma sakın bazı şeylerin telafisi yok,Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah. Benim de basınç var kasıklarımda, başı da aşağıda. Yapılacak bir sürü iş var hem korkuyorum yapmaya hem de artık yapmak gerek. Ev işlerini yoluna koymadan çanta da hazırlayamadım. Annem uzakta, doğuma yakın gelecek inşallah. Eşimin ailesi dibimizde ama yok bizi konsere götür, akrabalara götür, denize götür diye diye bütün haftasonlarımızı yiyorlar, bazen sinirimden tansiyonum yükseliyor. Dolap içleri düzenlenecek perde çıkarılıp takılacak, korkuyorum kendim yapmaya, bir sürü hikaye duyuyoruz temizlik yaptım ardından doğumum başladı diye. Tamam yardım etmiyorsunuz ama gölge de etmeyin bari de eşimle işimize bakalım. Yeğenine arada hayır diyebiliyor ama annesine asla diyemiyor, 65 yaşında kadının konserde ne işi var Allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum
50-90kg arası orta boy diye arkadas fotograf koymus zaten kocaman gelmezben ne yapacağım ozaman , kocaman gece pedlerinden alayım tamam , ama bir arkadaş demiş doğumu beklerken sürekli suyum geliyordu sadece kanamayı düşünmeyin dedi, bende depend almak istiyorum orta boy kocaman gelirse yine akacak ben kullanamayacakmıyım
ayy iyi hatırlattın ya kilitli poşeti düşünüyordum tam üstüne etiket iyi fikir fln diyeBen tülden kese yaptırıyorum
Belki evinde bohcasından vs olan varsa aklında olsun benim bohcamı kaynanam sagolsun icinde etiketleriyle aldıgımız yerlerin poşetleriyle getirdigi icin hic öyle paketler vs yoktu
50-90kg arası orta boy diye arkadas fotograf koymus zaten kocaman gelmez
ben 1 tane alayımm bakayım hastane için en azından50-90kg arası orta boy diye arkadas fotograf koymus zaten kocaman gelmez
Eve gelince koltuğa uzanıp kalıyor. Haftasonu şu iş var bu iş var deyince de haftaiçi yapalım diyor. İnan alışverişe bile zorla götürdüm, ki tek kuruş harcamadı daha bebeği için. Harcadıysa da ne bileyim o ay kredi kartını ödeyemedi ben ödedim. Bütün sene çalıştım şimdi izindeyim, tabi ev yoldan çıkmış. Bebeğe para lazım olacak her istediğimi alabileyim diye ek olarak bir yerde bir gün daha çalıştım hamile halimle her hafta, sonra ne oldu, nasılsa limelemon'un parası var temizliğe kadın tutsun. Ya ben evimin mahremini açmak istemiyorum kimseye, elimiz ayağımız tutuyor şükür, benim dolaplarımın içini elalem mi düzenleyecek.İnsanlar çok garip, yerinde olsam eşimle konuşur, organize olma konusunda sorumlulukları hatırlatırdım, her haftasonuna iş koy, vakti kalırsa tabi ailesiyle de ilgilensin ama sen kendi kendine kalkışma sakın bazı şeylerin telafisi yok,
evet evet farkında olmasalar tam sıkıntı , neyseki garip konu ve söylemlere eşim benden önce tepki veriyorNişan ve kınada ben kendim gittim kuaföre kimseden bişey beklemedim
Ama dügünümde istanbulda bilindik bi makyöze ablalarım görümcem cümbür cemaat götürüp ordan eşimi birazcık sömürdüm
Allahtan eşlerimiz iyi anlıyorlar görüyorlar
Annen gecen gece ikna etmeye calıstı beni sen uyurken dedim istemedigim bişeye gene biliyorum o huyundan nefret ediyorum onun falan dedi mesela daha fazla sitem etmeme gerek kalmadı :)
evet evet farkında olmasalar tam sıkıntı , neyseki garip konu ve söylemlere eşim benden önce tepki veriyorNişan ve kınada ben kendim gittim kuaföre kimseden bişey beklemedim
Ama dügünümde istanbulda bilindik bi makyöze ablalarım görümcem cümbür cemaat götürüp ordan eşimi birazcık sömürdüm
Allahtan eşlerimiz iyi anlıyorlar görüyorlar
Annen gecen gece ikna etmeye calıstı beni sen uyurken dedim istemedigim bişeye gene biliyorum o huyundan nefret ediyorum onun falan dedi mesela daha fazla sitem etmeme gerek kalmadı :)
Evet cok sık oluyor kenarlarına pembe kumaş gecmişler bideayy iyi hatırlattın ya kilitli poşeti düşünüyordum tam üstüne etiket iyi fikir fln diye
anneme tül kese yaptırayım birkaç ay önce düşünmüştüm aklımdan çıktı, annem çok hamarattır hala modacılarda gelinlik abiye fln işler , benim kına keselerimi fln annem yapmıştı
hemen tül ayarlamam lazım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum banada mantıklı geldiKilitli poşete koyma fikrini bir videoda gördüm gerçekten çok iyi fikir, kullanılmayanları da tekrar yıkamamız gerekmez. Üzerine etiket de yapıştırmışlardı, hemşireye ilk verilecek gibi.
Ya ben aldım ama ablam depend ne onu bile bilmiyorben 1 tane alayımm bakayım hastane için en azından
evet evet farkında olmasalar tam sıkıntı , neyseki garip konu ve söylemlere eşim benden önce tepki veriyor
kayınvalidemde senin kaynanaya ihtiyacın yok eşin var deyip gülüyor halbuki aynı fikirdeyiz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?