bişeyler yaptıktan sonra mutlaka ayaklarını yükseğe uzatıp dinlenmeye bak , kasıkta ara ara ağrı oluyor hemen geçiyor sankiKasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
İlk cocugun ve icinde hic bişey kalmasın derimKızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.
Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı
Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beniNiye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.
Bence de en mantıklısı bu gibi geliyor bana da.Bence hediyeyi yazlığa götür , kendine yenisini al madem bütçe de ayırmışsınız boşver
Demi ya.. Benim heveslerim eşime saçma geliyor sinir ediyor beniİlk cocugun ve icinde hic bişey kalmasın derim
Hem maddi olarakta sorunlu değilmişsiniz
Park yatagı al yazlıga koy veya yanında kalsın ama beşik istiyorsan al derim
Hoş ben anne yanı beşikleri gereksiz buluyorum daha uzun vadeli seyler istiyordum ama senin durumunda zaten cocuga bi bunu masraf yapacakmıssınız
Gelişimi düzenli gidiyor canım ama başından beri iki hafta geri, geç döllenme olabilir demişti doktor. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahBebeğin gelişimi de iyi gidiyorsa herşey süper hiç dert etmebenim de çok şükür bebiş 2 hafta önden gidiyor. Preklemsinin en büyük sıkıntısı bebeğin gelişiminin yavaşlaması. Bu haftalara sağ salim geldik çok şükür. Ben 26-27. Haftada filan preeklampsi yüzünden bebeği alırlar diye çok korkuyordum artık rahatım. Ama dikkat etmeye devam
Kıyamam ben sana da yavruna da. Siz de kavuşacaksınız inşallah hayırlısıyla. Yalnız diye düşünme annesi, o kendini senin karnında sanıyordur hala, canım benim, çabucak toparlasın.Gittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrumneyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah
Çok güzelmiş güle güle kullanın bebişinle canım. Sen ne kadarsa aldın hangi siteden? Bana 150 TL'den sonrası fuzuli geliyor bilemedim çok lazım olan bi şey mi çanta? Ben normalde evden çıkmıyorum pekAminnnn canım inşallah hepimize
Ben iki bebeğimde de park yatak kullandım 70x110 cm olanlardan. Memnun kaldım avantajı rahatca odadan odaya yer değiştirebiliyor. Bu bebeğimde de park yatak alıcaz pahalı birşey düşünmüyorum zaten içinde ortalama 2-3 yıl yatıyorlar. Döşeğini ayrı almıştım ortopedik olanlardan o önemli. Biz 300 tllik bir park yatak alacagiz hepsiburadadan. Onu yatak odasina koyacagim odasini ayirana kadar. Bir de mutfak salon vs ben neredeysem orada yatirmsk icin (gunduzleri gozumun önünde olsun diye) 6 aya kadar kullanabileceğiniz bir küçük sepet tarzı (yada hamak deniyor olabilir) ondan alıcazYatağımın yanına koyabileceğim bişey almak istiyorum o yüzden eni 70 cm olmalı nasıl bişey almam lazım hiç bilemedim. Ben hep park yatağa konsantre olmuştum çok da güzel bir iki model beğenmiştim birini alacaktım. Ama şimdi olay ahşap beşiğe dönünce nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorum
birkaç haftadır vajina bölgesinde kemik ağrım var. bebek aşağıda olup doğum pozisyonu aldığı için bence. ama sen yine de kendini yormamaya bak. yorulduğunda ayağını uzatıp dinlenmeye bakKasikta agri yasayaniniz var mi peki? 2gundur sızlıyor tabii biraz yorucu geciyor annemi besle bezlerken evir cevir..illaki farketmeden oluyor bir seyler..acaba ondan mi..cok hareketli demistim zaten umarim supriz yapmaz
Bana da pratik geliyor ondan hep park yatak baktım. Abimler orta halli bişey almıştı, yeğenim çık hareketliydi daha 1 yaşında anasını ağlattı parl yatağın. O yüzden ben daha kaliteli gibi olanlara bakıyordumBen iki bebeğimde de park yatak kullandım 70x110 cm olanlardan. Memnun kaldım avantajı rahatca odadan odaya yer değiştirebiliyor. Bu bebeğimde de park yatak alıcaz pahalı birşey düşünmüyorum zaten içinde ortalama 2-3 yıl yatıyorlar. Döşeğini ayrı almıştım ortopedik olanlardan o önemli. Biz 300 tllik bir park yatak alacagiz hepsiburadadan.
Teşekkür ederimÇok güzelmiş güle güle kullanın bebişinle canım. Sen ne kadarsa aldın hangi siteden? Bana 150 TL'den sonrası fuzuli geliyor bilemedim çok lazım olan bi şey mi çanta? Ben normalde evden çıkmıyorum pek
Bana ablam park yatak aldıDemi ya.. Benim heveslerim eşime saçma geliyor sinir ediyor beniNormal büyük bir beşik alır da yatağın yanına koymazsam ilk zamanlar saat başı emzirmek için kalkıp bebeği beşikten almak zor gelmez mi ki? Ben o yüzden hep anne yanı olmasa bile yatağımın yanına koyabileceğim tarz modellere baktım.
Teşekkür ederimbana da Fuzuli geliyordu ama şuan minik sırt çantam benim en büyük kurtarıcım yapıştım bırakmıyorum çocuk olduktan sonrada bence annenin en en önemli ihtiyacı bence kullanışlı bir çanta zaten ben konfor insanıyım birde biraz miniğim kendime eziyet etmeyi hiç sevmem trendyolda 387 TL’ydi bir arkadaşımın indirimiyle 315 e geldi , buda benim hediyem olsun dedim , bebeğimle oraya buraya giderken rahat kullanışlı ve sevecen bir çantam olması beni motive eder , çantaya fazla anlam yüklemiş olabilirim şimdi farkettim
Benim kızlar iyi kullanmış demekkiBana da pratik geliyor ondan hep park yatak baktım. Abimler orta halli bişey almıştı, yeğenim çık hareketliydi daha 1 yaşında anasını ağlattı parl yatağın. O yüzden ben daha kaliteli gibi olanlara bakıyordum
Askolsun o ne demek, hep guzel seyler paylasilacak degil ki, dertlesecegiz de. Anne karninda da yalnizlar, kuvezi anne karni gibi dusunmek lazin. Bence bebislere degil de bize zor. Goruyosun ama opup koklayamiyosun. Ama annelik boyle bir sey, turlu turlu zorluklar. Bence anneligin ilk gerekliligi, kendine iyi bakmak, mutlu olmak. Sonrasi daha kolay cunku. Sen moralsiz olursan, bebise gucun kalmaz ki. Bir kitapta okumustum. Kuvez icin alisma donemi diyordu. Biz kuvez olayini biz biraz negatif algiliyoruz. Tabi ki gonul boyle olsun istemez ama kabullenip, onune bakmak en dogru olani. ❤Gittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrumneyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah
Güzel planBana ablam park yatak aldı
Onu yatagın yanına koyup emzirmeye öyle onu kullanıcam
6aylıkken işe baslama planım oldugu icin büyüyebilir yatak odası aldık 6aylıkken artık kendi odasında kendi yatagında yatırmaya baslamam lazım
Her sene büyüdükce yatakta alamayacagıma göre uzun vadeli düşündüm
Sanırım erkek bebekler daha hareketli oluyorBenim kızlar iyi kullanmış demekkiHep kullanilabilir durumda kaldi (büyük kızım 3.5-4 yıl yattı içinde. Küçük kızım 2 yıl yatti)
Ben henuz guzel bir park yatak gormedim, bence park yatak sadece islevsel bir sey. O yuzden bence ayaklarina takilma. Senin yerinde olsam, 2. Bir park yataga verecegim parayi, baska bir urune aktarirdim. Sevdigin baska bir sey alabilirsin.Kızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.
Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı
Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beniNiye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.
Caniiim kiyamam ben ona. Allah tez zamanda yaniniza almayi nasip etsin.Bugün ilk kez küvezin yan kapağını açıp eline dokundum. Parmağımı kavramaya çalıştı. Korkarım incitmeye ama keşke alıp ten teması yapabilsek. Ciğerleri gelişmediği için hortum ve kablolara bağlı. 10 gün sonraki gelişimine göre onlar çıkartılıp sadece küvez içinde devam edecek. O zaman kucağıma alıp emzirebilicem. Çıkış için bir tarih yok henüz ama bayram öncesi beklentim - inşaallah
Biz anne yanı olabilen park yatak aldık piyasada tek model var. O kaliteli olanlarda çok gözüm kaldı ama ilk aylarda rahat edeyim diye böyle düşündük. Diğerlerinden 10 cm dar sadece ama görüntüde bayaa farkediyor. 60*120 ebatları. Yalnız aşırı pratik, kolayca sökülüp takılıyor, çantasında incecik oluyor istediğiniz yere götürebilirsiniz. Kullanmanız bitince de hiç yer kaplamayacak. Bir buçuk yaşından sonra kanz montessori karyolasını almak istiyorum odasına, inşallah.Bana da pratik geliyor ondan hep park yatak baktım. Abimler orta halli bişey almıştı, yeğenim çık hareketliydi daha 1 yaşında anasını ağlattı parl yatağın. O yüzden ben daha kaliteli gibi olanlara bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?