Benimki de başı aşağıdaydı inşallah öyledir hala , ama göbeğim aşağıya indiği için aynı diye düşünüyorum
İnşallah dönmez artık
Bende sordum dönmez dedi iyi bişey buda sonucta normal dogum istedigimiz icin :)
Bel agrıların artıcak uykusuzluklar artıcak baskı hissedeceksin idrarda cabuk yorulup nefes nefese kalıcaksın sancılar kasılmalar baslayacak hepsi normal dedi bol bol dinlenmen lazım kendini zorlama dedide nereye kadar zorlamıyacaksam :)
Hergün işe karsıya git gel canım cıkıyor :)

Ins bebeginiz iyidir zaten muayene de olacakmışsınız bugün. Bizi de haberdar edin lütfen. Ins güzel haberler alirsiniz

Kaç haftalık bebeğiniz? Kanamalar neyden kaynakliymis? Ins sağlıkla vaktinde kucaklarsiniz

Benim doktorda büyük ihtimal dönmez dedi , okurken korkunç gibi geliyor ama bu belirtileri yaşamaya başladık bile , enerjimizi iyi tutalım duruşumuzu dik tutalım evde nefes çalışmaları yapalım omuz sırt çalışması çünkü giderek çöküyoruz geçen gün otururken omuzlarım çökmüş kendimi bırakmışım İpek hemen tık tık uyardı beni üstüme yüklenme diye bel ağrısı için yoga hocası hep uyarıyor bele yüklenmemek için popo yu normal dışa duruş yerine içe toplayın diye, yani kedi gibi kuyruğunuz varmış gibi düşünün onu içeriye toplayın poponuzu diyor. Uyku olayı şans işi ben gece lavaboya kalksamda tekrar yattığımda hemen dalıyorum , birkaç kez Uyansamda yine hemen dalabiliyorum dinlenmek çok önemli sahiden

Kaç haftalık bebeğiniz? Kanamalar neyden kaynakliymis? Ins sağlıkla vaktinde kucaklarsiniz
Amin Allah razi olsun, kanamaların sebebi rahim dışındaki miyom büyümesinden kaynaklanabilevegini söyledi doktorum.şuanda 30+4 deyiz,Allaha cok sükür miyom son bi kac kontrole gitmemden bu zamana kadar büyüme yapmiyor ins yapmazda Bir daha. Rabbim hepimize saglikli son haftalar ve saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah

Cok teşekkür ederiz teyzesi
Sen ne yaptın yada yaptıracaksın ?
Ben çikolatayı aile klasiği kalın kaplamalı çikolata alacağım 1.5 kilo fln , biterse tekrar gidip alma şansımda var hediyeyi kapı süsüne uyumlu makrome anahtarlık düşünüyordum , halı siparişlerini verdik perde beklemede dolap bugün değişecek fln hediye sırasını bekliyor , birazda sıkıştık oraya buraya para saçmaktan eğer yaptırırsam Ağustos başında sipariş veririm geç olmaz inşallah 15 güne yapıyorlar ama belli de olmaz hediyeyi akışa bıraktım yaptırmayabilirim de ☺

İşte bizdeki durumda aynen buna benzer. Demekki erkeklerin bazıları böyle oluyor eşim sürekli daha vakit var alırız modundaydı geçen kendisi bile diyorki "daha vakit var diye diye de 7. aya geldik be"

Bebekle devamlı haşır neşir etmek lazım bunları anca öyle idrak edecekler durumu.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha tekrarlamaz

Aaa sendedemi cikti seker...bendede Cikinca diyet sayesinde daha fazla almadim.her şerde bir hayır var diye boşuna demiyor atalarmiz
Bu benim 3. Gebeliğim üçünde de gebelik şekeri çıktı. Şükür diyetle kontrol altinda

Anne yanı beşikten kastım bu tarz bişey, 3 kademeli olduğu için daha sonra normal beşiğe de dönüştürülebilir. Ya benim de niyetim 1-2 sene idare edecek bir park yatak alıp 1yaşta oda yapmaktı ama kuzenim park yatak verince ona ayırdığım bütçe ile bu tarz bişi mi alsam dedim. Anne yanı ilk aylar çok büyük rahatlık olur

Kızlar dün alışveriş merkezinde gezerken D&R a girdim bir kitap aldım elime dinlenirken bakayım dedim bir kaç sayfaya göz attım etkili yerlerini resim çektim fln sonra aldım kitabı daha okumadan herkese tavsiye ediyorum baya baya inceledim çünkü , Norveç’in önde gelen psikologlarından ve 30 yıllık bir aile terapisti olarak bebeklik döneminden çocukluk ve ergenlik dönemine uzanan süreçte aile yaklaşımının önemini ve taktiklerini veriyor , bunu okuyup eşime de okutturacağım okumazsa sürekli anlatarak başının etini yerim kitap 23 dile çevrilmiş almak isteyene ekliyorum aşağıya

,

Amin inş tskler. Biz de 30+4 olduk ayniyiz sizinle. Normal doğum mu sezeryan mi olacak sizin? Benim ilk iki gebeliğim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. 38 dolunca 10 eylül gibi alınacak inş.

Aldığın anne yanı hangisi canım atabilir misin?

ay inşaallah M Mimicikk ben de hay dilimi eşek arisi derim resmen yok yoruyo v.s. dedim dedim başıma hareketsizlik korkusu geldi
ben de doğuma yakın yine bir perinatolog görsün diye de ona aldım randevu şansıma varmış...
zeki bey i de aradim onda yoktu...
bbu adamlara randevu bulmak mesele zaten...

H honey bunch fiyatlar çok ilginç
benimki zorunlu sezaryen ve en ucuzu planlanabildigi için sanırım

kizlar hepinize teşekkür ederim ya ilk de bu endişeleri bu kadar yaşamadım ben yaş aldıkça pimpirik oluyom sanırım
yaşım küçükken cahil cesareti miydi acaba diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…