Gul gec oyle kayinvalideye, insanlar ne kadar sevgisiz ya... belki ona da oyle davranmislardir, baska bir yol yordam bilmiyordur... kayinvalide ye filan biz fazla anlam yukluyoruz. Sen kendini dusun, bebisi dusun gerisi bir kulagindan girip digerinden ciksin...

Ya canım bana soran yok ki, zırrr telefon, oğlum kardeşim abim bizi şuraya götür, ben yanlarındayken konuşulmuyor ki planlar hep ben yokken ya da telefonda yapılıyor. Daha önce de konuştum eşimle dün de konuştum, o benden çok üzülüyor ben kendimi ifade ettiğimde, ama huyundan da vazgeçmiyor hayır diyemiyor. Nedense annesine yaranma çabasında hep, sanki bir şeyleri telafi ediyor, evlendi diye kendini böyle affettiriyor sanki. Benim annem doktora bile kendi gidemez ama kimseye de götür demez, ben hep zorla götürürdüm, şimdi de uzağız. Bununkilerin götür dedikleri yerler de bir saatlik mesafeden başlıyor. Evlendiğimizden beri böyleydi ama ben hamileyken artık gücüme gidiyor evde yalnız kalmak dedim, eşim bozuldu bayaa bir. Biraz toparlar artık kendini diye düşünüyorum, dediğin gibi her haftasonuna bir görev koydum. Bir de kilo almadım mızmızlanmadım, işime gidip gelmeye devam ettim diye beni hamileden saymadılar, insan bi sormaz mı yaa bu kızın ailesi uzakta, bizden başka kimsesi yok, bi şeye bi yardıma ihtiyacı var mı diye. Ağızlarına dolamışlar doğuma yakın bi kadın tutarsınız her şey hallolur. Dün çok gerilmiştim ama bugün attım kafamdan, eşimle konuşunca da rahatladım, umarım dikkat eder bundan sonra. Gerçi zırr zırr susmayan telefonlara ne yapabiliriz bilmiyorum, geçen yıl güzel bi kavga etmiştik yeter lütfen bi rahat bıraksınlar dediğimde.

Cok gecmis olsun, eylul bebekleri biraz nazli mi ne? Bizleri epey zorladilar

Kaynanan sana destek olacağı yerde su durumda hala laf sokma derdinde sen boşver inşallah bol bol sütün gelir bebeğine de kavuşursun saglikla

İşte acaba anne yanı olan sallanabilir bi anne yanı beşik mi alsam? İlk zamanlar çok işe yarar, biraz büyüyünce o park yatağa geçeriz
Bizim de planımız öyleydi canım ama onlar çok küçükler. Chicco'nun modelini beğenmiştim o da bir anda zamlandı. 700 küsürken 1000 tl'nin üzerine çıktı şuan 1200'e fln görüyorum. Kullananlar çok dar olduğunu, bebeğin azıcık büyüyünce elini kolunu çarparak kendini uyandırdığını söylediler, altı ay bile asla kullanamazsınız dediler. O büyük park yataklar da yatak odamı çok daraltacaktı. Çözümü chipolino'da bulduk dediğim gibi inşallah memnun kalırız.

ben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence

berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan

M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın

S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?

H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?

Gecmis olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza

Ayyy seni öyle Iyi anliyorumki arkadasim, sanki benim yasadiklarimi birebir yazdin....Benimde ailem uzakta Bizimkilerde sürekli telefonda konusuyorlar.kiz cocugu gibi esime ne oldu ne bitti Kim ne dedi hepsini yetistiriyor kv,bazen 10-15,20 dk bile konustuklari oluyor ve günde sadece 1 defa degil bir kac defa,Özellikle aksamlari. Ya ikimizde calisan insanlariniz dimi bir aksamimiz oluyor ondada ya telefonda konusuyorlar yada görüntülü ariyorlar.ona daha da cok sinir oluyorum cünki her defasinda benide görmek istiyorlar....biz söylenmedigimiz icin böyle oluyor,Ay migdem bulaniyor Ay cok agirlastim ay tansyonum düstü,dayanamiyorum diye kendi Kizlari gibi sürekli söylensek böyle olmaz Belkide....biz Hep güclüyüz,işe gider geliriz doğuma kadar,sonrada dogururuz saniyorlar...Ben bakici tuttum Tsk ederim kimseye Gerek yok dedim.

Canım çok haklısın ve sabırlısın seni tebrik ediyorum , benimki de ailesine çok bağlı 2 anladı bir erkek kardeşi var , annesi kıymetlileri , denize götürdü onları götürsün tabi , bir akrabaya götür müsün diye aradı geçenlerde bizim işimiz var dedi yani bu konuda istekleri kısıtlı olsada eşim işimiz var dedi heralde sordular resim çekilmeye gidicez dedi hava da bozuktu yani yani İş eşinde bitiyor sürekli şöför gibi koşturmak nedir , bir kere tartışırken bende eşime aileni bu kadar özlüyorsan ben aradan çekileyim demiştim nediyorsun demişti bende bizde bir aileyiz herkes saygı duyacak demiştim susmuştu

Olur öyle T tuboz endişelenme
Son 1 ay işyeri çok yopundu ya öğlearası hissediyordum ya akşam gün içinde bazen unutuyordum bile çünkü hiç tık yok
Bi tane hareketi bana yetiyor içimi rahatlatmaya
Sen de rahat ol büyüdüler artık yer kalmadı dönmeye
Doktordan çıkınca bize de yaz

Geçen gün benimde hic hareket etmedi bi anda kesildi hareketleri acile gittim giderken hareketlendi huysuzluğu üstündeydi nst de bi problem çıkmadı arada yapabiliyorlar ama yinede takip et

Hic kendini üzme bazen öyle az Hareket edebiliyorlar veya yogunluktan koşuşturmaktan pek anlamiyoruz.kendini dinlediginde ve Özellikle sol tarafina yattiginda hareketlenecektir ins. Sen yinede doktora git takibini yaptir bizede mutlaka haber ver.allhin izniyle birsey yoktur.
Sorma ya bende 10 haftadir hemen hemen hastanelerdeyim,cok sükür Simdi ikimizde iyiz.hayirlisiyla kucagimiza alalim

Şeker mi çıktı neden diyet yapiyosun canim
Çok aşırı kilo alıyordum cnm başlarda düşün 5 haftada 5 Kilo,öyle devam etseydim 40 haftada 40 Kilo olurdu hahah:) Evt cnm kan şekerim biraz yüksek çıktı, diyet yapinca Sorun olmuyor Ama yersem hemen yükseliyor...ilac veya insulin kullanmakta istemiyorum,diyetle dengelenebiliyorken.bu yüzden Dikkat ediyorum diyetime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…