- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Ne guzel de moral veriyor(!) Cok bilmis hanim...Kızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dediHiç değişmemiş kendileri
Canim gec odanda sag sütünü. Kayinvalideye de bir sus de acik acik. Ben canimla ugrasiyorum sen ne diyon de. Benim sutum hemen inmezdi sagarken. Sicaga yakin su ile yikardim memisleri hemen salardi sutler kendini meme ucuna. Dus da iyi geliyor.Kızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dediHiç değişmemiş kendileri
Bizimki tekmelerini hissedemeyince üzülüyor haksızlık bu diye. Hissedince de seviniyor. Doktordan çıkınca annesine gösteriyor hemen bebişin fotosunuKesinlikle canım, eşim baba olduğunu idrak etsin diye sürekli karnımı sevdiriyorum filan ama ona karın guruldaması gibi geliyor herhaldelafta kızım kızım diyor ama gerçekten çok hevesli, çok heyecanlı hiç göremedim henüz. Üstelik biz bu bebek için çok uğraştık, pozitif sonuç alınca ağladık mutluluktan.
ne kadar çok biliyormuş kayınvalide. senin sağacağın bir damla sütün o yavru için ne kadar büyük önemi var. cahille münakaşaya girme boşverKızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Geçmiş olsun canım çok şükür bu haftalara geldik.Selam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Allah razı olsun canim cok saol...hayırlısıylada kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıGeçmiş olsun canım çok şükür bu haftalara geldik.
Anne yani besik ve anne yani yatak ayni sey mi? Ben bebek ilk dogdugunda yanimizda yatsin diye anne yani yataklardan alicam hani park yatak gibi gozuken. Sonra gun icinde zaten reflu yatagina filan yatiririm salonda. Ahsap besiklerden filan cok memnun olan birini duymadim. Bir de bu isler hep surpriz. Bebek yataginda yatiyo yatmiyo. Sonrasini da biraz buyuyunce dusunecegim. Direk montessori olabilir. Youtube da icmimar berna diye bir kadin var. Onun bebek yataklariyla ilgili bir videosu var. Hepsini denemis. Bir izleyin derim, artilari eksileriyle anlatiyo. Sahsen benim icin guzelliginden ote, islevi daha onemli.İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçeriz
cok cok gecmis olsun, umarim tedaviye hemen yanit verir de, bu kotu gunleri geride birakirsiniz.Esime dusuk dozda kemoterapi basladilar ayda 1 degerleri biraz dusmus cok sukur bende bebegin besigini cantasini hazirladim annemle eve yardimci geldi bugun temizledi cok uzgunum ama sordugun icin sagol umarim hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz
Kuzunu göremedin ama Harika haberler aldınGünaydınnn
Kuzumu göremedik gene ensesini döndü bize sanırım dogdugunda görücez kendisini
2314gr olmusuz 45cm gelişimimiz iyi bebeğin bası asagıda merdiven vs cıkarken dikkat edicem artık belimi, uykularımı zorluyor cunku
Gaz icin duphalac verdi sarı akıntım icinde ikili fitil
Kasılmalarımın normal oldugunu vucudumun doguma kendini hazırladıgını yalancı sancılar oldugunu söyledi
Ödem cok fazla dedim tansiyon vs normal bebegin suyu normal oldugu icin ya yarım varis corabı ya cok oturma cok ayakta durma ya masaj vs önerdi
Nts ye sokmadı 36.haftadan sonra baslıyorum dedi
İki hafta sonra 35+5 oldugumda duruma göre belki sokabilirmiş
Suanda tüm sartlar normal dogum icin pozitif gözüküyor bi aksilik olmazsa ilerde normal dogum yapabilirim :)
Bende Anne yani yatak aldim,3 kademeli bebek büyüdükce yatagini asagiya dogru indirebiliyorsun, ayrica montessori aldim. Daha sonrasi icinde montessori yatak siparis verdim suanda yapiliyor. Montessoride tamamen yerden olmamasina Dikkat edin derim,hem cocuk yerden üşeüyebilir, Hemde yatağın altınında biraz yüksek olup Hava almasi çok önemli.benim bildigim bunlar paylaşmak istedim.Anne yani besik ve anne yani yatak ayni sey mi? Ben bebek ilk dogdugunda yanimizda yatsin diye anne yani yataklardan alicam hani park yatak gibi gozuken. Sonra gun icinde zaten reflu yatagina filan yatiririm salonda. Ahsap besiklerden filan cok memnun olan birini duymadim. Bir de bu isler hep surpriz. Bebek yataginda yatiyo yatmiyo. Sonrasini da biraz buyuyunce dusunecegim. Direk montessori olabilir. Youtube da icmimar berna diye bir kadin var. Onun bebek yataklariyla ilgili bir videosu var. Hepsini denemis. Bir izleyin derim, artilari eksileriyle anlatiyo. Sahsen benim icin guzelliginden ote, islevi daha onemli.
Bu arada çantanı çok beğendim eline ulaştı mı büyüklüğü nasıl mucadan büyük müKuzunu göremedin ama Harika haberler aldınmaşallah inşallah hep yolunda gider ve gönlüne göre olur
Benim randevu haftaya Cumartesi , nts ye alırız demişti bakalım
Ay evet bende eşime dedim normal Doğum olursa kimseye haber vermeyelim çok uzun sürebilir gidişata göre haber veririz dedim tamam dedi , inşallahKızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?