- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Başka bi doktora yönlendirmesi için aradım bi doktor söyledi ama ona da randevu alamadım henüz inşallah kendisi gibi iyi birisidir pişman etmez beniInşallah canimsenin içinde kötü olmuş bu saatten sora yeni dr bulmakta zor oluyo hayırlısı olsun insallah
Benimde 44 cm 1865 gr kilo düşük kaldıproteine yükleniyorum bu hafta
olur mu öyle şey, içini buraya dökmeyeceksin de nereye dökeceksin? eminim çok zordur yerine koyuyorum kendimi ağlıyorum sonra. Allah kimseyi hastane kapılarında bekletmesin herkese sağlık sıhhat versin. ama şükür ki yaşıyor ve sağlıklı. bugünler de gececek evinizde yanıbaşında olacak güzel kuzunGittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrumneyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah
Kizlar kuzumu gordum ama kilosu biraz dusukmus moralim bozuldu ya bebege neler kilo aldirir ne yapmak lazim
Kızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Bebeğin gelişimi de iyi gidiyorsa herşey süper hiç dert etmeBenim idrarda 100 mg protein çıktı, bir de çalıştığım dönem ayaklarım ve sağ ayak bileğim çok şişiyordu, evde iyiyim şimdi şükür, sıcakta gezersem yine ödem oluyor ayak bileğimde. Tek tansiyon eksik o da eksik olsun inşallah. Her gün ölçüyorum işte tansiyon şeker.
Ayyy kuzum benim annesini de tanıyorBugün ilk kez küvezin yan kapağını açıp eline dokundum. Parmağımı kavramaya çalıştı. Korkarım incitmeye ama keşke alıp ten teması yapabilsek. Ciğerleri gelişmediği için hortum ve kablolara bağlı. 10 gün sonraki gelişimine göre onlar çıkartılıp sadece küvez içinde devam edecek. O zaman kucağıma alıp emzirebilicem. Çıkış için bir tarih yok henüz ama bayram öncesi beklentim - inşaallah
Canim benim bol bol su iç sık sık sağ ve daha da önemlisi moral. Pozitif olmaya çalış moralini yüksek tutmaya çalış süt giderek artacaktır. Inş çok yakında bebişin kucağında emzirirsin ❤Evet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadeceanne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala
Az daha sabır canım hepsi yalan olacak, kocaman annesinin kuzusu bir bebiş olacak oGittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrumneyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah
Sagol canim sut icmeye basladim insallah faydasi olurCanım protein ağırlıklı beslen, kahvaltıda gün aşırı çift yumurta ye. Süt yoğurt çok tüket gün içinde. Semizotu ye
Sagol canim sut icmeye basladim insallah faydasi olur
Olucak insallah hem cıkıcak hastaneden hem sütün olucak bol bol su stresli günlerin bi gecsinEvet canım eve geçtik. Bebeğim hastanede. Günde iki kez tek tek gidip görme hakkımız var sadeceanne baba beraber girerse 1kez görebiliyor. Biraz süt gönderebilsem görmesem de olur ama uğraşıyorum hala
bu park beşiği yazlığa koyun, evinize güzel sallanabilir beşik alın. eve de ayrı park beşik almak mantıksız. ya bide ben park beşikleri sevemedim bi türlü. onun yerine evinize normal beşik alın kademeli. onda da uzunca süre yatarKızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.
Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı
Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beniNiye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.
Yatağımın yanına koyabileceğim bişey almak istiyorum o yüzden eni 70 cm olmalı nasıl bişey almam lazım hiç bilemedim. Ben hep park yatağa konsantre olmuştum çok da güzel bir iki model beğenmiştim birini alacaktım. Ama şimdi olay ahşap beşiğe dönünce nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorumbu park beşiği yazlığa koyun, evinize güzel sallanabilir beşik alın. eve de ayrı park beşik almak mantıksız. ya bide ben park beşikleri sevemedim bi türlü. onun yerine evinize normal beşik alın kademeli. onda da uzunca süre yatar
Bence hediyeyi yazlığa götür , kendine yenisini al madem bütçe de ayırmışsınız boşverKızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.
Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı
Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beniNiye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.
Benim 2 kere kasık-bacak ağrım oldu canım adet olacakmışım gibi ama sancı gibi belirli aralıklarla gelip giden bir ağrı olmadığı sürekli bir ağrı olduğu için panik yapmadım. Ayaklarıma çorap giydim yatarken bacaklarımı pike ile sardım sabaha geçti, sanırım üşütmüşüm. Sen de üşütmüş olabilirsin veya yorgunluktan olabilir.Kasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?