Rabbim benzer günler yasatmasın Allahın izniyle sagsalim kucagımıza alalım cocuklarımızı

Kuzunu göremedin ama Harika haberler aldın maşallah inşallah hep yolunda gider ve gönlüne göre olur
Benim randevu haftaya Cumartesi , nts ye alırız demişti bakalım
Evet ona da şükür
Yüzünü göstermeyince doktorda böbreklerinden bagırsaklarına detaylı ultrason gibi ic organlarını gösterdi
Hareketleri cok sert dedim cok güzel dedi saglıklı bebeklerde sert hissedilir güclü kuvvetli olması iyi bişey dedi mesela
Hani bazen şikayet ediyordum dur kızım diye ama yavrum aslında gücleniyorum diyormus şükretmem lazımmış :)
Nts odası var doktorların yan odasında inanılmaz güm güm gümgüm sesler geliyor hele birkac hamiş varsa kulakların ugulduyor resmen bakalım ben biraz az giricem herhalde :)

M Mimicikk
magic fruit

8.30 ilk randevu mis gibi beklemeksizin gir cık oh :)

Aldım aldım onlarıda yazayım

Ben allianz sigortalıyım allianz icin

Normal dogum : 6250
Zorunlu sezeryan : 2350
İsteğe baglı sezeryan : 5800

Bunlara ek +650tl de bebek bakım paketi (kan rutinleri, bebeğin aşıları, emzirme eğitimi, işitme ve muaynesi, annenin ameliyat öncesi testleri vs)

Epidural farkı ödenmiyor

Sgk icin fiyatlar ise ;

Normal dogum : 3300
Zorunlu sezeryan : 4600
İsteğe baglı sezeryan : 5800

Epidural ücreti normal dogumda 700
Sezeryanlarda 600tl

Bebek bakım ücreti bu paketlerin icinde ekstra ödeme yapılmıyor.

Bunlar standart oda icin

Geniş oda gecelik +190tl
Suit oda gecelik +350tl

Normal dogumda 1 gece, sezeryanlarda 2 gece kalınıyor

@Mimicikk @magic fruit

Sizinde bilginiz olsun

Fotoğrafları gene ekledim geniş oda icin

Ha buarada dus vs almak istersen terlik havlu şampuan veriyorlarmıs

Bebegide ilk hastanenin kendi kıyafetlerini giydirebiliyorlarmıs vermek istersen senin verdiklerini de giydirebiliyorlarmıs hangisini tercih edersen

Eklentiler

• 374B1E63-5A26-490D-ACEC-971B1E27BA21.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 33
  • F6A52CB0-5AD9-4552-9BA1-B24ACFC4FC56.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 27
  • AED66883-8B23-4619-9D9D-C45BBEDF1F4A.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
  • BFC83B51-613E-4F0D-BC4E-AE0C2277C79F.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Canım Bülent beye aynı gün gitmek imkansiz oluyor ama insallah randevun vardır, bu arada hissettiğin cok normal benim kızımda bazen silüet gibi hareket ediyo bazen gümbür gümbür bazen ise cok zayıf hareketleri, bu bence pozisyonla alakalı ama tabiki git periontolog adam bi görsün içini dişini sana bi göstersin yavrunun :) ama telaş yapma nst ye alır seni sonrada bi guzel uzun uzun muane eder

Supersin, cok tesekkurler ❤

Detaylı baktırıyorsun seninki de böyle nazlı işte Evet benimki de sertleşti yoğunlaştı hareketleri şaşırıyorum bazen dediğin gibi canım acıyor ama benim çok hoşuma gidiyor hem büyüdüğünün belirtisi hem güçlendiğinin birde artık duruş şekli genel olarak sabitleşmiş dizini dirseğini oynatıyor heralde

Benimkinin bası asagıda hala
Yukarda hissettigim popo veya ayak el bacak Allah ne verdiyse :)

Yaa öncelikle senin o tossuk kızını yerimmm kocaman olmuş masaaallahhh, aldığın bilgiler içinde ne kadar teşekkür etsem az vallahi odayı çok beğendim ferah duruyor bende yarın bi gidip göreyim dedim oh içime sindi ya senin attıklarını bakınca, çarşamba da ben Bülente sorayım fiyatları bakalım o ne dicek bana, herşey yolun da ya cok şükür insallah bende çarşamba günü güzel haberler veririm kızımı çok özledimmm

Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza sevindim

Hepimiz güzel haberlerle dönelim randevularımızdan inşallah cogu bitti azı kaldı

Suit odayı hic beğenmemiştim ölcüleri falan aynı ama geniş odadan farkı 3.fotografta kenarda perde varya onun orası komple duvar girişten girince bekleme alanı sonra hasta yatıs alanına geciliyor ve ekstra 160lira pahalı gereksiz
Ama bu oda icime cok sindi kocaman
5.katta bu odalar buarada gidip görmek istersen direk oraya cıkıp söylersen görüyorsun
Aklımda baska sorularda vardı ama gene unuttuö tabiki
Bi dahakine aklına gelen oda veya bebek bakımla ilgili soru olursa iki hafta sonra gidicem nasipse söyle bana sorarım
Dogum fotografcılıgı icinde ücret alıcaktım onuda unuttum yazmama ragmen artık bi dahakine

S silam30 çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla zamanında dünyaya gelsin , diyet yapıyormuşsun kendini bilip ona göre önlem alman çok iyi bende kontrollüyüm illa doktorun söylemesine gerek yok
7 kilo aldım bir ara 7.5 tum indi , bebekten dolayı karnım hep tok gibi hissediyorum öğünüm azaldı aslında iyi yapmıyorum bebeğin en hızlı gelişim süreci şuan gerekli herşeyi benden alıyor ben halsiz güçsüz kalırım , besin değeri yüksek gıdaları tekrar arttırmam lazım , doğumda da güç kuvvet lazım sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…