Canim kadinlar hamile kalimca anne oluyor. Erkekler bebek dogup kucagina alinca baba oluyor o nedenle esine takilma derim.Kızlar ben yazlığa filanda götürürüm diye park yatak alacaktım beşik olarak. Kuzenim bize park yatak verdi 1 sene kullanılmış kraft marka, sağlam şekilde duruyor sadece metal kısımları biraz çizilmiş biraz da leke filan olmuş. Kaliteli ama rengini hiç beğenmedim.
Acaba diyorum bu park yatağı alsam da park yatağa ihtiyaç duyduğum zamanlar kullansam, yatak için ayırdığımız bütçe ile yatağımın yanına koyabileceğim sallanabilir bir ahşap beşik mi alsam? Ya da bu park yatağı direk yazlığa bırakıp yatak taşıma derdinden kurtulup evim için beğendiğim bir park yatağımı alsam. Kafam karıştı
Eşimin hiç hevesleri yok zaten sinir ediyor beni, ona kalsa mis gibi yatak işte yenisine ne gerek var. Ama çocuğumun çocuğu şeyi zaten kardeşlerimizden geldi ikinci el (ana kucağı, anne dizi, sling, oyun halısı vs) ben de en azından bebek arabası ile beşiğini seçerek, sevdiğim bir model almak istiyorum. Şuan ikimizde çalışmıyoruz ama maddi durumumuz kötü sayılmaz, aileler de destek. Ama eşim heveslerimi gereksiz abartı gibi görüyor sinir ediyor beniNiye bazı erkekler bu kadar ruhsuz ki. Allahtan ben üzülmeyeyim diye sonunda ben ne dersem onu yapıyor ama kendisi hiç bişeye hevesle bakmadı daha.
Güle güle kullan canım ben de bir an önce seçerim inşallahTeşekkür ederimbana da Fuzuli geliyordu ama şuan minik sırt çantam benim en büyük kurtarıcım yapıştım bırakmıyorum çocuk olduktan sonrada bence annenin en en önemli ihtiyacı bence kullanışlı bir çanta zaten ben konfor insanıyım birde biraz miniğim kendime eziyet etmeyi hiç sevmem trendyolda 387 TL’ydi bir arkadaşımın indirimiyle 315 e geldi , buda benim hediyem olsun dedim , bebeğimle oraya buraya giderken rahat kullanışlı ve sevecen bir çantam olması beni motive eder , çantaya fazla anlam yüklemiş olabilirim şimdi farkettim
TeşekkürlerGüle güle kullan canım ben de bir an önce seçerim inşallahAslında ben bir sırt çantası bir de el çantası istiyorum, el çantası minik valiz gibi oluyor omza da takılıyor, bebeğin hastane çantası olurdu o hem, hem de bir yere kalmalı giderken veya bakması için babaannesine götürürken öyle minik valiziyle götürmüş olurduk.
Esime dusuk dozda kemoterapi basladilar ayda 1 degerleri biraz dusmus cok sukur bende bebegin besigini cantasini hazirladim annemle eve yardimci geldi bugun temizledi cok uzgunum ama sordugun icin sagol umarim hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruzberroshh eşin nasıl oldu sen nasılsın
@Elwing6 anneciğin inş yavaş yavaş da olsa toparlancak sen kendine dikkat et yeter Allah bişekilde güç kuvvet verir sana yardımcın olur en önemlisi eşin yanında olacak sana en büyük destekçi annenin de en büyük destekçisi gönlün rahat olsun ♥♥
Mavikelebek0134 taburcu oldun mu nasılsınız iyi misiniz
İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçerizBen henuz guzel bir park yatak gormedim, bence park yatak sadece islevsel bir sey. O yuzden bence ayaklarina takilma. Senin yerinde olsam, 2. Bir park yataga verecegim parayi, baska bir urune aktarirdim. Sevdigin baska bir sey alabilirsin.
Biliyorum ben onu inceledim çok güzel sadece daha dar diye almaktan vazgeçmiştim.Biz anne yanı olabilen park yatak aldık piyasada tek model var. O kaliteli olanlarda çok gözüm kaldı ama ilk aylarda rahat edeyim diye böyle düşündük. Diğerlerinden 10 cm dar sadece ama görüntüde bayaa farkediyor. 60*120 ebatları. Yalnız aşırı pratik, kolayca sökülüp takılıyor, çantasında incecik oluyor istediğiniz yere götürebilirsiniz. Kullanmanız bitince de hiç yer kaplamayacak. Bir buçuk yaşından sonra kanz montessori karyolasını almak istiyorum odasına, inşallah.
Inşallah canim ya iyi bi doktordurBaşka bi doktora yönlendirmesi için aradım bi doktor söyledi ama ona da randevu alamadım henüz inşallah kendisi gibi iyi birisidir pişman etmez beni
Kesinlikle canım, eşim baba olduğunu idrak etsin diye sürekli karnımı sevdiriyorum filan ama ona karın guruldaması gibi geliyor herhaldeCanim kadinlar hamile kalimca anne oluyor. Erkekler bebek dogup kucagina alinca baba oluyor o nedenle esine takilma derim.
Park yatagi da guzelce sil kullan. Ama bu senin ilk bebegin anne yani besigi de al icinde kalmasin. 6 ay anne yani beşiğini kullanir sonra park besige gecersin. Hem senin gonlun olmus olur. Hem bebegin yeni birseyi olur.
Canım yeni gördüm. Gözün aydınKızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Canım sağlıkla evinize gideceksiniz EminimKızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Haydi inşallah Allahin izniyle beklediğinden daha erken olacak herşey bak gör adam o adamm heheyy koyar mı ona böyle kuvezler yerimmm onu ben, rabbim göğsune alıp kokunu içine çekeceğin güne tez vakitte ulaştırsın insaaalllaaahhh bol bol duamdasın adamına ve kendine iyi bakBugün ilk kez küvezin yan kapağını açıp eline dokundum. Parmağımı kavramaya çalıştı. Korkarım incitmeye ama keşke alıp ten teması yapabilsek. Ciğerleri gelişmediği için hortum ve kablolara bağlı. 10 gün sonraki gelişimine göre onlar çıkartılıp sadece küvez içinde devam edecek. O zaman kucağıma alıp emzirebilicem. Çıkış için bir tarih yok henüz ama bayram öncesi beklentim - inşaallah
Kizim normal dogmustu ama bir ateslendi 40 cikmadan yogun bakimda kaldi belinden sivi almislardi o zaman emzirmek icin yanina girdigimde bir bebek vardi 500 gr ufacikti nasil hayata tutunuyorlar kuzular senin yavrunda toparlanacak belli bir kg ya ulasinca cigeri duzelince cikacak insallah hic kolay degil senin icin anliyorum seni biran once kavus inşallahGittiğimde ağlıyordu. Ses küvezden dışarı da çıkmıyor, oradakiler kendi işlerinde. Kapağı açınca sesini duydum eline dokununca sustu. Videoya aldım. Yapayalnız yavrumneyse ben daha fazla yazıp bu güzel anlarınızı bozmayayım . Sağlıkla vaktinde kavuşun hepiniz inşaallah
Haydi inşallah Allahin izniyle beklediğinden daha erken olacak herşey bak gör adam o adamm heheyy koyar mı ona böyle kuvezler yerimmm onu ben, rabbim göğsune alıp kokunu içine çekeceğin güne tez vakitte ulaştırsın insaaalllaaahhh bol bol duamdasın adamına ve kendine iyi bak
Amin canım Allah razı olsun.Kizim normal dogmustu ama bir ateslendi 40 cikmadan yogun bakimda kaldi belinden sivi almislardi o zaman emzirmek icin yanina girdigimde bir bebek vardi 500 gr ufacikti nasil hayata tutunuyorlar kuzular senin yavrunda toparlanacak belli bir kg ya ulasinca cigeri duzelince cikacak insallah hic kolay degil senin icin anliyorum seni biran once kavus inşallah
Oy Allahım 400gr avuç içi kadar. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, herşey onun elinde.ömür verdiyse yaşıyor.Canım sağlıkla evinize gideceksiniz Eminim❤
Bir yakınım 24 haftalık Doğum yapmıştı. 400 gramdı bebeği. Suan bebek 1 yaşında dünya tatlısı. Demem o ki bebeğinde sende iyi olacaksınız. Moralini yüksek tut. Kavuşmanıza az kaldı
Çok çok teşekkür ederim canım .Mavikelebek0134 Canim inan gercekten oyle olmusuz dogumunu duyunca birden panik ve heyecan yaptim ne yapacagimi bilemedim gidip esime soyledim arkadasimiz dogum yapmis diye ve inanir misin o gunden beri esimle dua ediyoruz saglikla bir an evvel kavusun diye. Onceden de hassastik ama insan kendi de anne baba olmaya yaklasinca cok farkli oluyormus. Ve dedikleri gibi annelik babalık sadece kendi bebegine karsi degil baskalarinin cocuklarina karsi da ayni sefkati beslemekmis bunu cok iyi anladim. Allah omrumuz boyunca kimseyi yavrusu ile imtihan etmesin ve her zaman saglikli olduklarini gorelim insallah. Sen de minik kuzumuza en kisa surede kavusacaksin bu kadar anne ve dogmamis masum kuzunun dualari sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?