Canim kadinlar hamile kalimca anne oluyor. Erkekler bebek dogup kucagina alinca baba oluyor o nedenle esine takilma derim.
Park yatagi da guzelce sil kullan. Ama bu senin ilk bebegin anne yani besigi de al icinde kalmasin. 6 ay anne yani beşiğini kullanir sonra park besige gecersin. Hem senin gonlun olmus olur. Hem bebegin yeni birseyi olur.

Güle güle kullan canım ben de bir an önce seçerim inşallah Aslında ben bir sırt çantası bir de el çantası istiyorum, el çantası minik valiz gibi oluyor omza da takılıyor, bebeğin hastane çantası olurdu o hem, hem de bir yere kalmalı giderken veya bakması için babaannesine götürürken öyle minik valiziyle götürmüş olurduk.

Teşekkürler Evet bu çantayı kendim kullanmak için aldım , ablam birde mor renkte yandan takmalı çanta vermişti onu babaanne ye bırakırken fln kullanırım diye düşündüm

Esime dusuk dozda kemoterapi basladilar ayda 1 degerleri biraz dusmus cok sukur bende bebegin besigini cantasini hazirladim annemle eve yardimci geldi bugun temizledi cok uzgunum ama sordugun icin sagol umarim hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz

Ben henuz guzel bir park yatak gormedim, bence park yatak sadece islevsel bir sey. O yuzden bence ayaklarina takilma. Senin yerinde olsam, 2. Bir park yataga verecegim parayi, baska bir urune aktarirdim. Sevdigin baska bir sey alabilirsin.
İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçeriz

Biliyorum ben onu inceledim çok güzel sadece daha dar diye almaktan vazgeçmiştim.

Kesinlikle canım, eşim baba olduğunu idrak etsin diye sürekli karnımı sevdiriyorum filan ama ona karın guruldaması gibi geliyor herhalde lafta kızım kızım diyor ama gerçekten çok hevesli, çok heyecanlı hiç göremedim henüz. Üstelik biz bu bebek için çok uğraştık, pozitif sonuç alınca ağladık mutluluktan.

Kızlar ben Doğum yaptım
İyiyiz ikimizde hamdolsun süt çıkartmaya çalışıyorum
Canım sağlıkla evinize gideceksiniz Eminim
Bir yakınım 24 haftalık Doğum yapmıştı. 400 gramdı bebeği. Suan bebek 1 yaşında dünya tatlısı. Demem o ki bebeğinde sende iyi olacaksınız. Moralini yüksek tut. Kavuşmanıza az kaldı

Haydi inşallah Allahin izniyle beklediğinden daha erken olacak herşey bak gör adam o adamm heheyy koyar mı ona böyle kuvezler yerimmm onu ben, rabbim göğsune alıp kokunu içine çekeceğin güne tez vakitte ulaştırsın insaaalllaaahhh bol bol duamdasın adamına ve kendine iyi bak

Kizim normal dogmustu ama bir ateslendi 40 cikmadan yogun bakimda kaldi belinden sivi almislardi o zaman emzirmek icin yanina girdigimde bir bebek vardi 500 gr ufacikti nasil hayata tutunuyorlar kuzular senin yavrunda toparlanacak belli bir kg ya ulasinca cigeri duzelince cikacak insallah hic kolay degil senin icin anliyorum seni biran once kavus inşallah

Tüm destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Bugün dinlenince kendime geldim Şimdi sağım yapmak için uyandım (saatte 1damla ancak çıksada), onun gelişine de hazırlık yapmış oluyorum.
Allah razı olsun çok güzel şeyler yazmışsınız iyiki varsınız. Bacı kardeş olmuşuz burda resmen
Amin canım Allah razı olsun.
Sen nasılsın eşin nasıl oldu. Bak kendine dikkat ediyorsun di mi.

Oy Allahım 400gr avuç içi kadar. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, herşey onun elinde.ömür verdiyse yaşıyor.
Ben de buna hamdediyorum. Kanamamın miktarını görünce kaybettim demiştim. 2dk içinde abartısız iki litre kan boşaldı benden, kocaman parçalarla. Ona rağmen yolda kıpırtısını aldım. Atlattık, bunları da atlatacağız inşaallah

Mavikelebek0134 Canim inan gercekten oyle olmusuz dogumunu duyunca birden panik ve heyecan yaptim ne yapacagimi bilemedim gidip esime soyledim arkadasimiz dogum yapmis diye ve inanir misin o gunden beri esimle dua ediyoruz saglikla bir an evvel kavusun diye. Onceden de hassastik ama insan kendi de anne baba olmaya yaklasinca cok farkli oluyormus. Ve dedikleri gibi annelik babalık sadece kendi bebegine karsi degil baskalarinin cocuklarina karsi da ayni sefkati beslemekmis bunu cok iyi anladim. Allah omrumuz boyunca kimseyi yavrusu ile imtihan etmesin ve her zaman saglikli olduklarini gorelim insallah. Sen de minik kuzumuza en kisa surede kavusacaksin bu kadar anne ve dogmamis masum kuzunun dualari sizinle...

Çok çok teşekkür ederim canım .
Buradaki mesajlarınız, özelden ulaşanlar o kadar destek oluyor ki bana. Daha zor durumda olup bana destek için mesaj yazanlar oldu. Ha gayret bismillah deyip gece ve sabah erkenden kalkıp sıcak kompres masaj vs yapıp süt çıkartabildim. Bugün çok iyiyim bu yüzden. İyiki varsınız . Yaşasın kadınlar kulübü.

Günaydınnn
Kuzumu göremedik gene ensesini döndü bize sanırım dogdugunda görücez kendisini
2314gr olmusuz 45cm gelişimimiz iyi bebeğin bası asagıda merdiven vs cıkarken dikkat edicem artık belimi, uykularımı zorluyor cunku
Gaz icin duphalac verdi sarı akıntım icinde ikili fitil
Kasılmalarımın normal oldugunu vucudumun doguma kendini hazırladıgını yalancı sancılar oldugunu söyledi
Ödem cok fazla dedim tansiyon vs normal bebegin suyu normal oldugu icin ya yarım varis corabı ya cok oturma cok ayakta durma ya masaj vs önerdi
Nts ye sokmadı 36.haftadan sonra baslıyorum dedi
İki hafta sonra 35+5 oldugumda duruma göre belki sokabilirmiş
Suanda tüm sartlar normal dogum icin pozitif gözüküyor bi aksilik olmazsa ilerde normal dogum yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…