Inşallah canim senin içinde kötü olmuş bu saatten sora yeni dr bulmakta zor oluyo hayırlısı olsun insallah
Başka bi doktora yönlendirmesi için aradım bi doktor söyledi ama ona da randevu alamadım henüz inşallah kendisi gibi iyi birisidir pişman etmez beni

Benimde 44 cm 1865 gr kilo düşük kaldı proteine yükleniyorum bu hafta

Benim 27 haftalıkken 1 kiloydu, şimdi kaç bilmiyorum kontrole var daha. Bana o zaman demişti protein ağırlıklı beslen artık dedi, bebeğin gelişimine iyi olur dedi. Gün aşırı kahvaltıda iki yumurta yiyorum diğer günler tek. Günde 2 yada 3 bardak süt içiyorum. 1 yada 2 kase yoğurt yiyorum. Sabah akşam kalsiyum hapı kullanıyorum

olur mu öyle şey, içini buraya dökmeyeceksin de nereye dökeceksin? eminim çok zordur yerine koyuyorum kendimi ağlıyorum sonra. Allah kimseyi hastane kapılarında bekletmesin herkese sağlık sıhhat versin. ama şükür ki yaşıyor ve sağlıklı. bugünler de gececek evinizde yanıbaşında olacak güzel kuzun
bak benim eski komşum 26. haftada doğum yaptı bebek 750 gr’dı. küvez süreçlerini atlattılar şimdi gayet sağlıklı bir bebek. ne gözlerinde sorun var ne ciğerlerinde masallah. ki onun haftası çok çok düşük. riskliydi yaşaması bile. sabır

Bebeğin gelişimi de iyi gidiyorsa herşey süper hiç dert etme benim de çok şükür bebiş 2 hafta önden gidiyor. Preklemsinin en büyük sıkıntısı bebeğin gelişiminin yavaşlaması. Bu haftalara sağ salim geldik çok şükür. Ben 26-27. Haftada filan preeklampsi yüzünden bebeği alırlar diye çok korkuyordum artık rahatım. Ama dikkat etmeye devam

Ayyy kuzum benim annesini de tanıyor canım inşallah gelişimi çok hızlı olur da beklentinden de önce çıkar kuvezden. Kaç kilo doğmuştu?

Evet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadece anne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala
Canim benim bol bol su iç sık sık sağ ve daha da önemlisi moral. Pozitif olmaya çalış moralini yüksek tutmaya çalış süt giderek artacaktır. Inş çok yakında bebişin kucağında emzirirsin ❤

Az daha sabır canım hepsi yalan olacak, kocaman annesinin kuzusu bir bebiş olacak o

Sagol canim sut icmeye basladim insallah faydasi olur

Olur inşallah canım doktorların her dediğini takmamak lazım aslında, bana da 27 haftalıkken 1 kilo çıktı. Karın çevresi 25 hafta ile uyumlu çıkmıştı. Gelişme geriliği yok ama olmaya müsait dedi protein ağırlıklı beslen dedi. Ogünden beri öyle besleniyorum.

Kızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.

Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı

Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beni Niye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.

Evet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadece anne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala
Olucak insallah hem cıkıcak hastaneden hem sütün olucak bol bol su stresli günlerin bi gecsin

bu park beşiği yazlığa koyun, evinize güzel sallanabilir beşik alın. eve de ayrı park beşik almak mantıksız. ya bide ben park beşikleri sevemedim bi türlü. onun yerine evinize normal beşik alın kademeli. onda da uzunca süre yatar

Kızlar hakmar da bebek ürünleri var indirimlimi bilemedim ama aklınızda olsun ben gögüs pedi almamıstım bi ondan aldım

Eklentiler

• EACF7CA0-BDDE-473B-9B10-7E4FAAF7419B.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 53
  • D9BAD864-321A-4C48-AD8A-D964C1FF880C.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 50
  • C854C4F9-CECC-42F1-9A61-DF496BA45C60.webp
    61 KB · Görüntüleme: 50
Kasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz

Yatağımın yanına koyabileceğim bişey almak istiyorum o yüzden eni 70 cm olmalı nasıl bişey almam lazım hiç bilemedim. Ben hep park yatağa konsantre olmuştum çok da güzel bir iki model beğenmiştim birini alacaktım. Ama şimdi olay ahşap beşiğe dönünce nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorum

Bence hediyeyi yazlığa götür , kendine yenisini al madem bütçe de ayırmışsınız boşver

Kasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
Benim 2 kere kasık-bacak ağrım oldu canım adet olacakmışım gibi ama sancı gibi belirli aralıklarla gelip giden bir ağrı olmadığı sürekli bir ağrı olduğu için panik yapmadım. Ayaklarıma çorap giydim yatarken bacaklarımı pike ile sardım sabaha geçti, sanırım üşütmüşüm. Sen de üşütmüş olabilirsin veya yorgunluktan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…