Aaa bak tülbentte şık durur valizde ama sonra ki pisler icin yanına bi poşet vs al kirlenmesinler yok yere :)

Kirliler icin almıştım ozaman poşet gene mutlaka koyarım. O zamanda çok düşünmüştüm acaba poşet mi tülbent mi diye a poşet kokar mi kıyafetler uzun bekleyince tereddüt etmiştim. Ama herkeste kilitlilerden kullanıyo oda mantikli

Bende kimseyi almadım eve misafirliğe
Bide onu yaptırsa isyan diye bagırırdım herhalde :)

Aynı şekilde bende doktor içebilirsin dediği halde denemeye henüz cesaret edemedim ben tansiyon ilacı da kullanıyorum, ilaca rağmen ara sıra 13/9u gördüm
Şuana kadar bir kere 12/8 oldu çok korktum dikkat etmeye çalışıyorum, yorulunca sıcaklayınca ve birine sinir olunca ikisi birden yükseliyor malesef. Benim ayak bileğim ödem yapıyordu izne ayrıldım dinlendim de geçti.

Bende kimseyi almadım eve misafirliğe
Bide onu yaptırsa isyan diye bagırırdım herhalde :)
Bize iki kişi söyledi gelecekler diye, o ara müsait değildik, sonra dedi durdu ben poaça yaparım çağıralım diye ama müsait olamadım bir türlü, gelecek olan kişiler ona gelip sabahtan akşama oturan kişilerdi, haftaiçi çalışıyorum haftasonu da kocam evde deyip geçiştirdim asla pişman değilim. Emri vakileri sevmemişimdir hiç.

Yuh ya

Yani bi arkadasım florence de dogurdu
6bin özel doktoruna 6binde florence e verdi
Senin doktor central ın girişindeki doktor tablosunda bile ismi var
Dedigim gibi anlasmalı olabilir
Muayne ücretide uygun cunku normal özel muaynehanelerden

Yok artık yani hadi, tutup kolundan getiriyorsun bari bir ara öncesinden, ben rahatım şehir dışındalar bir kaç defa pat diye süprizzz adı altında habersiz geldiler, eşim dedi burası İstanbul işim olur gücüm olur, öyle sürpriz falan yapmayın birde benim eşim ailesini öyle iyi tanıyor ki bazen söyler hatta, İstanbul da yaşasalardı (bize yakın) biz kesin ayrılırdık der,

Ayyyy aman uzak olsunlar o zaman. Evli insana sürpriz yapmak nedir ya nefret ederim. Benim doğumgünlerimde eşim onları eve dolduruyor sürpriz niyetine, bi şey diyemiyorum ama sadece bana çocukmuşum gibi sürpriz doğum günü fln yapma dedim.

Eve dolduruyor sürpriz niyetine sende mutluluktan havaya uçuyorsundur kesin

Senin durumun benden iyi o zaman ilaç da gerekmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…