Aaa sendedemi cikti seker...bendede Cikinca diyet sayesinde daha fazla almadim.her şerde bir hayır var diye boşuna demiyor atalarmiz10 kilo aldım ben. Aslında daha çok olurdu da gebelik şekeri çıkınca diyet yapmam gerekti o sayede çok aşırı almadim
AmiinnnDimi ya :)
İsmini görünce o kadar cok hosuma gidiyorki
Rabbim tüm isteyenlere saglıkla bu duyguları yasatsın ❤
İnşallah dönmez artıkBenimki de başı aşağıdaydı inşallah öyledir hala , ama göbeğim aşağıya indiği için aynı diye düşünüyorum
Ins bebeginiz iyidir zaten muayene de olacakmışsınız bugün. Bizi de haberdar edin lütfen. Ins güzel haberler alirsinizben de bernayi izlemistim aldığı ürünun fiyati çok uçuk bence
@berroshh sen hep aklımdasın belki ailem hayatta olmadığı için eşim benim annem babam çok daha fazla anlam yüklüyorumdur ama bir an önce şifa bulup senin ve çocuklarının başına gelmesini diliyorum Allah'tan
M Mimicikk
benim o kıpır kıpır tatlı kızım iki gündür çok Azaldı hareketleri bikini bölgemdeki basınç ve ağrı çok oluyor 3 hafta yoğun tempodaydım... bugün bülent bey e gitmeyi düşünüyorum muayeneye
kızlar gece oturdum hüngür hüngür ağladım bebeğim az hareket ediyor bişey oldu diye endişeliyim inşaallah birşeyi yoktur bebeğimin
@Mavikelebek0134 k.v. laf konuştu bal kabağı olmuş
zatına bir ters bakış atsaydın☠
S silam30 nerelerdesin ya hu şimdi durumun nasıl?
H honey bunch sabah sabah masaaalllah ne zaman girdin muayeneye
fiyatlARI aldin mi ?
Cok teşekkür ederiz teyzesiAmiinnnEvet yaa ismini görünce insanın içi titriyor çok zarif olmuş beğendim tam öykü hediyesi
Kaç haftalık bebeğiniz? Kanamalar neyden kaynakliymis? Ins sağlıkla vaktinde kucaklarsinizHic kendini üzme bazen öyle az Hareket edebiliyorlar veya yogunluktan koşuşturmaktan pek anlamiyoruz.kendini dinlediginde ve Özellikle sol tarafina yattiginda hareketlenecektir ins. Sen yinede doktora git takibini yaptir bizede mutlaka haber ver.allhin izniyle birsey yoktur.
Sorma ya bende 10 haftadir hemen hemen hastanelerdeyim,cok sükür Simdi ikimizde iyiz.hayirlisiyla kucagimiza alalim
Benim doktorda büyük ihtimal dönmez dedi , okurken korkunç gibi geliyor ama bu belirtileri yaşamaya başladık bile , enerjimizi iyi tutalım duruşumuzu dik tutalım evde nefes çalışmaları yapalım omuz sırt çalışması çünkü giderek çöküyoruz geçen gün otururken omuzlarım çökmüş kendimi bırakmışım İpek hemen tık tık uyardı beni üstüme yüklenme diyeİnşallah dönmez artık
Bende sordum dönmez dedi iyi bişey buda sonucta normal dogum istedigimiz icin :)
Bel agrıların artıcak uykusuzluklar artıcak baskı hissedeceksin idrarda cabuk yorulup nefes nefese kalıcaksın sancılar kasılmalar baslayacak hepsi normal dedi bol bol dinlenmen lazım kendini zorlama dedide nereye kadar zorlamıyacaksam :)
Hergün işe karsıya git gel canım cıkıyor :)
Amin Allah razi olsun, kanamaların sebebi rahim dışındaki miyom büyümesinden kaynaklanabilevegini söyledi doktorum.şuanda 30+4 deyiz,Allaha cok sükür miyom son bi kac kontrole gitmemden bu zamana kadar büyüme yapmiyor ins yapmazda Bir daha. Rabbim hepimize saglikli son haftalar ve saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallahKaç haftalık bebeğiniz? Kanamalar neyden kaynakliymis? Ins sağlıkla vaktinde kucaklarsiniz
Ben çikolatayı aile klasiği kalın kaplamalı çikolata alacağım 1.5 kilo fln , biterse tekrar gidip alma şansımda varCok teşekkür ederiz teyzesi
Sen ne yaptın yada yaptıracaksın ?
İşte bizdeki durumda aynen buna benzer. Demekki erkeklerin bazıları böyle oluyorBizimki tekmelerini hissedemeyince üzülüyor haksızlık bu diye. Hissedince de seviniyor. Doktordan çıkınca annesine gösteriyor hemen bebişin fotosunuAma gelgelelim bir şeyler alırken benim gibi hevesli değil, ne gerek var modunda oluyor Ben de öyle zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum sanki sadece benim bebeğimmiş gibi.
Biz de bir yıl uğraştık ve en beklemediğimiz anda geldi bebek. Şaşkınlıkla sevinci aynı anda yaşadık. Mutluluktan ağlama kısmı sanırım şaşkınlığımızdan sekteye uğradıO da doğumda olur herhalde.
Bebekle devamlı haşır neşir etmek lazım bunları anca öyle idrak edecekler durumu.@berroshh inş yavruna da eşine de kavuşacaksın
Sen kendini ihmal etme yeter
Her şey vaktiyle olur Rabbim eksikliklerini göstermesin canları sağolsun zamanla biraraya geleceksiniz geçecek bugünler hep böyle kalmayacak
ShinSeGi cancagız belki doğumdan sonra bebeği kucağına alınca da bişey anlamayacaklar zamanla yavaş yavaş olacak belki de
Eşim sağolsun sever sayar ama yavrumuz dünyaya gelince hemen baba olamayacak birisi zamanla benimseyecek biliyorum onlara zaman tanımak lazım bebeğin bakımını sevgisini paylaştıkça anlarlar baba olduklarını
H honey bunch öyküye maşallah biz o fıstık kızı yeriz
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha tekrarlamazSelam kizlar,
nasilsiniz?çoktandır giremiyorum,takip edemiyorum.umarim hepimiz iyisinizdir ve hamilelikleriniz sorunsuz ilerliyordur.Rabbim Hepimizin yardimcisi olsun. Ben 2 defa hastanelik oldum,cok ciddi kanamalarimdan dolayi hamileliğimi sonlandirabileceğini bile söyledi doktorum,düşünün yaşadığım psikolojiyiendişeli günler, korkulu geceler yaşadım...çok şükürki atlattım,rabbim bana bu günleri gösterdi,inşallah geri kalan dönemide sorunsuz atlatırım,atlatırız hep beraber.
Bu benim 3. Gebeliğim üçünde de gebelik şekeri çıktı. Şükür diyetle kontrol altindaAaa sendedemi cikti seker...bendede Cikinca diyet sayesinde daha fazla almadim.her şerde bir hayır var diye boşuna demiyor atalarmiz
Anne yani besik ve anne yani yatak ayni sey mi? Ben bebek ilk dogdugunda yanimizda yatsin diye anne yani yataklardan alicam hani park yatak gibi gozuken. Sonra gun icinde zaten reflu yatagina filan yatiririm salonda. Ahsap besiklerden filan cok memnun olan birini duymadim. Bir de bu isler hep surpriz. Bebek yataginda yatiyo yatmiyo. Sonrasini da biraz buyuyunce dusunecegim. Direk montessori olabilir. Youtube da icmimar berna diye bir kadin var. Onun bebek yataklariyla ilgili bir videosu var. Hepsini denemis. Bir izleyin derim, artilari eksileriyle anlatiyo. Sahsen benim icin guzelliginden ote, islevi daha onemli.
Ben 8 kilo civarı aldım 31+4 üm şuan. Sabah aç karnına tartılıyorum. Gün içinde ödemelerin olup acaip şiştiğim zaman daha fazla çıkıyor kilo tabi.Birde Kizlar size ne soracağım...toplamda kaç kilo aldınız bu güne kadar?
Amin inş tskler. Biz de 30+4 olduk ayniyiz sizinle. Normal doğum mu sezeryan mi olacak sizin? Benim ilk iki gebeliğim sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. 38 dolunca 10 eylül gibi alınacak inş.Amin Allah razi olsun, kanamaların sebebi rahim dışındaki miyom büyümesinden kaynaklanabilevegini söyledi doktorum.şuanda 30+4 deyiz,Allaha cok sükür miyom son bi kac kontrole gitmemden bu zamana kadar büyüme yapmiyor ins yapmazda Bir daha. Rabbim hepimize saglikli son haftalar ve saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah
Aldığın anne yanı hangisi canım atabilir misin?Bende Anne yani yatak aldim,3 kademeli bebek büyüdükce yatagini asagiya dogru indirebiliyorsun, ayrica montessori aldim. Daha sonrasi icinde montessori yatak siparis verdim suanda yapiliyor. Montessoride tamamen yerden olmamasina Dikkat edin derim,hem cocuk yerden üşeüyebilir, Hemde yatağın altınında biraz yüksek olup Hava almasi çok önemli.benim bildigim bunlar paylaşmak istedim.
Amin canim insÇok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha tekrarlamaz
ay inşaallah M Mimicikk ben de hay dilimi eşek arisi derim resmen yok yoruyo v.s. dedim dedim başıma hareketsizlik korkusu geldiCanım Bülent beye aynı gün gitmek imkansiz oluyor ama insallah randevun vardır, bu arada hissettiğin cok normal benim kızımda bazen silüet gibi hareket ediyo bazen gümbür gümbür bazen ise cok zayıf hareketleri, bu bence pozisyonla alakalı ama tabiki git periontolog adam bi görsün içini dişini sana bi göstersin yavrunun :) ama telaş yapma nst ye alır seni sonrada bi guzel uzun uzun muane eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?