- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Rabbim benzer günler yasatmasın Allahın izniyle sagsalim kucagımıza alalım cocuklarımızıSelam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Evet ona da şükürKuzunu göremedin ama Harika haberler aldınmaşallah inşallah hep yolunda gider ve gönlüne göre olur
Benim randevu haftaya Cumartesi , nts ye alırız demişti bakalım
Amin canim Allah razi olsun...hepimiz hayirlisiyla kavusalim miniklerimizeRabbim benzer günler yasatmasın Allahın izniyle sagsalim kucagımıza alalım cocuklarımızı
ben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence
@berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan
M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
@Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın☠
S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?
H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?
Canım Bülent beye aynı gün gitmek imkansiz oluyor ama insallah randevun vardır, bu arada hissettiğin cok normal benim kızımda bazen silüet gibi hareket ediyo bazen gümbür gümbür bazen ise cok zayıf hareketleri, bu bence pozisyonla alakalı ama tabiki git periontolog adam bi görsün içini dişini sana bi göstersin yavrunun :) ama telaş yapma nst ye alır seni sonrada bi guzel uzun uzun muane ederben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence
@berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan
M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
@Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın☠
S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?
H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?
Supersin, cok tesekkurler ❤M Mimicikk
magic fruit
8.30 ilk randevu mis gibi beklemeksizin gir cık oh :)
Aldım aldım onlarıda yazayım
Ben allianz sigortalıyım allianz icin
Normal dogum : 6250
Zorunlu sezeryan : 2350
İsteğe baglı sezeryan : 5800
Bunlara ek +650tl de bebek bakım paketi (kan rutinleri, bebeğin aşıları, emzirme eğitimi, işitme ve muaynesi, annenin ameliyat öncesi testleri vs)
Epidural farkı ödenmiyor
Sgk icin fiyatlar ise ;
Normal dogum : 3300
Zorunlu sezeryan : 4600
Epidural ücreti normal dogumda 700
Sezeryanlarda 600tl
Bebek bakım ücreti bu paketlerin icinde ekstra ödeme yapılmıyor.
Bunlar standart oda icin
Geniş oda gecelik +190tl
Suit oda gecelik +350tl
Normal dogumda 1 gece, sezeryanlarda 2 gece kalınıyor
@Mimicikk @magic fruit
Sizinde bilginiz olsun
Fotoğrafları gene ekledim geniş oda icin
Ha buarada dus vs almak istersen terlik havlu şampuan veriyorlarmıs
Bebegide ilk hastanenin kendi kıyafetlerini giydirebiliyorlarmıs vermek istersen senin verdiklerini de giydirebiliyorlarmıs hangisini tercih edersen
Detaylı baktırıyorsunEvet ona da şükür
Yüzünü göstermeyince doktorda böbreklerinden bagırsaklarına detaylı ultrason gibi ic organlarını gösterdi
Hareketleri cok sert dedim cok güzel dedi saglıklı bebeklerde sert hissedilir güclü kuvvetli olması iyi bişey dedi mesela
Hani bazen şikayet ediyordum dur kızım diye ama yavrum aslında gücleniyorum diyormus şükretmem lazımmış :)
Nts odası var doktorların yan odasında inanılmaz güm güm gümgüm sesler geliyor hele birkac hamiş varsa kulakların ugulduyor resmen bakalım ben biraz az giricem herhalde :)
Benimkinin bası asagıda halaDetaylı baktırıyorsunseninki de böyle nazlı işte Evet benimki de sertleşti yoğunlaştı hareketleri şaşırıyorum bazen dediğin gibi canım acıyor ama benim çok hoşuma gidiyor hem büyüdüğünün belirtisi hem güçlendiğinin birde artık duruş şekli genel olarak sabitleşmiş dizini dirseğini oynatıyor heralde
Yaa öncelikle senin o tossuk kızını yerimmm kocaman olmuşM Mimicikk
magic fruit
8.30 ilk randevu mis gibi beklemeksizin gir cık oh :)
Aldım aldım onlarıda yazayım
Ben allianz sigortalıyım allianz icin
Normal dogum : 6250
Zorunlu sezeryan : 2350
Bunlara ek +650tl de bebek bakım paketi (kan rutinleri, bebeğin aşıları, emzirme eğitimi, işitme ve muaynesi, annenin ameliyat öncesi testleri vs)
Epidural farkı ödenmiyor
Sgk icin fiyatlar ise ;
Normal dogum : 3300
Zorunlu sezeryan : 4600
Epidural ücreti normal dogumda 700
Sezeryanlarda 600tl
Bebek bakım ücreti bu paketlerin icinde ekstra ödeme yapılmıyor.
Bunlar standart oda icin
Geniş oda gecelik +190tl
Suit oda gecelik +350tl
Normal dogumda 1 gece, sezeryanlarda 2 gece kalınıyor
@Mimicikk @magic fruit
Sizinde bilginiz olsun
Fotoğrafları gene ekledim geniş oda icin
Ha buarada dus vs almak istersen terlik havlu şampuan veriyorlarmıs
Bebegide ilk hastanenin kendi kıyafetlerini giydirebiliyorlarmıs vermek istersen senin verdiklerini de giydirebiliyorlarmıs hangisini tercih edersen
Çok güzel olmuşlarHediyemiz ve cikolatalarımız da hazır
Bunlara ek olarak bitki yetiştirme kiti ve pempik etiketli poşetle birlikte vericez
Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza sevindimSelam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Benimki de başı aşağıdaydı inşallah öyledir hala , ama göbeğim aşağıya indiği için aynı diye düşünüyorumBenimkinin bası asagıda hala
Yukarda hissettigim popo veya ayak el bacak Allah ne verdiyse :)
Çok geçmiş olsun sana da canımTsk ederim cnm aminnn insallah
10 kilo aldım ben. Aslında daha çok olurdu da gebelik şekeri çıkınca diyet yapmam gerekti o sayede çok aşırı almadimBirde Kizlar size ne soracağım...toplamda kaç kilo aldınız bu güne kadar?
Hepimiz güzel haberlerle dönelim randevularımızdan inşallah cogu bitti azı kaldıYaa öncelikle senin o tossuk kızını yerimmm kocaman olmuşmasaaallahhh, aldığın bilgiler içinde ne kadar teşekkür etsem az vallahi odayı çok beğendim ferah duruyor bende yarın bi gidip göreyim dedim oh içime sindi ya senin attıklarını bakınca, çarşamba da ben Bülente sorayım fiyatları bakalım o ne dicek bana, herşey yolun da ya cok şükür insallah bende çarşamba günü güzel haberler veririm kızımı çok özledimmm
Cok tsk ederim canim ,cok sükür rabbime ne kadar dua etsem azÇok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza sevindim
Dimi ya :)Çok güzel olmuşlar
Saol canim benim Allah razi olsun.cok sükür gercektende bu günlere geldik hayirlisiylada tamamlariz:)Çok geçmiş olsun sana da canım
Şükür bugünlere kadar geldik inş acil bi durum olsa da toparlar yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?