Nasıl yani sade soda içilebiliyor günde 2 tane neden yasak koydun, birde soğuk içecek olarak ayran ,cacık içebilirsin ferah ferah
Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah. Benim de basınç var kasıklarımda, başı da aşağıda. Yapılacak bir sürü iş var hem korkuyorum yapmaya hem de artık yapmak gerek. Ev işlerini yoluna koymadan çanta da hazırlayamadım. Annem uzakta, doğuma yakın gelecek inşallah. Eşimin ailesi dibimizde ama yok bizi konsere götür, akrabalara götür, denize götür diye diye bütün haftasonlarımızı yiyorlar, bazen sinirimden tansiyonum yükseliyor. Dolap içleri düzenlenecek perde çıkarılıp takılacak, korkuyorum kendim yapmaya, bir sürü hikaye duyuyoruz temizlik yaptım ardından doğumum başladı diye. Tamam yardım etmiyorsunuz ama gölge de etmeyin bari de eşimle işimize bakalım. Yeğenine arada hayır diyebiliyor ama annesine asla diyemiyor, 65 yaşında kadının konserde ne işi var Allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum
ben takım takım ütüleyip kilitli poşetlere koydum gerçekten çok derli toplu ve düzgün oldu. kendi geceliklerimi de o şekilde yaptım .Bende öyle yapmayı düşünüyorum banada mantıklı geldi
Tamam canım süper benimde carsamba randevum var doktora sorarım diyordum. Gerci o bana 5bin dedi sezaryen için 4binde normal doğum için. Ama merak ettiğim bu ücret sadece kendine mi yoksa hastane masrafları dahil mi? Yani ben ekstra seçtiğim odanın parasını ödemek zorunda mi kalıcam. Yoksa bu fiyata doktor ve hastane masraflari standart oda fiyatımı dâhil merak ediyorum
Bende o mantıkla aldım canım gerçekten temiz düzenli ve paket paket hoş dururben takım takım ütüleyip kilitli poşetlere koydum gerçekten çok derli toplu ve düzgün oldu. kendi geceliklerimi de o şekilde yaptım .
Benim dısardan doktora muayne olan bikaç arkadasım doktora ayrı hastaneye ayrı ödedilerTamam canım süper benimde carsamba randevum var doktora sorarım diyordum. Gerci o bana 5bin dedi sezaryen için 4binde normal doğum için. Ama merak ettiğim bu ücret sadece kendine mi yoksa hastane masrafları dahil mi? Yani ben ekstra seçtiğim odanın parasını ödemek zorunda mi kalıcam. Yoksa bu fiyata doktor ve hastane masraflari standart oda fiyatımı dâhil merak ediyorum
Benimkide yorgunluktan koltuğa uzanıp kalıyor. hem işi çok yoğuni he bizim bebek odası boyası, mobilyalar , alınacaklar vs kafasını şişirdim öncelik bana ait, ailesi için ekstradan koşturup yorulacaksa bu süreçte buna yapacak bişeyim yok.Eve gelince koltuğa uzanıp kalıyor. Haftasonu şu iş var bu iş var deyince de haftaiçi yapalım diyor. İnan alışverişe bile zorla götürdüm, ki tek kuruş harcamadı daha bebeği için. Harcadıysa da ne bileyim o ay kredi kartını ödeyemedi ben ödedim. Bütün sene çalıştım şimdi izindeyim, tabi ev yoldan çıkmış. Bebeğe para lazım olacak her istediğimi alabileyim diye ek olarak bir yerde bir gün daha çalıştım hamile halimle her hafta, sonra ne oldu, nasılsa limelemon'un parası var temizliğe kadın tutsun. Ya ben evimin mahremini açmak istemiyorum kimseye, elimiz ayağımız tutuyor şükür, benim dolaplarımın içini elalem mi düzenleyecek.
Çok dert yandım bugün affedin kızlar. Bu konser ve deniz meselesi bu hafta bardağı taşırdı çok doldum. Bu arada depend meselesini kafana takma, ben bir paket alıp deniycem şimdiden. Bir arkadaşımın kardeşi üniversite sınavına giderken almış denemiş, altına çişini yapmış öncesinden hatta sızdırır mı diye, iyi yöntem bence, denemeyi düşünüyorum aklım rahat olur. Ben en büyük boy alıcam kilom 80. Gece pedi de alıcam tabi. Bir de aklınızda bulunsun sezeryan olursa düşük bel çamaşır giyilmiyor tabi biliyorsunuzdur, bir anneye doktoru hamile külodu önermiş doğumdan sonraya. Ben hamileliğimde kullanmadım ama doğum sonrası için bir kaç tane alıcam.
Ay umarım öyledir, yoksa oldukça pahalıya gelir yaniBenim dısardan doktora muayne olan bikaç arkadasım doktora ayrı hastaneye ayrı ödediler
Ama seninkinin centrala anlasması var o yüzden total rakam olabilir
Bakma gene central ın dogum fiyatları baya baya uygunAy umarım öyledir, yoksa oldukça pahalıya gelir yani
Eşim isyanlarda her aldığımızı değiştiriyoruz diyeBence değiştir
Doguma kadar aynı kalsan bile büyük boy icin 75kg alt sınır koymus
Kücük olmasındansa büyük olması iyidir genişliyor cunku belliki
ay konuşma , derdini anlatma konusunda aynıyız bence, ama bu evlenmeden öncede böyleydi ikili iletişim konusunda kendime güveniyorum. Her konuda anlaşmak zorunda değiliz fakat , genel ve temel konularda beni anlamayıp umursamazsa ,2.3.plana atar iş amacından saparsa hemen uysal kedi gider kaplana dönüşürüm. Evlilik kurumuna herkes saygı gösterecek arkadaş zaten feministim kızdırmasınlar beniAy yok ben eşimi her bir olayda işliyorum ondan farkında
Birincisi annesiyle yaşadığımız en kücük bir laf sokmasını bile anlatıyorum ama tabi bak annen bana ne dedi diye değil gecen konusurken böyle dedi cok kırıldım veya üzüldüm vs gibi
İkincisi de olaki ailesini savunmaya gecer onlara uyar vs benim istemedigim bişeyi bana yaptırmaya calısırsa sen evlenerek kendi aileni kurdun farkındamısın evet annen ablan onlar tabiki onlarda geniş ailen ama sorumlu oldugun asıl kişi asıl ev önceliğin biziz vs diye dürtüyorum
Yüz kerede olsa benzer konusmaları yaptım her olaydada yapıyorum eşimde cunku kıramıyor kırmak istemiyordu basta
Aksamları kaynanam arar bi anda 8de napıyorsunuz geliyorum der 8.15te bizdedir ilk evlendik haftanın üc günü en az böyle bizdeydi ya ben müsaitmiyim belki don paça yatıyorum belki halim yok belki evim pis belki kocamla sevişiyorum vs vs düşünen yok eşimede bunu bak artık annen bu saatte aradıgında acmayacagım haberin olsun diyip haftada bire kadar düşürdüm baskın seklinde gelmelerini
Ama alıncaklarda benimkide ne ucuzsa ona yöneliyor malesef perde almıs stor çocuğun odasına bize sormadan bizim cam boyumuzu bilmeden nasıl bişey istiyoruz bilmeden gitmiş dümdüz stor almıs bide kısacık oldu tabi mecbur iadeye gitti
Bi dünya cicili bicili model var veya bi sor bize bi konus dimi
Dün internette bayağa yorumlara baktım benim bedenimde olanlar genelde büyük boy almış. İmkan bulursam salı günü büyük boyla değiştiricem.EslemVera dün gittiğim eğitimde 36 haftalık bir kız vardı, o da annesinin gelmesini bekliyormuş çantasını hazırlamamış. Dedim ki bana 32'de hazırla diyor kime sorsam, ne bileyim işte annemi bekliyorum dedi. Kısmet bu işler canım inşallah vaktinde gelir kuzucuk. Ben de bu haftasonu eşimin ailesinin etkinlik çıkarmaları olmazsa eşimle beraber ev işlerini halledip, önümüzdeki hafta da eksiklerimi almayı ve çantaları hazırlamayı düşünüyorum. Hiç korkma canım çok şükür riskli haftaları atlattık. Benim de idrarda protein kaçağı var preeklampsi riski, doktor 36 haftayı bitirirsek küveze de gerek kalmaz dedi.
canım bir tanesini denesene. Ben de büyük boy alıcam, şeker diyetinden dolayı 5 kilo verdim vermeye de devam ediyorum ama ben de en büyük boy alıp denemeyi düşünüyorum. 165 boy 80 kilom. Geçenlerde emzirme sutyeni aldım bir tane, normalde 85B kullanırım, bunu 90B aldım penye, çok rahat geldi, bir kaç tane daha alıcam. Destekli ve telli emzirme sutyeni almayın dedi hemşire, memeyi sıkmamak lazımmış. Hatta ilk zamanlar üstsüz emzirin dediBebek için iyiymiş, bizim içinse rahat. Başımızda kaç tane meraklı olur, geceleri belki emzirebiliriz üstsüz
Aaa bak tülbentte şık durur valizde ama sonra ki pisler icin yanına bi poşet vs al kirlenmesinler yok yere :)
Hiç kırmak istemiyor işte ailesini, İnan sadece anne babası olsa takmicam ama iki görümce sanki onun çocuğu, bu kadar da yüklenilmez ki bir insana. Öyle zırt pırt gelen olmaz bize de, bir ara eşim çağırıyordu ikide bir, ben de rahatsız oldum bütün gün çalışıyorum ayaklarımı uzatmam lazım akşamları, bir de konuşacak bir şey de olmuyor ki, herkes bön bön tv'ye bakıyorAy yok ben eşimi her bir olayda işliyorum ondan farkında
Birincisi annesiyle yaşadığımız en kücük bir laf sokmasını bile anlatıyorum ama tabi bak annen bana ne dedi diye değil gecen konusurken böyle dedi cok kırıldım veya üzüldüm vs gibi
İkincisi de olaki ailesini savunmaya gecer onlara uyar vs benim istemedigim bişeyi bana yaptırmaya calısırsa sen evlenerek kendi aileni kurdun farkındamısın evet annen ablan onlar tabiki onlarda geniş ailen ama sorumlu oldugun asıl kişi asıl ev önceliğin biziz vs diye dürtüyorum
Yüz kerede olsa benzer konusmaları yaptım her olaydada yapıyorum eşimde cunku kıramıyor kırmak istemiyordu basta
Aksamları kaynanam arar bi anda 8de napıyorsunuz geliyorum der 8.15te bizdedir ilk evlendik haftanın üc günü en az böyle bizdeydi ya ben müsaitmiyim belki don paça yatıyorum belki halim yok belki evim pis belki kocamla sevişiyorum vs vs düşünen yok eşimede bunu bak artık annen bu saatte aradıgında acmayacagım haberin olsun diyip haftada bire kadar düşürdüm baskın seklinde gelmelerini
Ama alıncaklarda benimkide ne ucuzsa ona yöneliyor malesef perde almıs stor çocuğun odasına bize sormadan bizim cam boyumuzu bilmeden nasıl bişey istiyoruz bilmeden gitmiş dümdüz stor almıs bide kısacık oldu tabi mecbur iadeye gitti
Bi dünya cicili bicili model var veya bi sor bize bi konus dimi
Canım anladığım kadarıyla kalıpları küçük ama bayağa fazla esneyebilen bişey. Benim bedenim de olup orta boy da büyük boyda oldu yazanlar olmuş, ben tedbiren büyük boyla değiştiricem sana da orta boy olurben ne yapacağım ozaman , kocaman gece pedlerinden alayım tamam , ama bir arkadaş demiş doğumu beklerken sürekli suyum geliyordu sadece kanamayı düşünmeyin dedi, bende depend almak istiyorum orta boy kocaman gelirse yine akacak ben kullanamayacakmıyım
E ama benim dediğim mantıksa hiç uygun olmuyor ayniya geliyor doktor 5 aliyorsa hic yoksa hastane 3 alsa ki sanmiyorum bi dünya testi biseyi var. En az 8 9 bin ile çıkarım. Cok merak ettim bakalım ne der çarşamba günü sorucam mutlaka bide eşim girebiliyor mu doğuma onuda merak ediyorumBakma gene central ın dogum fiyatları baya baya uygun
Florence ve liv in fiyatları 10un üstünde
Bana da tuz yasak ya canım doktora maden suyu olayını sordum içebilirsin dedi ama daha içip test etmedimCacık her gün yapıyorum, ayran sadece evde içebiliyorum tuzsuz olması gerek çünkü, preeklampsi riskimden dolayı tuzu sıfırladık o yüzden soda da içemiyorum bolca sodyum var içinde çünkü.
Bana da tuz yasak ya canım doktora maden suyu olayını sordum içebilirsin dedi ama daha içip test etmedimCacık her gün yapıyorum, ayran sadece evde içebiliyorum tuzsuz olması gerek çünkü, preeklampsi riskimden dolayı tuzu sıfırladık o yüzden soda da içemiyorum bolca sodyum var içinde çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?