Kızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dedi Hiç değişmemiş kendileri

Central da dogum yapacak arkadaslar geniş oda gecelik +190tl fiyatla karsınızda :)
Ben cok begendim büyüklügünü tek kareye sogdıramadıgım icinde camdan kapıya döndürdüm kamerayı öyle düşünün

magic fruit M Mimicikk

Eklentiler

• C82AFBE4-E24D-4B32-9351-A4CCC8CB5A3F.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 63
  • C37F7537-A260-453B-AD2C-EE62E04A196D.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 36260C81-0961-4D3D-A90A-3ACE3D0EAE04.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 4C51FEBF-87ED-4270-B535-408009166E46.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 57
Ne guzel de moral veriyor(!) Cok bilmis hanim...

Canim gec odanda sag sütünü. Kayinvalideye de bir sus de acik acik. Ben canimla ugrasiyorum sen ne diyon de. Benim sutum hemen inmezdi sagarken. Sicaga yakin su ile yikardim memisleri hemen salardi sutler kendini meme ucuna. Dus da iyi geliyor.
En kisa zamanda yaninda olur bebek insallah. Gitsin kayinvalide de evinde negatiflensin. Kizdim ona simdi. Esim de kendi annesini dogumda hastaneye getirmeyecegini soyluyor. Ilkinde ayar olmustum kadina.

Sen hic moralini bozma cok sutum var benim diye olumlu dusun. Humana bana fayda etmisti.

Mavikelebek0134 iyi olmana çok çok sevindim canım
Sen iyi oldukça bebeğin de güçlenecek sütün de gelecek inşallah
Dediğin gibi negatif yorumlardan bu süreçte elimizden geldiği kadar uzak durmamız gerek
Hayata bakışları bu kadar dar ne yapalım
Onlar gibi düşünmediğimiz içim şükredelim
Çok selamlar

Bizimki tekmelerini hissedemeyince üzülüyor haksızlık bu diye. Hissedince de seviniyor. Doktordan çıkınca annesine gösteriyor hemen bebişin fotosunu Ama gelgelelim bir şeyler alırken benim gibi hevesli değil, ne gerek var modunda oluyor Ben de öyle zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum sanki sadece benim bebeğimmiş gibi.
Biz de bir yıl uğraştık ve en beklemediğimiz anda geldi bebek. Şaşkınlıkla sevinci aynı anda yaşadık. Mutluluktan ağlama kısmı sanırım şaşkınlığımızdan sekteye uğradı O da doğumda olur herhalde.

ne kadar çok biliyormuş kayınvalide. senin sağacağın bir damla sütün o yavru için ne kadar büyük önemi var. cahille münakaşaya girme boşver
ben hastanede o kadar kalabalığı sevmiyorum ya, içerdeki kadın stres oluyor ayrı elinizden bişey gelmiyor ayrı. doğum süreci bu 1 gün de sürebilir. benim hastanede doğumhaneye seçtiğin 1 kisiyi alabiliyorsun başka biri girmek isterse o kişi çıkıp diğeri giriyor. ben sevdim bu sistemi. bana en faydalı kim olacaksa onu seçicem. ya annem ya ablam, eşim bile değil. mahremiyet ve rahatlık cok önemli cidden

berroshh inş yavruna da eşine de kavuşacaksın
Sen kendini ihmal etme yeter
Her şey vaktiyle olur Rabbim eksikliklerini göstermesin canları sağolsun zamanla biraraya geleceksiniz geçecek bugünler hep böyle kalmayacak
ShinSeGi cancagız belki doğumdan sonra bebeği kucağına alınca da bişey anlamayacaklar zamanla yavaş yavaş olacak belki de
Eşim sağolsun sever sayar ama yavrumuz dünyaya gelince hemen baba olamayacak birisi zamanla benimseyecek biliyorum onlara zaman tanımak lazım bebeğin bakımını sevgisini paylaştıkça anlarlar baba olduklarını

H honey bunch öyküye maşallah biz o fıstık kızı yeriz

Selam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyi endişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.

Mavikelebek0134 canım hemşire sütün gelmesi 5 günü buluyor bazen dedi. Sabırla bekle, ılık duşunu al, bol bol suyunu iç ve sağıma devam et. Kv'ni de kafana takma, gerektiğinde odana kapan orda yap sağımını, o da evine gitsin zaten faydası yok zararı varsa. Yalnız o normal doğum yapan kadının da nasıl bir çevresi varsa... Evde doğum olsa bu kadar bekleyen olmaz hayret bir şey hastane de nasıl izin veriyor, benim gittiğim hastanede 2. refakatçiden bile ücret alınıyor, demek ki böyle durumların önüne geçmek içinmiş.

Geçmiş olsun canım çok şükür bu haftalara geldik.

İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçeriz
Anne yani besik ve anne yani yatak ayni sey mi? Ben bebek ilk dogdugunda yanimizda yatsin diye anne yani yataklardan alicam hani park yatak gibi gozuken. Sonra gun icinde zaten reflu yatagina filan yatiririm salonda. Ahsap besiklerden filan cok memnun olan birini duymadim. Bir de bu isler hep surpriz. Bebek yataginda yatiyo yatmiyo. Sonrasini da biraz buyuyunce dusunecegim. Direk montessori olabilir. Youtube da icmimar berna diye bir kadin var. Onun bebek yataklariyla ilgili bir videosu var. Hepsini denemis. Bir izleyin derim, artilari eksileriyle anlatiyo. Sahsen benim icin guzelliginden ote, islevi daha onemli.

Mavikelebek0134 iyi olmanıza çok sevindim
Kuzucuğunu kendin emzirip göğsünde uyuttuğun günler hemen gelir inş
Günden güne moralin de iyi olacak
Kv ni Allah havale ettim
Sütünü sağarken haber vermeden yatak odana geçip yap istersen
Ayrıca bir damla da olsa onu kullanıyorlar hastanede sen kendi yemene içmene dikkat et hiç bişeyi de kafana takıp strese girme
Seni düşünen sana böyle şeyler söylemez
sütün de oluk oluk gelsin inş

Esime dusuk dozda kemoterapi basladilar ayda 1 degerleri biraz dusmus cok sukur bende bebegin besigini cantasini hazirladim annemle eve yardimci geldi bugun temizledi cok uzgunum ama sordugun icin sagol umarim hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz
cok cok gecmis olsun, umarim tedaviye hemen yanit verir de, bu kotu gunleri geride birakirsiniz.

Kuzunu göremedin ama Harika haberler aldın maşallah inşallah hep yolunda gider ve gönlüne göre olur
Benim randevu haftaya Cumartesi , nts ye alırız demişti bakalım

Bende Anne yani yatak aldim,3 kademeli bebek büyüdükce yatagini asagiya dogru indirebiliyorsun, ayrica montessori aldim. Daha sonrasi icinde montessori yatak siparis verdim suanda yapiliyor. Montessoride tamamen yerden olmamasina Dikkat edin derim,hem cocuk yerden üşeüyebilir, Hemde yatağın altınında biraz yüksek olup Hava almasi çok önemli.benim bildigim bunlar paylaşmak istedim.

Kuzunu göremedin ama Harika haberler aldın maşallah inşallah hep yolunda gider ve gönlüne göre olur
Benim randevu haftaya Cumartesi , nts ye alırız demişti bakalım
Bu arada çantanı çok beğendim eline ulaştı mı büyüklüğü nasıl mucadan büyük mü

Ay evet bende eşime dedim normal Doğum olursa kimseye haber vermeyelim çok uzun sürebilir gidişata göre haber veririz dedim tamam dedi , inşallah Sırf kalabalık görmemek için bile suda doğumu düşünmüyor değilim kayınvalideniz düşünebilse söylemezdi öyle bir şey , düşünmeyin bile
Önemli olan sizin çabanız ve emeğiniz Allah güç kuvvet bol süt versin inşallah ama bu uğraştıkça artacak bunu biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…