Cacık her gün yapıyorum, ayran sadece evde içebiliyorum tuzsuz olması gerek çünkü, preeklampsi riskimden dolayı tuzu sıfırladık o yüzden soda da içemiyorum bolca sodyum var içinde çünkü.
Nasıl yani sade soda içilebiliyor günde 2 tane neden yasak koydun, birde soğuk içecek olarak ayran ,cacık içebilirsin ferah ferah

Doğru diyorsun canım artık dikkatli yapmalısın işleri ben de diyorum ya beklemiyordum hiç böyle
İşler kaldı öyle doktor yat deyince ,
elbet yapılır da insan kendi yapıp bitirmek istiyor içim rahat etsin diye
Diğer faktör de can sıkıcı tabi aman dikkat et tansiyonuna falan

M Mimicikk yarın central a gidicem dogum fiyatları hakkında unutmazsam eger (notlar kısmına konusacaklarımı yazıp her defasında unuttugum icin) görüşücem yazarım sanada :)
Tamam canım süper benimde carsamba randevum var doktora sorarım diyordum. Gerci o bana 5bin dedi sezaryen için 4binde normal doğum için. Ama merak ettiğim bu ücret sadece kendine mi yoksa hastane masrafları dahil mi? Yani ben ekstra seçtiğim odanın parasını ödemek zorunda mi kalıcam. Yoksa bu fiyata doktor ve hastane masraflari standart oda fiyatımı dâhil merak ediyorum

Benim dısardan doktora muayne olan bikaç arkadasım doktora ayrı hastaneye ayrı ödediler
Ama seninkinin centrala anlasması var o yüzden total rakam olabilir

Benimkide koltuğa
Benimkide yorgunluktan koltuğa uzanıp kalıyor. hem işi çok yoğuni he bizim bebek odası boyası, mobilyalar , alınacaklar vs kafasını şişirdim öncelik bana ait, ailesi için ekstradan koşturup yorulacaksa bu süreçte buna yapacak bişeyim yok.
Haftaiçi işten gelince iş yürümüyor maalesef, haftasonu planlarınızı iyi yapın strese sokmasınlar sizi
ben şimdi internetten migrostan bir iki şey siparişi verdim, depend orta boy kilot olandan 1 tane aldım, denemeyede gerek yok bence aldım sonuçta hastane çantama koyup kullanırım , birde büyük ped alırım yeter bence

Benim dısardan doktora muayne olan bikaç arkadasım doktora ayrı hastaneye ayrı ödediler
Ama seninkinin centrala anlasması var o yüzden total rakam olabilir
Ay umarım öyledir, yoksa oldukça pahalıya gelir yani

Bence değiştir
Doguma kadar aynı kalsan bile büyük boy icin 75kg alt sınır koymus
Kücük olmasındansa büyük olması iyidir genişliyor cunku belliki
Eşim isyanlarda her aldığımızı değiştiriyoruz diye migros uzakta mecbur eşimle gidip değiştiricez

ay konuşma , derdini anlatma konusunda aynıyız bence, ama bu evlenmeden öncede böyleydi ikili iletişim konusunda kendime güveniyorum. Her konuda anlaşmak zorunda değiliz fakat , genel ve temel konularda beni anlamayıp umursamazsa ,2.3.plana atar iş amacından saparsa hemen uysal kedi gider kaplana dönüşürüm. Evlilik kurumuna herkes saygı gösterecek arkadaş zaten feministim kızdırmasınlar beni
neyseki benim kayınvalide çok düşünceli o konularda ben zorla çağırım gene gelmez, sadece eve temizlik için kadın geleceği zaman yardıma gelir, evlendiğimizde hiç bir akrabasını evimize almadı sadece bizim muhitte bir akrabayı çağırdı, diğerlerine gerek yok huzunuzu bozmasınlar fln dedi kendi akrabalarını tanımasıda güzel

Dün internette bayağa yorumlara baktım benim bedenimde olanlar genelde büyük boy almış. İmkan bulursam salı günü büyük boyla değiştiricem.

Aaa bak tülbentte şık durur valizde ama sonra ki pisler icin yanına bi poşet vs al kirlenmesinler yok yere :)

Kirliler icin almıştım ozaman poşet gene mutlaka koyarım. O zamanda çok düşünmüştüm acaba poşet mi tülbent mi diye acaba poşet kokar mi kıyafetler uzun bekleyince tereddüt etmiştim. Ama herkeste kilitlilerden kullanıyo oda mantikli

Hiç kırmak istemiyor işte ailesini, İnan sadece anne babası olsa takmicam ama iki görümce sanki onun çocuğu, bu kadar da yüklenilmez ki bir insana. Öyle zırt pırt gelen olmaz bize de, bir ara eşim çağırıyordu ikide bir, ben de rahatsız oldum bütün gün çalışıyorum ayaklarımı uzatmam lazım akşamları, bir de konuşacak bir şey de olmuyor ki, herkes bön bön tv'ye bakıyor Sonra bu çağırmalar da azaldı. Bi kere eşimin bi arkadaşıyla karşılaşmışlar, arkadaşı bizim evi sormuş, gel götüreyim seni demiş bizimki de. Kapı çaldı açtım, eşimi soruyorlar, dedim banyoda, buyurun siz, arkalarını dönüp gittiler

Canım anladığım kadarıyla kalıpları küçük ama bayağa fazla esneyebilen bişey. Benim bedenim de olup orta boy da büyük boyda oldu yazanlar olmuş, ben tedbiren büyük boyla değiştiricem sana da orta boy olur

Bakma gene central ın dogum fiyatları baya baya uygun
Florence ve liv in fiyatları 10un üstünde
E ama benim dediğim mantıksa hiç uygun olmuyor ayniya geliyor doktor 5 aliyorsa hic yoksa hastane 3 alsa ki sanmiyorum bi dünya testi biseyi var. En az 8 9 bin ile çıkarım. Cok merak ettim bakalım ne der çarşamba günü sorucam mutlaka bide eşim girebiliyor mu doğuma onuda merak ediyorum

Cacık her gün yapıyorum, ayran sadece evde içebiliyorum tuzsuz olması gerek çünkü, preeklampsi riskimden dolayı tuzu sıfırladık o yüzden soda da içemiyorum bolca sodyum var içinde çünkü.
Bana da tuz yasak ya canım doktora maden suyu olayını sordum içebilirsin dedi ama daha içip test etmedim

Bana da tuz yasak ya canım doktora maden suyu olayını sordum içebilirsin dedi ama daha içip test etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…