- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Gul gec oyle kayinvalideye, insanlar ne kadar sevgisiz ya... belki ona da oyle davranmislardir, baska bir yol yordam bilmiyordur... kayinvalide ye filan biz fazla anlam yukluyoruz. Sen kendini dusun, bebisi dusun gerisi bir kulagindan girip digerinden ciksin...Kızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dediHiç değişmemiş kendileri
Ya canım bana soran yok ki, zırrr telefon, oğlum kardeşim abim bizi şuraya götür, ben yanlarındayken konuşulmuyor ki planlar hep ben yokken ya da telefonda yapılıyor. Daha önce de konuştum eşimle dün de konuştum, o benden çok üzülüyor ben kendimi ifade ettiğimde, ama huyundan da vazgeçmiyor hayır diyemiyor. Nedense annesine yaranma çabasında hep, sanki bir şeyleri telafi ediyor, evlendi diye kendini böyle affettiriyor sanki. Benim annem doktora bile kendi gidemez ama kimseye de götür demez, ben hep zorla götürürdüm, şimdi de uzağız. Bununkilerin götür dedikleri yerler de bir saatlik mesafeden başlıyor. Evlendiğimizden beri böyleydi ama ben hamileyken artık gücüme gidiyor evde yalnız kalmak dedim, eşim bozuldu bayaa bir. Biraz toparlar artık kendini diye düşünüyorum, dediğin gibi her haftasonuna bir görev koydum. Bir de kilo almadım mızmızlanmadım, işime gidip gelmeye devam ettim diye beni hamileden saymadılar, insan bi sormaz mı yaa bu kızın ailesi uzakta, bizden başka kimsesi yok, bi şeye bi yardıma ihtiyacı var mı diye. Ağızlarına dolamışlar doğuma yakın bi kadın tutarsınız her şey hallolur. Dün çok gerilmiştim ama bugün attım kafamdan, eşimle konuşunca da rahatladım, umarım dikkat eder bundan sonra. Gerçi zırr zırr susmayan telefonlara ne yapabiliriz bilmiyorum, geçen yıl güzel bi kavga etmiştik yeter lütfen bi rahat bıraksınlar dediğimde.Kizim gotur dedikleri zaman, benim riskli gebeligim var oyle yanimdan ayrilamaz dogum yaklasti ben korkuyorum de. Dogum baslarsa kocam yaninda olsun araba bize de lazim oluyor de. Hiccevde bir suru is var falan deme. Her an dogurabilirim kocam yanimda olsun demek mantikli. Badanayi da o evdeki gorumceler yapsin bir zahmet. Biz esim ile birlikte yapiyoruz
Resmen engellemye calisir gibi olmus seninkiler. Cok yorucu bu haftalar artik. Ben carsiya cikiyorum ama cok gezemiyorum artik.
Cok gecmis olsun, eylul bebekleri biraz nazli mi ne? Bizleri epey zorladilarSelam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Teşekkür ederim henüz ulaşmadı gelince bakacağım haber veririmBu arada çantanı çok beğendim eline ulaştı mı büyüklüğü nasıl mucadan büyük mü
Tşk ederim canim,sanirim gerçekten öyleler. Canları sağ olsunda, biz anneler herşeye razıyız.az kalıyor inşallahhhhCok gecmis olsun, eylul bebekleri biraz nazli mi ne? Bizleri epey zorladilar
Kaynanan sana destek olacağı yerde su durumda hala laf sokma derdinde sen boşver inşallah bol bol sütün gelir bebeğine de kavuşursun sagliklaKızlar size tavsiyem çevrenizde negatif insanlar varsa Doğumu haber vermeyin. Hatta bence bebek doğsun, anne 6-8saat sonra ancak kendine gelebiliyor ondan sonra haber verin herkese. Benim yan odada bir kadın normal Doğumu bekledi tüm gün kapıda 6-8 adam, eşleri ve 5 tane çocuk bekledi. Koridorda gördüğüm kişilerdi sadece. Yazık kadın gece 2de ancak Doğum yaptı ve o saatte tüm kalabalık çocuklar bebek geldi diye bağırdı. Görevliler 1saat sonra ancak çıkardı ordakileri. Kim bilir ne stres yaşadı mahremiyet sıfır.
Ben kimseyi istemedim yanımda. Ağrım var kimse gelmesin dedim. Eve gelince herşeyi stril edip sağıma oturdum. Kv’dem ilk oğlumdaki gibi yine “ne uğraşırsın süt yok belli orda” dediHiç değişmemiş kendileri
Bizim de planımız öyleydi canım ama onlar çok küçükler. Chicco'nun modelini beğenmiştim o da bir anda zamlandı. 700 küsürken 1000 tl'nin üzerine çıktı şuan 1200'e fln görüyorum. Kullananlar çok dar olduğunu, bebeğin azıcık büyüyünce elini kolunu çarparak kendini uyandırdığını söylediler, altı ay bile asla kullanamazsınız dediler. O büyük park yataklar da yatak odamı çok daraltacaktı. Çözümü chipolino'da bulduk dediğim gibi inşallah memnun kalırız.İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçeriz
ben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk benceAnne yani besik ve anne yani yatak ayni sey mi? Ben bebek ilk dogdugunda yanimizda yatsin diye anne yani yataklardan alicam hani park yatak gibi gozuken. Sonra gun icinde zaten reflu yatagina filan yatiririm salonda. Ahsap besiklerden filan cok memnun olan birini duymadim. Bir de bu isler hep surpriz. Bebek yataginda yatiyo yatmiyo. Sonrasini da biraz buyuyunce dusunecegim. Direk montessori olabilir. Youtube da icmimar berna diye bir kadin var. Onun bebek yataklariyla ilgili bir videosu var. Hepsini denemis. Bir izleyin derim, artilari eksileriyle anlatiyo. Sahsen benim icin guzelliginden ote, islevi daha onemli.
Gecmis olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarimizaSelam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Ayyy seni öyle Iyi anliyorumki arkadasim, sanki benim yasadiklarimi birebir yazdin....Benimde ailem uzakta Bizimkilerde sürekli telefonda konusuyorlar.kiz cocugu gibi esime ne oldu ne bitti Kim ne dedi hepsini yetistiriyor kv,bazen 10-15,20 dk bile konustuklari oluyor ve günde sadece 1 defa degil bir kac defa,Özellikle aksamlari. Ya ikimizde calisan insanlariniz dimi bir aksamimiz oluyor ondada ya telefonda konusuyorlar yada görüntülü ariyorlar.ona daha da cok sinir oluyorum cünki her defasinda benide görmek istiyorlar....biz söylenmedigimiz icin böyle oluyor,Ay migdem bulaniyor Ay cok agirlastim ay tansyonum düstü,dayanamiyorum diye kendi Kizlari gibi sürekli söylensek böyle olmaz Belkide....biz Hep güclüyüz,işe gider geliriz doğuma kadar,sonrada dogururuz saniyorlar...Ben bakici tuttum Tsk ederim kimseye Gerek yok dedim.Ya canım bana soran yok ki, zırrr telefon, oğlum kardeşim abim bizi şuraya götür, ben yanlarındayken konuşulmuyor ki planlar hep ben yokken ya da telefonda yapılıyor. Daha önce de konuştum eşimle dün de konuştum, o benden çok üzülüyor ben kendimi ifade ettiğimde, ama huyundan da vazgeçmiyor hayır diyemiyor. Nedense annesine yaranma çabasında hep, sanki bir şeyleri telafi ediyor, evlendi diye kendini böyle affettiriyor sanki. Benim annem doktora bile kendi gidemez ama kimseye de götür demez, ben hep zorla götürürdüm, şimdi de uzağız. Bununkilerin götür dedikleri yerler de bir saatlik mesafeden başlıyor. Evlendiğimizden beri böyleydi ama ben hamileyken artık gücüme gidiyor evde yalnız kalmak dedim, eşim bozuldu bayaa bir. Biraz toparlar artık kendini diye düşünüyorum, dediğin gibi her haftasonuna bir görev koydum. Bir de kilo almadım mızmızlanmadım, işime gidip gelmeye devam ettim diye beni hamileden saymadılar, insan bi sormaz mı yaa bu kızın ailesi uzakta, bizden başka kimsesi yok, bi şeye bi yardıma ihtiyacı var mı diye. Ağızlarına dolamışlar doğuma yakın bi kadın tutarsınız her şey hallolur. Dün çok gerilmiştim ama bugün attım kafamdan, eşimle konuşunca da rahatladım, umarım dikkat eder bundan sonra. Gerçi zırr zırr susmayan telefonlara ne yapabiliriz bilmiyorum, geçen yıl güzel bi kavga etmiştik yeter lütfen bi rahat bıraksınlar dediğimde.
Canım çok haklısın ve sabırlısın seni tebrik ediyorum , benimki de ailesine çok bağlı 2 anladı bir erkek kardeşi var , annesi kıymetlileri , denize götürdü onları götürsün tabi , bir akrabaya götür müsün diye aradı geçenlerde bizim işimiz var dedi yani bu konuda istekleri kısıtlı olsada eşim işimiz var dedi heralde sordular resim çekilmeye gidicez dedi hava da bozuktu yaniYa canım bana soran yok ki, zırrr telefon, oğlum kardeşim abim bizi şuraya götür, ben yanlarındayken konuşulmuyor ki planlar hep ben yokken ya da telefonda yapılıyor. Daha önce de konuştum eşimle dün de konuştum, o benden çok üzülüyor ben kendimi ifade ettiğimde, ama huyundan da vazgeçmiyor hayır diyemiyor. Nedense annesine yaranma çabasında hep, sanki bir şeyleri telafi ediyor, evlendi diye kendini böyle affettiriyor sanki. Benim annem doktora bile kendi gidemez ama kimseye de götür demez, ben hep zorla götürürdüm, şimdi de uzağız. Bununkilerin götür dedikleri yerler de bir saatlik mesafeden başlıyor. Evlendiğimizden beri böyleydi ama ben hamileyken artık gücüme gidiyor evde yalnız kalmak dedim, eşim bozuldu bayaa bir. Biraz toparlar artık kendini diye düşünüyorum, dediğin gibi her haftasonuna bir görev koydum. Bir de kilo almadım mızmızlanmadım, işime gidip gelmeye devam ettim diye beni hamileden saymadılar, insan bi sormaz mı yaa bu kızın ailesi uzakta, bizden başka kimsesi yok, bi şeye bi yardıma ihtiyacı var mı diye. Ağızlarına dolamışlar doğuma yakın bi kadın tutarsınız her şey hallolur. Dün çok gerilmiştim ama bugün attım kafamdan, eşimle konuşunca da rahatladım, umarım dikkat eder bundan sonra. Gerçi zırr zırr susmayan telefonlara ne yapabiliriz bilmiyorum, geçen yıl güzel bi kavga etmiştik yeter lütfen bi rahat bıraksınlar dediğimde.
Tsk ederim cnm aminnn insallahGecmis olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza
10 kilo aldim başından bu haftaya kadarBirde Kizlar size ne soracağım...toplamda kaç kilo aldınız bu güne kadar?
Ben başlarda 5 haftada 5 kilo almıştım, ama şuanda toplamda 10 kg oldu benimde.diyet yapiyorum ama10 kilo aldim başından bu haftaya kadar
Geçen gün benimde hic hareket etmedi bi anda kesildi hareketleri acile gittim giderken hareketlendi huysuzluğu üstündeydi nst de bi problem çıkmadı arada yapabiliyorlar ama yinede takip etben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence
berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan
M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın☠
S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?
H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?
Şeker mi çıktı neden diyet yapiyosun canimBen başlarda 5 haftada 5 kilo almıştım, ama şuanda toplamda 10 kg oldu benimde.diyet yapiyorum ama
Hic kendini üzme bazen öyle az Hareket edebiliyorlar veya yogunluktan koşuşturmaktan pek anlamiyoruz.kendini dinlediginde ve Özellikle sol tarafina yattiginda hareketlenecektir ins. Sen yinede doktora git takibini yaptir bizede mutlaka haber ver.allhin izniyle birsey yoktur.ben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence
berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan
M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın☠
S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?
H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?
Çok aşırı kilo alıyordum cnm başlarda düşün 5 haftada 5 Kilo,öyle devam etseydim 40 haftada 40 Kilo olurdu hahah:) Evt cnm kan şekerim biraz yüksek çıktı, diyet yapinca Sorun olmuyor Ama yersem hemen yükseliyor...ilac veya insulin kullanmakta istemiyorum,diyetle dengelenebiliyorken.bu yüzden Dikkat ediyorum diyetime.Şeker mi çıktı neden diyet yapiyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?