Kizim gotur dedikleri zaman, benim riskli gebeligim var oyle yanimdan ayrilamaz dogum yaklasti ben korkuyorum de. Dogum baslarsa kocam yaninda olsun araba bize de lazim oluyor de. Hiccevde bir suru is var falan deme. Her an dogurabilirim kocam yanimda olsun demek mantikli. Badanayi da o evdeki gorumceler yapsin bir zahmet. Biz esim ile birlikte yapiyoruz
Resmen engellemye calisir gibi olmus seninkiler. Cok yorucu bu haftalar artik. Ben carsiya cikiyorum ama cok gezemiyorum artik.

Evet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadece anne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala

Senin durumun benden iyi o zaman ilaç da gerekmez inşallah.
Benim idrarda 100 mg protein çıktı, bir de çalıştığım dönem ayaklarım ve sağ ayak bileğim çok şişiyordu, evde iyiyim şimdi şükür, sıcakta gezersem yine ödem oluyor ayak bileğimde. Tek tansiyon eksik o da eksik olsun inşallah. Her gün ölçüyorum işte tansiyon şeker.

Evet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadece anne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala
Off ya ne zaman eve götürebilcekmissin kuzunu o iyi olsunda en doğru zaman olsun inşallah, diyolar mı şu zaman kuvezden çıkar diye yoksa gelişime mi bağlı. Hiç kucağına verdiler mi seni hissedip koklasa daha iyi olmaz mı çok az sürede, mümkün mu bilmiyorum tabi ama

Evet anlaşmalı inşallah dediğin gibidir ücretler zaten sen bilgi alınca az çok anlarım, inşallah bebeğin de çook iyidir güzel haberlerini bekliyorum yarın

Ayy kizlar bizim ev yol gecen hani demek ki esimin arkadasi gelir bazen 2 hafta bizde kalir. Ara ara hep bizim evde toplanilir. Ben gecer icerde yatarim. Ne yalan soyleyim, hic de rahatsiz olmuyorum. Hii anneler cat kapi gelse durum ne olur bilemiyorum. Kendi annemden yine rahatsiz olmam neyseki 2 tarafa da uzagiz. Gerci simdi cocuk olunca, keske burada olsalardi diyecegiz, eminim.

Inşallah canim senin içinde kötü olmuş bu saatten sora yeni dr bulmakta zor oluyo hayırlısı olsun insallah

Bugün ilk kez küvezin yan kapağını açıp eline dokundum. Parmağımı kavramaya çalıştı. Korkarım incitmeye ama keşke alıp ten teması yapabilsek. Ciğerleri gelişmediği için hortum ve kablolara bağlı. 10 gün sonraki gelişimine göre onlar çıkartılıp sadece küvez içinde devam edecek. O zaman kucağıma alıp emzirebilicem. Çıkış için bir tarih yok henüz ama bayram öncesi beklentim - inşaallah

İnşallah biran önce toparlanırda kavuşursunuz

oyyy kıyamaam
instagramda birkaç video görmüştüm bebekler çok küçüktü böyle 30lu haftaları görmemiş kadar küçüklerdi. o kablolarla annesinin göğsüne vermislerdi. o ağlayan bebek kuzu gibi olmustu o an geldi aklıma

Gittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrum neyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…